2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
succulentaski alicik nasıl sünnet sonrası?

Canım valla dün çok mahzundu. Dengesi bozulmuştu. Bir de bezine ne kadar dikkat etsem de pipiye yapıştı 1-2 kez. İlk çişini yaparken viyak viyak ağladı.
Calpol verdik yarım ölçü bir kere gündüz. Akşam çok erkenden uyudu kaldı sonra yorgun düştü biraz. Gece deliksiz uyudu ben sık sık kalkıp altını havalandırdım emzirdim işesin bol bol diye. kendi hiç uyanmadı.
Sabah normal saatinde uyandı gülücükler saçarak. Oldu bitti yani çok şükür
Bir an önce yaptırmak en güzeliymiş ameliyathaneye gönderirken benden ayrıldığının farkına varmaması bile avantaj birkaç ay sonra daha farklı olur elbet.

Kızlar bebişler büyüdükçe uyku süreleri azalıp uyanık kaldığı süre artıyor. Uyanık süreleri nasıl geçiriyosunuz siz? Uyandıktan sonra emzirme, altını açma, biraz tepindirme falan derken 1 saat geçiyor ama sonraki iki saat bizim kız hep kucakta durmak istiyor. Kucakta dolaştırmaktan kollarım koptu. Oyun halısı gibi şeyler de onu pek oyalamıyor beş dk sonra tekrar mıkırdanmaya başlıyor. Asla yatmıcak yani bu bebişin öyle bi huyu var. Ne yapacağımı şaşırdım sizin değişik fikirleriniz varsa açığım

Benimkide oyle canım kendini attırıyo doğrulmaya çalısıyo ama hemen yoruluyo daha oturamaz bence . boynu ağrır sanki

Meyve dedin de kavun da iyi gelmiyor galiba ya bu gece yine memede geçirdik gibi bişi çok uykum var

Daha küçükler ya
Bence de küçükler de öyle bişeylerle destekleyip falan oturtmam ama ben bacağını kırdırmıyorum bile doğru düzgün acaba kırdırıp sırtını kendime yaslamalı mıyım artık diye düşündüm
Canım belki yapmışsındır bilmiyorum ama kağıt bardağın alt kısmını kesip at üst kısmını pipisini ortalayarak koy beze öyle kapat beze temas etmez rahat eder

Bulan varsa çözüm bacım bende alayım . kollarım agrıyo ,kendi kucakta durmuyo sürekli gezdırme halinde olmak istiyo ben bitik

Ha ben oyle oturtuyrm kucagımda beş dk lık falan çünkü hep kucakta ben çok yorulunca arada o şekilde oturuyrm

Ben de sünnet olmadan okumuştum o kağıt bardak olayını. Doktora sordum sakın sakın dedi. Neden kağıt bardak yok pazartesi kontrole gel konuşuruz dedi gitti. Yoğundu sanırım hiç bakmadı düzgün. Anlamadım. Pazartesi pansumanı çıkıcak o zaman yaptırır belki.

Dişari çikardik bizde üşüttü sanirim ondan beri iki defa kustu ama normaldede var Gazi biogaia kullanıyorduk, evde nurse harvey var bi daha denerim belki

Meyve dedin de kavun da iyi gelmiyor galiba ya bu gece yine memede geçirdik gibi bişi çok uykum var

Daha küçükler ya
Kavun felaket yapiyor bi kere dayanamadim yedim fenaydi kakalar, gaz dalamıyor Öyle bakışıyoruz kavunla,
Bizim memede kolay tutmuyor, memede daha çok gazi olabilir oldukça uyuyamaz gibi, hamakta salliyoruz öyle olunca onda uyuyor.

Kızlar ben sanırım adet oluyorum leke gelmeye başladı. Doğumdan sonra ilk adetim inşallah sütümü etkilemez. Bu arada sezeryan yerimde aci oluyor ani bıçak batması

Canım yere yorgan battaniye bişey koy yanına uzan konuş oyna gıdıkla masaj yap müzik aç elini ayağını spor yaptır hareket et . Sonra alışınca oyun halısının oyuncaklarını koy üstüne o oynası biraz mırıldancak ama alışcak. Ekstradan ben hoppala aldım bebekler için . 15 dakka ona otutturuyorum birde

Ben hoppala bunu aldım fransadan şaka gibi 25€ ydu ikinci el aldım 5€ ya burdada aynıları vardır

Eklentiler

• 25FA7683-7A22-4D0D-AA4D-340F7FBCDE09.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 70
Biz 4 aylık olduk ben baya oturuyorum kucakta erken mi acaba? hiç de rahatsız olmuyor
Ya çok uzun süre iyi degil bence kafasını tam tutamıyo dıye . ara vererek bende oturtuyrm ,bunda sonra alışır senin bizden buyuk canım zaten . sen önumuzdeki ay ek gıda tattırcak mısın ? Yoksa altı ay mı beklersın

Bu 4 ay dan başlıyor mesela isteyenler trendyoldada var

Eklentiler

• 7384E080-6B39-4488-A54A-C4BD497DC9A9.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
Ben hoppala bunu aldım fransadan şaka gibi 25€ ydu ikinci el aldım 5€ ya burdada aynıları vardır
Ben de büyük kizma almiştim şundan müzikli dönebileceği 6 aydan sonda koyuyorduk zıplayıp dönüyordu sevmemiştide bu daha mi erken binebileceği bir şey.

Eklentiler

• F77C3843-8284-4EF4-AD2D-9222E7F65D10.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…