2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

Parmağın bal tutsun diyeyim bende aynen böyle düşünüyorum bende 1ay gezdik doktor, hastanede birşey çıkmadı şükür. Hala uğraşıyorlar kuzumla valla. Ben ters birşey görsem kendim giderim zaten o kadar tecrübe var çok şükür ama doktorlar benden evhamlı nice sağlıklı 3aylar görelim hep birlikte inşaallah

Canım ben de pes etmek üzereydim ki alerji mamasını almayınca mecbur kaldım. Alıştırıcam yavaş yavaş. Alıştıkça azaltıcam ben de. Ama tükendim gerçekten
İnsallah alışır canım Allah kolaylık versin sana
Evet canım ben nick değiştirdim
Kimdin dur tahmin edeyim wings07 yani bglm?
Çok geçmiş olsun canım

Oldu da bitti maşallah alişimiz büyüdüüü

İnsallah alışır canım Allah kolaylık versin sana

Kimdin dur tahmin edeyim wings07 yani bglm?

Çok geçmiş olsun canım
Evet iyi hafizan varmiş Bi öncekini bile hatirliyosun ben unuttum oyle varmıydı diyorum
Wings ise cok şaşırırım ya hiç tahmin etmedim
Hadi ya Dur eskisini geri alayim bari bidahakine kimsede tanimiyor

Evet iyi hafizan varmiş Bi öncekini bile hatirliyosun ben unuttum oyle varmıydı diyorum

Hadi ya Dur eskisini geri alayim bari bidahakine kimsede tanimiyor
Bende taniyamamistim eski isminden hatirladim ilklerdendik biz bu grupta ondan hatirladim

çok geçmiş olsun canım dediğin gibi bebekle hasta olmak çok zor. Yani o süreç hem anne için hem bebek için yorucu. O yüzden anneler de sağlıklı olmalı. Acil şifalar diliyorum. Her fırsatta dinlen evin işini yemeği falan boşver. Öncelik sağlığın. Bebişe de mama verirsin gerekirse bu süreçte. Ben de on gün falan hasta olmuştum mama ağırlıklı beslendi sonra memeye geri döndü mama azalttık nerdeyse hiç yok şimdi.

Evet ya başlarda 3-5 kişiydik öyle kalp atışı duydun mu kaçta duydun diye muhabbet ediyorduk Dilara vardı o da aktifti baya. Sonra bi sürü kişi katıldı bebeler geldi kocaman kalabalık aile olduk
Evet ne güzeldi aile olduk birbirimize hele ilk zor zamanlar, korkular sevinçler üzüntüler her şeyi paylaşirdik

Sağol canım,dün göndermedim eşimi okula çocuklarla ilgilendi yemeği halletti hastaneye geldi benle,çok duygusallaşıuorum kendi memleketimde olmadığım için bi yardım edenim yok diye içten içten:)bi yandan da bebek bana muhtaç ama şükür bugün daha iyiyim

Geçmiş olsun

Sizin bebişlerde kendini kusturuyormu normal kusması bi yana birde elleri hep ağzinda ne varsa kusturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…