Yok canım hiç ağrısı falan olmadı. Dengesi bozuldu biraz ama anakucağına oturtamadım hiç pipisine değiyor kemer kısmı. Onun içinde oyalanıyor uyuyor takılıyordu kendi kendine. Oturamayınca bütün gün kucağımda gezmek istedi çılgınlaştı. Onun dışında pipiyle ilgili hiç sıkıntımız olmadı. Evet şu an bardağa gerek yok dün beze değiyordu bugün değmiyor dün şişti sanırım.
Kızlar kakasını yapamayanlara özeniyorum resmen ben de. Niye böyle bu çocuklar. Benimki bugün sünnetten sonra azıttı. Sabahtan beri kaç kere kaka yaptı sayamadım. Bantları bok içinde kaldı temizleyemiyorum. Mikrop kapmazsa yarına kadar iyi.
Benmde oğlum 3 gün oldu kabız değil bı defa cıvık yaptı ama sabahtir kabusa çevirdi . Ağlıyor sürekli tuvaletini yapamadı . Fitille derken hangi fitil ?
Benmde oğlum 3 gün oldu kabız değil bı defa cıvık yaptı ama sabahtir kabusa çevirdi . Ağlıyor sürekli tuvaletini yapamadı . Fitille derken hangi fitil ?
Yok canım öyle değil ev tipi içinde takıldığı bir şey var da kendinden kemerli içine koyuyorum bacaklarını sarkıtıyor. Açılmıyor kemeri yani. Alıştı iyice orada oturmaya gün içinde bayağı özgürleşmişim ben farkında değilim.
Hanımlar dun adet oldum demiştim ama olmadım pembe leke geldi devami yok normal mı ki yoksa yerleşme kanaması felan mi defnede hic öyle lekem olmadı ama
Hanımlar dun adet oldum demiştim ama olmadım pembe leke geldi devami yok normal mı ki yoksa yerleşme kanaması felan mi defnede hic öyle lekem olmadı ama
Sen full emzirdigin icin cnm vucutun boyle tepki verebilir hemen adet olmayabilirsin ama lekelenme olabilir öncesinde.. ben mama daha cok verdigim icin 2. Adetimi oldum ama emziren annelerde biraz daha uzun surebilir duzene girmesi ama girer kafana takma Haa suda var süt anneyi korumaz hamile kalmamasi icin.. yani eger korunmuyorsan hamile kalma ihtimalinde elbette vardir
Dün belki sökülürüm diye kiraz sapı mısır püskülü içtim korka korka hala gelen giden yok. Valla korkumdan iki koruma birden yapıyorum ama yine de korkuyorum.
Gece açlıktan midem gurulduyordu.
Çok canım çekti ıslak kek yedim tüm gün sonra gece spor bol su derken anam ağladı. Valla zor iş ya. Ama sabah tartı bana gülümsedi.
Buarada benim oğlan 3 gündür geceleri çok huysuz uyurken ağlıyor o uyuyor biz uyuyamıyoruz sürekli pışpışlama derdindeyiz.
Gece açlıktan midem gurulduyordu.
Çok canım çekti ıslak kek yedim tüm gün sonra gece spor bol su derken anam ağladı. Valla zor iş ya. Ama sabah tartı bana gülümsedi.
Buarada benim oğlan 3 gündür geceleri çok huysuz uyurken ağlıyor o uyuyor biz uyuyamıyoruz sürekli pışpışlama derdindeyiz.