Ben de 13’ünde başlıyorum içim çok buruk şimdiden Allah sana kolaylık versinYarin ise başlıyorum çok buruğum arkadaslar tedirginlik çabası sabahtandir yemek yiyemiyorum aklımda sorular herkes bu duyguları yaşıyormudur.
Ben başladım cnm 3 gün oldu. Ne yiyebildim ne uyuyabildim. Cok kötü hissediyorum aklim hep bebeğim de.ama onun geleceği için çalışmam lazımYarin ise başlıyorum çok buruğum arkadaslar tedirginlik çabası sabahtandir yemek yiyemiyorum aklımda sorular herkes bu duyguları yaşıyormudur.
Eğer mukus varsa ki sadece 1 kez mukuslu cıktı. Gürültülü kaka, yapmaması gazı gürültülü olması vs alerji belirtisi diyorlar. Ama benimkini çözemedimKaka yapmamasi alerji olduğu anlamına mı geliyor
o zaman benimkinin kesin alerjisi varEğer mukus varsa ki sadece 1 kez mukuslu cıktı. Gürültülü kaka, yapmaması gazı gürültülü olması vs alerji belirtisi diyorlar. Ama benimkini çözemedim
Gece hiç uyuyamadım arkadaslar sabahta normalde özenle hazirlanirdim ama beş dk da hazırlanıp çıktım.okulda her ders arasında aradım babaannesi ağlamadı dedikçe mutlu oldum ama aklım hep evdeydi ya mama boğazına kaçarsa ya görmezlerse alti değişildimi gibi bir sürü şey düşünerek geçti ikide çıktım eve geldiğimde göğsümü bir tutuşu vardı anlatamam o an üzüldüm işte.Ama hep şunu düşünüyorum onlar için çalışıyoruz inslh sorunsuz bir sekilde buyuturuz yavrularımızı.Ne güzel ya benimki araba falan sevmedi zor oluyor bir saat yol bile bana,artık gaz vereyim bari sen güzel uyutuyorsun diye napıyım
Benim bir hafta var şimdiden burukluk çöktü üzerimeHep de böyle okuyordur sanırım başlayanlar,bir de çok küçükler ya onun azabı var sanırım.bir iki gün geçince deneyimlerini paylaş olur mu canım,diğer başlayan arkadaşlar sizler de yazarsanız sevinirim
En zor gün geçmiş olsun canım.inşallah sonrası daha kolay ilerler.sabah kaçta çıkıp ikide geldin?bi kaç gündür algısı daha bir açıldı sanki benimkinin de,farkındalığı arttıkça da daha çok ayırt ediyorlar herkes içinde bizi.eşim bugün aylıksız izin al istersen beş ay dedi,ben de diyorum ki ben parayı napıyorsun hepimiz için harcıyorum.aslında sıkışacak bi durum falan da yok ama ben de başlayacağım Allah kolaylığını verirse.Maşallah sana,bize darısıGece hiç uyuyamadım arkadaslar sabahta normalde özenle hazirlanirdim ama beş dk da hazırlanıp çıktım.okulda her ders arasında aradım babaannesi ağlamadı dedikçe mutlu oldum ama aklım hep evdeydi ya mama boğazına kaçarsa ya görmezlerse alti değişildimi gibi bir sürü şey düşünerek geçti ikide çıktım eve geldiğimde göğsümü bir tutuşu vardı anlatamam o an üzüldüm işte.Ama hep şunu düşünüyorum onlar için çalışıyoruz inslh sorunsuz bir sekilde buyuturuz yavrularımızı.
İlk günü atlatinca daha rahatlıyorsun cnm ben 8 de gidip ikide gelicem bebegim alti aylık olana kadar.En zor gün geçmiş olsun canım.inşallah sonrası daha kolay ilerler.sabah kaçta çıkıp ikide geldin?bi kaç gündür algısı daha bir açıldı sanki benimkinin de,farkındalığı arttıkça da daha çok ayırt ediyorlar herkes içinde bizi.eşim bugün aylıksız izin al istersen beş ay dedi,ben de diyorum ki ben parayı napıyorsun hepimiz için harcıyorum.aslında sıkışacak bi durum falan da yok ama ben de başlayacağım Allah kolaylığını verirse.Maşallah sana,bize darısı
Mama yazmışsın gelince de emmiş anlaşılan.sen yokken mama mı veriyorlar.şu yüzden soruyorum ben de başlayacağım ya,kaç cc içiyor anne sütü bırakıyorsan bir seferde canım?İlk günü atlatinca daha rahatlıyorsun cnm ben 8 de gidip ikide gelicem bebegim alti aylık olana kadar.
En zor gün geçmiş olsun canım.inşallah sonrası daha kolay ilerler.sabah kaçta çıkıp ikide geldin?bi kaç gündür algısı daha bir açıldı sanki benimkinin de,farkındalığı arttıkça da daha çok ayırt ediyorlar herkes içinde bizi.eşim bugün aylıksız izin al istersen beş ay dedi,ben de diyorum ki ben parayı napıyorsun hepimiz için harcıyorum.aslında sıkışacak bi durum falan da yok ama ben de başlayacağım Allah kolaylığını verirse.Maşallah sana,bize darısı
Yolculuk nasıldı canımBen gebeliğim boyunca ücretsiz izindeydim. İş yerim gönderdi beni koronayı bahane edip. Artık bayağı isyanlardayız aylardır tek maaş. Ama alıştık artık dayanıcam 3 ay daha ücretsiz kullanıcam ben. Çok büyüyor gözümde.
Yolculuk nasıldı canım
Bizim hanimefendide şehir içi ayni sekilde ve kucakta dik durmak istiyor yüzü yola bakacak hanımefendinin yoksa yıkıyor ortalığı carsamba 2 3 saatlik bir yola cikacam Allah yardımcım olsunÇok zor geçti bu defa.
38 günlüktü oraya gittik çok rahattı 42 ve 45 günlerinde yine uzun yol yaptık ankaraya gittik geldik. O yollarada çocuk aralıksız uyumuştu ve tabi ki ben de.
Şimdi maalesef algılar açıldı. Koltuğuna oturmadı. Bütün yol kucağımda. Kolik müziklerle birkaç kez 15 er dakikalık uyutabildim o kadar.
Ben çıkmadan emzirdim.daha önce biriktirip dolapta sakladığım sutlerden 100 cc çıkardım onu icmis bir defada mama 75 cc vermiş babaannesiMama yazmışsın gelince de emmiş anlaşılan.sen yokken mama mı veriyorlar.şu yüzden soruyorum ben de başlayacağım ya,kaç cc içiyor anne sütü bırakıyorsan bir seferde canım?
Bizim hanimefendide şehir içi ayni sekilde ve kucakta dik durmak istiyor yüzü yola bakacak hanımefendinin yoksa yıkıyor ortalığı carsamba 2 3 saatlik bir yola cikacam Allah yardımcım olsun
Gittim cnm catlak bi doktora denk geldim adam özel hayatımızı sorup durdu eşimin isi benim işim ya sananeYola baktırmamak lazımmış aslında ekrana bakmakla aynı etkiymiş. Çocuğun beyni uyuşuyormuş hızlı hareketli nesnelerle ama bizimki de 6 saat öyle geldi valla. Durmadı.
Doktora gittin mi bu arada?
Gittim cnm catlak bi doktora denk geldim adam özel hayatımızı sorup durdu eşimin isi benim işim ya sananekaka istedi cnm test yapsakta bir sonuc alamayiz dediler bizimki kaka yapmadı bu sefer kendi ilçemizde hastahaneden randevu alacagm bezi ters bağlayıp hemen kakayı götürmem lazımmış gizli kana bakacaklar cnm
Alerji testi nasil yapiliyor bilmiyorm yapilan alerji testinden sonuc alamayiz dedi ama kakadan alirix dedi cnmKan testinden mi sonuç alamayız dedi? Bana da böyle kakaya bakmamız lazım dedi doktorumuz işte. Bakalım ben de nereye götüreceğime karar veremedim.
Bazısının da canı sıkılıyor heralde sohbet arıyor
Bizimde büyük cocukta alerji vardı doktor testin doğruluğu yüzde 25 dedi yapsakta kesin sonuç alamazsin dedi. O yüzden önce süt ürünlerini kestik düzeldi öyle anlaşıldı alerjisi.Alerji testi nasil yapiliyor bilmiyorm yapilan alerji testinden sonuc alamayiz dedi ama kakadan alirix dedi cnm
Gecmis olsun siz nasil anladınız ne gibi belirtiler vardıBizimde büyük cocukta alerji vardı doktor testin doğruluğu yüzde 25 dedi yapsakta kesin sonuç alamazsin dedi. O yüzden önce süt ürünlerini kestik düzeldi öyle anlaşıldı alerjisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?