Dr galactago bana da verdi almamıştım. Alayım öyleyse deneyim belki biraz daha artar. Ben çalışıyorum yoruluyorum ondan da bir miktar azalmış olabilir Benim sürekli sağamıyorumAnnemin lafına gittim sağma sütün küser dedi 10 gun sağmadm baktim benimde azalmış sonra dogumda bana doktorum Galactago Neo artırıcı damla vermisti günde 2 3 kere kullandm şimdi 3 saatte bazen 220 cikiyor 150 üstü alıyorum makinamda dandik kiwi nin
Kendini yalnız hissetme inan ki 4 aydır ben de böyleyim sabah kalkmadan akşam yatana kadar maroton ve tamamlanmamıs bir sürü iş. Uyumayan bebe gece derin dalıyor yarım saat icinde uyanıyor tekrar uykuya almak mesele gercekten cok yorgunum bakımsızım duş büyük bir lüks resmen. Ayrıca cevrede cok bilmiş “aa canım niye uyumuyor benimki uyuyor yanlıs bise mi yapıyorsun” tipi konusan annelik güzellemesi yapn tiplerden nefret geldi sırf onlar yüzünden kendimi eksik anne gibi hissettim ama elbet bugünlerde geride kalacakKızlar benim bebeğimin derin uykuya dalması çok problem. Uyutuyorum beş dk sonra tekrar uyanıyor. Emziriyorum uyuyor beş dk sonra uyanıyor, ayağımda sallıyorum tekrar…15 kere uyanıp uyutuyorum anca öyle derin uykuya dalıyor. Kızlar ben nerde yanlış yapıyorum ya bi söyleyin Allah aşkınaben annelik yapamıyorum gerçekten artık yoruldum. Tüm gün yaptığım tek iş bebek uyutmaya çalışmak. Duşa bile giremez oldum bensiz bi dk durmuyor. Artık psikolojim çok kötü. Temizlenmemiş bir ev, mutfakta yemek yok. Bakımsız halim falan beni çok üzüyor. Tek istediğim evimi temizlemek, yemek yapmak, kişisel bakım yapmak. Sadece 2 günüm olsa 2 güne ihtiyacım var gerçekten. Öyle bebeği beşiğe koy emziği ver pış pış yap iki dk sonra uyusun öyle bi bebek var mı gerçekten ? Ya bende bi sorun var ya bebekte çünkü biz bunu asla başaramıyoruz
Kendini yalnız hissetme inan ki 4 aydır ben de böyleyim sabah kalkmadan akşam yatana kadar maroton ve tamamlanmamıs bir sürü iş. Uyumayan bebe gece derin dalıyor yarım saat icinde uyanıyor tekrar uykuya almak mesele gercekten cok yorgunum bakımsızım duş büyük bir lüks resmen. Ayrıca cevrede cok bilmiş “aa canım niye uyumuyor benimki uyuyor yanlıs bise mi yapıyorsun” tipi konusan annelik güzellemesi yapn tiplerden nefret geldi sırf onlar yüzünden kendimi eksik anne gibi hissettim ama elbet bugünlerde geride kalacak
Kızlar sütü sagiyorum birazını içiyor birazı kalıyor. O kalan odada duruyor bir iki saat içinde ısıtmadan veriyorum. Sizce ısıtmalı miyim?
Tmam canım saolsin bende koyayım bari.ben öyle veriyordum acaba midesi ağrır mı diye aklıma geldiSoğur canım hafif sıcak suyun içine koyuyorum ben.
Tmam canım saolsin bende koyayım bari.ben öyle veriyordum acaba midesi ağrır mı diye aklıma geldi
Canım pazar günü antibiyotik amoklavin başlamıştım hatırlarsan; boğazda enfeksiyon var demişti acil doktoru. Hala geçmedi öksürük, burun akıtısı bugünde çocuk doktorumuza gittik. Bronşit olmuş antibiyotiğe rağmen. Klamer antibiyotik verdi. 2 de iğne yazdı yarım. Yarına rahatlarsa biraz daha, iğnenin birini vurdurma dedi. Bakalım umarım bu sefer iyileşir. Abla bronişit olunca hastalık kaçınılmaz oldu bizde. Sizede geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme, çabuk bronşite dönüyo. ciğerde bişi yoksa nie öksürüomuş ki hala. iyice baksalardı keşke. Sizede Allah acil şifalar versin inş.Teşekkür ederim kızlar
Sabah doktora götürdüm ciğerinde bişey yok ama çok öksürüyor ve geniz akıntısı çok fazla dedi antibiyotik verdi ve hava vericez o çabuk rahatlatır dedi
Hiç keyfi yok ağlıyor sürekli öksürmekten uyuyamıyor çok üzülüyorum
Kızımı sabah okula götürüyorum akşam alıyorum o ara mı üşüttüm acaba arabayla gidip geliyorum ama havalar çok soğuk artık
merwepdr
@MrvCn
@sahla
Kızlar sizin kızlar nasıl oldu iyileşmişlerdir inş
Bizimkilerde de hiç fayda etmedi. Bizim bebiş bronşit olmuş zaten, abladan geçti. Bence o basit öksürükler ve burun akıntısı için geçerli bişeydir. Benim büyük kızımda da bebişte de ben bi faydasını görmedim.Nasıl durumlar daha iyi inşallah bebiş? Ben de iki gündür sürüorm illa gece sürcez die bişi yoktur herald ben gündüz ve akşam uykuya geçerken sürüorm hafiften fayda edio gibi öle gece sürdm sabaha kesildi olmadı bizimkinde
6 ay altı oldugu icin 0-6ay formül mama almalısınız 1 numara olarak geciyor keske yakin olsaydik defne hic icmedi yeni açtığım 2 mama öylece duruyor geçmiş olsunKızlar dış tedavisi ne baslicam nasipse . Diş çekimi sonrası 4-5 saat emzirmek için beklemwmi söyledi bende mama almak istiyorum. 1 numara mi almak gerekir ? Yoksa bu arı mama tarzi mi alsam bilemedim.
Cok geçmiş olsun eşine çok kızdım aynı benim eşim hic düşünmüyor bebek var diye bizim ki de grip olmus maskeyle geziyoruz evde sanırım defneyede bulastı süt icmiyor 37.7 atesi gordum simdi normal bu kısı bi atlatsak Allahn izniyleKızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Çocukla bir odaya kapandık oturuyoruz. Hala o kadar bencil ki odaya biz kapandık. Çünkü salonda çalışıyor işe gidemediği için. Evimiz de küçük salon mutfak birleşik mutfak bile ona kaldı.
Napıcam bilmiyorum. İnşallah bize geçmemiştir ı ayrı ama kaç gün tek göz odada kalmak istemiyorum ya..
Cok geçmiş olsun eşine çok kızdım aynı benim eşim hic düşünmüyor bebek var diye bizim ki de grip olmus maskeyle geziyoruz evde sanırım defneyede bulastı süt icmiyor 37.7 atesi gordum simdi normal bu kısı bi atlatsak Allahn izniyle
Aaa bi de sey var ac bu cocuk aaa yazık mama mı veriyorsun ya sen emzir emzir gelirAaaa öyle düşünme sana yardımcı olmaya çalışıyorlar yanlış bişey yapıyorsan akıl öğretecekler. Hem sen bunu kucağa alıştırmışsın
Bizede klamer verdi canım 125 kim bulamadım hiç bir yerde doktora sordum maflor al dedi ondan kullanıyoruzCanım pazar günü antibiyotik amoklavin başlamıştım hatırlarsan; boğazda enfeksiyon var demişti acil doktoru. Hala geçmedi öksürük, burun akıtısı bugünde çocuk doktorumuza gittik. Bronşit olmuş antibiyotiğe rağmen. Klamer antibiyotik verdi. 2 de iğne yazdı yarım. Yarına rahatlarsa biraz daha, iğnenin birini vurdurma dedi. Bakalım umarım bu sefer iyileşir. Abla bronişit olunca hastalık kaçınılmaz oldu bizde. Sizede geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme, çabuk bronşite dönüyo. ciğerde bişi yoksa nie öksürüomuş ki hala. iyice baksalardı keşke. Sizede Allah acil şifalar versin inş.
Çok geçmiş olsunKızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Çocukla bir odaya kapandık oturuyoruz. Hala o kadar bencil ki odaya biz kapandık. Çünkü salonda çalışıyor işe gidemediği için. Evimiz de küçük salon mutfak birleşik mutfak bile ona kaldı.
Napıcam bilmiyorum. İnşallah bize geçmemiştir ı ayrı ama kaç gün tek göz odada kalmak istemiyorum ya..
Çok geçmiş olsun
Eşinin bir odaya kapanması lazım sen bebekle odadan çıkmadan nasıl duracaksın ki kusura bakma ama çok bencilmiş
Canım yapacak tek birşey var gitsin anasında kalsınKızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Canım yapacak tek birşey var gitsin anasında kalsınbebişede sanada yazık günah Allah korusun , maskeyi çıkarmayı biliyorsa evi terketmeyide bilcek . Bu adamlar niye bukadar bencil ya. Sen bebeğe zarar gelmedin diğe yediğine dikkat ediyorsun cnaının çektiğini yemiyorsun onunyaptığına bak . Çok sinirlendim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?