2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun inş iyi gelir hemen toparlanırsın
Kış mevsimini hiç sevmiyorum çok uzun sürüyor hastalıklar çoğalıyor yaz gibisi yok
Bende kışı sevmiyorum cok saol suan cok daha iyiyim ama defne de bi haller var sanırım diş çıkarak çığlık atıyor beni ısırıyor cok husursuzdu calpol verdim bende

Kızlar 5. Ayda saglikocagina cagirdilar mı sizi

Kızlar havanın soğumasıyla hastalıklar artmış hemen. Çok çok geçmiş olsun özellikle bebişlerimiize acil şifalar tabiki anneler de hasta olmasın çünkü zaten çok fazla yoruluyoruz bi de hasta olursak Allah korusun çok zor geçer. Umarım kolayca atlatırsınız.
Burun aspiratörü konuşulmuş, ben otri bebe kullanıyodm şu ağızla çekilen ama aslında etkisi az onun. Ablam süpürgeyle çekilen bi aspiratör verdi süper bişey genzi falan temizliyo tamamen açıyor. Öyle sandığınız gibi beyni akıtmıyor, süpürgeye bağlı ama çekim gücü az oluyo hortumun ucunun izin verdiği kadar. Yani yazarak anlatamam ama elinizi ucuna koyduğunuzda çok hafif çekiyo aslında öyle normal süpürge gücünde yapıştırmıyor. Tavsiye ederim

Kızlar benim bebeğimin derin uykuya dalması çok problem. Uyutuyorum beş dk sonra tekrar uyanıyor. Emziriyorum uyuyor beş dk sonra uyanıyor, ayağımda sallıyorum tekrar…15 kere uyanıp uyutuyorum anca öyle derin uykuya dalıyor. Kızlar ben nerde yanlış yapıyorum ya bi söyleyin Allah aşkına ben annelik yapamıyorum gerçekten artık yoruldum. Tüm gün yaptığım tek iş bebek uyutmaya çalışmak. Duşa bile giremez oldum bensiz bi dk durmuyor. Artık psikolojim çok kötü. Temizlenmemiş bir ev, mutfakta yemek yok. Bakımsız halim falan beni çok üzüyor. Tek istediğim evimi temizlemek, yemek yapmak, kişisel bakım yapmak. Sadece 2 günüm olsa 2 güne ihtiyacım var gerçekten. Öyle bebeği beşiğe koy emziği ver pış pış yap iki dk sonra uyusun öyle bi bebek var mı gerçekten ? Ya bende bi sorun var ya bebekte çünkü biz bunu asla başaramıyoruz

Süpürgeyle yaparken korkmuyor mu peki
Az önce kızım uyandı burnu tıkalı zar zor çektim biraz otri bebeyle çok ağlıyor çünkü
İzin verse düzgün bir şekilde çekerim ama hiç istemiyor.Birde bu saatlerde yapmak gerekse nasıl yapılır ki süpürgeyle çok ses olur
Yorumlarıda okudum baya memnun olanda var aslında
Her seferinde süpürgeyi açıyor musun
Ben bu aralar günde 7-8 kez temizliyorum hasta burnu tıkalı çünkü yani başa çıkar mı sürekli süpürgeyi getir götür aç kapa
Çok soru sordum ama merak ettim bugün ilk defa gördüm bunu ve dediğim gibi memnun olan çok varmış

Canım bununla yaparsan günde 7-8 kez yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum. Gerekse de gece otri bebeyle yaparsın gündüz yine süpürge.
Ben sipariş ettim ya. Dr arkadaşım iyi temizlenmezse orta kulak ilthabınolur dedi. Serumu da 6 aylıktan sonra eczaneden 100ml al. Enjektörlw her deliğe 5ml fışkırtarak çek dedi. Ampüllerle iyi fışkırtılmıyor ya.

Hadi bakalım hayırlı olsun canım
Bizimde cumartesi aşısı var hemde kontrolü o gün konuşucaz ek gıdayı ,başlayacağız yavaş yavaş dedi
Beş aylık oluyorsunuz değil mi canım,neden erken başlıyor ek gıdaya mama alıyor muydu
Kızlar 5. Ayda saglikocagina cagirdilar mı sizi
5.ay aşı yok.dört ayda gittiğimde hemşire altı aylık var aşı dedi takibe getirecek miyim dedim,boy kilo merak edersen getirirsin dedi demekki izlemde yok
Senin yaşadığın şu hisleri hepimiz zaman zaman hatta sık sık yaşıyoruz canım üzülme.birden değil de biraz sallayıp sallamayı bırakarak uykuya geçişini sağlamaya çalışsan.bu zaman alabilir ama uzun vadede sorunu çözer.yani belki sallamayla geçiyor ya uykuya onu arıyordur diye diyorum.ha düzelmese de klişe ifadeler ama bil ki geçecek şu günler ben artık öyle teselli ediyorum zor anlarımda kendimi.
Ben de otri kullanıyorum şu anlık.ama öyle birşey için hatta ev temizliği için önce süpürgeye alıştırmak lazım.ben hep robot açıyordum doğdu doğalı eşim süpürüyordu arada diğeriyle.bir haftadır açıyorum normal süpürge bazen.önce kendim bebeğin yanında durdum süpürgeye uzaktan uzanıp açtım.korkmadı benimkisüpürgemin sesi de az gerçi.sen bebeğin yanında dur oyna falan yan odada açsınlar,sonra aynı odada,sen yine bebekle oyna ilgilen.en son süpürürsün o izler inşallah,hem bebeğin mutlu olduğunu görüp hem evin temizlenmesi süper bişeydedim kesin bugün ağlar

Evet canım mama alıyor
Aynen alıştırmak lazım süpürgeye
Ben sessiz ortama alıştırdım her şeyede uyanıyor

Tabiki ağlıyor ama Serumu burnuna döküp 30 sn falan bekleyip çektirmesi toplamda 1 dk anca sürüyodur. Yani uzun bi işlem değil. Serumu koyduktan sonra kucağına falan al sakinleşsin sonra çektir. Zaten ucu burnuna yerleştirdiğinde anında silip süpürüyor tüm akıntıyı. 5 sn falan sürüyor. Bir de arkadaşın dediği gibi iyi temizlediği için sık sık yapmana gerek kalmaz günde 3-4 en fazla yaparsın bence. 1 dk lık süpürge sesine de komsular dayanır bişey olmaz

Canım ben de kendimi öyle teselli ediyodum ama 8-9 aylık çocuğu olan tanıdıklarım var. Büyüdükçe daha zorlaşıyor hiç kolay bişey yok bunlar iyi günlerin diyip duruyorlar sinirlerim bozuluyor. İkeriye dair umutlu olamıyorum onlar öyle söyledikçe

Bir de kızlar otri bebede sürekli yeni uç almak gerekiyor çokta masraflı yani. Süpürgeyle çekilende yıkayıp koyuyosun sürekli aparat alma derdi yok. Tabi bendeki öyle sizin sipariş ettikleriniz nasıl bilmiyorum. Benimki eski bi model çünkü. Biberon fırçası gibi bi fırçası var onunla suyun altında yıkayıp kaldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…