2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmişmoşsın eşimde oldu ama bize geçmedi sanırım.ikigğn nezle oldum bende ama hep negatif çıktı inşallah sizin de öyledir canım
Aa bına çok şaşırdım çok mu yeni yirmi gün önce falan yoktu herhalde ben çıkmadım on gün.132yi arayıp talep oluşturunca temaslı olarak test verilebiliyor aklında olsun belirti görürsen

Değişmiş canım çift doz aşı varsa ilk 5 gün karantina yok. 5. Gün test yaptırıyorsun. Test yaptırmazsan 14 gün karantina başlıyormuş. Bana 5. Gün hastanede yaptırabilirsin dedi adam. Söylemedi onu bak. Öyle yapayım arayayım. Karantinada değilsiniz çıkabilirsiniz der. Bebeğim var eşim hasta vs derim olmadı dimi..

Bende eşim olduğunda ailesine çok kızmıştım.adam resmen dinlendi ya yukarı katta,ben üç çocukla halimi bi görseniz okula götür getir bebek uyut gece kalk et sabah çocuklarla ilgilen vanım çıktı herkes onu aradı bana da öldünmü diyen olmadı,üstüne iki günde nezle oldum o ara burun çeke çeke gezdim evde bebek kucağımda hasta baktım.abim geçen sene oldu benim ben abimden çok sağlam yengemi atadım ne yaptın ne ettin nasıl gidiyor diye aklıma gelince hala sinir oluyorum

Aynen dediğin gibi ara gelirler.temaslıların karantinası on günde bitiyor canım onu da değiştirmedilerse

Negatifiz cnm ama agir grip oldu eşim annesi babasida olmus zaten hep babasiyla işte ondan geldi

Kızlar dış tedavisi ne baslicam nasipse . Diş çekimi sonrası 4-5 saat emzirmek için beklemwmi söyledi bende mama almak istiyorum. 1 numara mi almak gerekir ? Yoksa bu arı mama tarzi mi alsam bilemedim.
1 numara al canım o arı mamalar falan 6 aydan sonra veriliyormuş. Ben sarpın mamasına uykudan önce tahıllı kaşık maması karıştırıyorum 1 kaşık hem yavaştan sindirmeye alışsın hem de tok tutsun gece çabuk uyanmasın diye

Geçmiş olsun canım inşallah sana geçmeden atlatırsınız
Size de geçmiş olsun canım

İnşallah iyi gelcek makina mutlaka 3 saate bir sağ gece kalk sağ . Ve bunu 3 gün yap bak nasıl artcak

6 ay altı oldugu icin 0-6ay formül mama almalısınız 1 numara olarak geciyor keske yakin olsaydik defne hic icmedi yeni açtığım 2 mama öylece duruyor geçmiş olsun

Sağolun kızlar kuzenimi diş iltihabı dan kaybediyodum kanına karışmış korktum bende yoksa 6 aylık olmasını beklicektim oğlumun.

Bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun. MrvCn kayboldu sesi cikmiyor ... Umarım o da bebeği de iyidir. En son oğlu grpti test fln yapılacaktı

Seni cok iyi anliyorum benimde abim dişini cektiler iltihap oldu beynine kadar gitti 15 gun hastahanede yatti kendine zor geldi doktorlar biraz daha gec kalsaydıniz sonu kötü olurdu diyorlardı Allahm korudu yani olacaksa cnm her türlü oluyor Allahm bizleri korusun dikkat etmek gerekiyor dişlerini yaptırdıktan sonra boğaz ağrısı vs yaşarsan hemen git doktora

Günaydın kızlar sarp bi ara gece uyanmalarini 2ye indirmişti 4+4+2 yapıyordu tam oh rahatladık herhalde düzene girdi diyordum ki 4 gündür falan bu saatlerde uyanıp asla uyumuyor çok enerjik oluyor tamamen uykusunu almış oluyor yani 6 gibi zorla uyutuyoruz 8e kadar. Ama gündüzleri uzun uyumaya başladı kendi kendine 3 uykuya döndü öğleden önce 1 saat öğleden sonra da 2 defa 2şer saat uyuyor hatta bazen 3 saate yakın uyuyor. Gündüz uykusunu uzun uyuduğu için mi gece uyumuyor acaba uyandırsam mı diye düşünüyorum ama çokta derin uyuyor keyfi yerinde oluyor ikilemde kaldım kendi haline mi bıraksam diye ama bu gece uyanmaları da eşimle beni mahvediyor

14 dedi test yaptırmazsan
Covid rehberini aç bi bak istersen canım bizde ordan öğrenmiştik temaslıların on gün olduğunu,sürekli değişiklik yapıyorlar
Gündüz uzun uyuyor canım bana göre.en azından ilk uykusu yada ara uykusu uzun olsa akşam kolay geçer.benimki hepten değişik genelde kırk kırkbeşi geçmiyor gündüz uykuları,arada bir uzun uyursa özellikle son uykuyu anlıyorum geceye geçişteki farkı.akşam zorlamak yerine uykuya geçmesi için sabah az daha erken kaldır yada uzun uykularından düzenlemeye çalış bir uzun uyku yeterli bence,biz de o da olmuyor çoğu kez

Evet canım aynı telefondaki adamın bana dediği gibi yazıyor 2 ekimde yayınlanmış rehber bu. Temasın ilk 5 günü karantina yok. 5. Günü sağlık kuruluşuna başvurarak pcr yaptırılır. Yaptırılmaması durumunda 14 gün karantina. Yaptırıp negatif çıkarsa serbest.

Ben de o ikilemdr kalıyorum gündüz uzun uyku yaparsa hiç kıyamıyorum açıkçası. Sadece 4ten sonra dikkat ediyorum uzun uyumamasına. 4ten sınra bırakırsam gece uykusuna bağlıyor resmen.
Ben de bu sabah 5te dikildim. Daha yeni uyutabildim. 5te gülücükler saçarak uyanıyor napıcam bilmiyorum

Ya ne kadar da değişmiş bir ay içinde benim iki defa negatif çıktı ama çıkamamıştım,ama bitmez bu illet ilk beş gün çıkabilir olmak çok saçma bana göre

Ya ne kadar da değişmiş bir ay içinde benim iki defa negatif çıktı ama çıkamamıştım,ama bitmez bu illet ilk beş gün çıkabilir olmak çok saçma bana göre

Sadece aşılılar için bu kural tabi. Aşısı eksik olanlar için de farklı prosedür. Aşısı olan ilk 5 gün bulaştırmıyormuş güya. Bence de saçma. Bana ne gün bulaştığını nerden biliyorsa belki pazar günü bulaştı bana. Neye göre 5 gün.. ben bu adamla her gün temaslıyım sonuçta.

Ben bu karantina sonunda boşanmazsam daha da boşanmam heralde. İlk günden olay. Sabah 5te uyanmışım 8.15 çocuğu ancak uyuttum. Ben de uyumaya çalışıyorum. 8.45 adam dan diye odanın kapısını açtı. Oğluma bakıcam diyor. Uyandı oğlan. Al bak hadi al bak. Bi daha hayatta uyumaz. Bi sabah uykusunu 2 saati geçirtebiliyordum zaten.
Karantina bitiminde benim bu evden taşınmam lazım. Evden tiksindim kaçacak yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…