2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın kızlar grip oldum sanırım geceden dünden beri basim agriyor burun akintimda basladi maskeyle geziyorum paroldan baska ne yapabilirim iyi olmak icin

Bir sorum olacak kızlar fizyolojik serumu bebek hangi pozisyondayken kullaniyorsunuz

Günaydın kızlar grip oldum sanırım geceden dünden beri basim agriyor burun akintimda basladi maskeyle geziyorum paroldan baska ne yapabilirim iyi olmak icin

Çok geçmiş olsun .D vitamini al canım. Çocuğunkini bile kullanabilirsin yoksa. Bitki çayı. Ve boool sarımsaklı bir çorba seni kaldırır bence

Geçmiş olsun canım bol mandalina limonlu ıhlamur iç, zencefil bal limon üçlüsü veya karabiber bal limon ye

Bizim bebiş dönmüyor daha, yüzüstü yatmayı da pek sevmiyor biraz durup bağırmaya başlıyor. Hepsi zamanı gelince olacak tabi de ne bileyim işte insan hem merak ediyor hem de hareketlenmesi gaz için iyi olacak hem daha çok oyalanacak gibi geliyor

Kalktı mı canım büyük kızın da. Ben de bulundurayım o sarımsaklı yağdan evde artık.
Canım sabah okula gönderdim. hala öksürüyordu. vallahi pek işe yaramadı ya herhalde; keza bebişte de öyle, burun akıntısı öksürüğü hala devam ediyor. bu gece tekrar deneyeceğim. zaten yazıda da demiş hemen ilkinde etki göstermeyebilir diye. bakalım bu sefer işe yarar inşallah

O nasıl bir şey
Süpürgeye bağlanan
Hemen bakayım çok merak ettim
Ben otri bebe kullanıyorum memnunum
Ben de otri bebe kullanıyorum, ben de memnunum. succulentaski süpürgeye bağlanan bir şeyse yani tüm beyni falan çeker herhalde

İzledim şimdi videoyu
Benim kız süpürge sesinden çok korkuyor bunu asla yapamam ama gördüğüm kadarıyla güzel çekiyor yalnız süpürge yani toz gitmez mi bi şekilde çok hijyenik gelmedi sanki bana birde güçlü çeker o kadarı zararlı değil mi küçücük bebeğe

Canım güçlü çekmiyormuş dahiliye hekimş arkadaşım önerdi bana da ama kendisi çocuk doktoru değil ya bilemedim de. Yorumları çokiyidi

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğe bulaştırmadan hafif bi şekilde atlatırsın

Kızlar biz bugün alerji doktorumuzu ziyaret ettik. Öncelikle ben alişi üşütmüşüm hafta sonu ama ilaç vermedi kendi geçer dedi. Burnunu bol bol serumla ve çek aspiratörle dedi.

Alerji testimiz yapıldı. Çok hevesliydim test sonucu güzel gelir diye ama maalesef çok fazla şeye alerji var. Süt devam. Buğday. üzdü. Çünkü doktor buğday büyük ihtimalle yoktur ekmek ye demişti. Şu an ekmeği kestik. Balık yiyemiyoruz ve kabuklu yemişler. Yumurtaya çıkmadı. Sarısını deneyeceğim yarın inşallah tepki vermez

Kilomuz da 6750 olmuş şu an gayet iyi dedi şükür bu kadın annem gibi aç bu çocuk diyip duruyordu.

Esas konumuz biz ek gıdaya başlıyoruz bir hafta sonra
Kabak patates brokoli taze fasülye ile açılışı yapıyoruz bakalım

Hadi bakalım hayırlı olsun canım
Bizimde cumartesi aşısı var hemde kontrolü o gün konuşucaz ek gıdayı ,başlayacağız yavaş yavaş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…