Cok gecmis olsun canim Allah sifa versinMerhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Bu ara salgın varmış doktorun dediğine göre mide bulantısı peşinden ishal.aman dikkat edin bebekle gerçekten çok zor hasta olmak
Parmağın bal tutsun diyeyim bendecanım zaten 3 ay gelişimlerinin hepsini gösteriyomuş kiloya takma bence. Doktorların ordan oraya sizi sürüklemesine de izin verme. En güzel sevgiyle geçecek aylarımızı doktorlarda çocuk dolaştırarak geçirmeyelim. Bol bol sevelim öpelim valla çok hızlı büyüyorlar ne ara 3 ay olduk
İnsallah alışır canım Allah kolaylık versin sanaCanım ben de pes etmek üzereydim ki alerji mamasını almayınca mecbur kaldım. Alıştırıcam yavaş yavaş. Alıştıkça azaltıcam ben de. Ama tükendim gerçekten
Kimdin dur tahmin edeyim wings07 yani bglm?Evet canım ben nick değiştirdim
Çok geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Bu ara salgın varmış doktorun dediğine göre mide bulantısı peşinden ishal.aman dikkat edin bebekle gerçekten çok zor hasta olmak
Oldu da bitti maşallahKızlar bu sabah sünnet oldu yavrucak. Tek başına ameliyathaneye girdi ama biz kapıda bekledik hiç sesi gelmedi. Mayışık çıktı iğne yapmamışlar ama fitil vermişler. Sadece kremle pipiyi uyuşturmuşlar. 2 saat odada kaldık emdi işedi.
Şimdi eve geldik mayışık vaziyette yatıyor arada ağlıyor. Altı bezli pansumanlı.
Pazartesi pansumanı çıkacakmış.
Sünnet yaptıranlar huysuzluğu olur mu ilerleyen saatlerde. Calpol falan verdiniz mi?
Doktor gerek yok bir şey olmaz dedi ama bilemedim.
Wings ise cok şaşırırım ya hiç tahmin etmedimİnsallah alışır canım Allah kolaylık versin sana
Kimdin dur tahmin edeyim wings07 yani bglm?
Çok geçmiş olsun canım
Evet iyi hafizan varmişİnsallah alışır canım Allah kolaylık versin sana
Kimdin dur tahmin edeyim wings07 yani bglm?
Çok geçmiş olsun canım
Hadi yaWings ise cok şaşırırım ya hiç tahmin etmedim
Bende taniyamamistim eski isminden hatirladim ilklerdendik biz bu grupta ondan hatirladimEvet iyi hafizan varmişBi öncekini bile hatirliyosun ben unuttum oyle varmıydı diyorum
Hadi yaDur eskisini geri alayim bari bidahakine kimsede tanimiyor
Kiz madem wingssin de niye söylemiyorsun bende diyorum bu kimEvet iyi hafizan varmişBi öncekini bile hatirliyosun ben unuttum oyle varmıydı diyorum
Bu kim birden çiktiKiz madem wingssin de niye söylemiyorsun bende diyorum bu kim
Listeyi unuttuk bile bugün ceylin yazınca baktım acaba tanıdık mı diye öyle farkettimBu kim birden çiktiNe bileyim Listenin en başinda var ya bilinir diye düşündümde doğru kim nereden bilecek onu
Merhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Evet ya başlarda 3-5 kişiydik öyle kalp atışı duydun mu kaçta duydun diye muhabbet ediyorduk Dilara vardı o da aktifti baya. Sonra bi sürü kişi katıldı bebeler geldi kocaman kalabalık aile oldukListeyi unuttuk bile bugün ceylin yazınca baktım acaba tanıdık mı diye öyle farkettim
Ya ilklerdendik doğmalarını bekliyorduk telaşlar zaman akti geçti sağlikla büyüsünlerBende taniyamamistim eski isminden hatirladim ilklerdendik biz bu grupta ondan hatirladim
Demi liste işi bitti artikListeyi unuttuk bile bugün ceylin yazınca baktım acaba tanıdık mı diye öyle farkettim
Evet ne güzeldi aile olduk birbirimize hele ilk zor zamanlar, korkular sevinçler üzüntüler her şeyi paylaşirdikEvet ya başlarda 3-5 kişiydik öyle kalp atışı duydun mu kaçta duydun diye muhabbet ediyorduk Dilara vardı o da aktifti baya. Sonra bi sürü kişi katıldı bebeler geldi kocaman kalabalık aile olduk
Sağol canım,dün göndermedim eşimi okula çocuklarla ilgilendi yemeği halletti hastaneye geldi benle,çok duygusallaşıuorum kendi memleketimde olmadığım için bi yardım edenim yok diye içten içten:)bi yandan da bebek bana muhtaç ama şükür bugün daha iyiyimçok geçmiş olsun canım dediğin gibi bebekle hasta olmak çok zor. Yani o süreç hem anne için hem bebek için yorucu. O yüzden anneler de sağlıklı olmalı. Acil şifalar diliyorum. Her fırsatta dinlen evin işini yemeği falan boşver. Öncelik sağlığın. Bebişe de mama verirsin gerekirse bu süreçte. Ben de on gün falan hasta olmuştum mama ağırlıklı beslendi sonra memeye geri döndü mama azalttık nerdeyse hiç yok şimdi.
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Yaa sende karabatak gibisin bir geliyon bir gidiyonEvet iyi hafizan varmişBi öncekini bile hatirliyosun ben unuttum oyle varmıydı diyorum
Yok ya ara ara girmiyordum hoşbuldumYaa sende karabatak gibisin bir geliyon bir gidiyontekrardan Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?