2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dr galactago bana da verdi almamıştım. Alayım öyleyse deneyim belki biraz daha artar. Ben çalışıyorum yoruluyorum ondan da bir miktar azalmış olabilir Benim sürekli sağamıyorum

Kendini yalnız hissetme inan ki 4 aydır ben de böyleyim sabah kalkmadan akşam yatana kadar maroton ve tamamlanmamıs bir sürü iş. Uyumayan bebe gece derin dalıyor yarım saat icinde uyanıyor tekrar uykuya almak mesele gercekten cok yorgunum bakımsızım duş büyük bir lüks resmen. Ayrıca cevrede cok bilmiş “aa canım niye uyumuyor benimki uyuyor yanlıs bise mi yapıyorsun” tipi konusan annelik güzellemesi yapn tiplerden nefret geldi sırf onlar yüzünden kendimi eksik anne gibi hissettim ama elbet bugünlerde geride kalacak

Aaaa öyle düşünme sana yardımcı olmaya çalışıyorlar yanlış bişey yapıyorsan akıl öğretecekler. Hem sen bunu kucağa alıştırmışsın

Kızlar sütü sagiyorum birazını içiyor birazı kalıyor. O kalan odada duruyor bir iki saat içinde ısıtmadan veriyorum. Sizce ısıtmalı miyim?

Kızlar dış tedavisi ne baslicam nasipse . Diş çekimi sonrası 4-5 saat emzirmek için beklemwmi söyledi bende mama almak istiyorum. 1 numara mi almak gerekir ? Yoksa bu arı mama tarzi mi alsam bilemedim.

Canım pazar günü antibiyotik amoklavin başlamıştım hatırlarsan; boğazda enfeksiyon var demişti acil doktoru. Hala geçmedi öksürük, burun akıtısı bugünde çocuk doktorumuza gittik. Bronşit olmuş antibiyotiğe rağmen. Klamer antibiyotik verdi. 2 de iğne yazdı yarım. Yarına rahatlarsa biraz daha, iğnenin birini vurdurma dedi. Bakalım umarım bu sefer iyileşir. Abla bronişit olunca hastalık kaçınılmaz oldu bizde. Sizede geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme, çabuk bronşite dönüyo. ciğerde bişi yoksa nie öksürüomuş ki hala. iyice baksalardı keşke. Sizede Allah acil şifalar versin inş.

Bizimkilerde de hiç fayda etmedi. Bizim bebiş bronşit olmuş zaten, abladan geçti. Bence o basit öksürükler ve burun akıntısı için geçerli bişeydir. Benim büyük kızımda da bebişte de ben bi faydasını görmedim.

Kızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Çocukla bir odaya kapandık oturuyoruz. Hala o kadar bencil ki odaya biz kapandık. Çünkü salonda çalışıyor işe gidemediği için. Evimiz de küçük salon mutfak birleşik mutfak bile ona kaldı.
Napıcam bilmiyorum. İnşallah bize geçmemiştir ı ayrı ama kaç gün tek göz odada kalmak istemiyorum ya..

Kızlar dış tedavisi ne baslicam nasipse . Diş çekimi sonrası 4-5 saat emzirmek için beklemwmi söyledi bende mama almak istiyorum. 1 numara mi almak gerekir ? Yoksa bu arı mama tarzi mi alsam bilemedim.
6 ay altı oldugu icin 0-6ay formül mama almalısınız 1 numara olarak geciyor keske yakin olsaydik defne hic icmedi yeni açtığım 2 mama öylece duruyor geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun eşine çok kızdım aynı benim eşim hic düşünmüyor bebek var diye bizim ki de grip olmus maskeyle geziyoruz evde sanırım defneyede bulastı süt icmiyor 37.7 atesi gordum simdi normal bu kısı bi atlatsak Allahn izniyle

Ayy test yaptırdınız mı canım siz. Benim eşim de hafif kırgınlığı var sadece nezle gibi. İş yerinden yollamışlar bugün git test yaptır diye yoksa anlamamıştık biz hiç.

Ya inanılmaz sinirlendim. 1 günlüğüne istanbuldan çıktık ta nereye gittik. Ertesi gün dönücez. Tamam ayıp olmasın yakınımızdı gittik. Takını tak edebinle dön. Ben bu adamla evlenmeden önce düğünlerde içip sarhoş olan tipler çok garip gelirdi bana. Bedava içki bulunca görgüsüz gibi saldırıyorlar diye. Babam da içerdi önüne bir kadeh alıp edebiyle beyefendi gibi oturan insandı. Resmen içki içmeye gitmiş düğüne. Lan manyak orda ne keyif alıyon acaba düğün salonunda yanında bebek var eşin var. Sarhoş oldu adam. Arabayı ben kullandım gecenin körü bilmediğim ilk defa gittiğim şehirde. Hadi dedim olay çıkarılacak mevzu ama sus. 2 Yıldır görmediği insanları gördü bebek falan iyice bunaldı biraz kafa dağıtsın. Ama şu kovidi öğrenince delirdim ya.

Bizede klamer verdi canım 125 kim bulamadım hiç bir yerde doktora sordum maflor al dedi ondan kullanıyoruz
Çok şükür bugün iyi ama ventolin hava verdim bence onunda büyük etkisi var.Cuma kontrole götürücem bakalım.

Çok geçmiş olsun
Eşinin bir odaya kapanması lazım sen bebekle odadan çıkmadan nasıl duracaksın ki kusura bakma ama çok bencilmiş

Çok geçmiş olsun
Eşinin bir odaya kapanması lazım sen bebekle odadan çıkmadan nasıl duracaksın ki kusura bakma ama çok bencilmiş

Şimdi değiştik. Ama gündüz yine aynısı olacak çünkü masa yok evde. Çalışıyor nasıl yapıcaz bilmiyorum. Ben karantinada değilim temaslıya ilk 5 gün karantina yokmuş artık. Yarın gidicem şu ucuz açılır kapanır masalardan alıcam olmazsa odaya. 14 gün bu adamla böyle yaşayamam.

Canım yapacak tek birşey var gitsin anasında kalsın bebişede sanada yazık günah Allah korusun , maskeyi çıkarmayı biliyorsa evi terketmeyide bilcek . Bu adamlar niye bukadar bencil ya. Sen bebeğe zarar gelmedin diğe yediğine dikkat ediyorsun cnaının çektiğini yemiyorsun onunyaptığına bak . Çok sinirlendim şuan

Anası uzakta gidemez ne yazık ki. Ay iyi ki uzakta kesin kabul etmezdi. Sinirim bozulurdu. benim kronik hastalığım var derdi daha 50 yaşında bile değil. 898 tane kronik sayar tek ayak üstünde.
Ona ayrı sinir oldum. Arıyor oğlunu bebeğe yanaşma diyor ama succu sana iyi baksın kızarım diyor şakasına
Bana bulaşırsa bebeğe kim bakacak onu düşünmüyorlar. Herkes tek sorun bebeğe bulaşması gibi davranıyor ama ben halsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Ya gerçekten o gün içip sıçarken bir laf eder oldum. Tersledi beni offf keşke engel olsaydım biraz daha diş geçirseydim o gün.

Neyse canım sana yzıcaktım ben de kiraladım o makineyi sümerden. Yarın sabahtan gelecek. Bugün covid mevzusu olunca iyice gaza geldim. Covid olursam bebeğe yanaşmadan sağıp veririm belki dedim. Hem de sütüme daha çok ihtiyacı olur artırmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…