2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hemşire misiniz?

Evet MrvCn böyle bebekler bir yaşına kadar yakalıyor ortalamayı genelde.

Maşallah bizimki de ince müslin battaniyesini ağzına sokuyor

Evet az tutuyorlar

Geçmiş olsun alişimize..
Süt vermek için verdiğin çabaya hayranım arkadaşım, o diyeti sanırım ben yapamazdım

Canım ben de pes etmek üzereydim ki alerji mamasını almayınca mecbur kaldım. Alıştırıcam yavaş yavaş. Alıştıkça azaltıcam ben de. Ama tükendim gerçekten

Geçmiş olsun canim küçük çabuk toparlanir inşallah sen calpolu ver bence ağrisi az olsada huysuzlanir bugun dönüşümlü ver mizirdanirsa..

Tabloya göre 4.400 civarı olmalı galiba altında ortalamanın ama 2.ayda hortumla beslenmeyi kestikten sonra az kilo aldı yani 500 bile alamamıştı. Şuan ilerleme gösterdi ona göre öyle diyeyim yani. Doktorda o yüzden bekleyelim 1 ay daha dedi işte. Seninki de ayrı ilginç ne yedinde ne çıkarıyorsun değil mi:) benimki seninkine gönderiyor olmasın mamaları

Heralde ya sizin mamaları biz sıçıyor olabiliriz

Bende takılmıyorum gerçekten sadece doktorlar moral bozuyor. Ben kızımla iyiyim böyle sağlıklı canlı bir bebiş maaşallah oğlumda 3500 doğmuştu sonra kilo alımı hep yavaştı.hem emiyordu üstüne mama içiyordu. Sırf kilo yüzünden oraya buraya sevk etmelerini istemiyorum ona moralim bozuluyor.bu ay iyi geçer inş bakalım

Kizlar bir sorum var.. sizin bebisleriniz boynunu tutuyormu? Benimki daha cok sag tarafa dogru kayiyor boynu..bugun iyce farkettim pazartesi doktora goturcem.. egrilik olabilir erken teshis koymus oluruz
Tutuyor xanim. Gerci benim bebe sizinkilerden az daha büyük ama
Günaydın teyzeleri. oyuncaklarıda yemeye çalışıyor bu minnak.
Bizim oyun halisindan mert de qyni iki eliyle tutup ağzına aliyor özellikle şu mavi fili
Gecmis olsun canim maasallah

Evet benim büyük kizim mamayla çoğunluk ilk ay sadece 750 gr almişti şimdi kizimda ne kadar alacaksa öyle alıyor fazlasını verince kusuyor. her doktorda bir değil başka başka şeyler söylüyorlar. bebek konusunda herkes bi şey söylüyor bi bildiği var. Sen duyma İyi olur inşallah.

Maşallah bizimki de ince müslin battaniyesini ağzına sokuyor

Evet az tutuyorlar

Geçmiş olsun alişimize..
Süt vermek için verdiğin çabaya hayranım arkadaşım, o diyeti sanırım ben yapamazdım
her şeyi yiyecekler yakında. kızımı şimdiden uyarıyorum küçük oyuncakları ortada koymak yok diye. benim aşağılarda baya saksı veya dekorluk şeylerim var onları napıcam diye düşünüyorum daha çok var ama illa gelecek o günler.

Bizim oyun halisindan mert de qyni iki eliyle tutup ağzına aliyor özellikle şu mavi fili
Maşallah mert paşaya benimki daha ona ulaşamıyor anca vurup ses çıkarıyor. Ben kızımdan kalan sesli şeyleri de taktım üstüne iyi oldu baya.

kafasının altına yastık koyuyorum ondan da ulaşıyor olabilir
Maşallah mert paşaya benimki daha ona ulaşamıyor anca vurup ses çıkarıyor. Ben kızımdan kalan sesli şeyleri de taktım üstüne iyi oldu baya.

Eklentiler

• 20210911_134953.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 83

canım zaten 3 ay gelişimlerinin hepsini gösteriyomuş kiloya takma bence. Doktorların ordan oraya sizi sürüklemesine de izin verme. En güzel sevgiyle geçecek aylarımızı doktorlarda çocuk dolaştırarak geçirmeyelim. Bol bol sevelim öpelim valla çok hızlı büyüyorlar ne ara 3 ay olduk

Merhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Bu ara salgın varmış doktorun dediğine göre mide bulantısı peşinden ishal.aman dikkat edin bebekle gerçekten çok zor hasta olmak

inşallah hedeflerımıze ulaşırız bende 58 düşünüyorm bakalım boyumda 1,63 bana fazla geliyo kilom . aslında pek takmıyorum ama gören hamile misin diye soruyo kucagımda bebekle deli ediyolar insanı
Senden az uzunum şu anki kilomuz aynı canım,doğumdan sonra aldım bende resmen.ama dert etmiyorum veririz ya şu emzirme işi hafiflesin.boşver milleti sen
Bizde bugun gittik benim kızımında oyle cıktı 39,5 kafa . boy 64 , kılo 7,5 maşallah
Bu ay ne kadar aldı canım,kontrole girmedik daha ama sanki bu ay az aldık gibi hissediyorum

Hadi geçmiş olsun,maşallah,darısı bize:)

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın tez vakitte sağlığına kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…