çocukla kabine girince çalışanlr baya baya bana baktı ama napayım gittiğimiz yerde bebek bakım odası yok orta yerdede emzirmekde istemedim. Evet canım 5 numaraya yeni geçtim çok iyi oldu 4 iz bırakıyordu.Geçmiş olsun hayırdır neden mr a gittin?
İlk çocuğumda bende lcw kabininde emzirmiştim
Bu arada 5 numara mı kullanıyorum dedin?
Omzumda geçmeyen bir ağrı vardı gittikçe arttı şuan bebek taşıdığım için sürekli okula gitgel çok zorluyor doktor mr istedi bakalım. Kaslarda yırtılma olabilirmiş. Gece de bebişim çok huzursuzdu sürekli mızıldana mızıldana uyudu hala öyle nesi var bilemedim. Parmağını ağzına sokup uyumak istiyor. Ben de alışır korkusuna elini tutuyorum şimdide.Geçmiş olsun hayırdır neden mr a gittin?
Kaç kg boy bebeğinin ben de 3 ün dar geldiğini düşünüyorumçocukla kabine girince çalışanlr baya baya bana baktı ama napayım gittiğimiz yerde bebek bakım odası yok orta yerdede emzirmekde istemedim. Evet canım 5 numaraya yeni geçtim çok iyi oldu 4 iz bırakıyordu.
dün hastanede 7600 gr 63 cm çıktı canımKaç kg boy bebeğinin ben de 3 ün dar geldiğini düşünüyorum
5 numara çok buyuk degil mi canım . ben 3 kullanıyrm 7600 gr 64 cm benimde . çok buyuk bez bacagı ayrı durmaz mı . bacaklatı toöbik oldugundan sıkıyo gıbı oluyo az gevsek baglıyrm ben bişey olmuyodün hastanede 7600 gr 63 cm çıktı canım
canım bacakları baya tombik kendi kilolu oldumu az çiş yapsa bile hemen dolmuş gibi şişiyor açtığımda hep iz yapmış oluyor. bide erkek diyemi bilmiyorum hep ön taraf şişiyor.5 numara çok buyuk degil mi canım . ben 3 kullanıyrm 7600 gr 64 cm benimde . çok buyuk bez bacagı ayrı durmaz mı . bacaklatı toöbik oldugundan sıkıyo gıbı oluyo az gevsek baglıyrm ben bişey olmuyo
Canımmmsın, beni hatırladığın ıcın çok mutlu oldum, burada derdime hepiniz üzülmüstünüz, ama elimizden bişey gelmedi Rabbim aldı.. Allah razı olsun, çok şükür rabbim nasip etti yeniden , bu sefer saglıcakla kucagına alabılırım inşallahh
Çok teşekkür ederim canım benımSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim gerçekten
Yok canim bende 4kullaniyorum 3 artık küçük gelmisti bize de5 numara çok buyuk degil mi canım . ben 3 kullanıyrm 7600 gr 64 cm benimde . çok buyuk bez bacagı ayrı durmaz mı . bacaklatı toöbik oldugundan sıkıyo gıbı oluyo az gevsek baglıyrm ben bişey olmuyo
Evet canım erkek diye on taraf şişiyor. Uzun süre degistirmezsem de üst kenardan taşıyor çişi. Oyle cok emmediği halde birde. Kizimda tam ortadan siserdi bezicanım bacakları baya tombik kendi kilolu oldumu az çiş yapsa bile hemen dolmuş gibi şişiyor açtığımda hep iz yapmış oluyor. bide erkek diyemi bilmiyorum hep ön taraf şişiyor.
Kabinde emzirme işini ben çok yaptimGeçmiş olsun hayırdır neden mr a gittin?
Evet yaa 3 nurama bezde biz o sıkıntıyı çok yaşadık bez küçük gelmeye başlayınca paketi bitirene kadar hep üst baş değiştim. 5 hem rahat oluyor hemde dolduğu gibi taşmıyor arada bolluk olduğu için yayılıyor.Yok canim bende 4kullaniyorum 3 artık küçük gelmisti bize de
Evet canım erkek diye on taraf şişiyor. Uzun süre degistirmezsem de üst kenardan taşıyor çişi. Oyle cok emmediği halde birde. Kizimda tam ortadan siserdi bezi
Bizde mi 5 alsak artık . Kizimdan 5no bez kalmış evde çekmeceye koymuştum onu bir deneyeyim olursaEvet yaa 3 nurama bezde biz o sıkıntıyı çok yaşadık bez küçük gelmeye başlayınca paketi bitirene kadar hep üst baş değiştim. 5 hem rahat oluyor hemde dolduğu gibi taşmıyor arada bolluk olduğu için yayılıyor.
Canım bugün sağdıysan dolapta 3 gün kalabiliyor haberin olsun buzluğa atman gerekmiyo pzartesi içinKızlar süt saklama poşetim bitmis. Dün işyerinde süt sağmıştım. 90 cc kadar . Onu biberon ile buzluğa atsam olur mu. Pazartesi çıkarırm tekrar. Bugün evde oldugum icin emzirmek istiyorum. O sütü pazartesi verirler bebeğime. Ziyan olsun istemiyorum zaten cok birikiyor süt
Cuma sağmıştım cnm pazartesi tam 3 gün oluyor. Dolapta saklayım o zaman.Canım bugün sağdıysan dolapta 3 gün kalabiliyor haberin olsun buzluğa atman gerekmiyo pzartesi için
Kızlar selamlar,
Sizlere iki sorum var; hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben prima aktif bebek-3 e geçtim ama sanki kısa süre sonra 3 te dar gelecek gibi.
2. Si de hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben aptamil klasik kullanıyorum ama değiştirsem mi diye düşünmeye başladım, anne sütü de alıyor yettiğince gün içinde
slepyy bio natural 5 numara kullanıyorum canım. Mama olarak sma kullanıyorum ama daha almıycam sanırım neredeyse 5 hafta olacak mama bitmedi çoğunuda yapıp döktüm zaten. mochi pompayla gün içinde sütümü topluyorum ağladığı zamanlar ısıtıp veriyorum. inşallah dışarı çıkarken kolaylık olsun diye yanıma mama almayıda kesebilirim. geçen mama vermemek için lcw nin soyunma kabininde emzirdim.hepimizin bol bol sütü olsun dolsun taşsın inşallah. Emzirmek her zaman kolay değil mama dışarıda çok kurtarıcı oluyor.
Kızlar bizde yarım uyuduk uyandık eşimle hep bebeği gözlemledik. Soğan işe yaradı tıkanmış burun açılmaya başlıyor ve akmaya başlıyor gibi . Öksürük kuruydu ama git gide sanki sökülmeye başlicak . Sık sık emziriyorum memeden indirmiyorum zorluyorum. Tarttım bu arada 06.09.21 de doktora gitmiştik ve 6.500kg geliyordu dünde evde tarttım aynı kilo yani 2 haftadır nerdeyse kilo almadı hastalıktan dolayımı acaba . Kilo çok tedirgin etmiyor aslında sağlığına kavuşsun benim için önemlisi ama kilo kaybıda olursa dehidratasyondan korkuyorum. Bizim için son durum bu
Canımmmsın, beni hatırladığın ıcın çok mutlu oldum, burada derdime hepiniz üzülmüstünüz, ama elimizden bişey gelmedi Rabbim aldı.. Allah razı olsun, çok şükür rabbim nasip etti yeniden , bu sefer saglıcakla kucagına alabılırım inşallahh
Senin bebişle benim bebiş boy kilo hemen hemen aynı. Biz 3 no kullanıyoz bezde siz 5 kullanıyomuşsunuz ben de 4 e mi geçeyim napayımdün hastanede 7600 gr 63 cm çıktı canım
Öyle canım inşallah bir an önce iyileşirSleepy natural 3
Sma mama 1 no. Hastanede sütüm gelmeyince alelacele marketten mama almaya gitmişti eşim. O zamana kadar hiç mama araştırmamıştım bitek aptamil ismini duymuştum. Aptamil al dedim. O da markette yokmuş. Sma hipp bebelac var demişti benim de sma ismi daha cazip geldi nedense onu seçmiştim tamamen rasgele yaniama çok memnunum.
Mochi nin normal süt sağma makinelerinden farkı ne ? Ben hiç kullanmadım
Çok geçmiş olsun kuzuma. Burun tıkanıklığı bebeklerde sık oluyor canını sıkma geçer bi kaç güne inşallah. Tartıdan tartıya da farklılık gösterebilir canım yani belki de almıştır ama tartı farklı olduğu için görünmemiştir. Hem zaten iyi kilosu bi de artık çok hızlı almıyorlar kilo.
Yaa daha geçen senin mesajlarını okudum bi grupta cumartesi test yapcam yazmışsın İnan ben de heycanla ctesiyi bekliyodumiçime çok doğmuştu kesin pozitif diye. Çok şükür geç olsun güç olmasın canım benim. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik olsun. Her doktor dönüşü mutlu olarak yüzün gülerek dön inşallah şimdi tekrar Haziran anneleri grup başkanı mı olacaksın
Senin bebişle benim bebiş boy kilo hemen hemen aynı. Biz 3 no kullanıyoz bezde siz 5 kullanıyomuşsunuz ben de 4 e mi geçeyim napayım
Aynen cumartesi dedim hep ama merak agır bastı, idrar testi yapmadan 9 gün bekledim, direk kan verdım artık, kalpten gidicektim az kalsınYaa daha geçen senin mesajlarını okudum bi grupta cumartesi test yapcam yazmışsın İnan ben de heycanla ctesiyi bekliyodumiçime çok doğmuştu kesin pozitif diye. Çok şükür geç olsun güç olmasın canım benim. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik olsun. Her doktor dönüşü mutlu olarak yüzün gülerek dön inşallah şimdi tekrar Haziran anneleri grup başkanı mı olacaksın
Ne zaman öğrendin canım? Kaç çıktı beta?doktora ne zaman gideceksinAynen cumartesi dedim hep ama merak agır bastı, idrar testi yapmadan 9 gün bekledim, direk kan verdım artık, kalpten gidicektim az kalsınçok şükür rabbim bu sefer nasip etti haziran annesi olamıcam bu sefer, 29 mayıs görünüyor tahmini doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?