2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de büyük kizma almiştim şundan müzikli dönebileceği 6 aydan sonda koyuyorduk zıplayıp dönüyordu sevmemiştide bu daha mi erken binebileceği bir şey.
Evet cnm 3 aydan başlıyor bak internette ikinci el satan buldum ama fransada tabi

Benimki uyaniyor altini degisiyorum mamasini veriyorum sonra biraz guluyoruz birbirimize sonra oyun halisina koyuyorum ablalari evdeyse onlarla zaman geciriyor toplam 1 saat gecmis olur sonra tekrar uyutuyorum o aglamasada ben uyutuyorum cunku anliyorum uykusunun geldigini :))

Bizimki de 6 7 gğnde bir yapıyo iki keredir fitille yaptırdım simdi yine 7 gün oldu bugün ve yapmadı yine fitil yapıcam sanırım

Kızlar kakasını yapamayanlara özeniyorum resmen ben de. Niye böyle bu çocuklar. Benimki bugün sünnetten sonra azıttı. Sabahtan beri kaç kere kaka yaptı sayamadım. Bantları bok içinde kaldı temizleyemiyorum. Mikrop kapmazsa yarına kadar iyi.

Canım maşallah senin bebiş uykucu ben ayağımda sallamaya çalışıyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor mümkünü yok uyumaz

Nasıl çözücez bu durumu bilemiyorum ya. Kabız da değil ama yapmıyor. Bugün 7 gün oldu daha önce de hep böyle geçti. Yine fitil yapıcam sanırım
Ben fitil bir kere verdim canım çok aglamzsa fıtıl verme yazık alışır sonra . kendisi yapıyo bizim ben fıtıl koymadan . yani dr götürdüysen sende fazla fitil verme bence . ben dr götürdüm bi sıkıntı yok deyınce fazla üstüne durmadm açıkcası . ama gun takıbı yapıyorm tabi . on gun geçerse dr götüreyım dıye . inşallah düzelir

Gerek kalmıyor ki bardağa . İlk gün zoru oldu oğlumun sonra normale döndü.
İdrariyla iyileşir derler .
Bugün nasıl bebiş ? Zoru var mı

Cnm inan 2. Kizimda okdr fitil kullanmak zorunda kaldimki alisma yapmadi .. 1 yasindan sonra yemegini corbasini vererek dilkat ederek atlatti. Sutunede ek gida sebze yemeginede hafif ara ara zeytinyagi katardim guzelce yaptigi gunlerde olurdu 1 yasina gelene kdr.. 1 yasindna sonra bende tamamen duzeldi

Yok canım hiç ağrısı falan olmadı. Dengesi bozuldu biraz ama anakucağına oturtamadım hiç pipisine değiyor kemer kısmı. Onun içinde oyalanıyor uyuyor takılıyordu kendi kendine. Oturamayınca bütün gün kucağımda gezmek istedi çılgınlaştı. Onun dışında pipiyle ilgili hiç sıkıntımız olmadı. Evet şu an bardağa gerek yok dün beze değiyordu bugün değmiyor dün şişti sanırım.

Canım mama vermediğim için doktoru 6 .ayı beklememi istedi .

Çok merak ettim mantıklı gerekçesi ne,yazarsın bize de
Ben iki oğlumda da kullanmıştım bi kaç gün,uyurken falan illa değiyordur diye düşünüyorum bez de aynı kalmıyor ki çiş yapınca doluyor

Öf kızlar canım iyice daralmaya başladı,kendim hasta oldum yazmıştım ,ortanca oğlumdan geçti zaten bana da salgınmış.önce o ateşliydi,kusma ishal.bir hafta sonra ben aynısı.şimdi büyük oğlum nezle gibi,hafif ateş.ya olmayabilir evet ama binbir zor şartlar altında okula gönderiyoruz hertür kayıpları var diye,millette bir rahatlık bir rahatlık.düzgün maske yok bişey yok.hadi ya covidse diyorum,sınıfları kırk kişi.ortanca oğlumun anasınıfından yazıyorlar araöğün yapalım mı diye.ikide yemek yiyorlar zaten hadi o elzem diyelim aç kalamazlar,saat dörtte de yemeyiversin daracık sınıfta onca öğrenci ekstra bişeyler daha.zaten beşte dağılıyorlar evinde yesin.gönül herşeyi ister tabi ama şartlar kötü riski en aza indirerek ilerleyelim diyen yok.çoğunluk veliler istiyorum yazıyorlar araöğünü.iki öğrencide çıksa ondört gün sınıf kapatılıyor zaten ne gerek var.üstüne bir de eve götürecekler tabi bu hastalığı yazık günah ya.canım öyle sıkılıyor ki bu kış zorlu geçecek keşke herkes kar zarar analizi yapabilse diyorum.

Bı büyük beden bez bagladim ben. Ayrıca sık sık degistirdim. Zorlansaydim belki bende kullanırdım . Küçük olduğu için çok hareketli de değil . İlk gün kaşık kısmında şişme vardı biraz sadece. O da hemen geçti şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…