2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağol canım tavsiyen için öyle yaparım sizler daha iyi biliyorsunuz ben acemiyim ve şuan korkuyprum da kafam allak bullak

Bizim de istedi bir ay sonraya tekrardan. Bir şey yaptın mı bu süre zarfında peki. Çocuk doktoru da bir ortopediye mutlaka götürün deyince canım çok sıkıldı.
Belkide durumlarımız aynı değil bilmiyorum bana çocuk dr u bişey yapmamı önermedi 1 ay sonra bakalım dedi sadece

Kızlar ben dün biontech 2. Dozu oldum. Sabahtan beri çok keyifsizm. Şimdi Ateşim 39 oldu. Yaşayan var mı? Eşimin zoruyla oldum zaten başının etini yiyorum. Çocuğun altını değiştir desen 50 kere o nerde bu nerde diye sorar hafta sonu bi de. Ben ytayım sen çocuğa bak acıkınca beni kaldır diyorum. Panik olurum deme öyle sorumluluk sende olsun bir şey lazım olunca seslen diyor.

Zor cnm. Buyuk kizim 3 haftalikken eve gelen ziyaretten dolayi enfeksiyon kapmisti ve cigerlerine inmisti. Aerosol ( buhar) seklinde ilac kullandik ve burnunu temizledik sonra gecmedi hastahaneye ytirildi 1 hafta orda kaldik ordada aerosol verildi ve oksijen takviye edildi. Banada doktor ilk hastahanede yatacak dediginde karsisinda agladim ama neden biliomusun tecrubesizlikten. Ve ilk bebek korkuyosun bide bundna once kaybim vardi uzerine dusuyordum. Simdi mesela alistim bunlar cocuk hastalancaktaaaa iyilescektee suan bebegim üsutse korkmam cunku tecrubem var :) uzme kendini … ha keske annen yaninda olsa veya sen fransada olsan daha kolay olurmuydu olurdu.. ama olmuyorsa olmuyor hayirlisi hakkinda

3 cocuk annesi olarak soyluyorum emzik benim BuYUk kurtaricim! :)

Çok geçmiş olsun canım anne hasta olunca gerçekten daha zor bebeğimize baba da baksa aklımız kalıyor o bakamaz diyoruz annelik sandığım kadar kolay değilmiş
Ben de çok titriyorum ilkimi doğumdan iki ay sonra kaybettim hastane korkum var her an bişey olacak korkusu zaten beni yaşatmıyor. Evet maalesef hayat şartları , keşke gelebilse annem veya gidebilsem ama olmayınca olmuyor maalesef dediğin gibi. Uyudu 20:30 da , yatağının altını hafif kaldırdım yastıkla , birde yanına soğan böldüm ikiye rahatladı gibi biraz . Calpol vermişti doktor ondan verdim arada öksürüyor , kıpırdıyor ama başındayım yani uyumam yüksek ihtimal , ateşi de 36,0 çok mu düşük acaba .

Yok canim neden yanlış anlayayim. Kolay şeyler yaşamamışsin haklisin. Şartlar insani istemediği şeylere zorluyor işte maalesef Allah sana da bebeğine de Kolaylıklar versin canım amin.

Ya bende 2.dozu olucam da işte böyle hasta gibi olacağım diye çekiniyorum bende çocuk ta 2 ve biri özel çocuk...
3 cocuk annesi olarak soyluyorum emzik benim BuYUk kurtaricim! :)
Ay valla benimde
Canım benim yapılacakları yapmışsın sık sık ta emziririsin iyi olur iyileşir paşamız

Gerçekten emzirmek zahmetli.canın sıkılsa sütün azalıyor suyu ihmal et sürün azalıyor az değişik bişey ye sütün azalıyor bebek emmesin önün ıslanıyor.sebepsiz bi gün bakmışın yok gibi bigğn resmen taşıyor.bazen yaramıyor.güzel bir duygu kesinlikle ama zahmetli

ilk dozda hiçbir şey olmamıştı 2. Devirdi beni resmen. Bir yardımcı lazım canım keşke annemi çağırsaydım dedim bugün.

Canim baktin öksurmesi durmuyor hiriltisi cogaliyor doktoruna gotur antibioticum kullanmadan o buharli ilaclar var kendisi bilir zaten ( atrovent, budesonide ve ventolin icerikli) gec olmadan bunu yazarsa bebegin rahatlar. Ama dedigim gibi baktin hiriltisi cogaliyor gec olmadan doktoruna danis. 36,0 evet dusuk biraz usuyor olabilir bebegin

Ve sogana dilkat et cok yaklastirma gozlerini yakar bebeginin

Evet cok haklısın, Z ZeynepYldr hiç moralini bozma öyle dusunme bak bu gece saaat 3 olcak ben hala uyutamadım basındayım gündğz uykusu desen hiç yok, napcam bilmiyorum ama bugünlerdw geçer demekten baska dicek bisey yok

Sana o kadar katılıyorum ki, normal doğum yaptım hastanede ilk gece 1 damla sütüm gelmedi, eve geldik mama artı anne sütü vermeye başladım başta kocam olmak üzere bu çocuğu obez edeceksin, emzirmemek için mamaya dayamaya basladın iyice söylenmeleri bitmedi. Kaynanam gelip gidip benden 20 gün önce doğum yapan eltimin sütünün bolluğundan bahsetti durdu. Aksamları mutlaka mama vermeye basladım bazen 1 kez bazen 2 kez sürekli yazık, ayy niye emzirmiyorsun sen emzir gelir süt demeler. Cocuk aç ağlıyor napayım yani ac mı kalsın açlıktan aglamıyordur diye herkesin ahlam kesmeleri bitmedi her mama hazırladıgımda vicdan azabı cekiyorum resmen ya gerçekten kocam dahil hepsini allaha havale ettim. Promaltlar, bestlaclar mı içmedim neler neler yedim sen yemiyorsun demeler gerçekten baydılar artık ya ne cok herkes herseyi biliyor şu doktorların da biraz ama sebep olmaları mamayı öcü gibi gösterio obez eder diye diye millet baskı altında ve en gerektiği an zehir mi veriyorum psikolojisine sokuyorlar bizi

Kızlar selamlar,

Sizlere iki sorum var; hangi marka ve kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben prima aktif bebek-3 e geçtim ama sanki kısa süre sonra 3 te dar gelecek gibi.

2. Si de hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Ben aptamil klasik kullanıyorum ama değiştirsem mi diye düşünmeye başladım, anne sütü de alıyor yettiğince gün içinde

Canım kendime 5 dk vakit ayırıp dişimi fırcalayınca bile mutlu olmaya başladım düşün, duş için birine muhtaç olmaktan ise bıktım koşarak dus alıp geliyorum sağlıklı olsun canı sagolsun tabi bebeğimin ama kiminin anneliği cok yorucu kiminin bebegi koydugu gibş uyuyor her bebek cok farklı. Benimki mesela asırı inat bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…