2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
@MrvCn canım sizin konaklar geçti mi işe yaradı mı karbonatla zeytinyağı
Benim kızımda ilk ay yoktu çünkü lifle yıkıyodum sacını , sonra bebek life gerek yok elinle yıka dedıler . konak oluştu o yuzden . zeytınyagı ıle ıkı kere taradım gecti . şimdi hafıf kaşıyo gıbı yapıyorum banyoda sacını ,bide denk gelirse lifle yıkıyorum tekrar oluşmadı maşallah .

Benim kızımda ev degişince çok aglıyo . bi kaç gundur surekli meme istiyodu yada parmak emiyodu . bende dedim telrar emzik deneyım iki gundur emzik alıyo maşallah . fazla emme istegi var gunduz uykusu çok çok az . eve geldim ama hala aynı . artık dısarıya fazla çıkmam çok aglıyo ev dışında . kılosu 4 ay aşıda 8 kıloydu benim kızımında hiçte meme azaltmadm . mama almıyosa gidiyo anne sütü kilosu .ilk kızımda küçükken tombikti maşallah şimdi baya zayıfladı .

Bende ilk defa bugğn adet oldum ama sütüm 3 saatte bir 120 cc ancak geliyor iki memeden . Normalmi acaba
Ikisi toplam mi 120? Kac cikmasi lazim hakkaten 3saate bi gogusten? Ben de ise gitcm cuma gunu ona gore sagayim diorum. Oglumdayken cok sagardim disari ciktigimiz icin ama kizimda hic sagmiorum hic de hatirlamiorm ne kdr olmasi gerektgni

Ikisi toplam mi 120? Kac cikmasi lazim hakkaten 3saate bi gogusten? Ben de ise gitcm cuma gunu ona gore sagayim diorum. Oglumdayken cok sagardim disari ciktigimiz icin ama kizimda hic sagmiorum hic de hatirlamiorm ne kdr olmasi gerektgni

Bence normal emen bir çocuk varsa tek göğüsten 80-90 çıkması lazım heralde

Uykuya dalmalar bizde de zorlaştı,gece uykusu da ileri kaydı.ama kilosunu hiç umursama sadece anne sütüymüş.istediği zaman da ver bence neden azaltmaya çalışıyorsun ki

Kızlar ben kafayı yicem galiba. Mertin huyu suyu değişti çocuk bir garip oldu sürekli mizildaniyor ağlıyor. Kucağımda oturtuyorum durmuyor. Bir tek yürüyünce sesini çıkarmıyor ama bendeki de kol yani zorlanıyorum bir süre sonra.
Oyun halisinda bile durmak istemiyor öyle çok kucağa alan tipler de değiliz ama nerden çıktı bu huy bilmiyorum
Birde bugün adet oldum zaten sütüm azaldığı için olmayı bekliordum onun gerginliği de ayrı bir durum.
Dayanamayıp kızdım birkac kez (çok anlıyormuş gibi) sonrası da vicdan azabı

Lifle saclari karışmıyor mu cnm bizim ki yoluklu hemen düğümleniyor

Ayni defneyi yazmışsn gece 5 e kadar uyumuyor dün gece babası emzik verdi sanırım geceleri emzik vereceğiz

.
Farklı bir doktora daha gitmenizi öneririm. Uzun süren bir ateş var ve sürekli calpol calpol nereye kadar. Crp baya yüksekmiş bir an önce tedaviye başlanmalı diye düşünüyorum

Huylar değişiyor zamanla canım
Üzülme dicem ama hepimiz aynı hissediyoruz
Allah hepimize güç kuvvet versin

Aynı şeyler bizde de var ya. Demir ilacının yaptığı kabızlık ve gazdan diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Ağlamaktan sesi kısıldı artık. Uyku düzeni de gitti iyice. Yatağında uyumaya alıştırmıştım emzikle emzik de almıyo artık. Kucağımda sallayarak uyutuyorum. Ben de sinirleniyorum sonra çok vicdan azabı çekiyorum çocuğun ne suçu var.

Ben de zor durumda hissediyorum kendimi.akşam altıyı geçerek uyandı kısa bir uykudan daha yeni uyudu,eğer uyanmazsa.yedide uyuyan bebek nereye gitti anlamadım.tabi bu dört saat şen şakrak geçmedi yemek abisinin dersleri ilgilenmek zorundaydım o hep mızmızlandı.ya emzireyim aç diyorum kafa çeviriyor,anlamadım ki bir de meme düşmanlığı başladı.uyku yok emme yok anlamadım ki ben mi yanlış yapıyorum birşeyi,kendimi tükenmiş hissediyorum

Bizimki öyle sesi kısılacak kadar ağlamıyor ama hiç durmuyor sürekli bir memnuniyetsizlik var
Benim de 3 yaşında kızım var yemek bile yediremiyorum bazen. Çok üzülüyorum.2cocuklu olmak zormuş Allah sağlık versin hepsine. Birkac gündür hastaydım ev harabeye döndü hiçbir odaya girmek istemiyorum valla.

Bizim bebekler aynı demekki. Aşırı bi yabancılaşma var. Kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. Alıştırmaya çalışıyoruz yoksa böyle nereye kadar yani. Emzik deneyim tekrar bakalım inşallah alır

Canım büyüyorlar etrafı izlemek ve daha çok ilgi istiyorlar galiba, bizde arada benzer şeyler yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…