2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kızında elleri sürekli ağzında sular akıyor
Oyuncak konuşan bebekler var onları gösteriyorum çığlık atıyor bağırıyor onlara oyun halısında uzun bırakınca söyleniyor kızıyor gibi sesler çıkarıyor
Yavaş yavaş oturtmaya başladım ben 5-10 dk falan iyi gidiyor şimdilik sevdi oturmayı

Demir ilacı da kabızlık yaptı gibi. Kakası baya yoğun oluyor. Az yapıyor. Onunda sancısı, aynen bizde de hepsi birbirine girdi

Aynen 1 ay önce aslında bitmişti iznim ama asla içim rahat değildi. Şimdi 1 ay önceki haliyle arasında dağlar var. İçim rahat bi şekilde babaannesine atabilir ve sokağa koşabilirim artık özgürce ayy bende daraldım, bağımsız gezmeyi özledim. 4,5 aydır yaka düğmesi gibi yakamdaydı hep

Benim de 13 eylülde bitti. Ocaka uzattım iznimi. Yılbaşında sıfırdan başliyim temiz olsun dedim

Evet canım geceden indir erimiş olur bayağı sabah da kullanır.hadi hayırlı olsun bakalım yaz yine bize de nasıl geçtiğini
Bugün doktora götürdük kontrole biz de,beş ayın dolmasını bekleyin oturtmayın omurga sağlığı için dedi,ben yemek falan yerken oturtuyordum hafiften kucağımda bir ay daha bekleyeceğim

Demir ilacı da kabızlık yaptı gibi. Kakası baya yoğun oluyor. Az yapıyor. Onunda sancısı, aynen bizde de hepsi birbirine girdi
Gün boyunca yapmayınca zeytinyağı veriyorum ben kabızlık için canım, normalde iki kere yapardı çünkü

Canlarim nasilsiniz ben giremiyorum bu ara Sma tip 1 hastasi olan Hazar bebegimizin Gonullu ablasi oldum o nedenle onun kampanyasiyla ugrasiyorum zaman buldukca burayada girmeye calisicam

Gün boyunca yapmayınca zeytinyağı veriyorum ben kabızlık için canım, normalde iki kere yapardı çünkü
Ağızdan mı? Popoya falan mı sürüosun? Ne kadar veriosun zeytinyağı. Bizimki bi kere yapardı sabahları, şu aralar sarktı biraz kaka işi

Bizimkide çok huzursuz. Ayşenur isimmi değiştirmiş ? Ceydada isim değiştirmiş, dönmüş artık kk ya geçen bi arkadaş söyledi. Demet nasıl bu arada
Evet gördüm,
Demet malesef kötü cnm ya bitkisel hayatta, çok üzülüyorum ona da

Kızlar biz 1-2 saat önce 4 ay aşılarımızı olduk baya ağladı hemşire de zaten ağrı yapar bu ağrı kesici ver arkasından dedi verdim uyuttum hemen bi kaç kez sıçradı uykusundan şimdi uyuyo ama kaç gün sürer acaba bunun huzursuzluğu yaptıran arkadaşlar

24 saat kadar sürdü bizim canım. Durduk yerde ağrı yapıyor heralde sıçrıyor birden zatürre aşısında

Kızlar moralim çok bozuldu. Bebeğim ve ben 2 aydır tarihi geçmiş D vitamini kullanıyormuşuz. Sağlık ocağı vermişti bu kadar yakın bir tarih olacağını tahmin etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…