- 8 Mart 2021
- 289
- 316
- 18
- 34
Konularda bilgin olduğun için sana yazıyorum diğer arkadaşların bilgisi varsa paylaşın lütfen oğlum iki buçuk aylık hem meme hem mama veriyorum dün az mama verdim bugün koyu yeşil kaka yaptı bian korktum kivamida sulu değil kıvamlı idi acep neden olabilir sırf anne sütü daha çok aldı ondan Olabilir mi internet baktım yağlı sütü almamıştır diyo ondan dir diyor ama yok gogusleeim iyice boşalttım bide ısırgan çayı içiyorum ama her zaman içiyorum bı dunluk olay değil yani kafam karıştı korktum daaa, kötü olmuş ama cnm ya… niye çıkardılar ki işten durup dururken ?
Ya ben inşaat firmasında çalışıyordum ama piyasa kötü diye yeni projelere girmiyolardı 3 yıldır, öyle boş boş patronun asistanlığını getir götürünü yapıyodum. Adam da haklı baktı ekonomi iyice batıyo boşuna neden zarar edeyim dedi çıkardı iştenaa, kötü olmuş ama cnm ya… niye çıkardılar ki işten durup dururken ?
Senin gibi bi imkanım olsaydı ben okulda sağardım uykusuz da kalmış olmazsın.inşallah yoluna girer hepimizin herşey kolaylık verir Allah.sen biberon mu vereceksin,kaşık biberon aldım bende gelsin deniycem bakalımEvet bende çok uzun kalmıcam okulda. Geceden sağar dolaba koyarım, giderken de iyice emzirir çıkarım olmazsa. 3 saat okulda olucam, odamda sağarım olmazsa, emziremeyeceğin için. Onlarıda günlük koyarım dolaba inş. Gece en az 2 kere 3 saat arayla illa emmeye kalkar benim kızım. Tabi az emmesi sütün azalmasına sebep olur. Emdikçe artıyo sonuçta. Ama gece uykusuda önemli. Uzmanlarda emmek için kendi kalkmıyosa kaldırmayın diyo sonuçta. Gündüz sık sık emzirmeye çalış sende o zaman
Bence takip et canım.devamı gelmezse sorun etme.mama meme gibi değil,hazırlama aşamasında falan bişey bulaşabilir,sudan bile olabilir yaniKonularda bilgin olduğun için sana yazıyorum diğer arkadaşların bilgisi varsa paylaşın lütfen oğlum iki buçuk aylık hem meme hem mama veriyorum dün az mama verdim bugün koyu yeşil kaka yaptı bian korktum kivamida sulu değil kıvamlı idi acep neden olabilir sırf anne sütü daha çok aldı ondan Olabilir mi internet baktım yağlı sütü almamıştır diyo ondan dir diyor ama yok gogusleeim iyice boşalttım bide ısırgan çayı içiyorum ama her zaman içiyorum bı dunluk olay değil yani kafam karıştı korktum da
Anladım cnm. Hakkında hayırlısı olsun. Bu korona her sektörü vurdu valla. Aynen sende bebişle ilgilen bol bol, ona yarıcak bu işten çıkma desene. İnş istediğin zaman yine bi yere girersinYa ben inşaat firmasında çalışıyordum ama piyasa kötü diye yeni projelere girmiyolardı 3 yıldır, öyle boş boş patronun asistanlığını getir götürünü yapıyodum. Adam da haklı baktı ekonomi iyice batıyo boşuna neden zarar edeyim dedi çıkardı işten
2 gecedir bizde kalıyordu zaten bugün işe gittim işten çıkarıldımbi yandan iyi oldu 6 hafta ihbar süresi var zaten sonra da işsizlik maaşı falan derken bi 2-3 ay daha bakarım sarp beye 6 aylık olur içim rahat eder en azından
Yok biberon vermem. Kaşık biberonum var, hiç daha kullanmadım, içerse onla; içmezse çay kaşığıyla yada şırıngayla falan verir artık babaannesi. Başka nasıl verilir bilmiorm artıkSenin gibi bi imkanım olsaydı ben okulda sağardım uykusuz da kalmış olmazsın.inşallah yoluna girer hepimizin herşey kolaylık verir Allah.sen biberon mu vereceksin,kaşık biberon aldım bende gelsin deniycem bakalım
Bence takip et canım.devamı gelmezse sorun etme.mama meme gibi değil,hazırlama aşamasında falan bişey bulaşabilir,sudan bile olabilir yani
Cnm ben sadece anne sütü veriyorum, bizimkininde koyu yeşil bikaç gündür kakası. Bazen hardal sarısına dönüyo bazen koyulaşıyo. Hem Sulu gibi hemde çok az kıvamlı. Bi sıkıntı olabilirmi diye bende ilk başta sorgulamıştım ama bence bi sıkıntı olmaz. Normaldir yani kafana takma. Yağlı sütle alakası yoktur bence. Nie mama veriyosun bide nie ısırgan içiosn ?Konularda bilgin olduğun için sana yazıyorum diğer arkadaşların bilgisi varsa paylaşın lütfen oğlum iki buçuk aylık hem meme hem mama veriyorum dün az mama verdim bugün koyu yeşil kaka yaptı bian korktum kivamida sulu değil kıvamlı idi acep neden olabilir sırf anne sütü daha çok aldı ondan Olabilir mi internet baktım yağlı sütü almamıştır diyo ondan dir diyor ama yok gogusleeim iyice boşalttım bide ısırgan çayı içiyorum ama her zaman içiyorum bı dunluk olay değil yani kafam karıştı korktum da
Sütüm çok yok o yüzden mama veriyorum ısırgan otu çayı süt çoğalsın diye içiyorumCnm ben sadece anne sütü veriyorum, bizimkininde koyu yeşil bikaç gündür kakası. Bazen hardal sarısına dönüyo bazen koyulaşıyo. Hem Sulu gibi hemde çok az kıvamlı. Bi sıkıntı olabilirmi diye bende ilk başta sorgulamıştım ama bence bi sıkıntı olmaz. Normaldir yani kafana takma. Yağlı sütle alakası yoktur bence. Nie mama veriyosun bide nie ısırgan içiosn ?
Aynen öyle olacak canım her işte bi hayır vardır işte içime sinmiyodu bırakıp gitmek allah'ta dedi al sana o zamanHayırlısı olsun canım tazminat da alırsın heralde. Biraz büyütüp başka iş bakarsın artık
Masallah cnm ama suan duzenli bi sekilde kendi kendine dalmalari icin azcik erken ama insallah seninki erkenden alisirKızlar sarp ilk defa kendi kendine uyuyakaldı o kadar istiyodum ki kendi kendine uyumayı öğrenmesinibeşikte salladım salladım uyumadı iyi madem sen dur böyle dedim balkona sigara içmeye çıktım bi döndüm ki yattığı yerde uyumuş öyle çok mutlu oldum
Bizimki emzik almadığı için aynı şekilde yanımda yatarak uyuyodu meme ağzında ama memesiz öyle tek başına uyuduğunu ilk defa gördüm içim rahatladı hadi benle eşim uğraşıyoruz uyutmak için ama annem için zor olurdu inşallah böyle yavaş yavaş alışırMasallah cnm ama suan duzenli bi sekilde kendi kendine dalmalari icin azcik erken ama insallah seninki erkenden alisir. Bende hic sallamiyorum yataga uzaniyorum bebegimide yanina koyup emzigini veriyorum bana baka baka uyuyor sukur sonra 8 aydan sonra yavas yavas yatagina birakip kendisinin dalmasini beklicem
Diyer kizlarimdaki gibi sonea 10-12 ay arasi kendi odasina geciricem ins.. hep ablalarina nasil
Yaptiysam o sekilde yapcam
Bazen tutuyo ,bazen de tutmuyo agzı asagı yatrdığmda genelde kafasını kaldırıyo amaKızlar sizin bebekler başlarını tutabiliyor mu artık
Sütünün çok olmamasının sebebi zaten mama vermen. Mama alan kişinin bebeği daha az emer, çünkü hazmı zordur, az emdiği içinde sütün çekilir. Bu bi kısır döngüdür. Ve zaman geçtikçe de memeni tamamen bırakabilir bebiş. Sen ne kadar çok emzirirken sütün artar, bebeğe de yeter zaten.Sütüm çok yok o yüzden mama veriyorum ısırgan otu çayı süt çoğalsın diye içiyorum
Allah mesut etsin canım. Sana zor olmuştur eminim, bebekle dışarı aktiviteleri çok zor… memlekete gittim hiç bir şey yapamadım ben. Kayınvalidemlere bile gidemedim korkumdan, zır zır ağladı her yerde. Evin önündeki parkta kamelyada bir çay içtik, 2 kez tur attık arabayla emzirmek içinKızlar günaydın epeydir yoktum görümcemi evlendirdik .Aman Allahım düğünle bebek ne zormuş öykü hiç durmadı .görümcem de her aşamasında beni yanında istedi gelin almadan tut kuafor düğün çekimi ..her gittiğim yerde sağım yaptım ilk zaman sorun olmadı .Akrabalar virüs yokmuş gibi öptü öyküyübirazcık kalp kırdım almayın etmeyin diye baktım olmuyor anneme bıraktım süt sağıp götürdüm .düğün günü gelince beraber önce erkek evine sonra salona girdik. Takılarını bile kurdelesine benim takmamı istedi görümce .toplamda 10 saat sağım yapamadım .arabada biraz elle sağım yaptım onu da abiyenin üzerine dokmeyım mi rezillik diz boyu ..hala mastıtle uğraşıyorum. Cok doluyum size içimi boşaltmak istedim
Ye yer sertlik var canım süt azalacak diye Korktum 10 saat çok uzun bir süre çünkü inş bol sütlü günlerimiz olurAllah mesut etsin canım. Sana zor olmuştur eminim, bebekle dışarı aktiviteleri çok zor… memlekete gittim hiç bir şey yapamadım ben. Kayınvalidemlere bile gidemedim korkumdan, zır zır ağladı her yerde. Evin önündeki parkta kamelyada bir çay içtik, 2 kez tur attık arabayla emzirmek içinBenimki huysuz mu ne..
Oraya gidince benim de sütüm azaldı, süt çok değişik bir şey sağma bi gün emmesin hemen azalıyor.. sen sağıma devam ediyosundur artar mutlaka, memende sertleşen yer varsa oralara masaj yap duş başlığıyla ve sıcak suyla. Beni en çok o rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?