Evet cnm 3 aydan başlıyor bak internette ikinci el satan buldum ama fransada tabiBen de büyük kizma almiştim şundan müzikli dönebileceği 6 aydan sonda koyuyorduk zıplayıp dönüyordu sevmemiştide bu daha mi erken binebileceği bir şey.
Evet cnm 3 aydan başlıyor bak internette ikinci el satan buldum ama fransada tabi
Günaydınnn. Kızlar bebeği kaka yapmayan var mı aranızda.
Benim cnm ya 1 haftadir yapamıyor kuzumGünaydınnn. Kızlar bebeği kaka yapmayan var mı aranızda.
Benimki uyaniyor altini degisiyorum mamasini veriyorum sonra biraz guluyoruz birbirimize sonra oyun halisina koyuyorum ablalari evdeyse onlarla zaman geciriyor toplam 1 saat gecmis olur sonra tekrar uyutuyorum o aglamasada ben uyutuyorum cunku anliyorum uykusunun geldigini :))Kızlar bebişler büyüdükçe uyku süreleri azalıp uyanık kaldığı süre artıyor. Uyanık süreleri nasıl geçiriyosunuz siz? Uyandıktan sonra emzirme, altını açma, biraz tepindirme falan derken 1 saat geçiyor ama sonraki iki saat bizim kız hep kucakta durmak istiyor. Kucakta dolaştırmaktan kollarım koptu. Oyun halısı gibi şeyler de onu pek oyalamıyor beş dk sonra tekrar mıkırdanmaya başlıyor. Asla yatmıcak yani bu bebişin öyle bi huyu var. Ne yapacağımı şaşırdım sizin değişik fikirleriniz varsa açığım
Bizimki de 6 7 gğnde bir yapıyo iki keredir fitille yaptırdım simdi yine 7 gün oldu bugün ve yapmadı yine fitil yapıcam sanırımBenimki.. Birden bıraktı kaka yapmayı. 8. Gün fitille yaptı. 6 gün sonra kendiliğinden yaptı, 10 gün yine yapamadı fitil verdik. 6 gündür yapmıyordu, tatile geldik, bir günde 2 kez yaptı, ertesi günde yaptı. 2 gündür yok yine.. Bizim kaka günlüğü bu şekilde. Doktoru takip edelim, günde 3 kez 1 cc zeytinyağını sütünle karıştırıp ver dedi ama yapmadım açıkçası..
Nasıl çözücez bu durumu bilemiyorum ya. Kabız da değil ama yapmıyor. Bugün 7 gün oldu daha önce de hep böyle geçti. Yine fitil yapıcam sanırımBeeennn5veya 7 gunde bir yapıyo . ve yaparken hem zorlanıyo hem aglıyo
Canım maşallah senin bebiş uykucuBenimki uyaniyor altini degisiyorum mamasini veriyorum sonra biraz guluyoruz birbirimize sonra oyun halisina koyuyorum ablalari evdeyse onlarla zaman geciriyor toplam 1 saat gecmis olur sonra tekrar uyutuyorum o aglamasada ben uyutuyorum cunku anliyorum uykusunun geldigini :))
Bazen inatlastigi oluyor cnm bende inatlasiyorum amaCanım maşallah senin bebiş uykucuben ayağımda sallamaya çalışıyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor mümkünü yok uyumaz
Ben fitil bir kere verdim canım çok aglamzsa fıtıl verme yazık alışır sonra . kendisi yapıyo bizim ben fıtıl koymadan . yani dr götürdüysen sende fazla fitil verme bence . ben dr götürdüm bi sıkıntı yok deyınce fazla üstüne durmadm açıkcası . ama gun takıbı yapıyorm tabi . on gun geçerse dr götüreyım dıye . inşallah düzelirNasıl çözücez bu durumu bilemiyorum ya. Kabız da değil ama yapmıyor. Bugün 7 gün oldu daha önce de hep böyle geçti. Yine fitil yapıcam sanırım
Gerek kalmıyor ki bardağa . İlk gün zoru oldu oğlumun sonra normale döndü.Ben de sünnet olmadan okumuştum o kağıt bardak olayını. Doktora sordum sakın sakın dedi. Neden kağıt bardak yok pazartesi kontrole gel konuşuruz dedi gitti. Yoğundu sanırım hiç bakmadı düzgün. Anlamadım. Pazartesi pansumanı çıkıcak o zaman yaptırır belki.
Cnm inan 2. Kizimda okdr fitil kullanmak zorunda kaldimki alisma yapmadi .. 1 yasindan sonra yemegini corbasini vererek dilkat ederek atlatti. Sutunede ek gida sebze yemeginede hafif ara ara zeytinyagi katardim guzelce yaptigi gunlerde olurdu 1 yasina gelene kdr.. 1 yasindna sonra bende tamamen duzeldiBen fitil bir kere verdim canım çok aglamzsa fıtıl verme yazık alışır sonra . kendisi yapıyo bizim ben fıtıl koymadan . yani dr götürdüysen sende fazla fitil verme bence . ben dr götürdüm bi sıkıntı yok deyınce fazla üstüne durmadm açıkcası . ama gun takıbı yapıyorm tabi . on gun geçerse dr götüreyım dıye . inşallah düzelir
Gerek kalmıyor ki bardağa . İlk gün zoru oldu oğlumun sonra normale döndü.
İdrariyla iyileşir derler .
Bugün nasıl bebiş ? Zoru var mı
Canım mama vermediğim için doktoru 6 .ayı beklememi istedi .Ya çok uzun süre iyi degil bence kafasını tam tutamıyo dıye . ara vererek bende oturtuyrm ,bunda sonra alışır senin bizden buyuk canım zaten . sen önumuzdeki ay ek gıda tattırcak mısın ? Yoksa altı ay mı beklersın
Çok merak ettim mantıklı gerekçesi ne,yazarsın bize deBen de sünnet olmadan okumuştum o kağıt bardak olayını. Doktora sordum sakın sakın dedi. Neden kağıt bardak yok pazartesi kontrole gel konuşuruz dedi gitti. Yoğundu sanırım hiç bakmadı düzgün. Anlamadım. Pazartesi pansumanı çıkıcak o zaman yaptırır belki.
Ben iki oğlumda da kullanmıştım bi kaç gün,uyurken falan illa değiyordur diye düşünüyorum bez de aynı kalmıyor ki çiş yapınca doluyorGerek kalmıyor ki bardağa . İlk gün zoru oldu oğlumun sonra normale döndü.
İdrariyla iyileşir derler .
Bugün nasıl bebiş ? Zoru var mı
Bı büyük beden bez bagladim ben. Ayrıca sık sık degistirdim. Zorlansaydim belki bende kullanırdım . Küçük olduğu için çok hareketli de değil . İlk gün kaşık kısmında şişme vardı biraz sadece. O da hemen geçti şükür .Çok merak ettim mantıklı gerekçesi ne,yazarsın bize de
Ben iki oğlumda da kullanmıştım bi kaç gün,uyurken falan illa değiyordur diye düşünüyorum bez de aynı kalmıyor ki çiş yapınca doluyor
Mama almiyorsa fitile gerek yok bence 10 güne kadar normal.Kabız değilken neden yapmazlar aklım almıyo yafitille yaptırmak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?