bizde 4 gün sonra 4 aylık.Vay be 10 gün sonra 5 aylık oluyoruz
Canım memeyi azaltmanı kim söyledi. sadece anne sütü alıyorsa obez olmaz bence yaa. benimkide 9 kilo çıkıyor gelen geçen bak obez olmuş yok yürüyemez falan diyor delleniyorum. bebekler hareketlenmeye başladımı kilo kaybediyorlar. sıkıntı etme hiç. Kızımda tombikdi şimdi 4,5 yaşında 18 kilo incee bir şey.Selam kızlar, 4. Ay bitti ama çok zor geçti yani gündüz uykularındaki aşırı azalma ve uykuya dalamama problemi çok yordu bu ay bizi. Umarım 5. Ay daha güzel geçer. Bir de Memlekete geldim bebekle her gördüğünü yabancılıyor ağlama krizine giriyor. Perişan oldum diyebilirim. Sakinleşsin diye sürekli meme vermekten çocuk 8.5 kilo olmuş. Memeyi azaltmaya çalışıyoruz şimdide. Pek mümkün görünmüyor gibi kolik bi bebek çünkü
Maşallah maşallah kuzucuğaCanım memeyi azaltmanı kim söyledi. sadece anne sütü alıyorsa obez olmaz bence yaa. benimkide 9 kilo çıkıyor gelen geçen bak obez olmuş yok yürüyemez falan diyor delleniyorum. bebekler hareketlenmeye başladımı kilo kaybediyorlar. sıkıntı etme hiç. Kızımda tombikdi şimdi 4,5 yaşında 18 kilo incee bir şey.
Evet canım dışarda çok huysuz ve aglak . evde daha sakin ona göre . ama emzik o kadar rahatmş ki sana anlatamam asla bırakıp iş yapamıypdum ,yemek yıyemıyodum . emzik alınca yemek yıyebılıyorum kucagıma almadan , iş yapabılıyrm beş ,on dk oyalıyo en azından maşallah . uykuya geçiştede de daha az ağlıyo emzikleBizim bebekler aynı demekki. Aşırı bi yabancılaşma var. Kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. Alıştırmaya çalışıyoruz yoksa böyle nereye kadar yani. Emzik deneyim tekrar bakalım inşallah alır
Aynı durumdayız benim kızda 8,5 kilo çıktı 4 ay kontroldaCanım memeyi azaltmanı kim söyledi. sadece anne sütü alıyorsa obez olmaz bence yaa. benimkide 9 kilo çıkıyor gelen geçen bak obez olmuş yok yürüyemez falan diyor delleniyorum. bebekler hareketlenmeye başladımı kilo kaybediyorlar. sıkıntı etme hiç. Kızımda tombikdi şimdi 4,5 yaşında 18 kilo incee bir şey.
Evet 1-2 güne artış olur canım
Ikisi toplam mi 120? Kac cikmasi lazim hakkaten 3saate bi gogusten? Ben de ise gitcm cuma gunu ona gore sagayim diorum. Oglumdayken cok sagardim disari ciktigimiz icin ama kizimda hic sagmiorum hic de hatirlamiorm ne kdr olmasi gerektgni
Ben yatmadan promalt içiyorum sabahta içiyorum ama tın hiç bişeye yaramıyor gibi . Gece 20:30 gibi uyuyor sabah 8 e kadar ancak o zaman göğüsüm taş gibi oluyor onun dışında yok yani hep yumuşak gibiBence normal emen bir çocuk varsa tek göğüsten 80-90 çıkması lazım heralde
Ben yatmadan promalt içiyorum sabahta içiyorum ama tın hiç bişeye yaramıyor gibi . Gece 20:30 gibi uyuyor sabah 8 e kadar ancak o zaman göğüsüm taş gibi oluyor onun dışında yok yani hep yumuşak gibi
aynen bekledik bekledik en sona kaldıkMaşallah maşallah kuzucuğa
En son doğanlardan ama kilo olarak en önde galiba
Anne sütü obez yapmaz ne güzel sütün yarıyor bebişe
Dediğin gibi hareketlenince zayıflıyorlar
Hiç tombik çocuğum olmadı ama yakın çevremden biliyorum
Maşallah canım.Aynı durumdayız benim kızda 8,5 kilo çıktı 4 ay kontroldaherkes çok kilolu ,az emzir diyo ama benim ilk kızda oyle tombıktı ,şimdi 3 yaşını gecti 16 kilo zayıfladı baya ama boylarıda uzun oluyo . ilk kızda çok rezil oldum . obez olır emzırme dedikleri için dr dr gezdim .ama bunda yaşayacagımı bılıyorum hiç sorun etmıyorum
Amin aynen herkes bişey dıyo . ama en ıyısını dr danışarak tabıkı biz bilicez . dr dedim bana dıyet yaptır dıyolar dıye . dıyo emen bebege nasıl dıyet oluyomuş onlar çok biliyoMaşallah canım.Ya canım az emdirmek nasıl oluyor onu anlamadım. Çocuk ağlarken ben yok vermiyeyim nasıl diyebilirim. Saçma sapan öğütler veriyorlar. Bünyeden bünyeye farklı oluyor zayıf ve kilolu bebekleri anneleri öyle yapıyormuş gibi davranmalarına sinir oluyor. Sağlıkla hayırla büyüsünler inşallah.
Maasallah canim benim bebe de 4 ayında 8.200cikmisti ama bu ay sanki hiç almadı ya da çok az aldiAynı durumdayız benim kızda 8,5 kilo çıktı 4 ay kontroldaherkes çok kilolu ,az emzir diyo ama benim ilk kızda oyle tombıktı ,şimdi 3 yaşını gecti 16 kilo zayıfladı baya ama boylarıda uzun oluyo . ilk kızda çok rezil oldum . obez olır emzırme dedikleri için dr dr gezdim .ama bunda yaşayacagımı bılıyorum hiç sorun etmıyorum
Tabiki canım her ay alması lazım ama arada duraklamalar oluyo . açıkcası ben hiç evde tartmıyorm isterse meme verıyrm yemeklerden tadım yaptırıyrm . emzikte alıyo artık şükür alıştık birbirimize bı yoluna koyuyorum daha rahatım şükür çok şükürMaasallah canim benim bebe de 4 ayında 8.200cikmisti ama bu ay sanki hiç almadı ya da çok az aldi
Kiloya takılmıyorum ama her ay iyi kötü alması lazim
Evet alıştık alismasina da bizimki yerinde durmamaya basladi köşe minderi gibi bebek gitti mizmiz çocuk geldiTabiki canım her ay alması lazım ama arada duraklamalar oluyo . açıkcası ben hiç evde tartmıyorm isterse meme verıyrm yemeklerden tadım yaptırıyrm . emzikte alıyo artık şükür alıştık birbirimize bı yoluna koyuyorum daha rahatım şükür çok şükür
Canım memeyi azaltmanı kim söyledi. sadece anne sütü alıyorsa obez olmaz bence yaa. benimkide 9 kilo çıkıyor gelen geçen bak obez olmuş yok yürüyemez falan diyor delleniyorum. bebekler hareketlenmeye başladımı kilo kaybediyorlar. sıkıntı etme hiç. Kızımda tombikdi şimdi 4,5 yaşında 18 kilo incee bir şey.
Maşallah maşallah kuzucuğa
En son doğanlardan ama kilo olarak en önde galiba
Anne sütü obez yapmaz ne güzel sütün yarıyor bebişe
Dediğin gibi hareketlenince zayıflıyorlar
Hiç tombik çocuğum olmadı ama yakın çevremden biliyorum
aynen bekledik bekledik en sona kaldık. zaten kilolu doğmuştu canım hatta sırf bu yüzden sezeryan olmuştum. sağlıklı olsunda kilo iyi bir şey değil çocuğada bizede zahmet her yeri kat kat olduğu için pişik oluyor sık sık yıkıyordum şimdi hava soğudu siliyorum mecbur. taşımakda zor sürekli ayakta gezdirmemi istiyor. sağlıklı olsunlarda her şey yol alır. zayıf çocuğa zayıf diye laf söylerler kiloluyada kilolu diye insanlar çok yorucu cidden.
İki gündür sağmıyorum hiç hep memeden evdeydim çünkü yanındaydım yarın sabah emzircem 8 de ve 11 gibi şirkette sağcam bakalım 210 geliyordu sabah bu sefer kaç çıkcak mrk ediyorum ama sanki hafif düzeldiSağdığında ne geliyor canım sağıyor musun hala?
Iki memeden mi 210 geliyor cnm ?İki gündür sağmıyorum hiç hep memeden evdeydim çünkü yanındaydım yarın sabah emzircem 8 de ve 11 gibi şirkette sağcam bakalım 210 geliyordu sabah bu sefer kaç çıkcak mrk ediyorum ama sanki hafif düzeldi
Tam bu seneple girdim bizim güneş de hiç durmuo aynı şekilde kucakta yürürken susuo atak falan mı gene yaaa 19.haftada var mı artak bilen bi aydınlatsın beni kurban olam:/ mert nasıl oldu düzeldi mi canım?Kızlar ben kafayı yicem galiba. Mertin huyu suyu değişti çocuk bir garip oldu sürekli mizildaniyor ağlıyor. Kucağımda oturtuyorum durmuyor. Bir tek yürüyünce sesini çıkarmıyor ama bendeki de kol yani zorlanıyorum bir süre sonra.
Oyun halisinda bile durmak istemiyor öyle çok kucağa alan tipler de değiliz ama nerden çıktı bu huy bilmiyorum
Birde bugün adet oldum zaten sütüm azaldığı için olmayı bekliordum onun gerginliği de ayrı bir durum.
Dayanamayıp kızdım birkac kez (çok anlıyormuş gibi) sonrası da vicdan azabı
Yani bnm de bi taneden 100-120 çıkar da 180 çıkmaz sanıormBenim 200ün üstünde çıkıyordu toplam iki memeden mama öncesi. Mamaya ve diyete başlayınca çok azaldı..
Ayyy beni tarif ettin gündüz bi damla uyumaz emdiği üç dakka beş dakka sürekli mızmız sonuç ben tükenmişlik sendromlarıBen de zor durumda hissediyorum kendimi.akşam altıyı geçerek uyandı kısa bir uykudan daha yeni uyudu,eğer uyanmazsa.yedide uyuyan bebek nereye gitti anlamadım.tabi bu dört saat şen şakrak geçmedi yemek abisinin dersleri ilgilenmek zorundaydım o hep mızmızlandı.ya emzireyim aç diyorum kafa çeviriyor,anlamadım ki bir de meme düşmanlığı başladı.uyku yok emme yok anlamadım ki ben mi yanlış yapıyorum birşeyi,kendimi tükenmiş hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?