Yok zaten çekilme korunma değil de sarp için aylarca uğraştıktan sonra havadan da hamile kalmam diye düşünüyorum ama bu akıntı olayı beni çok geriyo gerçekten akıntı olmasa olur öyle doğum sonrası düzensizlik bu dicem de işte akıntı hamileliğimde sürekli vardı ondan iç çamaşırımı ıslak gördükçe kafamda şimşekler çakıyorGeri cekilme korunma degilmis cnm bende acilara katlanıp sprail takdırdim bugunde lekelenmem var bakalm adet mi olacam
Bende ilk defa bugğn adet oldum ama sütüm 3 saatte bir 120 cc ancak geliyor iki memeden . Normalmi acabaKızlar ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım ve şeffaf akıntım çok var eşimle korunmuyoruz ama hamile kalmam için gerekli o son adım da yaşanmadı çok detaya girmeden öyle diyimhamileyim diye çok korkuyorum ama doğumdan sonra düzensizlikte olur heralde şak diye düzene girmez adet diye düşünüyorum
İnşallah yoktur bişey daha hazır değilimYumurtlama döneminde degilse korkma bir şey olmaz. Zaten gerekli şartları da saglamamissiniz
Valla ben hiç süt miktarımı ölçmedim o yüzden bilemiyorum mama ağırlıklı gittiğimiz içinBende ilk defa bugğn adet oldum ama sütüm 3 saatte bir 120 cc ancak geliyor iki memeden . Normalmi acaba
canım eğer istemiyorsan korunman lazım çok düşük ihtimal ama daha önceside hamile bırakabiliyor. ben net olarak istemiyorum o yüzden mini hap kullanıyorum eşimde korunuyor aynı zamanda 6 aylık olunca iğneye dönücem. daha bebeklerimiz çok küçük çok zor geçer hamilelik doğum ve sonrası.Yok zaten çekilme korunma değil de sarp için aylarca uğraştıktan sonra havadan da hamile kalmam diye düşünüyorum ama bu akıntı olayı beni çok geriyo gerçekten akıntı olmasa olur öyle doğum sonrası düzensizlik bu dicem de işte akıntı hamileliğimde sürekli vardı ondan iç çamaşırımı ıslak gördükçe kafamda şimşekler çakıyor15 gün gecikti adetim 4 gün önce test yaptım negatifti bir hafta daha bekleyip bi test daha yapiyim diyorum. Ben doğum kontrol iğnesi yaptırıcam da aile doktorumuz 6. Ayı beklemek zorundayız dedi bekliyorum 1 buçuk ay daha
Merhaba 3 gündür oğlumun ateşi var 37.5-37.7 gördüğümde calpol veriyorum 36.5 e iniyor ama 4-5 saat sonra yine 37 üstüne 38 e kadar çıkıyor ve yine calpol veriyorum . Calpolden sonra ateş düşüyor ve üstü başı çarşafı su içinde uyanıyor her seferinde doktoru başta diş olabilir dedi kontrole gittik tahlil istedi ve crp si yüksek 33 küsür çıktı. Diğer bütün değerler normal. İdrar tahlilindede bişey çıkmadı her şey iyi. Ama crp nin referans değerinden yüksek olması enfeksiyon olduğunu gösteriyormuş. Doktoru idrar kültür sonucuda çıksın sonra ilaç başlarım gerekirse şimdilik calpole devam dedi ama idrar kültür testi 22 sinde sonuçlanacak. Ben ne yapacağımı şaşırdım dr da net bişey demiyor. Ateşle savaşıyorum kaç gündür 38 in üstüne çıkmamak için. Ne yapacağımı bilmiyorum 4 aylık henüz ve diş olabilir mi 3 günden fazla ateş bu şekilde olabilir mi . Enfeksiyon varsa acil tedaviye başlanması gerekmez mi çok stresliyim zaten emmeyi bıraktı 3. Ayı bittiğinde. Sütüme alerjisi vardı bir sürü kaka problemi vs oldu. 4 ay bitene kadar hep sağdım ama kesildi sütüm. Sadece mamayla besleyebiliyorum . Çok üzgünüm.
Bende ilk defa bugğn adet oldum ama sütüm 3 saatte bir 120 cc ancak geliyor iki memeden . Normalmi acaba
Canım ben hap kullanamıyorum malesef karaciğerlerimde sorun var eşim de sağolsun bir iki defa korundu sonra bişey olmaz yaaaa diye ikna etti beni bakalım inşallah yoktur bişey kelle koltukta gidiyoruz öylecanım eğer istemiyorsan korunman lazım çok düşük ihtimal ama daha önceside hamile bırakabiliyor. ben net olarak istemiyorum o yüzden mini hap kullanıyorum eşimde korunuyor aynı zamanda 6 aylık olunca iğneye dönücem. daha bebeklerimiz çok küçük çok zor geçer hamilelik doğum ve sonrası.
Bizde geri çekilme ile korunuyoruz ,ilk kızımdan sonra da oyle korunduk iki yıl . benimde bebeğim hemen olmuyo dıye sorun etmıyorum . ben hala adet olmadım kırk çıktıktan sonra ,beklıyorumCanım ben hap kullanamıyorum malesef karaciğerlerimde sorun var eşim de sağolsun bir iki defa korundu sonra bişey olmaz yaaaa diye ikna etti beni bakalım inşallah yoktur bişey kelle koltukta gidiyoruz öyle
Bizimde yakın tarihti eylülde bitiyor son kullanması o zamana biter dedi hemşire ama ben gidip eczaneden yenisini aldım. Keşke soyleseymis hemşire tarihi yakın vs diye.Kızlar moralim çok bozuldu. Bebeğim ve ben 2 aydır tarihi geçmiş D vitamini kullanıyormuşuz. Sağlık ocağı vermişti bu kadar yakın bir tarih olacağını tahmin etmemiştim.
Çok var öyle ilki zor oldu hemen hamile kalmam diye rahat davranan. Dikkat et benim hemen düzene girdi mesela . İlla düzensizlik olacak diye birşey yok. Biraz bekle gelmezse test yap. Bir dahakine de korun canım. Ben çok tedbirli davranıyorum çok korkuyorum istemediğim için .Kızlar ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım ve şeffaf akıntım çok var eşimle korunmuyoruz ama hamile kalmam için gerekli o son adım da yaşanmadı çok detaya girmeden öyle diyimhamileyim diye çok korkuyorum ama doğumdan sonra düzensizlikte olur heralde şak diye düzene girmez adet diye düşünüyorum
İlk doğumdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor bence.ilkinde zor oldu ikinciside hemen olmaz diyoruz ama öyle değilmiş yaşadım gördüm
İlkinde 1.5 sene falan olmadı ilaç kullandık hsg çektirdim tüp bebeğe doğru gidiyorduk ki hamile kaldım sonra ikinciyi düşünmeye başladık nasıl olsa olmaz hemen dedik, yine uğraşıcaz derken denediğimiz ilk ayda hamile kaldım şok olduk eşimleo yüzden çok tedbirli olmak lazım
Doktorun gayet tedbirli ilerliyor geldi bana normalde götür boğazından kültür bile almadan basarlar antibiyotiği.boğazında bişey görünmüyorsa idrar kültürü beklemeden ona uygun antibiyotik yazarlar.crp yüksek enfeksiyon var ama neresinden kaynaklı belli değil.diş olacağını sanmıyorum çünkü çok yüksek ve uzun süre ateş yapmazmış diş.sen en iyisi doktoruna bir daha git belki kültürün sonucunu hızlandırma yolları dener,ateşi yineleyip duruyor dersin,sürekli ateş düşürücü kullanmakta toksik etki yaratıyormuş vücuttaMerhaba 3 gündür oğlumun ateşi var 37.5-37.7 gördüğümde calpol veriyorum 36.5 e iniyor ama 4-5 saat sonra yine 37 üstüne 38 e kadar çıkıyor ve yine calpol veriyorum . Calpolden sonra ateş düşüyor ve üstü başı çarşafı su içinde uyanıyor her seferinde doktoru başta diş olabilir dedi kontrole gittik tahlil istedi ve crp si yüksek 33 küsür çıktı. Diğer bütün değerler normal. İdrar tahlilindede bişey çıkmadı her şey iyi. Ama crp nin referans değerinden yüksek olması enfeksiyon olduğunu gösteriyormuş. Doktoru idrar kültür sonucuda çıksın sonra ilaç başlarım gerekirse şimdilik calpole devam dedi ama idrar kültür testi 22 sinde sonuçlanacak. Ben ne yapacağımı şaşırdım dr da net bişey demiyor. Ateşle savaşıyorum kaç gündür 38 in üstüne çıkmamak için. Ne yapacağımı bilmiyorum 4 aylık henüz ve diş olabilir mi 3 günden fazla ateş bu şekilde olabilir mi . Enfeksiyon varsa acil tedaviye başlanması gerekmez mi çok stresliyim zaten emmeyi bıraktı 3. Ayı bittiğinde. Sütüme alerjisi vardı bir sürü kaka problemi vs oldu. 4 ay bitene kadar hep sağdım ama kesildi sütüm. Sadece mamayla besleyebiliyorum . Çok üzgünüm.
1 çay kaşığı ağızdan verdim. 1 yemek kaşığı da ben içtim. Dün kaka yapmamıştı, bakalım bugün yapacakmıAğızdan 1 çay kaşığı veriyorum. Doktor kabızlığı söyleyince 2-3 tatlı kaşığı verebilirsin demişti ama çok alışmasın diye bu şekilde yaptım. Şimdiye kadar verince hep yaptı kakasını. Cmt çok sıkıntılıydı o zaman popoya da sürmüştüm biraz normalde sürmüyorum
Benim tam tersi oldu cnm. İlkinde 5. ayda hamile kaldım. 2.ide 2 seneyi buldu. Dediğin gibi olmasaydı bizde tüp bebeğe doğru gidiyoduk ikincideİlk doğumdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor bence.ilkinde zor oldu ikinciside hemen olmaz diyoruz ama öyle değilmiş yaşadım gördüm
İlkinde 1.5 sene falan olmadı ilaç kullandık hsg çektirdim tüp bebeğe doğru gidiyorduk ki hamile kaldım sonra ikinciyi düşünmeye başladık nasıl olsa olmaz hemen dedik, yine uğraşıcaz derken denediğimiz ilk ayda hamile kaldım şok olduk eşimleo yüzden çok tedbirli olmak lazım
Şifa olsun canım1 çay kaşığı ağızdan verdim. 1 yemek kaşığı da ben içtim. Dün kaka yapmamıştı, bakalım bugün yapacakmı
Bir arkadaşımında öyle oldu ya ilkine hemen 2.ayda hamile kaldı, 3 senedir olmuyor ikinciBenim tam tersi oldu cnm. İlkinde 5. ayda hamile kaldım. 2.ide 2 seneyi buldu. Dediğin gibi olmasaydı bizde tüp bebeğe doğru gidiyoduk ikincide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?