2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İşe yarıyo ben bu kızım da alamadım daha ama ilkinde çok işe yaradı maşallah . hala da kullanıyo .

canım ben kullanıyorum ağzı akıyordu sürekli mızmızlanıyordu cidden işe yaradı. boynuna takamadım ayak bileğine doladım.

Ben Aldim fakat takmadım. Takmaya da korkuyorum en azından oturduğunda takarım diye düşündüm. Şu an oturmadığı için tedirgin oluyorum belki ayağına da takabilirim .

Günaydın kızlar… dünden beri bizim kız çok huzursuz. Devamlı bi ağlama, mızmızlanma durumunda. Acaba dişlerimi doluyo anlamadım ki? Sizde de başladı mı huzursuzluk, hiç susmama
Aynı canım dün hatta akşam 6ya kadar emmedi neredeyse
canım ben kullanıyorum ağzı akıyordu sürekli mızmızlanıyordu cidden işe yaradı. boynuna takamadım ayak bileğine doladım.
Sen hzfanrr dimi

succulentaski gunaydın cnm sen bana kecisutlu mama demiştin alerji icin defne formul mamalari icmiyor kusuyor dun sutumu sagdm 1 memeden 5 ml 2 . Den 50 ml anca cikti ve 10 gündür sadece emzirdim geceleri uyumuyor beni cok yoruyor 10 dk sonra uyaniyor bence aç ondan uyumuyor ebebekte gördüm banygoat diye bir marka alsam mı ki diğer formul mamalar inek sütünden mi yapılıyor bebelac aptamil vs ? Cebap verirsen hemen siparis edecegm vallaha cok bunaldım

Aynı canım dün hatta akşam 6ya kadar emmedi neredeyse

Sen hzfanrr dimi
Bizimkide çok huzursuz. Ayşenur isimmi değiştirmiş ? Ceydada isim değiştirmiş, dönmüş artık kk ya geçen bi arkadaş söyledi. Demet nasıl bu arada

Güzel anneler bişey sormak istiyorum. Sizin bebeğiniz kundaksiz mi uyuyor. Ben doğduğundan beri kundak yapıyorum birde reflü yatağına çok alıştı onunla taşıyorum resmen gece onunla uyutuyorum onunla sallıyorum uyanınca onunla alıyorum emzirmeye hep bu yatakda sabit kaldı elini ayağını hiç hareket ettirmedim aman uyusun da böyle olsun diye. Mesela dün kundadan elleri çıkmış gece emmeye kalktı geri uyutamadim hemen kundak yaptım öyle uyudu. Kundak o kadar korkutmuyor ama bu reflü yatağını nasıl biraktirabikirim bazen onunla koyarken bile uyanıyor ki onsuz denemeye cesaretim bile yok alırken koyarken hemen uyanıyor uykusuz çok hafif eşimle sağ dan sola donemiyoruz valla uyanacak diye nevresim sesinden hareket ediyor aman uyanmak üzere gibi oluyor biz de tıp oynuyoruz resmen. Yani yastık mi denesem yastıkla uyutup onunla ki koysam zararlı diyorlar ona da. Ayakta sallıyorum yastıkla salladım bır kez hiç uyumadı ya ne önerirsiniz

Canım benim kıxımda kundakla uyuyor aslında kundak ıyı kışta geliyor . bide eski usul tahta beşikte uyutuyrdm gecen bı yere gittim o olmadan uyumadı ve gelene kadar çok ağladı . o gun karar verdim bıraktırcam dıye . ilk iki gun çok agladı , simdi de daha sık uyanıyo ama ayagımda da uyuyor en azından . benim kızlar memede uyumuyur çünkü ,buyukte oyleydı buda aynı . uykularısa çok az , ama sese uyanır dıye hiç hareket etmıyrm alışsın ,sessiz ortam her zaman bupamayız diye

Peki bu on gün içinde kilosuna baktın mı canım. Ya sağ ma ile emme farklı diyorlar ya belki de fazla cikiyordur diye aklıma geldi kilo aldıysa yetiyor olabilir.

Evet canım diğer bütün mamalar inek sütünden aptamiller falan. Hassasiyeti olan bebekler için o dediğin gibi keçi sütlüler var. Bizim kullandığımız similac elecare aminoasit bazlı diye geçiyor bunda hiçbi süt yok. Ama keçi sütlü senin işini görür gibime geliyor..

Bende de tam tersi emmeme var,kulakla dişlerin sinirleri beyinde yanyana olduğu için bebek kuşağım ağrıyor sanıp elini atabilirmiş kulağına öyle okumuştum

Ben bayağıdır mama rahatlık ya veriyorsun doyduğundan eminsin oh be moduna girmiştim. 2 gündür çok ağlıyor meme verince susuyor tişörtümü çekiştiriyor kafasını gömüyor mememe. Ya sen ne biliyon tişörtü. E sütüm azaldı. Sağıyorum sağıyorum gelmiyor. Bir meme bitti benim de. En birikmiş haliyle bi memeden 30ml çıkıyor benim de şu an. Koparacak gibi çekiyor mememi. Şaşkın çocuk. Gerek var mıydı bunlara düzgün düzgün emseydin başından beri..

Peki bu on gün içinde kilosuna baktın mı canım. Ya sağ ma ile emme farklı diyorlar ya belki de fazla cikiyordur diye aklıma geldi kilo aldıysa yetiyor olabilir.
1 ekimde 6400 gramdı 13 ekjmde 6700 grm kilo iyi ama bazen gercekten doymadiginj hissediyorum
Aptamil denemedim cnm deneyim oyle mi keci sütü alsam kv aptamil alacakmis illa iyi al dedim
Demj ahh ahh keske düzgünce emselerde böyle ugrastirmasalar sabah benimde meme açıyordu sanırım azaldı niye azaldi anlamadm

Ben bunu görmüştüm yorumları da iyi bayağı. Bizim deri testinde keçi sütüne bir şey çıkmazsa ben böyle bir şeyle devam ederim diye düşünüyordum. Yorumlarda kusma yazıp aratınca kusması geçti vs yazmışlar..
Neyse aptamili dene bakalım her bebek seviyor o mamayı. Belki hiç gerek kalmaz..

Uyandığında 60 ml yapıp verecegm bakalm kusacak mi icecek mi eczanedeki bayan yaramamiştir baska mama dene dedi olmadı en son keçi sütlüye bakarm

Bende de tam tersi emmeme var,kulakla dişlerin sinirleri beyinde yanyana olduğu için bebek kuşağım ağrıyor sanıp elini atabilirmiş kulağına öyle okumuştum
Diştendir inşallah . kulağı agrısa aglardı herhalde bide uykusu gelince daha fazla yapıyo

Canım ben yarın okula başlıcam inş. Yarın için dondurulan sütü geceden buzdolabının altına koyayım dimi. Yarında kv benmari usülü ısıtıp içirir. Baya oldu bu işleri unutmuşum. Unuttuğum bişi var mı ?

Günaydın kızlar… dünden beri bizim kız çok huzursuz. Devamlı bi ağlama, mızmızlanma durumunda. Acaba dişlerimi doluyo anlamadım ki? Sizde de başladı mı huzursuzluk, hiç susmama
Bizimki de çok huzursuz yav herşey üstüste geldi. Sünnet, diş, demir ilacı, atak dönemi daha geçen hafta keyfi yerindeydi ama cumadan beri baya sıkıntılı. Uyanıkken huysuz, uykusu geliyor ama uyumuyor yine huysuz. Baya daraldım.

Bundan bir ay önce falan birileri işe başlıyorum diyince üzülüyordum. Şu an kıskanıyorum
Bence artık bebekler yalnız kalmaya hazır. Biz de gerçek hayata dönmeye hazırız. Darısı bana artık patlayacağım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…