2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cnm sen ne iş yapıyorsun? Kaç saat işte kalıcaksın? Sütünü mü sağıp bıraktın eve bebeğin neyle besleniyor? 20 eylülde bende başlayacağımda ondan soruorm
Canım ben muhasebeciyim 9 saat full çalışıcam sütümü sağıp bırakamadım çünkü hem sarp'a gaz yapacak stresinden hem de ailemin rahatsızlıklarından dolayı iyice sütüm çekildi ancak sarp emerse geliyo iki yudum o kadar o yüzden gündüzleri mama geceleri de ben emziricem öyle idare edicez artık

Kızlar günaydın, pazar gününden beri evimizde yalnızız. Bana çok iyi geldi ev düzeni. Çok özlemişim. Çocuk da rahatladı sanki.

Ben günde nerdeyse 8 kez kaka yapmasından şikayet ediyordum malum. Bu arada biogaia probiyotik kullanıyorduk. Bitmişti evde tekim pazartesi almaya çıktım çok ağladı yavrucak bebek arabasında geri döndüm. Eşim de geç çıkıyor alamadı. Pazar gününden beri vermiyorum yani.

Bu gece ilk kez uykuda kaka yapmadı. Sabah uaynınca yaptı 7de. Dün 24 saat içinde 3 kez yaptı toplamda. Bugün de böyle gider umarım.

Sanırım biogaia bizi ishal yapıyordu hiç düşünmemiştim probiyotik olduğu için kaka düzenleyici hem ishale hem kabıza iyi gelen bir şey diye düşünmüştüm. Bir süre daha kontrol edicem bakalım ondan mı.

Bebişi kabız olan arkadaşlar bir deneyin biogaia yı bence

Selam canım düzen kurmanıza sevindim. Bizde memlektten döndük hala valizleri bile yerleştiremedim. Hiç ağlamayan çocuğum bir sese ağlıyor hep.. inşallah düzene girer. Biogai kullanıyoruz ama hala kabız.. zeytinyağını süte karıştırıp ver dedi doktor. Bakalım ne olacak..

Doğru düzgün emmiyor, sütüm azaldı o yüzden. Kafama da takmak istemiyorum ama üzülüyorum

Gunaydin canım benimde kızımda kaka sorunu var . bende bıogaıa kullanıyodum bitti iki gundır bıraktım kullanmayı. Ama kullanırken yne 7 gunde bır ,bes gunde bır yapıyodu .bazen üst üstü yaptığı gunler oldu . fazla aglamıyo o yuzden sütüm yarıyo diye düşünüyrm artık . yani oluruna bıraktım inşallah düzene girer stres oluyo insan .

Anladım cnm. Ya benimde süt sağıp stoklama işi o kadar gözümde büyüyorki, ben yokken mama mı verseler diorm artık. İlk kızımda stoklamıştım bunda çok üşeniorm. Bebişede bi mama yapıp içirir heralde görümcen, o kadar beceriksiz deildir heralde. Alt değiştirme, gaz çıkarma vs konularında bilgilendir istersen biraz yanında kalsın. O zaman belki için daha rahat eder. Annende bian önce iyileşir inş

Biz de düzenli olarak haftada 1-2 kez meme reddi yaşıyoruz. Canım çıktı emzirmeye çalışmakla artık. O kadar zorluyor ki. Emmediği zaman sağıyorum ben hemen. Yoksa azalıyor gerçekten.

Biz de düzenli olarak haftada 1-2 kez meme reddi yaşıyoruz. Canım çıktı emzirmeye çalışmakla artık. O kadar zorluyor ki. Emmediği zaman sağıyorum ben hemen. Yoksa azalıyor gerçekten.
Meme reddini bende yaşıyorum hele ki disari cikalım hic almiyor mecbur sagdigim sütten alıyorum yanıma bugun sehir dışına cikacagim 2 3 saatlik yol bakalım neler bekliyor bizi zeka kartlarından aldım pusete birkaç oyuncak bağladım oyun halısından sevdiklerini aldim bakalım

Yolda telefon bağlanıyorsa araca yüksek sesle kolik müzik açın. Arabanın içinde o ses çıkınca bir anda bangır bangır uyuşuyor. Ben öyle emzirdim pazar günü dönüşte. Pazar sabahı hissetmiş gibi dönmeye hazırlanırken (belki de benim stresimden etkilendi) meme reddinin en şiddetlisini yaşadık. arabada öyle çözdük sonra.

Ben de stoklamayı düşünmüyorum canım,artık sütüm hangi ara olursa ya da evden çıkmadan sağıp bırakmayı düşünüyorum.evdeki hesap çarşıya uyarsa tabi.ne çıkar bilmiyorum
Geceleri arayı iyice açtı benimki.bi kaç kez ben emzireyim dedim yarım yamalak emdi bir sonraki emmesi daha da öteye kaydı.kendi kalkarsa daha iyi emiyor gibi geldi ama gece seyrek emince de sütüm azalıyor bana göre.bugün az hissediyorum mesela boş gibi.sen de uzun bulunmayacaksın işte sanırım,sağmayıp emzirmeyince daha da azalmasın sütün.

succulentaski canım kuzenimle 2 gün arayla doğum yaptık çok huysuzdu bebeği emmek istemiyordu sürekli ağlıyordu sonra kakasında mukus ve kan görüldü iyi bir alerji doktoruna gittiler süt ürünlerinin tamamını kestiler süt yoğurt tereyağ ekmek içinde süt olabilecek hiç bir şeyden bir çatal bile almıyor kesinlikle yasak ve o kadar rahatladı ki bebek meme reddi gitti uykuları düzeldi ağlaması kesildi.çocuk bana sinyal vermiş ama ben anlamamışım 2 ay ikimizede eziyet olmuş diyor

Bu arada biogaia ne zamandır veriyorsun. Ben 15 günlükten beri kullanıyorum. Doktor uzun vadede etki gösterir demişti.

Okudum internette alerjiden olabiliyormuş meme reddi.
Ben de kestim süt ürünlerini ama düzelmedi mukusu falan.
Ekmekte süt var mıdır ya? Yoktur inşallah ay ekmek de yemezsem çok kötü.
Dün çorba yaptım sıvı yağla allah affetsin çok kötü oldu. Ne kullancam yağ bilemiyorum.
Sade yağ alayım dedim tereyağının sütünden arındırılmış haliyle. Ama o da kaçak yapabilirmiş.
Doktora karar veremedim ben
Nereye gitti doktora acaba hangi şehirdeydi?

Ekmekte de var canım özel ekmek yiyor vegan tarzı besleniyor
Biz bursadayız canım
İnş bir an önce çözüme ulaşırsınız

Ekmekte de var canım özel ekmek yiyor vegan tarzı besleniyor
Biz bursadayız canım
İnş bir an önce çözüme ulaşırsınız

Ekşi maya tam buğday alıyor eşim fırından bildiğim o tip ekmeğe süt konmaz ama akşam sorsun bakalım. ekmekle doyuyorum çünkü

Bakalım bizimki ne zaman yapacak.. oluruna bıraktım bende
Aynen doğru düzgün emmediği için azaldı zaten. Biogaiyı biz de 15. Günden beridir kullanıyoruz

2 gecedir bizde kalıyordu zaten bugün işe gittim işten çıkarıldım bi yandan iyi oldu 6 hafta ihbar süresi var zaten sonra da işsizlik maaşı falan derken bi 2-3 ay daha bakarım sarp beye 6 aylık olur içim rahat eder en azından

Evet bende çok uzun kalmıcam okulda. Geceden sağar dolaba koyarım, giderken de iyice emzirir çıkarım olmazsa. 3 saat okulda olucam, odamda sağarım olmazsa, emziremeyeceğin için. Onlarıda günlük koyarım dolaba inş. Gece en az 2 kere 3 saat arayla illa emmeye kalkar benim kızım. Tabi az emmesi sütün azalmasına sebep olur. Emdikçe artıyo sonuçta. Ama gece uykusuda önemli. Uzmanlarda emmek için kendi kalkmıyosa kaldırmayın diyo sonuçta. Gündüz sık sık emzirmeye çalış sende o zaman

aa, kötü olmuş ama cnm ya… niye çıkardılar ki işten durup dururken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…