2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Bana her o lafı diyene doğduğundan bugüne gelene kadar her şey daha kolaylaştı. Ama herkes en baştan beri bu lafı diyor. Tam olarak nerede zirve yapıp düşüşe geçiyor diyorum.
Saçmalamasınlar ya. Çocuk her şeyi yiyebilmeye başladıkça yürüdükçe bağımsızlaştı tabi ki kolaylaşacak. Peşinde koşturmak yorabilir ama yani şu stresli kısımlar atlatılmış olacak. Bebeklikten çıkacaklar. Yav evden tek başıma kucağımda çıkarken ayakkabı bağlayamıyorım. Bir yerde bir şey yapacaksam elimden bırakamıyorum. Hastanede tuvaletim gelse tutmak zorundayım. Nesi iyi gün acaba bunun

Canım boşver sen onları,bak benim bu üçüncü o deneyim var bak sana diyeyim.tabi ki her yaşın zorlu yanları var ama kolay yanları da var.zorlandığım taraflar değişecek yorgunluğun kesinlikle azalacak daha çok uyuyacaksın,belki evin daha çok dağılacak ama çocuğun bir kenarda oynarken sen de evini temizleyeceksin ama yorgun olmayacaksın geceden.hem bir atasözüm var benim bugünü geçirmeye bak yarını düşünme

Kızlar bugün kontrolumuz vardi mert 600gr almis bu ay az alacağını bildiğim halde üzüldüm boyu da 68 dedi 2 cm uzamış kafası da 2cm büyümüş o da 43 olmuş. Bana baya az geldi yani her şeyi ama hemşire beğendi.
Rota aşısı yaptırdık bir de

Biz de 600 gram almışız son bir ayda. Doktor çok iyi dedi bu ay için. İlk aylar geriden geliyorduk mamayla yakaladık sanırım sizleri

Kizlarrr o kadar şey içiyorum çocuk aç yaaa … 3 saate bir anca 120cc süt geliyor memeden . Yani ne yapcam bilmiyorum çoğaltamıyorum . Humana still tea içiyorum rezene içiyorum damlalar hala gelmedi daha ne içiymm yaaa

Mama versen cnm açsa eger üzme kendini

Mama versen cnm açsa eger üzme kendini
Dolapta kendi sütünden var ama biberonla verdiğim taktirde bu sefer memeyi almıyor kısır döngü giriyoruz Ne yapıcağımı bilmiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum boş meme Emince de sinirleniyor

Dolapta kendi sütünden var ama biberonla verdiğim taktirde bu sefer memeyi almıyor kısır döngü giriyoruz Ne yapıcağımı bilmiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum boş meme Emince de sinirleniyor
Seni cok iyi anliyorum cnm kızımda öyle dogru düzgün emmiyor beni 2 ayliktan beri mamadaa sevmiyor sagıp veriyorum biberonla kaşık denedim şırınga kadeh cpk ama cok sinirlendi kac kere sütleri döktü mecbur sağıp veriyorum 6 ayda ek gıdaya baslicaz belki rahatlariz

Benim de o kadar bile çıkmıyor çıksa 120yle doyar yine bizimki. Hafta sonu çok yorulunca iyice çekilmiş sütüm sanki. Isırgan çayı hurma yiyorum. Sağıyorum nir yandan. Biberon veriyorum memeye saldırıyor ya. Memeye düştü çocuk bir anda..

Isırgan otu dene bı istersen canım . Ben faydasını gördüm belki sana da fayda eder

Her kelimeye katılıyorum gerçekten. Büyüyünce en azından kendini ifade eder ne istediğini söyler. Bebekken derdini anlamak çok zor. Şu an tek dünyaları anne o yüzden sürekli koala gibiyiz yani biraz tek başına oyuncaklarla oynamaya falan başlasa da beni bi salsa bende en azından 1 saat işimi gücümü halletsem

Cnm bn çalıpmasam makinanın başına oturcam 3 gün sağcam çoğalcak ama iş var tüm gün . Hastane tipi makinan varsa onunla sağ mutlaka

Teşekkür ederim kızlar
Sabah doktora götürdüm ciğerinde bişey yok ama çok öksürüyor ve geniz akıntısı çok fazla dedi antibiyotik verdi ve hava vericez o çabuk rahatlatır dedi
Hiç keyfi yok ağlıyor sürekli öksürmekten uyuyamıyor çok üzülüyorum
Kızımı sabah okula götürüyorum akşam alıyorum o ara mı üşüttüm acaba arabayla gidip geliyorum ama havalar çok soğuk artık
merwepdr
MrvCn
Wings06
Kızlar sizin kızlar nasıl oldu iyileşmişlerdir inş

Canim 3saatte bir 120cc az mı? Benim o kadar bile çıkmaz nasıl doymuyor o sütle

Cnm bn çalıpmasam makinanın başına oturcam 3 gün sağcam çoğalcak ama iş var tüm gün . Hastane tipi makinan varsa onunla sağ mutlaka

Hastane tipi yok normal avent makinam. Benim de evde çok işim vardı. Hafta sonu ta kayseriye düğüne sürükledi eşim. Eve geldim çamaşır bulaşık yemek dağıldım. Bugün saldım artık işi sağıyorum sürekli. Temizlikçi çağırdım eve yarına. Her şeye para harcıyor eşim valla çalışmıyorum diye temizlikçi çağırmayı bırakmıştım. Kızıyorum kendime ya kaç yıldır çalışıyorum paramı ortaya koyuyorum. Küçük çocuk bakarken temizlikçi istemeye utanıyorum.
O kadar diyet yapıyorum alerji için sütüm azalacaksa böyle bütün emeklerim boşa gidecek.

Vallah durumun varsa hastane tipi kirala en azından bu ay için tekrar sütün çoğalsın sonra iade et cnm normal süt sağma makinasından çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…