2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım yorgunluk benim sütü çok etkiliyor ya annemde kalınca daha çok sütüm oluyor

Cnn benim en başından beri öyle. 100 cc ancak geliyor. Ama bebeğim doyuyor diye düşünüyorum. Bu aydan sonra yetmezse mama takviye yapicam .

Vallah durumun varsa hastane tipi kirala en azından bu ay için tekrar sütün çoğalsın sonra iade et cnm normal süt sağma makinasından çok farklı

Ocakta işe başlicam valla şu an paradan kısamam. Böyle mi fiyatlar cidden? Sen nereden kiraladın?

Eklentiler

• 4D64DC0A-A97A-4139-AAF0-FA9682029A54.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 69
Vallah durumun varsa hastane tipi kirala en azından bu ay için tekrar sütün çoğalsın sonra iade et cnm normal süt sağma makinasından çok farklı

Canım ameda elite var medela symphony var sence hangisi. Koşuyolu medipolün orada sümerde medela buldum 230 tl aylık + 160 tl başlıklar

Sağma işini ne sıklıkla yapıyorsun çoğalması için

Cnn benim en başından beri öyle. 100 cc ancak geliyor. Ama bebeğim doyuyor diye düşünüyorum. Bu aydan sonra yetmezse mama takviye yapicam .
Benim başta o kadar çoktuki azaltmaya çalışıyordum düşün yani şuan o kadar pişmanım kendime nazar değdirdim
Fiyatları nasıl canım? Başlığını falan da satın alıyorsun dimi?

Ocakta işe başlicam valla şu an paradan kısamam. Böyle mi fiyatlar cidden? Sen nereden kiraladın?

Canım ameda elite var medela symphony var sence hangisi. Koşuyolu medipolün orada sümerde medela buldum 230 tl aylık + 160 tl başlıklar
Canım en iyisi bence medela symphony , sümerden kiraladım 6 ay için 1200₺ aylık 200₺
Başlıklar dahil (24mm) ama kendi boyutun istiyorsan onu ekstradan alıyorsun tanesi 95 ben 27 mm istedim o da çok büyüktü : bence 24 ideal onunla deme bi. Ve servis 80₺
Toplamda 1200+80 yol 1280₺ 6 ay

Aaa öyle bir şey mi var demediler telefonda. Benim memeler küçük aslında nasıl karar vericem evde aventin parçası var büyük geliyor onu ölçeyim

Aaa öyle bir şey mi var demediler telefonda. Benim memeler küçük aslında nasıl karar vericem evde aventin parçası var büyük geliyor onu ölçeyim
Benim de kucukmus hep 27 ile sagdim ve biraz yara oldu. Ama bence 24 yeter . Evdeysen kesin çoğalır sütün merak etme dediğim tekniği yap görceksin

Hayır ikisinden. Birinden 60 diğerinden 30 civarında çıkıyor

Benim de 90 civarı.. biri aynen maximum 30 çıkıyor.
Annemin lafına gittim sağma sütün küser dedi 10 gun sağmadm baktim benimde azalmış sonra dogumda bana doktorum Galactago Neo artırıcı damla vermisti günde 2 3 kere kullandm şimdi 3 saatte bazen 220 cikiyor 150 üstü alıyorum makinamda dandik kiwi nin

İçinde laktoz var mı onun?

hullaglnc ve succulentaski şimdi sürdüm ayağına. Bu yaptığım sarımsaklı yağ ne kadar süre kullanılır bide Kaç saatte bi yapılır ki
Nasıl durumlar daha iyi inşallah bebiş? Ben de iki gündür sürüorm illa gece sürcez die bişi yoktur herald ben gündüz ve akşam uykuya geçerken sürüorm hafiften fayda edio gibi öle gece sürdm sabaha kesildi olmadı bizimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…