2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
aa, kötü olmuş ama cnm ya… niye çıkardılar ki işten durup dururken ?
Konularda bilgin olduğun için sana yazıyorum diğer arkadaşların bilgisi varsa paylaşın lütfen oğlum iki buçuk aylık hem meme hem mama veriyorum dün az mama verdim bugün koyu yeşil kaka yaptı bian korktum kivamida sulu değil kıvamlı idi acep neden olabilir sırf anne sütü daha çok aldı ondan Olabilir mi internet baktım yağlı sütü almamıştır diyo ondan dir diyor ama yok gogusleeim iyice boşalttım bide ısırgan çayı içiyorum ama her zaman içiyorum bı dunluk olay değil yani kafam karıştı korktum da

aa, kötü olmuş ama cnm ya… niye çıkardılar ki işten durup dururken ?
Ya ben inşaat firmasında çalışıyordum ama piyasa kötü diye yeni projelere girmiyolardı 3 yıldır, öyle boş boş patronun asistanlığını getir götürünü yapıyodum. Adam da haklı baktı ekonomi iyice batıyo boşuna neden zarar edeyim dedi çıkardı işten

Senin gibi bi imkanım olsaydı ben okulda sağardım uykusuz da kalmış olmazsın.inşallah yoluna girer hepimizin herşey kolaylık verir Allah.sen biberon mu vereceksin,kaşık biberon aldım bende gelsin deniycem bakalım
Bence takip et canım.devamı gelmezse sorun etme.mama meme gibi değil,hazırlama aşamasında falan bişey bulaşabilir,sudan bile olabilir yani

Anladım cnm. Hakkında hayırlısı olsun. Bu korona her sektörü vurdu valla. Aynen sende bebişle ilgilen bol bol, ona yarıcak bu işten çıkma desene. İnş istediğin zaman yine bi yere girersin

Hayırlısı olsun canım tazminat da alırsın heralde. Biraz büyütüp başka iş bakarsın artık

Yok biberon vermem. Kaşık biberonum var, hiç daha kullanmadım, içerse onla; içmezse çay kaşığıyla yada şırıngayla falan verir artık babaannesi. Başka nasıl verilir bilmiorm artık

Cnm ben sadece anne sütü veriyorum, bizimkininde koyu yeşil bikaç gündür kakası. Bazen hardal sarısına dönüyo bazen koyulaşıyo. Hem Sulu gibi hemde çok az kıvamlı. Bi sıkıntı olabilirmi diye bende ilk başta sorgulamıştım ama bence bi sıkıntı olmaz. Normaldir yani kafana takma. Yağlı sütle alakası yoktur bence. Nie mama veriyosun bide nie ısırgan içiosn ?

Sütüm çok yok o yüzden mama veriyorum ısırgan otu çayı süt çoğalsın diye içiyorum

Masallah cnm ama suan duzenli bi sekilde kendi kendine dalmalari icin azcik erken ama insallah seninki erkenden alisir. Bende hic sallamiyorum yataga uzaniyorum bebegimide yanina koyup emzigini veriyorum bana baka baka uyuyor sukur sonra 8 aydan sonra yavas yavas yatagina birakip kendisinin dalmasini beklicem
Diyer kizlarimdaki gibi sonea 10-12 ay arasi kendi odasina geciricem ins.. hep ablalarina nasil
Yaptiysam o sekilde yapcam

Bizimki emzik almadığı için aynı şekilde yanımda yatarak uyuyodu meme ağzında ama memesiz öyle tek başına uyuduğunu ilk defa gördüm içim rahatladı hadi benle eşim uğraşıyoruz uyutmak için ama annem için zor olurdu inşallah böyle yavaş yavaş alışır

Kızlar günaydın epeydir yoktum görümcemi evlendirdik .Aman Allahım düğünle bebek ne zormuş öykü hiç durmadı .görümcem de her aşamasında beni yanında istedi gelin almadan tut kuafor düğün çekimi ..her gittiğim yerde sağım yaptım ilk zaman sorun olmadı .Akrabalar virüs yokmuş gibi öptü öyküyü birazcık kalp kırdım almayın etmeyin diye baktım olmuyor anneme bıraktım süt sağıp götürdüm .düğün günü gelince beraber önce erkek evine sonra salona girdik. Takılarını bile kurdelesine benim takmamı istedi görümce .toplamda 10 saat sağım yapamadım .arabada biraz elle sağım yaptım onu da abiyenin üzerine dokmeyım mirezillik diz boyu ..hala mastıtle uğraşıyorum. Cok doluyum size içimi boşaltmak istedim

Sütüm çok yok o yüzden mama veriyorum ısırgan otu çayı süt çoğalsın diye içiyorum
Sütünün çok olmamasının sebebi zaten mama vermen. Mama alan kişinin bebeği daha az emer, çünkü hazmı zordur, az emdiği içinde sütün çekilir. Bu bi kısır döngüdür. Ve zaman geçtikçe de memeni tamamen bırakabilir bebiş. Sen ne kadar çok emzirirken sütün artar, bebeğe de yeter zaten.

Allah mesut etsin canım. Sana zor olmuştur eminim, bebekle dışarı aktiviteleri çok zor… memlekete gittim hiç bir şey yapamadım ben. Kayınvalidemlere bile gidemedim korkumdan, zır zır ağladı her yerde. Evin önündeki parkta kamelyada bir çay içtik, 2 kez tur attık arabayla emzirmek için Benimki huysuz mu ne..

Oraya gidince benim de sütüm azaldı, süt çok değişik bir şey sağma bi gün emmesin hemen azalıyor.. sen sağıma devam ediyosundur artar mutlaka, memende sertleşen yer varsa oralara masaj yap duş başlığıyla ve sıcak suyla. Beni en çok o rahatlatıyor.

Ye yer sertlik var canım süt azalacak diye Korktum 10 saat çok uzun bir süre çünkü inş bol sütlü günlerimiz olur

Kızlar bu sütün emdikçe gelir diyolar ya benim bebek nerdeyse yedi yirmi dört emiyor, sürekli memede ama sütüm falan artmıyor göğüslerim boş gibi. Bebiş hep aç gibi aranıyor ben de mecbur mama yapıyorum.
sütün yemeyle alakası yok fikrine de inanmıyorum yemediğim gün bi damla süt olmuyo resmen. Ki ben günde 3-4 litre su içerim ona rağmen yemek yoksa sütte yok. Bazı şeyler çok teorik bence. Kitapta yazan herşeyin gerçek hayatta tam karşılığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…