2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun hayırdır neden mr a gittin?

İlk çocuğumda bende lcw kabininde emzirmiştim
Bu arada 5 numara mı kullanıyorum dedin?
çocukla kabine girince çalışanlr baya baya bana baktı ama napayım gittiğimiz yerde bebek bakım odası yok orta yerdede emzirmekde istemedim. Evet canım 5 numaraya yeni geçtim çok iyi oldu 4 iz bırakıyordu.

Omzumda geçmeyen bir ağrı vardı gittikçe arttı şuan bebek taşıdığım için sürekli okula gitgel çok zorluyor doktor mr istedi bakalım. Kaslarda yırtılma olabilirmiş. Gece de bebişim çok huzursuzdu sürekli mızıldana mızıldana uyudu hala öyle nesi var bilemedim. Parmağını ağzına sokup uyumak istiyor. Ben de alışır korkusuna elini tutuyorum şimdide.

çocukla kabine girince çalışanlr baya baya bana baktı ama napayım gittiğimiz yerde bebek bakım odası yok orta yerdede emzirmekde istemedim. Evet canım 5 numaraya yeni geçtim çok iyi oldu 4 iz bırakıyordu.
Kaç kg boy bebeğinin ben de 3 ün dar geldiğini düşünüyorum

Kızlar süt saklama poşetim bitmis. Dün işyerinde süt sağmıştım. 90 cc kadar . Onu biberon ile buzluğa atsam olur mu. Pazartesi çıkarırm tekrar. Bugün evde oldugum icin emzirmek istiyorum. O sütü pazartesi verirler bebeğime. Ziyan olsun istemiyorum zaten cok birikiyor süt

5 numara çok buyuk degil mi canım . ben 3 kullanıyrm 7600 gr 64 cm benimde . çok buyuk bez bacagı ayrı durmaz mı . bacaklatı toöbik oldugundan sıkıyo gıbı oluyo az gevsek baglıyrm ben bişey olmuyo
canım bacakları baya tombik kendi kilolu oldumu az çiş yapsa bile hemen dolmuş gibi şişiyor açtığımda hep iz yapmış oluyor. bide erkek diyemi bilmiyorum hep ön taraf şişiyor.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim gerçekten

5 numara çok buyuk degil mi canım . ben 3 kullanıyrm 7600 gr 64 cm benimde . çok buyuk bez bacagı ayrı durmaz mı . bacaklatı toöbik oldugundan sıkıyo gıbı oluyo az gevsek baglıyrm ben bişey olmuyo
Yok canim bende 4kullaniyorum 3 artık küçük gelmisti bize de
canım bacakları baya tombik kendi kilolu oldumu az çiş yapsa bile hemen dolmuş gibi şişiyor açtığımda hep iz yapmış oluyor. bide erkek diyemi bilmiyorum hep ön taraf şişiyor.
Evet canım erkek diye on taraf şişiyor. Uzun süre degistirmezsem de üst kenardan taşıyor çişi. Oyle cok emmediği halde birde. Kizimda tam ortadan siserdi bezi

Kabinde emzirme işini ben çok yaptim kizimda da oğlumda da napayim ağlıyor durduramayinca görevliye söylüyorum birsey demiyorlar önüme gelen mağazaya giriyordum valla

Evet yaa 3 nurama bezde biz o sıkıntıyı çok yaşadık bez küçük gelmeye başlayınca paketi bitirene kadar hep üst baş değiştim. 5 hem rahat oluyor hemde dolduğu gibi taşmıyor arada bolluk olduğu için yayılıyor.

Bizde mi 5 alsak artık . Kizimdan 5no bez kalmış evde çekmeceye koymuştum onu bir deneyeyim olursa

Canım bugün sağdıysan dolapta 3 gün kalabiliyor haberin olsun buzluğa atman gerekmiyo pzartesi için

öle öle sporumu yaptım. bazen ailemin genetiğine tüküresim geliyor. yiyip yiyip kilo almayan bir eşim var ve ben günlerce aç kalsamda düzenli sporumu yapsamda kilo alma potansiyeline sahibim. hayatım boyunca hep dikkat etmem dengelemem spor yapmam gerekecek. pandemi beni mahfetti yedim içtim yattım bol bol kilo aldım şimdide ölerek vermeye çalışıyorum resmen.

Sleepy natural 3
Sma mama 1 no. Hastanede sütüm gelmeyince alelacele marketten mama almaya gitmişti eşim. O zamana kadar hiç mama araştırmamıştım bitek aptamil ismini duymuştum. Aptamil al dedim. O da markette yokmuş. Sma hipp bebelac var demişti benim de sma ismi daha cazip geldi nedense onu seçmiştim tamamen rasgele yani ama çok memnunum.

Mochi nin normal süt sağma makinelerinden farkı ne ? Ben hiç kullanmadım

Çok geçmiş olsun kuzuma. Burun tıkanıklığı bebeklerde sık oluyor canını sıkma geçer bi kaç güne inşallah. Tartıdan tartıya da farklılık gösterebilir canım yani belki de almıştır ama tartı farklı olduğu için görünmemiştir. Hem zaten iyi kilosu bi de artık çok hızlı almıyorlar kilo.

Yaa daha geçen senin mesajlarını okudum bi grupta cumartesi test yapcam yazmışsın İnan ben de heycanla ctesiyi bekliyodum içime çok doğmuştu kesin pozitif diye. Çok şükür geç olsun güç olmasın canım benim. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik olsun. Her doktor dönüşü mutlu olarak yüzün gülerek dön inşallah şimdi tekrar Haziran anneleri grup başkanı mı olacaksın

dün hastanede 7600 gr 63 cm çıktı canım
Senin bebişle benim bebiş boy kilo hemen hemen aynı. Biz 3 no kullanıyoz bezde siz 5 kullanıyomuşsunuz ben de 4 e mi geçeyim napayım

Öyle canım inşallah bir an önce iyileşir

Aynen cumartesi dedim hep ama merak agır bastı, idrar testi yapmadan 9 gün bekledim, direk kan verdım artık, kalpten gidicektim az kalsın çok şükür rabbim bu sefer nasip etti haziran annesi olamıcam bu sefer, 29 mayıs görünüyor tahmini doğum

Ne zaman öğrendin canım? Kaç çıktı beta?doktora ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…