Geçmişmoşsın eşimde oldu ama bize geçmedi sanırım.ikigğn nezle oldum bende ama hep negatif çıktı inşallah sizin de öyledir canımKızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Çocukla bir odaya kapandık oturuyoruz. Hala o kadar bencil ki odaya biz kapandık. Çünkü salonda çalışıyor işe gidemediği için. Evimiz de küçük salon mutfak birleşik mutfak bile ona kaldı.
Napıcam bilmiyorum. İnşallah bize geçmemiştir ı ayrı ama kaç gün tek göz odada kalmak istemiyorum ya..
Aa bına çok şaşırdım çok mu yeni yirmi gün önce falan yoktu herhalde ben çıkmadım on gün.132yi arayıp talep oluşturunca temaslı olarak test verilebiliyor aklında olsun belirti görürsenŞimdi değiştik. Ama gündüz yine aynısı olacak çünkü masa yok evde. Çalışıyor nasıl yapıcaz bilmiyorum. Ben karantinada değilim temaslıya ilk 5 gün karantina yokmuş artık. Yarın gidicem şu ucuz açılır kapanır masalardan alıcam olmazsa odaya. 14 gün bu adamla böyle yaşayamam.
Geçmişmoşsın eşimde oldu ama bize geçmedi sanırım.ikigğn nezle oldum bende ama hep negatif çıktı inşallah sizin de öyledir canım
Aa bına çok şaşırdım çok mu yeni yirmi gün önce falan yoktu herhalde ben çıkmadım on gün.132yi arayıp talep oluşturunca temaslı olarak test verilebiliyor aklında olsun belirti görürsen
Bende eşim olduğunda ailesine çok kızmıştım.adam resmen dinlendi ya yukarı katta,ben üç çocukla halimi bi görseniz okula götür getir bebek uyut gece kalk et sabah çocuklarla ilgilen vanım çıktı herkes onu aradı bana da öldünmü diyen olmadı,üstüne iki günde nezle oldum o ara burun çeke çeke gezdim evde bebek kucağımda hasta baktım.abim geçen sene oldu benim ben abimden çok sağlam yengemi atadım ne yaptın ne ettin nasıl gidiyor diye aklıma gelince hala sinir oluyorumAnası uzakta gidemez ne yazık ki. Ay iyi ki uzakta kesin kabul etmezdi. Sinirim bozulurdu. benim kronik hastalığım var derdi daha 50 yaşında bile değil. 898 tane kronik sayar tek ayak üstünde.
Ona ayrı sinir oldum. Arıyor oğlunu bebeğe yanaşma diyor ama succu sana iyi baksın kızarım diyor şakasına
Bana bulaşırsa bebeğe kim bakacak onu düşünmüyorlar. Herkes tek sorun bebeğe bulaşması gibi davranıyor ama ben halsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Ya gerçekten o gün içip sıçarken bir laf eder oldum. Tersledi beni offf keşke engel olsaydım biraz daha diş geçirseydim o gün.
Neyse canım sana yzıcaktım ben de kiraladım o makineyi sümerden. Yarın sabahtan gelecek. Bugün covid mevzusu olunca iyice gaza geldim. Covid olursam bebeğe yanaşmadan sağıp veririm belki dedim. Hem de sütüme daha çok ihtiyacı olur artırmam lazım..
Aynen dediğin gibi ara gelirler.temaslıların karantinası on günde bitiyor canım onu da değiştirmedilerseDeğişmiş canım çift doz aşı varsa ilk 5 gün karantina yok. 5. Gün test yaptırıyorsun. Test yaptırmazsan 14 gün karantina başlıyormuş. Bana 5. Gün hastanede yaptırabilirsin dedi adam. Söylemedi onu bak. Öyle yapayım arayayım. Karantinada değilsiniz çıkabilirsiniz der. Bebeğim var eşim hasta vs derim olmadı dimi..
Negatifiz cnm ama agir grip oldu eşim annesi babasida olmus zaten hep babasiyla işte ondan geldiAyy test yaptırdınız mı canım siz. Benim eşim de hafif kırgınlığı var sadece nezle gibi. İş yerinden yollamışlar bugün git test yaptır diye yoksa anlamamıştık biz hiç.
Ya inanılmaz sinirlendim. 1 günlüğüne istanbuldan çıktık ta nereye gittik. Ertesi gün dönücez. Tamam ayıp olmasın yakınımızdı gittik. Takını tak edebinle dön. Ben bu adamla evlenmeden önce düğünlerde içip sarhoş olan tipler çok garip gelirdi bana. Bedava içki bulunca görgüsüz gibi saldırıyorlar diye. Babam da içerdi önüne bir kadeh alıp edebiyle beyefendi gibi oturan insandı. Resmen içki içmeye gitmiş düğüne. Lan manyak orda ne keyif alıyon acaba düğün salonunda yanında bebek var eşin var. Sarhoş oldu adam. Arabayı ben kullandım gecenin körü bilmediğim ilk defa gittiğim şehirde. Hadi dedim olay çıkarılacak mevzu ama sus. 2 Yıldır görmediği insanları gördü bebek falan iyice bunaldı biraz kafa dağıtsın. Ama şu kovidi öğrenince delirdim ya.
Aynen dediğin gibi ara gelirler.temaslıların karantinası on günde bitiyor canım onu da değiştirmedilerse
1 numara al canım o arı mamalar falan 6 aydan sonra veriliyormuş. Ben sarpın mamasına uykudan önce tahıllı kaşık maması karıştırıyorum 1 kaşık hem yavaştan sindirmeye alışsın hem de tok tutsun gece çabuk uyanmasın diyeKızlar dış tedavisi ne baslicam nasipse . Diş çekimi sonrası 4-5 saat emzirmek için beklemwmi söyledi bende mama almak istiyorum. 1 numara mi almak gerekir ? Yoksa bu arı mama tarzi mi alsam bilemedim.
Çok sağol canım inşallahsucculentaski canim çok geçmiş olsunn inşallah eşin sağlığına kavuşur bir an önce sana da bebise de bulaşmaz inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah sana geçmeden atlatırsınızKızlar biz hafta sonu ta 800 km düğüne gittik ya. Eşim covid kapmış. 1.5 yıldır korun korun eve kapan. İşe bile gitmedim hamileyken. Adam düğün düğün diye tutturdu maske çıkardı herkese sarıldı. Ben arka masalarda maskeyle izole oturmuştum kimseyle muhattap olmadım. Bende bir şey yok.
Çocukla bir odaya kapandık oturuyoruz. Hala o kadar bencil ki odaya biz kapandık. Çünkü salonda çalışıyor işe gidemediği için. Evimiz de küçük salon mutfak birleşik mutfak bile ona kaldı.
Napıcam bilmiyorum. İnşallah bize geçmemiştir ı ayrı ama kaç gün tek göz odada kalmak istemiyorum ya..
Size de geçmiş olsun canımCok geçmiş olsun eşine çok kızdım aynı benim eşim hic düşünmüyor bebek var diye bizim ki de grip olmus maskeyle geziyoruz evde sanırım defneyede bulastı süt icmiyor 37.7 atesi gordum simdi normal bu kısı bi atlatsak Allahn izniyle
İnşallah iyi gelcek makina mutlaka 3 saate bir sağ gece kalk sağ . Ve bunu 3 gün yap bak nasıl artcakAnası uzakta gidemez ne yazık ki. Ay iyi ki uzakta kesin kabul etmezdi. Sinirim bozulurdu. benim kronik hastalığım var derdi daha 50 yaşında bile değil. 898 tane kronik sayar tek ayak üstünde.
Ona ayrı sinir oldum. Arıyor oğlunu bebeğe yanaşma diyor ama succu sana iyi baksın kızarım diyor şakasına
Bana bulaşırsa bebeğe kim bakacak onu düşünmüyorlar. Herkes tek sorun bebeğe bulaşması gibi davranıyor ama ben halsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Ya gerçekten o gün içip sıçarken bir laf eder oldum. Tersledi beni offf keşke engel olsaydım biraz daha diş geçirseydim o gün.
Neyse canım sana yzıcaktım ben de kiraladım o makineyi sümerden. Yarın sabahtan gelecek. Bugün covid mevzusu olunca iyice gaza geldim. Covid olursam bebeğe yanaşmadan sağıp veririm belki dedim. Hem de sütüme daha çok ihtiyacı olur artırmam lazım..
6 ay altı oldugu icin 0-6ay formül mama almalısınız 1 numara olarak geciyor keske yakin olsaydik defne hic icmedi yeni açtığım 2 mama öylece duruyor geçmiş olsun
Sağolun kızlar kuzenimi diş iltihabı dan kaybediyodum kanına karışmış korktum bende yoksa 6 aylık olmasını beklicektim oğlumun.1 numara al canım o arı mamalar falan 6 aydan sonra veriliyormuş. Ben sarpın mamasına uykudan önce tahıllı kaşık maması karıştırıyorum 1 kaşık hem yavaştan sindirmeye alışsın hem de tok tutsun gece çabuk uyanmasın diye
Seni cok iyi anliyorum benimde abim dişini cektiler iltihap oldu beynine kadar gitti 15 gun hastahanede yatti kendine zor geldi doktorlar biraz daha gec kalsaydıniz sonu kötü olurdu diyorlardı Allahm korudu yani olacaksa cnm her türlü oluyor Allahm bizleri korusun dikkat etmek gerekiyor dişlerini yaptırdıktan sonra boğaz ağrısı vs yaşarsan hemen git doktoraSağolun kızlar kuzenimi diş iltihabı dan kaybediyodum kanına karışmış korktum bende yoksa 6 aylık olmasını beklicektim oğlumun.
Bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.MrvCn kayboldu sesi cikmiyor ... Umarım o da bebeği de iyidir. En son oğlu grpti test fln yapılacaktı
Covid rehberini aç bi bak istersen canım bizde ordan öğrenmiştik temaslıların on gün olduğunu,sürekli değişiklik yapıyorlar14 dedi test yaptırmazsan
Gündüz uzun uyuyor canım bana göre.en azından ilk uykusu yada ara uykusu uzun olsa akşam kolay geçer.benimki hepten değişik genelde kırk kırkbeşi geçmiyor gündüz uykuları,arada bir uzun uyursa özellikle son uykuyu anlıyorum geceye geçişteki farkı.akşam zorlamak yerine uykuya geçmesi için sabah az daha erken kaldır yada uzun uykularından düzenlemeye çalış bir uzun uyku yeterli bence,biz de o da olmuyor çoğu kezGünaydın kızlarsarp bi ara gece uyanmalarini 2ye indirmişti 4+4+2 yapıyordu tam oh rahatladık herhalde düzene girdi diyordum ki 4 gündür falan bu saatlerde uyanıp asla uyumuyor çok enerjik oluyor tamamen uykusunu almış oluyor yani 6 gibi zorla uyutuyoruz 8e kadar. Ama gündüzleri uzun uyumaya başladı kendi kendine 3 uykuya döndü öğleden önce 1 saat öğleden sonra da 2 defa 2şer saat uyuyor hatta bazen 3 saate yakın uyuyor. Gündüz uykusunu uzun uyuduğu için mi gece uyumuyor acaba uyandırsam mı diye düşünüyorum ama çokta derin uyuyor keyfi yerinde oluyor ikilemde kaldım kendi haline mi bıraksam diye ama bu gece uyanmaları da eşimle beni mahvediyor
Covid rehberini aç bi bak istersen canım bizde ordan öğrenmiştik temaslıların on gün olduğunu,sürekli değişiklik yapıyorlar
Gündüz uzun uyuyor canım bana göre.en azından ilk uykusu yada ara uykusu uzun olsa akşam kolay geçer.benimki hepten değişik genelde kırk kırkbeşi geçmiyor gündüz uykuları,arada bir uzun uyursa özellikle son uykuyu anlıyorum geceye geçişteki farkı.akşam zorlamak yerine uykuya geçmesi için sabah az daha erken kaldır yada uzun uykularından düzenlemeye çalış bir uzun uyku yeterli bence,biz de o da olmuyor çoğu kez
Günaydın kızlarsarp bi ara gece uyanmalarini 2ye indirmişti 4+4+2 yapıyordu tam oh rahatladık herhalde düzene girdi diyordum ki 4 gündür falan bu saatlerde uyanıp asla uyumuyor çok enerjik oluyor tamamen uykusunu almış oluyor yani 6 gibi zorla uyutuyoruz 8e kadar. Ama gündüzleri uzun uyumaya başladı kendi kendine 3 uykuya döndü öğleden önce 1 saat öğleden sonra da 2 defa 2şer saat uyuyor hatta bazen 3 saate yakın uyuyor. Gündüz uykusunu uzun uyuduğu için mi gece uyumuyor acaba uyandırsam mı diye düşünüyorum ama çokta derin uyuyor keyfi yerinde oluyor ikilemde kaldım kendi haline mi bıraksam diye ama bu gece uyanmaları da eşimle beni mahvediyor
Ya ne kadar da değişmiş bir ay içinde benim iki defa negatif çıktı ama çıkamamıştım,ama bitmez bu illet ilk beş gün çıkabilir olmak çok saçma bana göreEvet canım aynı telefondaki adamın bana dediği gibi yazıyor 2 ekimde yayınlanmış rehber bu. Temasın ilk 5 günü karantina yok. 5. Günü sağlık kuruluşuna başvurarak pcr yaptırılır. Yaptırılmaması durumunda 14 gün karantina. Yaptırıp negatif çıkarsa serbest.
Ya ne kadar da değişmiş bir ay içinde benim iki defa negatif çıktı ama çıkamamıştım,ama bitmez bu illet ilk beş gün çıkabilir olmak çok saçma bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?