2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnsallah cnm emmeyen iştahı olmayan bir bebek büyütmek ne zormus az once mama verdim 30 ml yaptım ısırıyor içmemek icin hep döktü icmedi
çok şükür bizim emmede sorun yok canım ama biberonla emziği istemiyor artık zorluyorum bazen. geçen gün kınamız vardı süt sağdımki biberonla içireyim elbiseyle emzirnek zor olur diye içti ama zar zor ısırıyor diliyle itiyor. diş mi çıkarıcak anlamıyorum.

Olabilir cnm dis çıkaracaktır belki

Aynen kendi sütümü de zor iciyor kac kilo bebiş

Canım bizimki hasta ya iştahı kapandı iyice mememden ayrılmıyor süt yok sadece boş emiyor biberon kabul etmiyor şu an. Pirinç unlu mama yaptım mamasıyla karıştırdım. Kaşıkla onu yedi az önce. Tahıl verme konusunda önyrgılı değilsen dene istersen..

Kızlar selamlar,
Bizim oğlan pozitif çıktı ya. Benim de eşimin pozitif çıktığı günden itibaren 5. Günde test yaptırmam gerekiyordu. Aradım filyasyonu. Oğlan pozitif eşim pozitif. Evden çıkamıyorum evde yapılmasını talep ediyorum testin dedim. Benden daha zor durumda muhtemelen yaşlısı olandır. Eşimle bebeği hala temas ettirmiyorum ben virüs yükü artmasın diye. Sağlık bakanlığına iletiyoruz talebinizi dediler. Ama geleceklerini sanmıyorum. Ben de hiç çıkıp test yaptırmicam kimse gelmezse.
Muhtemelen pozitife dönüyorum ben de zaten. Testi karantinaya girmemek için yaptıracaktım şu an anlamı kalmadı. Başım çatlıyor burnum boğazın fena. Çocuk mememde ayaklarımda takılıyoruz. Allahtan yavrucak da çok huysuz değil fazla sakin sadece.

çok geçmiş olsun canım. inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Geçmiş olsun sana da canım öncelikle.Ek gıdayı bebeği nasıl tutarak veriyorsun oturtuyor musun ?

Geçmiş olsun sana da canım öncelikle.Ek gıdayı bebeği nasıl tutarak veriyorsun oturtuyor musun ?

Sağol canım. Eğimli şekilde 45 derece gibi yatırıyorum koltukta. Öyle yiyor. Oturtuyorum normalde kucağımda falan ama yerken oturabilecek durumda değil düşüyor

Ben de bu ay ek gıda için alışveriş yapacağım biraz:mama sandalyesi,önlük,suluk,tabak.unuttuğum var mı?

Ağzını açıyor mu kendiliğinden yada vere vere öğrendi mi,benimki daha damlaya zor açıyor

Sen ne diyorsun, Kafasıyla kaşığa doğru gelip düşüyor, elleriyle kaşığı yakalayıp ağzına itmek istiyor denkleyemiyor ne elini ne ağzını. acayip bir şey. Nasıl nefret ettiyse alerji mamasından.

Maşallah ona ya benimkinde tık olmayınca düşük kazanımlar yazmışım seninkineuçmuş o bize göre

Maşallah ona ya benimkinde tık olmayınca düşük kazanımlar yazmışım seninkineuçmuş o bize göre

Ama içine pekmez de koymaya başladım ben. Ondan sonra açıldı iyice. İştahsız diye doktor çok ısrar etti. Cidden etkisi oldu. Umarım böyle gider farklı tatlarda da

Bende demir ilacını kaşıkla verirken yemek mi vereceğim sanıyor bilmem şapşap yapıyo kafayı kaldırıyortabi ağzına geleni görünce iştahı gidiyor

Canım sütünde azalma var diğe emmiyor olabilir sütünü arttırmaya çalış dediğim gibi en kötü ek gıdaya geçersin
Canım solgar bira mayası siparişi vermiştim ve bestlak , bir dün akşam birde bugğn kullandım sütüm resmen akıyor göğüsümden iki memede şaka gibi mutlaka onuda dene vallah beniö için en iyisi bu ikisi oldu
Çokk geçmiş olsun cnm ne diym vallah aşı olmuşmuydunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…