Sen ne yaparsan yap, sütün zaten çoğalmaz senin. Beynine kodlamışsın sütünün hiç olmadığını ve bebişin hep aç olduğunu. Zaten bitirmişsin kafanda herşeyi. Memelerden de bişey bekleme yani bu saatten sonra. Ne düşündüğün, düşünce gücü önemli diye boşuna demiyor emzirme danışmanları !Kızlar bu sütün emdikçe gelir diyolar ya benim bebek nerdeyse yedi yirmi dört emiyor, sürekli memede ama sütüm falan artmıyor göğüslerim boş gibi. Bebiş hep aç gibi aranıyor ben de mecbur mama yapıyorum.
sütün yemeyle alakası yok fikrine de inanmıyorum yemediğim gün bi damla süt olmuyo resmen. Ki ben günde 3-4 litre su içerim ona rağmen yemek yoksa sütte yok. Bazı şeyler çok teorik bence. Kitapta yazan herşeyin gerçek hayatta tam karşılığı yok.
Katılıyorum.Sen ne yaparsan yap, sütün zaten çoğalmaz senin. Beynine kodlamışsın sütünün hiç olmadığını ve bebişin hep aç olduğunu. Zaten bitirmişsin kafanda herşeyi. Memelerden de bişey bekleme yani bu saatten sonra. Ne düşündüğün, düşünce gücü önemli diye boşuna demiyor emzirme danışmanları !
Canım gun içinde benim mememde boş gıbı duruyo ama emerken bırden iniyo süt yanı ben hissediyrm , zaten kilo alımı falan ıyyse süt var femektr . benim kızımda gun boyu memede gece daha seyrek gece bazen göğsüm sertleşıyo baxen boş gıbı yumusak oluyo ama emince süt iniyo mu denir bilemdemKızlar bu sütün emdikçe gelir diyolar ya benim bebek nerdeyse yedi yirmi dört emiyor, sürekli memede ama sütüm falan artmıyor göğüslerim boş gibi. Bebiş hep aç gibi aranıyor ben de mecbur mama yapıyorum.
sütün yemeyle alakası yok fikrine de inanmıyorum yemediğim gün bi damla süt olmuyo resmen. Ki ben günde 3-4 litre su içerim ona rağmen yemek yoksa sütte yok. Bazı şeyler çok teorik bence. Kitapta yazan herşeyin gerçek hayatta tam karşılığı yok.
Bende de sertlik oluyo ama anlamdm memede sert degil , ilk gunler sertleşmşti hala onlar mı acaba diyrm . sadce göğsüme birisi carpınca veya buyuk kızım yanlışlıkla bastrınca acıyo .Ye yer sertlik var canım süt azalacak diye Korktum 10 saat çok uzun bir süre çünkü inş bol sütlü günlerimiz olur
Benmde 3-4 aylık gibi karnım. İnmedi 19 kilo vermeme rağmen . 6 ayda anca toparlar diyende var 1 sene de toparlar diyende. Hatta korse de kullandımKızlar bişey sorucam sezaryan olanlar ne durumdasınız ben resmen 4 aylık hamile gibiyim bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık bu kadar şiş olurmu karnım inmesi gerekmiyor muydu
Benımde oyle malesef ilk kızımda da kalmştı buda eklendiKızlar bişey sorucam sezaryan olanlar ne durumdasınız ben resmen 4 aylık hamile gibiyim bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık bu kadar şiş olurmu karnım inmesi gerekmiyor muydu
Bende mekik çekemıyrm kaldıramkyrm kendimi ,korse kullandım ama sıcaktan fazla takamıyrm göbek kaldı malesef ilk kızımda gitmemişti hiç adet olursan belki iniyo bıraz daha ama ben adette olmuyrm 6,7 ay malesefBenmde 3-4 aylık gibi karnım. İnmedi 19 kilo vermeme rağmen . 6 ayda anca toparlar diyende var 1 sene de toparlar diyende. Hatta korse de kullandımdoktorm mekik çekmeye başla 40in çıkınca dedi ama denedm yattigm yerden kalkamadım
Benmde Sezeryan doğumla ilgili tek sıkıntım ağda. Gidemiyorum kuaföre dikiş yerime birşey olur mu ayrılır mı diye
Bende mekik çekemıyrm kaldıramkyrm kendimi ,korse kullandım ama sıcaktan fazla takamıyrm göbek kaldı malesef ilk kızımda gitmemişti hiç adet olursan belki iniyo bıraz daha ama ben adette olmuyrm 6,7 ay malesef
Bende her hafta mutlaka bir iki gun kanama görüyorum düzene girse diye bekliyorum ama göbek hala ayniBende ya malesef adet olmayı dört göz bekliyorum
Kızlar bu sütün emdikçe gelir diyolar ya benim bebek nerdeyse yedi yirmi dört emiyor, sürekli memede ama sütüm falan artmıyor göğüslerim boş gibi. Bebiş hep aç gibi aranıyor ben de mecbur mama yapıyorum.
Sen ne yaparsan yap, sütün zaten çoğalmaz senin. Beynine kodlamışsın sütünün hiç olmadığını ve bebişin hep aç olduğunu. Zaten bitirmişsin kafanda herşeyi. Memelerden de bişey bekleme yani bu saatten sonra. Ne düşündüğün, düşünce gücü önemli diye boşuna demiyor emzirme danışmanları !
Kızlar bişey sorucam sezaryan olanlar ne durumdasınız ben resmen 4 aylık hamile gibiyim bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık bu kadar şiş olurmu karnım inmesi gerekmiyor muydu
Canım bence hiç dert etme,sonuçta sabit durmayan bişey ölçmeye çalışıyorlar.benim iki ay kontrolünde ölçen dr 63 cm,üç gün sonra ölçen hemşire 60 cm çıkardı.kısalmış yani hemde üç cm birdenSelamlar kızlar bayadır giremedim .
Memleketlere git gel vs derken ancak evimizde bulduk kendimizi gelir gelmez de kış hazırlığı sos ve menemenlik yaptim. Daha yapacak birkac şey de var.
Bugun 3 aylik kontrol vardi benim tosbik bu ay 2 cm uzamış ona canim sıkıldı 61di 63 olmuş hemşire sorun yok dedi ama neden böyle anlamadım geçen ay 4cm uzamisti.
Bir de rota aşısını da yaptırdık 360lira olmuş içime oturdusaka bi yana ise yarasinda parası batsın napalim
Sizler de iyisinizdir inşallah.
Selamlar kızlar bayadır giremedim .
Memleketlere git gel vs derken ancak evimizde bulduk kendimizi gelir gelmez de kış hazırlığı sos ve menemenlik yaptim. Daha yapacak birkac şey de var.
Bugun 3 aylik kontrol vardi benim tosbik bu ay 2 cm uzamış ona canim sıkıldı 61di 63 olmuş hemşire sorun yok dedi ama neden böyle anlamadım geçen ay 4cm uzamisti.
Bir de rota aşısını da yaptırdık 360lira olmuş içime oturdusaka bi yana ise yarasinda parası batsın napalim
Sizler de iyisinizdir inşallah.
Benim kızımı iki aylıkta 63 ölçtü ama tam doğru çıkar mı her zaman bilmemCanım seninki fazla uzamıştı bence dengeye gelmiş
63 ne ya daha 3 aylık kendine gelsin
Rotanın tek dozu mu 360? Her dozda o kadar para mı ödeyeceğiz ?
Benim kızımı iki aylıkta 63 ölçtü ama tam doğru çıkar mı her zaman bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?