2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar selam. Burada okumustum Bazı bebekler göz ucumuz çekiştiriyorlar. Bizimkide öyle yapıyor internette araştırdım 4. Ay içerisinde süt daha yavaş geldiği için ve göğüs terbiye olduğu için süt tazikli gelmiyor ondan dolayı bebek sabırsızlanıp göğüsü çekiyormuş. Ve evet benim eskisi gibi sütümtazikli değil başta . Daha az ve yağlı

Ayrıca size önerim bebeği bakıcı ile kreşe vereceksiniz her gün sütünü sanmaya devam edin çok ciddi bişekilde sütümün azaldığını görüyorum hem stresten üzüntü den hem kıvamının değişmesi . Günde bir saat power pumping yapıyorum yani 10 dakka sağıp 10 dakka duruyorum 1 saat boyunca. Sütüm tekrar artmaya başlasın diğe

Maşallah kendisi mi alıyo eline, benim kızım daha eline bişey alamıyo kendısı ben uzatınca elini uzatıyo ama denk getıremıyo .
yok canım ben verdim zaten çok uzunda tutamıyor yoruluyor sanırım. inşallah yavaş yavaş gelişecekler.

yok canım ben verdim zaten çok uzunda tutamıyor yoruluyor sanırım. inşallah yavaş yavaş gelişecekler.
İnşallah ben bide pek ilgilenemıyrm . bebek hiç uyumuyo onu uyutunca iş mi yapsam yoksa buyukmkızla mı ilgilensem şaşıp kalıyrm . bebeğim fazla kucakta durmak istemıyo yattiği yerden benımle konusun yada oturmadan gezdrın dıye aglıyo . ne yemek ne temizlik saldım en cokta buyuk kızım benle oyna dediği için bebege fazla vakıt ayıramıyrm motor becerılerı için

Aman cnm elindekine dikkat et defnede de var aynısı eline vermiştim bir anda kafasina vurdu artik yumusak oyuncalar veriyorum
Ayy haklısın yaa. Ama çok güzel sallıyordu ses çıkınca heyecanlanıyor.

Biz de dün gittik. 33le doğmuştu şuan 37.1 ölçtü. Herşeyimiz ufak bizim:) boy 57 kilo 4.110gr çıktı. Mamayı doktorun söylediğinden fazla içtiği halde kilo almadığından gastrolojiye sevk edebilirim dedi 1ay daha bekleyeceğiz bakalım. Senin de doğumda küçüktü galiba gelişimi iyiyse 39.5 normaldir cnm. 6aya kadar devam edecek büyüme

Ahh kuzumm. Kusuyor mu peki?

Ahh kuzumm. Kusuyor mu peki?
Yok hiç de kusmaz maaşallah kakası da günde 1 2 kere o da fazla değil. Nereye gidiyor bu emdikleri bilmem doktora mamayı da sordum 1 no mamaların hepsi aynı miktarda enerji içerir değiştirmene gerek yok dedi. Bakalım 1 ay sonra ne olacak. Aylık 500gr almış oldu bu ay o yüzden çok üstüne düşmedi şimdilik. Günde en az 650ml içmesi lazım dedi bizimki fazlasıyla geçiyor bunu maaşallah.

Allah yardimcin olsun cnm soz konusu evlat olunca insan kafasina takiyor asiri derecede.. insallah guzelce toparlar bebisin..

Ayy haklısın yaa. Ama çok güzel sallıyordu ses çıkınca heyecanlanıyor.
Aynısı bizde var ama ben veremedim eline çok haraketli indirir kafasına kesin:) renkli bi kurbağamız var kucağına koyuyorum onu kendi tutup ağzına götürmeye çalışıyor büyümüş geliyor gözüme kendi yapabildiklerini gördükçe:)

Allah yardimcin olsun cnm soz konusu evlat olunca insan kafasina takiyor asiri derecede.. insallah guzelce toparlar bebisin..
Valla doğduğundan beri zorluklarla geçtiği için ben takılmıyorum şimdilik zayıf bi çocuk olacak belki abisi de öyle çünkü. Bizi tanıyor, gülüyor tepki veriyor, başını güzel tutuyor, elini de kullanıyor artık 3 aylık bebeğe göre herşey tamam gibi. Doktora gidesim gelmiyor valla her seferinde bi moral bozuluyor sadece. Sağlık ocağındaki hemşirede tam tersi yoo gayet güzel 4 kilo dedi oradaki gelişim tablosunı gösterdi ay sağolun dedim valla iyi geldi:)

canım ne zaman doğacaklar diyorduk şimdi 3 aylık oluyorlar zaman hızlı geçiyor. kızımı yeterince sevememişim gibi hissederdim yine aynı his geliyor ne ara geçti zaman şaka gibi.

canım ne zaman doğacaklar diyorduk şimdi 3 aylık oluyorlar zaman hızlı geçiyor. kızımı yeterince sevememişim gibi hissederdim yine aynı his geliyor ne ara geçti zaman şaka gibi.
Aynen yeni birşeyler gördükçe hep duygusallaşıyorum hala lohusalığı atlatamamış gibiyim:)

Maşallah ya kusmasın da ama gerçekten ilginç o kadar dikkat etmene 500 gram. Persentilden takip ediyor musun doğum kilosu az ya normal kendi eğrisinde gidiyordur belki.
bizimki hem zor emiyor hem mamayı almıyor hem kusuyor hem çok sıçıyor

Kızlar bu sabah sünnet oldu yavrucak. Tek başına ameliyathaneye girdi ama biz kapıda bekledik hiç sesi gelmedi. Mayışık çıktı iğne yapmamışlar ama fitil vermişler. Sadece kremle pipiyi uyuşturmuşlar. 2 saat odada kaldık emdi işedi.
Şimdi eve geldik mayışık vaziyette yatıyor arada ağlıyor. Altı bezli pansumanlı.
Pazartesi pansumanı çıkacakmış.
Sünnet yaptıranlar huysuzluğu olur mu ilerleyen saatlerde. Calpol falan verdiniz mi?
Doktor gerek yok bir şey olmaz dedi ama bilemedim.

Asmde çalişirken bi minik bebeğim vardi parmak bebek gibiydi ama baya sonra büyüdü diğerlerine yetişti onlardan iyiydi gelişimide her bebek kendine özgü oluyor kıyaslamamak lazim anne olarak istiyoruzda daha sıkı tutunuyorlar hayata büyük kızım normal bi bebekti şimdi zayıf yemezde sağlikli olsunlar gelişimleri iyi olsun

Günaydın teyzeleri. oyuncaklarıda yemeye çalışıyor bu minnak.
Maşallah bizimki de ince müslin battaniyesini ağzına sokuyor
Evet az tutuyorlar
Geçmiş olsun alişimize..
Süt vermek için verdiğin çabaya hayranım arkadaşım, o diyeti sanırım ben yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…