2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anakucağina kemersiz bindiriyoruz biz canim bi sikşntmolmadi ayaklari birbirine çarpiyor anca Joie serina bizimki biraz derin orta kısım.

Bizimde 4-5 defa yapiyor minimum 2 kere eskiden gecede yapiyordu şükür bitti.

Kabız değilken neden yapmazlar aklım almıyo ya fitille yaptırmak istemiyorum artık
Benmde oğlum 3 gün oldu kabız değil bı defa cıvık yaptı ama sabahtir kabusa çevirdi . Ağlıyor sürekli tuvaletini yapamadı . Fitille derken hangi fitil ?

Anakucağina kemersiz bindiriyoruz biz canim bi sikşntmolmadi ayaklari birbirine çarpiyor anca Joie serina bizimki biraz derin orta kısım.

Yok canım öyle değil ev tipi içinde takıldığı bir şey var da kendinden kemerli içine koyuyorum bacaklarını sarkıtıyor. Açılmıyor kemeri yani. Alıştı iyice orada oturmaya gün içinde bayağı özgürleşmişim ben farkında değilim.

Hanımlar dun adet oldum demiştim ama olmadım pembe leke geldi devami yok normal mı ki yoksa yerleşme kanaması felan mi defnede hic öyle lekem olmadı ama

Hanımlar dun adet oldum demiştim ama olmadım pembe leke geldi devami yok normal mı ki yoksa yerleşme kanaması felan mi defnede hic öyle lekem olmadı ama
Canım bebek mi istiyorsun. yerleşme kanamasını bilmiyorum ama korunmuyorsan ihtimal var tabi ki.

Sen full emzirdigin icin cnm vucutun boyle tepki verebilir hemen adet olmayabilirsin ama lekelenme olabilir öncesinde.. ben mama daha cok verdigim icin 2. Adetimi oldum ama emziren annelerde biraz daha uzun surebilir duzene girmesi ama girer kafana takma Haa suda var süt anneyi korumaz hamile kalmamasi icin.. yani eger korunmuyorsan hamile kalma ihtimalinde elbette vardir

Şüpheli bir durum mu oldu canım? Adet olmasak da yumurtlamanin ne zaman olacagi belli değil o yüzden hamilelik olasılığı her zaman var.

Ay başladı mı acaba hamilemiyim telaşları. şunu şuraya koyayım bir komşumuz bebeği iki aylıkken hamile olduğunu öğrendi. aman dikkat hanımlar.

Adet olmadigimiz için hamile miyiz değil miyiz o da anlaşılmıyor. Bende çok geriliyorum
Dün belki sökülürüm diye kiraz sapı mısır püskülü içtim korka korka hala gelen giden yok. Valla korkumdan iki koruma birden yapıyorum ama yine de korkuyorum.

Neyse bende sabah kalktim 2 kizimi babasi okula birakti bebegimde uyuyor kosu bandinda kosucam bugun diyet ve spora iyice basliyorum sizde baslayin

Neyse bende sabah kalktim 2 kizimi babasi okula birakti bebegimde uyuyor kosu bandinda kosucam bugun diyet ve spora iyice basliyorum sizde baslayin
Gece açlıktan midem gurulduyordu.
Çok canım çekti ıslak kek yedim tüm gün sonra gece spor bol su derken anam ağladı. Valla zor iş ya. Ama sabah tartı bana gülümsedi.
Buarada benim oğlan 3 gündür geceleri çok huysuz uyurken ağlıyor o uyuyor biz uyuyamıyoruz sürekli pışpışlama derdindeyiz.

Evet diyet cidden nefis isi ama basaricaz inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…