Hemşire misiniz?Asmde çalişirken bi minik bebeğim vardi parmak bebek gibiydi ama baya sonra büyüdü diğerlerine yetişti onlardan iyiydi gelişimide her bebek kendine özgü oluyor kıyaslamamak lazim anne olarak istiyoruzda daha sıkı tutunuyorlar hayata büyük kızım normal bi bebekti şimdi zayıf yemezde sağlikli olsunlar gelişimleri iyi olsun
Asmde çalişirken bi minik bebeğim vardi parmak bebek gibiydi ama baya sonra büyüdü diğerlerine yetişti onlardan iyiydi gelişimide her bebek kendine özgü oluyor kıyaslamamak lazim anne olarak istiyoruzda daha sıkı tutunuyorlar hayata büyük kızım normal bi bebekti şimdi zayıf yemezde sağlikli olsunlar gelişimleri iyi olsun
Maşallah bizimki de ince müslin battaniyesini ağzına sokuyor
Evet az tutuyorlar
Geçmiş olsun alişimize..
Süt vermek için verdiğin çabaya hayranım arkadaşım, o diyeti sanırım ben yapamazdım
Geçmiş olsun canim küçük çabuk toparlanir inşallah sen calpolu ver bence ağrisi az olsada huysuzlanir bugun dönüşümlü ver mizirdanirsa..Kızlar bu sabah sünnet oldu yavrucak. Tek başına ameliyathaneye girdi ama biz kapıda bekledik hiç sesi gelmedi. Mayışık çıktı iğne yapmamışlar ama fitil vermişler. Sadece kremle pipiyi uyuşturmuşlar. 2 saat odada kaldık emdi işedi.
Şimdi eve geldik mayışık vaziyette yatıyor arada ağlıyor. Altı bezli pansumanlı.
Pazartesi pansumanı çıkacakmış.
Sünnet yaptıranlar huysuzluğu olur mu ilerleyen saatlerde. Calpol falan verdiniz mi?
Doktor gerek yok bir şey olmaz dedi ama bilemedim.
Tabloya göre 4.400 civarı olmalı galiba altında ortalamanın ama 2.ayda hortumla beslenmeyi kestikten sonra az kilo aldı yani 500 bile alamamıştı. Şuan ilerleme gösterdi ona göre öyle diyeyim yani. Doktorda o yüzden bekleyelim 1 ay daha dedi işte. Seninki de ayrı ilginç ne yedinde ne çıkarıyorsun değil mi:) benimki seninkine gönderiyor olmasın mamalarıMaşallah ya kusmasın daama gerçekten ilginç o kadar dikkat etmene 500 gram. Persentilden takip ediyor musun doğum kilosu az ya normal kendi eğrisinde gidiyordur belki.
bizimki hem zor emiyor hem mamayı almıyor hem kusuyor hem çok sıçıyor
Tabloya göre 4.400 civarı olmalı galiba altında ortalamanın ama 2.ayda hortumla beslenmeyi kestikten sonra az kilo aldı yani 500 bile alamamıştı. Şuan ilerleme gösterdi ona göre öyle diyeyim yani. Doktorda o yüzden bekleyelim 1 ay daha dedi işte. Seninki de ayrı ilginç ne yedinde ne çıkarıyorsun değil mi:) benimki seninkine gönderiyor olmasın mamaları
Bende takılmıyorum gerçekten sadece doktorlar moral bozuyor. Ben kızımla iyiyim böyle sağlıklı canlı bir bebiş maaşallahAsmde çalişirken bi minik bebeğim vardi parmak bebek gibiydi ama baya sonra büyüdü diğerlerine yetişti onlardan iyiydi gelişimide her bebek kendine özgü oluyor kıyaslamamak lazim anne olarak istiyoruzda daha sıkı tutunuyorlar hayata büyük kızım normal bi bebekti şimdi zayıf yemezde sağlikli olsunlar gelişimleri iyi olsun
Tutuyor xanim. Gerci benim bebe sizinkilerden az daha büyük amaKizlar bir sorum var.. sizin bebisleriniz boynunu tutuyormu? Benimki daha cok sag tarafa dogru kayiyor boynu..bugun iyce farkettim pazartesi doktora goturcem.. egrilik olabilir erken teshis koymus oluruz
Bizim oyun halisindanGünaydın teyzeleri. oyuncaklarıda yemeye çalışıyor bu minnak.
Gecmis olsun canim maasallahKızlar bu sabah sünnet oldu yavrucak. Tek başına ameliyathaneye girdi ama biz kapıda bekledik hiç sesi gelmedi. Mayışık çıktı iğne yapmamışlar ama fitil vermişler. Sadece kremle pipiyi uyuşturmuşlar. 2 saat odada kaldık emdi işedi.
Şimdi eve geldik mayışık vaziyette yatıyor arada ağlıyor. Altı bezli pansumanlı.
Sünnet yaptıranlar huysuzluğu olur mu ilerleyen saatlerde. Calpol falan verdiniz mi?
Evet benim büyük kizim mamayla çoğunluk ilk ay sadece 750 gr almişti şimdi kizimda ne kadar alacaksa öyle alıyor fazlasını verince kusuyor. her doktorda bir değil başka başka şeyler söylüyorlar. bebek konusunda herkes bi şey söylüyor bi bildiği var. Sen duyma İyi olur inşallah.Bende takılmıyorum gerçekten sadece doktorlar moral bozuyor. Ben kızımla iyiyim böyle sağlıklı canlı bir bebiş maaşallahoğlumda 3500 doğmuştu sonra kilo alımı hep yavaştı.hem emiyordu üstüne mama içiyordu. Sırf kilo yüzünden oraya buraya sevk etmelerini istemiyorum ona moralim bozuluyor.bu ay iyi geçer inş bakalım
her şeyi yiyecekler yakında. kızımı şimdiden uyarıyorum küçük oyuncakları ortada koymak yok diye. benim aşağılarda baya saksı veya dekorluk şeylerim var onları napıcam diye düşünüyorum daha çok var ama illa gelecek o günler.Maşallah bizimki de ince müslin battaniyesini ağzına sokuyor
Evet az tutuyorlar
Geçmiş olsun alişimize..
Süt vermek için verdiğin çabaya hayranım arkadaşım, o diyeti sanırım ben yapamazdım
Maşallah mert paşaya benimki daha ona ulaşamıyor anca vurup ses çıkarıyor. Ben kızımdan kalan sesli şeyleri de taktım üstüne iyi oldu baya.Bizim oyun halisindanmert de qyni iki eliyle tutup ağzına aliyor özellikle şu mavi fili
Evet canım ben nick değiştirdimHemşire misiniz?
Maşallah mert paşaya benimki daha ona ulaşamıyor anca vurup ses çıkarıyor. Ben kızımdan kalan sesli şeyleri de taktım üstüne iyi oldu baya.
maşallah kuzuyaa.kafasının altına yastık koyuyorum ondan da ulaşıyor olabilir
Valla doğduğundan beri zorluklarla geçtiği için ben takılmıyorum şimdilik zayıf bi çocuk olacak belki abisi de öyle çünkü. Bizi tanıyor, gülüyor tepki veriyor, başını güzel tutuyor, elini de kullanıyor artık 3 aylık bebeğe göre herşey tamam gibi. Doktora gidesim gelmiyor valla her seferinde bi moral bozuluyor sadece. Sağlık ocağındaki hemşirede tam tersi yoo gayet güzel 4 kilo dedi oradaki gelişim tablosunı gösterdi ay sağolun dedim valla iyi geldi:)
Senden az uzunum şu anki kilomuz aynı canım,doğumdan sonra aldım bende resmen.ama dert etmiyorum veririz ya şu emzirme işi hafiflesin.boşver milleti seninşallah hedeflerımıze ulaşırız bende 58 düşünüyorm bakalımboyumda 1,63 bana fazla geliyo kilom . aslında pek takmıyorum ama gören hamile misin diye soruyo kucagımda bebekle deli ediyolar insanı
Bu ay ne kadar aldı canım,kontrole girmedik daha ama sanki bu ay az aldık gibi hissediyorumBizde bugun gittik benim kızımında oyle cıktı 39,5 kafa . boy 64 , kılo 7,5 maşallah
Hadi geçmiş olsun,maşallah,darısı bize:)Kızlar bu sabah sünnet oldu yavrucak. Tek başına ameliyathaneye girdi ama biz kapıda bekledik hiç sesi gelmedi. Mayışık çıktı iğne yapmamışlar ama fitil vermişler. Sadece kremle pipiyi uyuşturmuşlar. 2 saat odada kaldık emdi işedi.
çok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın tez vakitte sağlığına kavuşursun.Merhaba hanımlar.bayağı yazışılmış maşallah:)dün o kadar kötü geçti ki benim anlatamam.önceki gece tadım yoktu yatarken zaten şiddetli bir kusma yaşadım gece boyu uyuyamadım,sabah acilde aldık soluğu her tarafım kırılıyor midem feci bulanıyor,tabi ilaç yazmadı parol al dedi.gün içinde mahvoldum dinlenemiyorum ki bir de,bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum o uyuyunca yatıyorum ama bir saat olmadan kalkıyor o da bana yetmiyor,dermanım kesik zaten.iştah sıfır su bile yok tabi süt de yok öyle olunca.sonra ishal falan başladı pcr da verdim,sanmıyordum zaten çıkacağını ki negatif çıktı zaten.akşam bebek uyuyunca hemen devrildim yattım bende az rahatlamışım bu gece düne nazaran iyiyim.
Bu ara salgın varmış doktorun dediğine göre mide bulantısı peşinden ishal.aman dikkat edin bebekle gerçekten çok zor hasta olmak
Sağol canım inşallah.aman sizler de iyi bakın kendinize bebekle çok zorlayıcıçok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın tez vakitte sağlığına kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?