2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet diyet cidden nefis isi ama basaricaz inaniyorum
ya ekim ve aralıkta eşimin kuzenleri evleniyor dün bir elbise aldım gece olacak mı içine girebilecek miyim diye düşüne düşüne uyumuşum. valla birazda mecburum yani düğün olmasa çok takmam ama şimdi işler değişti.

Yok yok zayiflamana bak cnm dugune dahada bi özguvenli gidersin buda sana cooooook iyi gelecek

1,5 sene sonra dusunuyorum cnm ben
Benim zaten uzun süre olmadı tüp bebekle hamile kalmıştım buna. Şimdi yine çocuk istiyorum yaş da geçmeden en azından iki tane olsun istiyorum ama bu bebiş biraz büyüsün yani emiyo ya 6 aylık falan olsun istiyorum. Çünkü hamile kalınca emzirmeyi bırakmak zorundayım sanırım öyle bişey duymuştum. Ama şimdi şöyle bi belirsizlik içindeyim. Ben beş sene doğal yolla hamile kalamadım. Ne de olsa hamile kalamıyorum diyip korunmasam mı yoksa ne olur ne olmaz tedbir mi alsam kararsızım.

Kızlar günaydın rota aşısından sonra bebişi deliren oldu mu resmen ellerini yiyecek susmadan ağlayabiliyor ve uykusundan uyanmadan yarımsaat ağlayabiliyor ara ara. Aşıdan mı dişten mi başka birşeyi mi var anlamadım. Neden hep doktordan geldikten sonra olur ki böyle şeyler

Dün belki sökülürüm diye kiraz sapı mısır püskülü içtim korka korka hala gelen giden yok. Valla korkumdan iki koruma birden yapıyorum ama yine de korkuyorum.
Sorma valla bende napicamizi sasirdim. En iyisi kardes kardeş uyumak
Neyse bende sabah kalktim 2 kizimi babasi okula birakti bebegimde uyuyor kosu bandinda kosucam bugun diyet ve spora iyice basliyorum sizde baslayin
Ben 59a düştüm ama göbeğim acayip. Sinirlerim bozuluyor
Yok canim bir kere hamile kaldığın için yani artık yolu açıldığı için ikinciye tüp bebeğe gerek kalmadan dogal yolla hamile kalabilirsin. Benim etrafımda duyduklarım böyle oldu ama belli olmaz herkes aynı değil. Bir de bebek için anne sütü çok önemli hamile kalınca kesmen gerekecek dusuge sebep olabilir diye. O da seni zorlar en azından 1 sene bekleyebilirsin aslında yine de sen bilirsin

Yok yok zayiflamana bak cnm dugune dahada bi özguvenli gidersin buda sana cooooook iyi gelecek
Kesinlikle doğumdan sonra 40 bile çıkmamışken gereksiz insanlar bana doğumdan sonra kilomu aldın diye bile sordular. her gelen göbeğin hala duruyor doğurmamışsın gibi yok içerde bir tane dahamı var falan gibi konuştu baya canımı sıktılar. şimdi hepsine kapak olsun.

15 dkk kostum 5 dkk squat yaptim baya hamladim daha karin egzersizleri yapmam lazim biraz dinlenim elma yiyim

Cnm normalde dogumdan sonra 6 ay icinde hemen hamile kalma olasiligi cok fazla :) yani eger anne sutunu veriyorsan tabiki bekliyebilirsin ama eger bebek istiyorsan ve uzulmiceksen suan ve onumuzdeki bi kac ay hemen hamile kalma olasiligin var Tabiki nasip hersey

Belkide seni istiyordur cnm bende rota asisindan sonra huzursuzlanma olmadi ama hep kucagima almistim cunku o gunu baska asilarda vurulmustu… kiyamadim yavruma o gun oylece vakit gecirdik tembel tembel bide bol bol acilabiliyolar o gunu agrisi varsa ya emzik istiyor yada sut fln cnm

Ay salla onlari ay sinirleriminbozuyolar ya daha dogum yeni yapilmis ne bekliyolar dumduz karin mi??? Vallahi kadinin dusmani kadindir buna dahada cok inanmaya basladim ya

Yok anacım memede durmadı, kucakta durmadı, evi gezdirdim durmadı, mama verdim içmedi emziğini ısırdı anca biberonun. emzik verdim ittirdi anlamadım valla. Memede yanıma yatırsam hiç durmuyo maalesef. Yorulunca uyudu yarımsaate şimdi yine uyandı

Canim yaa demekki rahatsiz olmus bebisin Gecer insallah

3 aylik kontrolunden geldik bizde en sonra 19 agustosta gitmistik gecen ay 5400 kg idi sindi 6 kg olmus boyu 62 cm bas 39 (gecen ay boy 60 cm baş 38 )
Dedim az kilo almis mama vereyim mi yok verme 500 gram ve üstü iyi dedi kilosu ortalamaymiş anne baba miyomsa fazla kilo beklemiyoruz dedi

Benimki de iki üç gecedir daha gazlı,tam dalıyorum ağlıyor tam dalıyorum yine ağlıyor inşallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…