Annene bırakman lazım bence. Sen iyi olmazsan bebegin de iyi olmaz.Kızlar ne zaman düzelicek bu durumlar... Bütün gece uyumadık sürekli ağlayıp duruyo, zorla uyutuyoruz maksimum 1 saat uyuyo onda da ıh tıs sürekli uyandı uyanicak diye gözümü bile kırpamıyorum...hadi uyumasın dursun şurda diyorum yere bıraktığım an çığlık atmaya başlıyo artık kulaklarımda çınlıyor ağlaması saçımı başımı yolucam uykusuzluktan stresten kocama çatmaya başladım şöyle anneme bırakıyım da 5-6 saat bari uyuyim diyorum ona da içim elvermiyo sanki yük olacakmışım gibi deliricem en sonunda
Kızlar ne zaman düzelicek bu durumlar... Bütün gece uyumadık sürekli ağlayıp duruyo, zorla uyutuyoruz maksimum 1 saat uyuyo onda da ıh tıs sürekli uyandı uyanicak diye gözümü bile kırpamıyorum...hadi uyumasın dursun şurda diyorum yere bıraktığım an çığlık atmaya başlıyo artık kulaklarımda çınlıyor ağlaması saçımı başımı yolucam uykusuzluktan stresten kocama çatmaya başladım şöyle anneme bırakıyım da 5-6 saat bari uyuyim diyorum ona da içim elvermiyo sanki yük olacakmışım gibi deliricem en sonunda
Gündüz uyuyo ama uyandırmayı denedim hem huysuzlanıyo uykusuz olduğu için daha çok ağlıyo bu sefer de ara ara uyuklamaya başlıyo o daha beter oluyo derin uyuyamadığı için gece de cehenneme çeviriyo. Internette okudum aksamları bi uyku rutini yapın anlasın uyuması gerektiğini diye, yaptım banyo yaptiriyorum 10 gibi pudralıyorum masaj yapıyorum bi güzel keyfi yerine geliyo gülücükler atıyo 11 buçuk 12 gibi hadi artık uyutayim diyorum başlıyo huysuzluğa ağlamaya uyuyo 10 dk sonra uyanıyo ondan sonra bütün gece böyle dolanıyoruz ne yapsam anlamadımGece uyumuyorsa peki gunduzleri nasil? Gunduzleri uyuyorsa surekli uyandir konus gezdir biraz geceye dogru gecsin uykusu …benimki sukur nerdeyse hep uyuyor ara ara uyanir oyalanir tekrar uyur yavas yavas duzene girebilirler normalde artik
Annene bırakmaya çekinme canım, gece uyumadıysa sabah anneme gidiyorum gündüz ilgileniyorlar oyalıyorlar gece de orda kalıyorum annemle nöbetleşe bakıyoruz inan çok rahat oluyor hiç yük olarak düşünme senin yorgunluğun hem bebeği etkiliyor hemde aileni etkiliyor
Annene bırakman lazım bence. Sen iyi olmazsan bebegin de iyi olmaz.
İlk bebeğim de bende kimseye birakamiyordum ama çok yanlış yapmışım kendimi yıpratıp durdum bir de tecrubesizlik de olunca. Eşimle de aram sürekli bozulurdu o bana catardi ben ona hala da onun etkileri var bizde mesela.
Bu günlerin geri dönüşü olmuyor.
Normalde çekinmem bırakırım da babam yüksek sekerden dolayı yüz felci geçirdi sağ tarafı yamuldu olduğu gibi doktor insülin ignesi falan verdi annem onla ilgileniyo getir bırak bana diyo ama onların derdi onlara yetiyo diye suçluluk hissediyorumAnnene neden yük olasın canım. Tamam bizim sorumluluğumuz bu çocuk yaparken onlara sormadık elbette ama annemiz böyle zamanlarda yanımızda olmayacak da ne zaman olacak. 5-6 saatte annen yorulmaz ama sen çok dinlenirsin.
Geçen akşam anneme mama bırakıp uyudum ben. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Uykusuzmuşum farkında değilim. Uyandığımda sütlerim akıyordu bayağıdır o kadar sütüm olmamıştı.
Biz de dün bi işe koyulur gibi olduk ama dikiş yerlerim iyileştiği halde keskin bi acı girdi vazgeçtikKızlar ya dün çok kötü bir şey oldu
Cok afedersiniz eşimle aramızda bir elektirklenme oldusonra bir de ne gorelim prezervatif yirtilmis elimiz ayağımıza dolandı sabah olana kadar düşünüp durdum
Sonra sabah baktım adet olmusumne kadar şükretsem azdır dedim ya
Salı gününe randevu aldım spiral taktiricam ben bu stresi bir daha yasayamam
Hadi ya karnina doğru mu yük bindi acaba.Biz de dün bi işe koyulur gibi olduk ama dikiş yerlerim iyileştiği halde keskin bi acı girdi vazgeçtik
Yok canım normal doğum yaptım ya ben yırtık dikislerinden biri acıdı büyük dikiş iyileşti neyse kiHadi ya karnina doğru mu yük bindi acaba.
Kaza kursunu gelebilirdi nerdeyseKızlar ya dün çok kötü bir şey oldu
Cok afedersiniz eşimle aramızda bir elektirklenme oldusonra bir de ne gorelim prezervatif yirtilmis elimiz ayağımıza dolandı sabah olana kadar düşünüp durdum
Menenjit söylemediler canim ama kizima meningokok yaptirmistik 2doz o. hangi ayda oldugunu hatirlamiyorum ama gidince sorayim. Yalniz 2.ayda zaten 3 tane asi var bir de menenjit ağır olmaz mı cocugaKızlar bize doktorumuz özel aşılardan bahsetmişti 2. Ayda hem devlet aşısı hemde menenjit aşısı yapıcaz dedi
Aşının adı nimenrix ilk dozu bu ay 3 doz vurulacak 2-4-13 aylar
Birde bexsero 3-5-14.aylar
Rota aşısı rotarix 3-5 aylar
LesaM size bahsedildi mi canım menenjit aşılarından
Asya ve Avrupa tipiymiş ikisiMenenjit söylemediler canim ama kizima meningokok yaptirmistik 2doz o. hangi ayda oldugunu hatirlamiyorum ama gidince sorayim. Yalniz 2.ayda zaten 3 tane asi var bir de menenjit ağır olmaz mı cocuga
Beksero menenjitin diğer bir tipi içindi galiba.
Rotayı da 3.ayda yaptırıcaz
AmanKızlar ya dün çok kötü bir şey oldu
Evet canım 1yasindan sonra tek doz yapıyorlarAsya ve Avrupa tipiymiş ikisi
2 yıl önce yaptırmıştım kızıma bende bexsero 2 doz yeni çıkmıştı o zaman
Birde 13 aylıkken nimenrix yaptırmışız tek dozmuş o zaman
memurhanim sen özel aşılardan yaptırdın mı canım bahsettiler mi hiç
Biz hem spiral hem prezervatif ile devam edicez galibaBende dün 40 sonrası kontrolüne gittim Dr korunma için tek yol spiral dedi bana, ama yok ondan da korkuyorum ben
Valla ben ondanda hamile kaldim o nedenle benim icin korunma yontemi degilAman
Bende dün 40 sonrası kontrolüne gittim Dr korunma için tek yol spiral dedi bana, ama yok ondan da korkuyorum ben
Nimenrix en yeni ve iyi asilardan cnm bende onlardan vurduruyorum cocuklarima menenjit icinKızlar bize doktorumuz özel aşılardan bahsetmişti 2. Ayda hem devlet aşısı hemde menenjit aşısı yapıcaz dedi
Aşının adı nimenrix ilk dozu bu ay 3 doz vurulacak 2-4-13 aylar
Birde bexsero 3-5-14.aylar
Rota aşısı rotarix 3-5 aylar
LesaM size bahsedildi mi canım menenjit aşılarından
onlarda kullanmadım canımRömer almıştık canim kizimda. buna da onu kullanırız. Sizin yok muydu önceden
Uyku uykuyu getirir canım bence gündüz uykularına pek müdahale etme bence bırak uyusun,uyandığı zamanlar biraz oyun falan uzatabilirsin ama uykusu iyi geldiğinde kaçırma çünki uyumuyorlar huysuzlaşıyorlar o saat kaçtımı.gece de gündüzleri yaptıklarınızı yapmayın ışık açma konuşma örneğin.ayırdını biraz anlasın geceyle gündüzün.bir de şöyle bişey okudum bak,yazının orjinalini bulamadım ama;bebekler destekli uyuduklarında dediğin gibi kısa sürede uyanırlarmış,kucakta ya da sallayarak uyursa örneğin çabuk uyanırmış,onu ararmış yani.biraz mayıştığını görünce koyup poposuna pışpış falan yap bakalım belki faydasını görürsün.bir de diyor ki son uykusundan erken kalkmış bebek gece uykuya dalamaz diyor,yani sanarız ya iyice uykusu gelsin,öyle değil diyor yani.ben de dört dörtlük mü herşey değil tabi ama paylaşmak istedimGündüz uyuyo ama uyandırmayı denedim hem huysuzlanıyo uykusuz olduğu için daha çok ağlıyo bu sefer de ara ara uyuklamaya başlıyo o daha beter oluyo derin uyuyamadığı için gece de cehenneme çeviriyo. Internette okudum aksamları bi uyku rutini yapın anlasın uyuması gerektiğini diye, yaptım banyo yaptiriyorum 10 gibi pudralıyorum masaj yapıyorum bi güzel keyfi yerine geliyo gülücükler atıyo 11 buçuk 12 gibi hadi artık uyutayim diyorum başlıyo huysuzluğa ağlamaya uyuyo 10 dk sonra uyanıyo ondan sonra bütün gece böyle dolanıyoruz ne yapsam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?