2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar probiyotik damla kullanıyor musunuz bebişlere? Ben iki şişe kaleidon kullandım sonra ara verelim dedik tekrar başlamadım ama başlıyayım diyorum bir fikir almak istedim sizlerden de. Kaleidonun faydası oldu mı emin değilim

Ya kesinlikle emzik benim de kurtarıcım...
Oy maşallah 20gün var aralarında bizim kızla ama sizi çok rahat gördüm şuan yazdıklarınızla
Ne açıdan rahat gördün

Maflor plus kullanıyorum biogaiayı değiştirp geçtik. İshaline ve reflüsüne iyi gelir diye. Pek bir şey göremedim.

Anneme geldim 2 günlüğüne makinem evde kalmış
Ama çok emmeye başladı. Bayağı keyif yapıyor memede. Gelmiyor süt bitiyor. Zorla yoktan var ediyor adam ya. Mamadan ne kadar tiksindyse..
Promalt işe yaramadı 2 tane içtim gerçi. Ama anında etkiyordu önceden. Bira mayasına devam. Bulgur pilavı yeşil salata abandım şu an.

Canım sende meme reddi yaşıyordun sanırım nasıl yendiniz

Afiyet olsun hep bulgur sıkıldım bende kısır yaptim. Bugun emdikten sonra süt verdim 90 ml cok rahat içti hala devam ediyor reddimiz 1 ayliktan beri böyle bu cocuk beni çıldırtıyor

Afiyet olsun hep bulgur sıkıldım bende kısır yaptim. Bugun emdikten sonra süt verdim 90 ml cok rahat içti hala devam ediyor reddimiz 1 ayliktan beri böyle bu cocuk beni çıldırtıyor

Ah ya biz de baştan beri zor emiyor ama alışmak zor olur falan diyordu herkes. Kafasından tutup bastırıyordum emzirirken çünkü kafayı geri atıyordu. Herkes kafasını tutma diyordu anlamlandıramıyordum ben beceremiyorum sandım hep. Gerçekten meme reddi olduğunu kabullenmem çok zor oldu
Sırf bu yüzden doya doya emzirebilmek için bi daha çocuk yapıcam ya.

Yap tqbi Aliş vir kardes ister ben 4 yil sonra insallah

Alerji mamasına başlayarak
Mamanın tadı o kadar kötü ki heralde mememe yapışıyor. Önceden memeyi uykuda zor verirdim şimdi mama vermek için uyutuyorum..
Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş hesabı olmuş ( umarım yanlış anlamazsin amacim şaka )tek emsinde Alis. emdikçe mutlu oluyorsundur.bende ne yapacağımi şaşırdım inanki

Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş hesabı olmuş ( umarım yanlış anlamazsin amacim şaka )tek emsinde Alis. emdikçe mutlu oluyorsundur.bende ne yapacağımi şaşırdım inanki

Hem de nasıl mutlu oluyorum ya. Ama yaramıyor ki sütüm. Benim sütümü alınca gece uykularımız bölünüyor çok sancılanıyor kaka yapıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Arada derede kaldım.. mama vermeye kıyamıyorum ama mamayı artırdığımda iyi kilo aldı boyu uzadı birden. Bencillik mi yapıyorum emzirmeye dönerek bilmiyorum. Sürekli diyorum artık bu lafı. Analık vicdan azabıymış
Sen şimdi nasıl besliyorsun sağarak mı?

Tam bu seneple girdim bizim güneş de hiç durmuo aynı şekilde kucakta yürürken susuo atak falan mı gene yaaa 19.haftada var mı artak bilen bi aydınlatsın beni kurban olam:/ mert nasıl oldu düzeldi mi canım?
Yok canim aynı. Hep bi memnuniyetsizlik var. Uykuları da bozuldu uyuduğunda 2 saat uyurdu rahat ediyordum ev işini de yapıyordum şimdi 1saatte uyanıyor hicbir sey yapamıyorum

Gerçekten öyle bı rahat kafamı yastığa koyamiyorum. Bende hergun gece aynı düşünce.acaba beni kaçıncı ayda tam olarak tanır, memeyi ne zaman oyun ederek emer, ben nerde yanlış yapıyorum, neden emmiyor vs....kavga dövüş ağlaya sizlaya emiyor bazen, ama genel olarak sağlıyorum denilebilir.

kızlar benim oğlan aşırı mız mız aşırı ağlak ne yapıcam ben böyle bilmiyorum. kızımlada ilgilenmem gerekiyor ama bırak ilgilenmeyi rahat rahat tuvalete bile gidemiyorum. sürekli kucakta ayakta olmak istiyor uykusu geldimi yırtıyor ortalığı uyumamak için. çıldırmak üzereyim. sabah kalkıp bir telaşeyle güne başlıyorum resmen günü kurtarmak için yaşıyorum. kızımı servisten aldığımdan beri oğlumla ilgileniyorum uyumamak için 3 saattir ağlıyor her şeyi bırakıp gidesim geliyor valla. bazen diyorum ben anne olmak için doğmamışım ne sabrım ne gücüm kaldı. Resmen yorgunluktan uyuya kaldı şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…