Kesinlikle canım.sahsen ben emzirmeye çalışmaktan artık yildim.emzirmeye dair aklımda en küçük güzel bi anı kalmicak ya.hep ağlama zorlama kafayı geri atma vs( çocuğu istekle emen annelere resmen imreniyorum.emerken bol bol emzirin
succulentaski
canim merhabalar. Ben alerjiyi buldum. Elhamdülillah. Zaten en iyi anne buluyor biliyorsun. Kan kesilmişti uzun süredir. Zaten tahinden şüphelnmistim. Ekmeğimi tahine azıcık batırdım yedim. Kan geldi ertesi gün bugün ikinci gün bugün de küçücük bişey geldi. Yani kesin tahinden.
Annemler filan bana süt yapar diye tahinli pide filan yedirmiserdi doğum yaptığımda. Çocuğum hep ondan huzursuzmus demekki
Kan gelmiyordu ama 3 5 ay bağırdı valla.
succulentaski
canim merhabalar. Ben alerjiyi buldum. Elhamdülillah. Zaten en iyi anne buluyor biliyorsun. Kan kesilmişti uzun süredir. Zaten tahinden şüphelnmistim. Ekmeğimi tahine azıcık batırdım yedim. Kan geldi ertesi gün bugün ikinci gün bugün de küçücük bişey geldi. Yani kesin tahinden.
Annemler filan bana süt yapar diye tahinli pide filan yedirmiserdi doğum yaptığımda. Çocuğum hep ondan huzursuzmus demekki
Ben de çok tahin yedim canım ya. Doğum yapar yapmaz tahin pekmez yedim. Bir de her gün tahin helva yiyordum. Doktora gidince kestirdi tahin susam çok alerjenmiş. Ama ben hala kan görüyorum. Geçen sebze çorbası içtim. Mahvoldu çocuk. Şükür huzursuzluğumuz kalmadı ama bizim de. Mutlu bebek oldu diyetten sonra
Mevlidimiz hayırlı, kandilimiz mübarek olsun Allah'tan hastalarımıza şifa, bebişlerimize sağlık, ailemize huzur ve mutluluk diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşaallah
Hayırlı kandiller . benim kızımda bu aralar çok emme isteği var . ya memede agzında tutuyo tok olsada . yada eli ağzında parmak yakalıyo artık direk bende emzik vereyım belki alır dedim aldı şuanda bide sürekli eli yüzünde ,kulağında ,saçında dıyorum bi yeri mi ağrıyo . sizin bebekler ne durumda var mı böyle bişey ? Bide hala bişey ızattıgımda elini uzatma olayı yok ,normal mi acaba ? Saga sola dönme var ayağına basıyo artık ,boynunu tutuyo maşallah
succulentaski
Benim de bebeğim de kızarıklık oluştu egzama gibi 15 gündür gecmiyo. Bende süt yapsın diye tahin yedim . Acaba ondan mi oldu diye düşünüyordum şimdi sizi okuyunca ondan diye düşünüyorum
Benim de bebeğim de kızarıklık oluştu egzama gibi 15 gündür gecmiyo. Bende süt yapsın diye tahin yedim . Acaba ondan mi oldu diye düşünüyordum şimdi sizi okuyunca ondan diye düşünüyorum
Olabilir canim. Bı kes dene bakalım ama en az bir hafta yapman lazım.
Ben süt yapsın diye tahinli tatlılar filan yemiştim öyle üzgünüm ki bilemedik. Zaten çoğunda 3 aydan sonra belli edermiş alerjiyi
Olabilir canim. Bı kes dene bakalım ama en az bir hafta yapman lazım.
Ben süt yapsın diye tahinli tatlılar filan yemiştim öyle üzgünüm ki bilemedik. Zaten çoğunda 3 aydan sonra belli edermiş alerjiyi
Günaydın kızlar… dünden beri bizim kız çok huzursuz. Devamlı bi ağlama, mızmızlanma durumunda. Acaba dişlerimi doluyo anlamadım ki? Sizde de başladı mı huzursuzluk, hiç susmama
Birde kızlar kehribar kolye kullanıpta, huzursuzluğu azalttığını, ağrıyı dindirdiğini gören oldu mu cidden? Ben almayı düşünüyorum da. Alsammı karar veremedim, gerçekten işe yarıyor mu ki? Şimdiden başladı bizim diş ağrıları
Günaydın kızlar… dünden beri bizim kız çok huzursuz. Devamlı bi ağlama, mızmızlanma durumunda. Acaba dişlerimi doluyo anlamadım ki? Sizde de başladı mı huzursuzluk, hiç susmama