2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar daha önce konuşulmuştu sanki ama kimdi hatırlamıyorum bebişlerin kaşlarında yanaklarında böyle olanlar ne kullanıyorsunuz ve geçti mi kullanınca
Kasinda var benim kızımın pul pul dökülüyor

Eklentiler

• Screenshot_20210803-164030_Gallery.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 84
Alt dolaptan cıkarıp icirdigimiz sütun artanını geri alt dolana koyabilirmiyiz?

Kızlar daha önce konuşulmuştu sanki ama kimdi hatırlamıyorum bebişlerin kaşlarında yanaklarında böyle olanlar ne kullanıyorsunuz ve geçti mi kullanınca
Benim kizimdada vardi cnm bak simdi tertemiz oldu her banyosunda bebek banyo yagiyla temizledim tertemiz oldu

Eklentiler

• 2ECAD5FD-7687-4603-B78A-6CCBCC3CD212.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 81
Benim kizimdada vardi cnm bak simdi tertemiz oldu her banyosunda bebek banyo yagiyla temizledim tertemiz oldu
Kasinda var benim kızımın pul pul dökülüyor
Benim kızında pul pul dökülüyor ve yanaklarıda öyle pütürlü pütürlü
Ne kullansam bilemedim bebek yağı almadım bu defa büyük kızımda pek kullanmamıştım ama iyi geliyorsa alırım

Ben bu inatçı pullanmayi konak diye biliyorum. Kızımin sadece kaslarında var . Mustela şampuanla banyoda saçlarını yıkarken kaslarına da sürüyorum azaldı.

O zaman dökeceğim sütü yazık oldu
Malesef öyle . 3 saate kadar oda koşullarında tutabilirsin belki acikir tekrar teklif edersin o da çok sıcak değilse eviniz çok çabuk bozulabilir dikkatli olmak lazım. Dediğim gibi 60 sar CC biberonlarda bekletmek ziyan olmasını engeller . Bebişin içme kapasitesine göre işte sen daha iyi bilirsin

Yazılanları okuyunca kimseyle kavga edip kalp kırmak değil derdim sadece merak ettim kendimiz gibi olmayan anneler neden kolaya kaçmış oluyor ? Anne sütü vermeyebilir , depresyona girmemek için dışarı çıkabilir . Misal uçaklarda maskeyi önce kendinize takın sonra çocuğunuza derler. Bı anne çocuğunu güvendiği birine bırakıp kendine küçük molalar oluşturması onu niye kötü anne yapsın ki. Tüm zamanımı cocuklarima adadıgım ve emzirdigim için ne mükemmel bı anneyim ne de sutumu bırakıp bebegimden uzaklastigim için kötü bir anneyim.

90 ya da 60 veriyorum korkudan gazı çıkaramıyorum kusar diye
Benim kizimda 60-90 mama iciyor ve gazini ya kendi cikarir ya ben yardim ederim. Ama seninki hepmi kusuyor? Reflusu olabilirmi ben 2 hafta reflu icin mama kullandim sonra tekrar bu kullandigim mamaya gectim artik kusmuyor gecmis demekki

Aynen oyle cnm katiliyorum .. benim 3 kucuk kizlarim var diyer cocuklarimada zaman ayirmam gerekiyor surekli bebekle memede gezme gibi bir lüksum yok

Yüzdede mi oluyormuş Konak bilmiyordum
Gittikçe artıyor sanki başında hiç bir şey yok halbuki
Ben de sadece kafada oluşur diye biliyordum. Kızımin kasındaki ne diye araştırırken konak in saç kas ve nadiren de olsa vücutta çıkabileceğini okudum . Yeni bişey öğrendim mustela şampuan genel olarak konak ta iyi bir marka bu yüzden kasta denedim. Beklettim durulayana kadar, çıkınca sadece yumuşak fırçayla taradım azaldı canım.

Sürekli yeni şeyler öğreniyoruz
Bende deneyim bakalım en çok canımı sıkan da yanakları

Üzülme ya ağlıyorum falan yazmışsın içim dağlandı İnan,çünkü bende öyle idim.her anne dilediğini yapsın tabi ki bana da sana da iyi gelecek olan emzirebilmekti anliyorum,ama yıllar geçtikçe daha iyi idrak ettiğim bişey oldu,”herşeyde vardır bir hayır”
Buna inan canım
2 gündür biz de öyleyiz sütüm mü azaldı diyorum. Regl oldum bir de etkiler mi acaba bilmiyorum ama savaşıyoruz.
Ben henüz olmadım ama önceki çocuklarımdan biliyorum bende azalma oluyordu evet sonrayeniden toparlıyorlarsa etme
Bence evde yemek temizlik kendin uğraşıyorsan kesinlikle git iyi geliyor,o tür yüklerden uzaklaşıyorsun,vallahi benim sütüm gittiğimde daha iyiydi,ekmek elden su gölden ya vücudun başka uğraşı kalmıyor
Geçmiş olsun inşallah ilaçla düzelir

Kızlar bugün ilk defa çarşıya çıktım evden emzirip çıktım tabi.evde merkezde beş dk yok yürüme.parka falan gittik bir saat falan oyalandık az uyudu arabada,sonra uyandı ağlamaya başladı ağlatarak eve gelemezdim dakikalarca,battaniyeyi önüme tutup(büyük oğlum yardım etti)emzirdim az sakinledi,havamı aldım geldim anlayacağınız.şu emzirme önlükleri kullanışlı mı gerçekten sağ sol açılmıyor mu,tamam bugün benim de açılmadı ama çok zorlandım o da öyle mi?
Bir de ismin ağır gelmesi diye bişey var mı ki,şu ana kadar iki densiz ismini sorup biz der demez tok bir sesle çok ağır dedi.Hadi öyle bişey varsa da direkt denir mi ya maşallah ya da adıyla yaşasın falan dersin değil mi.duydunuz mu böyle bişey ismin ağır gelmesi nedir?bu arada son dk Muhammet Asaf koyduk ağır mı,son derece seviyorum adını değiştirecek değilim tabi ama gerçek görüşleri merak ettim,yorum yapanlar altmış yaş üstü

Canım dışarı çıkmak banada çok iyi geliyor. Emzirme örtüm var kafadan geçirmeli cırt cırtlı benimki. Bebeğin hareketliyse belki biraz açılmasın diye dikkatli olman gerekebilir. Oğlumda daha kullanamadım ama kızımda baya işimi görmüştü. Ben garanti olsun diye yanıma sağdığım sütüde alıyorum hatta geçen çıktığımda bardak termosla sıcak su ve mamada aldım. Kullanmadım ama lazım olsa darlanmazdım en azından. İsim konusuna gelince benim oğlumun ismide ahmet asaf insanların dediklerine hiç takılma. Ağır mı değilmi neye göre karar veriliyor. Nur ismi koymayın ağır derler benim ve dört kız kardeşiminde ismi nurlu. İsmin insanlara yansıdığını düşünüyorum ama kişilik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…