2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecmis olsun siz nasil anladınız ne gibi belirtiler vardı
Benm kızım büyüktü . Kusma ve ishal vardı sabahlari oluyordu sadece. Bebekken yaşamamıştık hiç. 1 ay süt ürünleri yemesin icmesin dedi ve şükür duzeldi. Bebeklerde nasıl oluyor bilmiyorum. Benm oğlan da gürültülü yapıyor kakasını. Sarı sulu aralarında parçalı kaka yapıyor. Günde en az 3 defa. Alerjimidir bilemiyorum. Başka öyle rahatsızlığı yok .

Daha uzun saatler gidecek olsaydım ben de başlamazdım,ama planladığım gibi giderse maksimum üçbuçuk saat okulda kalırım,bir de aylıksız kullandıkça emeklilik öteye gidiyor,ilk oğlumda altı ay falan almıştım.bakalım
Yola baktırmamak lazımmış aslında ekrana bakmakla aynı etkiymiş. Çocuğun beyni uyuşuyormuş hızlı hareketli nesnelerle ama bizimki de 6 saat öyle geldi valla. Durmadı.

Doktora gittin mi bu arada?
Artık kesinlikle yolda oyalayıcı şeyler bulundurmak lazım durmuyorlar gerçekten

Evet kaç gün primim eksik kaldı. Doğum izni param bile kesildi. Asgariden yattı son bir yıl içinde 180 gün prim yatmadığı için.
3.5 saat çok iyimiş ya. Ben sabah 6.30da evden çıkıyorum akşam gelmem 18.00. Bir de şimdi pandemi dolayısıyla çalışma saatlerimizi kısaltmışlar. Çok değil akşm 17.00 de evde olucam muhtemelen. Ama 2 haftada bir cumartesi çalışması koymuşlar. Pandemi ile ne alaka çözemedik ama. Komik komik şeyler. Ay düşünmek istemiyorum iş yerimi şu an.

Kızlar ben de yarın başlıyorum işe annem rahatsız olduğu için görümcem bakacak 2 gündür bizde kalıyor ama haline bakıyorum hiç yapabilecek gibi durmuyo içime sinmedi annem bi an önce iyilesse de gözüm arkada kalmasa

Küçük mu canım gorumcen, annen inşallah hemeen şifa bulur

Sleepy kullanan arkadaşlar 4 no ya kac kiloda gectiniz biraz kalıpları dar gibi üzerinde yazan kiloyla uyumlu gitmiyoruz sanki

Ben hala 2 numara dayım bacaklarını sıkıyor aslında ama bezin çok elimde ve bugün sünnet var
Kac kilo bebis sunneti varsa buyuk al yazik acir ben 3 numaradaym bayadir 3 kullaniyorum yavastan bacalalrini sikmaya basladi

Cnm sen ne iş yapıyorsun? Kaç saat işte kalıcaksın? Sütünü mü sağıp bıraktın eve bebeğin neyle besleniyor? 20 eylülde bende başlayacağımda ondan soruorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…