2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Solgarı ben de içiyordum ama nedense aksatmışım düzenli içmek gerekiyor. Şimdi sağma makinsiyle beraber ona başlamıştım şu an etkisi var mı göremiyorum çünkü çocuk 2 gündür mememde yaşıyor ne kadar emiyor anlamıyorum. Umarım artırıyordur.
Biontech olmuştuk neyse ki ya. Eşim ayakta geçirdi ben şu an biraz kötüyüm ama eşim ilk gün öyle oluyor geçiyor sonra dedi. Sinüzit gibiyim

Atlatırsınız inşallah kesşke eşin aşıya güvenipte maskesini çıkarmasaymış . Kendine çok iyi bak en zoru senin işin . Hem alişi emzir iyileşsin hem kendine bak zor ya allah kolay lık versin

Kızlar bebekleriniz otururken kafasını dik tutabiliyor mu? Egemenin kafa hep yere bakio otururken.

Persembe bir doktora gidecem cnm vererim gerekirse cnm

Sütum tek memeden 120 ml e kadar cikiyor cnm azalma yok bence ama bugun adet pldum iki memeden 90 anca aldim
Meme mi hic bosaltamıyor emerek cnm

Kızlar defne kafasını iyice sağa düşürmeye başladı sizlerde boyle birsey var mi nöroloji ye gidecegz

Atlatırsınız inşallah kesşke eşin aşıya güvenipte maskesini çıkarmasaymış . Kendine çok iyi bak en zoru senin işin . Hem alişi emzir iyileşsin hem kendine bak zor ya allah kolay lık versin

Canım aşıya güvendiğinden değil daha beter. kafası gitti alkolden. Sabaha kadar da uyumadı o gün ben otele gittim uyudum o arkadaşlarıyla takıldı. Ertesi sabah kalktık istanbula döndük. Arabayı ben kullanmak zorunda kaldım çoğunlukla. Çocuk ağladıkça arkaya geçtim. Rezil bir gündü. Edebiyle gidip düğünde 2 saat oturup kaçsak olmazdı.
Gerçekten korunursan bulaşmıyor ya bu zamana güzel geldik. Bir anlık boşluktan bu haldeyiz. Düğünde bizden başka korona da çıkmadı ilginç şekilde ağız ağıza içtiği arkadaşlarında bişey yok..

Sütum tek memeden 120 ml e kadar cikiyor cnm azalma yok bence ama bugun adet pldum iki memeden 90 anca aldim
Sütün iyiymiş canım maşallah keşke iştahlıca içse bu genişlerim anlamak zor benimkide emmeye emmeye azaldı sütüm valla

Canım bizimde öyle oldu regl olunca sütün tadı değişiyormuş oda etkilemiş olabilir belki ondan içmiyor
Olacağı varmış demekki sen canını sıkma inşallah toparlarsınız cnm

Çok geçmiş olsun canım. Olay ne kaçırmışım sanırım. Sen mi bosaniyrsun ? Bebek mi hasta olan ,büyük çocuğun mu
İkiside hasta evet canım ben bosanamıyorum gerceklesmıycek sanırım geldıkce hepsı ust uste gelıyor bıde dolandırıldık para kaptırdık bı türlü belalar bitmiyor rabbim düze çikarsin

Çok sağol canım üst üste gelmeye devam ediyor niye böyle oluyor anlamıyorum hiç yakınmayada hakkım yok hemen daha beteri oluyor ben yapıyorum heralde bende bi sorun var bide para kaptırdık dolandırıldık yani bitmek sor olduğunuzda ben düşünüyorum çevremden Allah sabır versin ne yapacağimi bilemiyorum
Kizimda iyi canim düşmeyle alakalı bişey olmasındaysan ilgilenemedim savcılık felan. Kötü oldu orası. Siz toparlamışsınız sanırım sevindim. Çok teşekkür ederim desteğin içinde bi an önce geçer inşallah hepsi.

Kızlar aliş bey pozitif çıktı.
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsınız
Canım Allah yardımcın olsun inşallah her işinde kolaylık dilerim

Hadi yaaa canım kızın elini uzatmıyor diye telaşlanıyordun ben de benimki de uzatmıyor yazmıştım ya,bir iki gündür uzatır oldueli kulağındadır seninkinin de
Maşallah. Darısı benim kıza canım. Sürekli eline birey vermeye calisiyrm kavramaya sıkıntı yok ama elini uzatırken baya uğraşmam lazım.

İkiside hasta evet canım ben bosanamıyorum gerceklesmıycek sanırım geldıkce hepsı ust uste gelıyor bıde dolandırıldık para kaptırdık bı türlü belalar bitmiyor rabbim düze çikarsin
Umarım bir an önce feraha çıkarsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…