Kızlar ben ateş yükselince doktorumuzu aradım ulaşamadım. Duşa soktum. Baktım düşmedi kalktım hastaneye götürdüm bir başıma
Ateşi 40.2 idi hastaneye gittiğimizde pcr yapıldı. Serum verdiler düştü şimdilik ama bu gece başını beklicez ali beyin.
Okudum mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın
Bizde düştük tomografi istediler çektirmedim biraz kustu çok ağladi iki gündür yoğun kusması var zaten ilaçtan burun temizlerken Acildeyiz şimdi bitaraftan ailevi sorunlar boşanmak üzereyim aile üstüme geliyor bitmiyor sabredeyim diyorum olmuyor düşerken ben yanında değildim ama suçlusu yine ben sinir krizleri geçiriyor annem boşanicam diye bi fikrini varmı kizlar ne yapsam çok bunaldim.
Hasta olan bebeklerde çok geçmiş olsun
Sizede geçmiş olsun cnm inşallah önemli bişey yoktur . Annen kötü niyetle saklamamıştır büyük ihtimal çok korktu ama işte yalan söylemesi yanlış şuan ona takılma bence çocuğu takip et ve doktora götür bence . Ailevi sorunlara gelince herkesin hayatı doğumdan sonra değişiyor tahammülümüz kalmıyor umarım tatlıya bağlarsınız ( çok ciddi sorunlar değildise tabi)
Canım çok geçmiş olsun inşallah bian önce atlatırsınız
Sizede geçmiş olsun cnm inşallah önemli bişey yoktur . Annen kötü niyetle saklamamıştır büyük ihtimal çok korktu ama işte yalan söylemesi yanlış şuan ona takılma bence çocuğu takip et ve doktora götür bence . Ailevi sorunlara gelince herkesin hayatı doğumdan sonra değişiyor tahammülümüz kalmıyor umarım tatlıya bağlarsınız ( çok ciddi sorunlar değildise tabi)
Takip ediyorum canim napıyım olan oldu en çok böyle bağirip çağirmalari beni sinir ediyor zaten rayından çikan bi evlilikti. Toparlamayı çok istiyorum aslında yaptıklarını unutamasamda ama karşidan çaba özveri sifir.psikolojik anlamda yardım ittire kaktıra yapiyor mecburen . Çocuklar bi toparlasın iyi olsunlar sağlıklar yerinde olsunda artik bize dönüş yok gibi devam etse bile arkadaşlarla konuştum onlarda öyle olmuşlar terapi almiş düzelmişler hatasını kabul etmesi lazım onun içinde bu doğumdan sonra bişeyler oluyor iyi gün dostu olduklari için düşünce sifir Teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun inşallah bian önce atlatırsınız
Bu arada siz faranjiti nasıl geçirdiniz canım kısa bi sürede geçmişti sizin şükür.
Tekrar ediyor bizim hep öğürüyor iştahta yok ek gida vermesem mi bilemiyorum
Bu arada siz faranjiti nasıl geçirdiniz canım kısa bi sürede geçmişti sizin şükür.
Tekrar ediyor bizim hep öğürüyor iştahta yok ek gida vermesem mi bilemiyorum
Kızlar bende yeni gördüm çok öneriliyor. Burun temizliği için baby vac diye bir aspiratör var. Ucunu elektrik süpürgesine takıp 800 w da çalıştırıyoruz. Cam olduğu için yıkanabiliyor uç vs. Takmıyoruz. Bende yeni deneyeceğim burnuşları tıkalı bebişler için önermiş olayım
Kızlar bende yeni gördüm çok öneriliyor. Burun temizliği için baby vac diye bir aspiratör var. Ucunu elektrik süpürgesine takıp 800 w da çalıştırıyoruz. Cam olduğu için yıkanabiliyor uç vs. Takmıyoruz. Bende yeni deneyeceğim burnuşları tıkalı bebişler için önermiş olayım
7 gün kullanıcaz canım
Cuma günü kontrole götürdüm baya toparlamış dedi ama ilaçlara devam çarşamba yine kontrole çağırdı hemde aşılarını yaparız dedi
Çok şükür toparladık
Sizde durumlar nasıl
Wings06
geçmil olsun canım düşmüş kızın
Nasıl durumu
Çok zor günler geçiriyorsun hepsi üst üste gelmiş
Her şeyin başı sağlık kızın iyileşsin sende kafanı toparlarsın inş
Aynen canım uyurken ağzından bi miktar çikarip uyudu ondan endişelendim bende ama bu balgam söktürücü kullanıyor o mide bulantisi yapiyordu onada bağladim banyo yapti uyudu bi şey olmaz inşallah evde takip ederim artik doktorda rutininde uyusun dedi hep doktordayiz zaten malesef yarın gideriz birine sorarım yine
Nasıl çarptiğini görsem yine bi fikrim olurdu büyük kızım dedi annem beşiğe oturtmuş beş aylık daha desteksiz O da düşüp kafayı çarpmiş
Takip ediyorum canim napıyım olan oldu en çok böyle bağirip çağirmalari beni sinir ediyor zaten rayından çikan bi evlilikti. Toparlamayı çok istiyorum aslında yaptıklarını unutamasamda ama karşidan çaba özveri sifir.psikolojik anlamda yardım ittire kaktıra yapiyor mecburen . Çocuklar bi toparlasın iyi olsunlar sağlıklar yerinde olsunda artik bize dönüş yok gibi devam etse bile arkadaşlarla konuştum onlarda öyle olmuşlar terapi almiş düzelmişler hatasını kabul etmesi lazım onun içinde bu doğumdan sonra bişeyler oluyor iyi gün dostu olduklari için düşünce sifir Teşekkür ederim
Bence eşinle otur olayın ciddiyetini anlat , anlamıyorsada yapcak bişey yok ama bu süreçte bazı konularda bizde tahammül edemiyoruz her iki taraf gergin oluyor. İnşallah çözüm bulursunuz.
Kızlar doktordan çıktı tam 5 ayımız bitti bugün 6. Ayımıza giriyoruz: ️ Boy 69cm kilo 7.600gr ve baş çevresi 44 ️ Oğluşumun pipisi yapışmaya başlamış sğnnet etmeyi düşünün bir an önce dedi ️ Ek gıdaya daha geçmiyoruz bir sonraki ay dedi ️Dişler çıkacak gibi ama hala çıkmadı huzursuz diğe ve gece sık sık uyanmaya başladı diğe bir çay önerdi bebek için ️ Hamileyken bebegin kalbinde minik kapanmayan bir yer vardi onu kontrol etti üfürük yok dedi ️ Bebek iyileşti ama hala hırıltısı var geniz eti olabilir drdi ama 2 yaşna kadar birşey yapamayız dedi ️ Kan ilacı vermiyorum kabız oldu dedim tamam verme 2 damla fln dene vermeyi dedi olmuyorsa verme dedi
Günaydın kizlar saglikocagindan geliyorum defned eviraz kırgınlık var takip edecegm ateşini
En son 13 ekim de tartildi 6700 du
1 kasik 6900 kilo alimi az dedi mama ver dedi ama icmiyor sütünü sag ver dedi icmediginde zaten yapıyorum
Defnenin sağa kafasi hep düşüyor nörolojiye götür dedi ama defne 3 aylikken ultrasonla baktılar bir sıkıntı yoktu yakin zaman da yine götürecegm
Dogru düzgün emmediginden 5 aylıkken yogurtla ek gıdaya basla dediler
kızlar nasılsınız ben bayadır giremedim. izinde ailelerimizin yanındaydık bugün döndük. 4 aylık aşısını yaptırmak için götürdük demir vitaminine başlayalım günde 5 damla dedi. 9 aylık olunca kan testi yaptır ona göre damla sayısı belirliycez tekrar dedi. kilo 9200 boy 69 kafa 44 çıktı bıngıldağa baktı iyi dedi iz yapması gereken aşının yerine baktı çok silik bir iz gördü hiç iz olmadımı veram savaşa yönlendiriyoruz bazen aşı tutmamış olabiliyor dedi. bizden böyle inşallah sıkıntısızca ateşlenmeden atlatırız bu aşılarıda.
kızlar nasılsınız ben bayadır giremedim. izinde ailelerimizin yanındaydık bugün döndük. 4 aylık aşısını yaptırmak için götürdük demir vitaminine başlayalım günde 5 damla dedi. 9 aylık olunca kan testi yaptır ona göre damla sayısı belirliycez tekrar dedi. kilo 9200 boy 69 kafa 44 çıktı bıngıldağa baktı iyi dedi iz yapması gereken aşının yerine baktı çok silik bir iz gördü hiç iz olmadımı veram savaşa yönlendiriyoruz bazen aşı tutmamış olabiliyor dedi. bizden böyle inşallah sıkıntısızca ateşlenmeden atlatırız bu aşılarıda.