Umarım herşeyi düzeltmiş bir şekilde aramıza dönersin cnm. Doğumdan sonra gerçekten erkeklere birşey oluyor inş kısa süreli sıkıntılar olsun geçsin bitsinÇok sağol canım üst üste gelmeye devam ediyor niye böyle oluyor anlamıyorum hiç yakınmayada hakkım yok hemen daha beteri oluyor ben yapıyorum heralde bende bi sorun var bide para kaptırdık dolandırıldık yani bitmek sor olduğunuzda ben düşünüyorum çevremden Allah sabır versin ne yapacağimi bilemiyorum
Kizimda iyi canim düşmeyle alakalı bişey olmasındaysan ilgilenemedim savcılık felan. Kötü oldu orası. Siz toparlamışsınız sanırım sevindim. Çok teşekkür ederim desteğin içinde bi an önce geçer inşallah hepsi.
Canım sen bestiron kullanıyorsun sanırım memnun musun?kaka düzenini değiştirdi mi yada gaz yaptı mı?bize ocean iyi gelmedi bir de onu deneme fikrim varBende demir ilacını kaşıkla verirken yemek mi vereceğim sanıyor bilmem şapşap yapıyo kafayı kaldırıyortabi ağzına geleni görünce iştahı gidiyor
Tadımı artırman sütünü artırmaz ki canım tam tersi azaltır ihtiyaç azaldı diye.benim de öyle kaç gündür daha az ama bence proteinli beslenmeyi azaltmak da buna sebep,çünkü bende öyle oldu.tabi senin başka kaynaklı da olabilir ama en azından çokca et yumurta falan tüketmeye çalış bende etki ediyor hemenBende kendime nazar ettim sanırım. Bugün sütüm o kadar azdı ki kızım baya ağladı. Boş boş çekti gelmeyince çok ağladı. Su baya iciyrm ,yemeden kismiyrm ama neden azaldı anlamiyrm . Yemeklerden tadım yaparım mecbur doymayinca . Tarhana çorbası, yoğurt falan verdim . Kilosu iyi ,hatta önde gidiyor. Mama vermek istemiyrm . Napalm tadımı arttirsam mi ki ?
Beslenmeden sanmiyrm canım normalde zaten et yemem . Hep aynı düzende yiyorum ama gündüzleri benim kız çok sık meme istiyo ondan mı acaba diyorum birazda .1,5-2 saatte bir emiyo ,sonra kusuyo . Hep ayni şekilde. Geceleri daha iyi sütüm oluyo . 4 saate bir kalkiyo . Umarım düzelir . Bol sütlü gunlerimz olsun :)Canım sen bestiron kullanıyorsun sanırım memnun musun?kaka düzenini değiştirdi mi yada gaz yaptı mı?bize ocean iyi gelmedi bir de onu deneme fikrim var
Tadımı artırman sütünü artırmaz ki canım tam tersi azaltır ihtiyaç azaldı diye.benim de öyle kaç gündür daha az ama bence proteinli beslenmeyi azaltmak da buna sebep,çünkü bende öyle oldu.tabi senin başka kaynaklı da olabilir ama en azından çokca et yumurta falan tüketmeye çalış bende etki ediyor hemen
Var malesef . benim kizim normalde de uyumuyo du simdi ayni gunde 3 defa yarim saat 45 dk uyuyo en fazla . aglamdigi surece sorun etmiyrm ben ama bazen uykidan deli oluyo uyumuyoKızlar 4 ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz gece uykularımı iyi hala ama gündüzleri 3 defa yarımşar saat uyuyor sadece ve çok huysuz uykusunu alamadığı için ne yapsam uyutamadım uyanınca beşikte bekletiyorum biraz belki geri uyur diye sallıyorum ediyorum emziriyorum ama yok dikiliyo hemen. 3 gecedir de 11 bucukta rüya öğünü yapıyorum 4e kadar uyuyor sonra emzirip mamq verip tekrar uyutuyorum 7 buçuk 8e kadar uyuyor tekrar
Gündüz kaç dakika emiyodur ki canımBeslenmeden sanmiyrm canım normalde zaten et yemem . Hep aynı düzende yiyorum ama gündüzleri benim kız çok sık meme istiyo ondan mı acaba diyorum birazda .1,5-2 saatte bir emiyo ,sonra kusuyo . Hep ayni şekilde. Geceleri daha iyi sütüm oluyo . 4 saate bir kalkiyo . Umarım düzelir . Bol sütlü gunlerimz olsun :)
Gündüz uyuttuğumda 1 saati hiç göremeyiz 1 saat olmadan kalkar gece de bazen yarım saate bile uyandığı oluyor bizim uyku düzenimiz hiç iyi değil yaniKızlar 4 ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz gece uykularımı iyi hala ama gündüzleri 3 defa yarımşar saat uyuyor sadece ve çok huysuz uykusunu alamadığı için ne yapsam uyutamadım uyanınca beşikte bekletiyorum biraz belki geri uyur diye sallıyorum ediyorum emziriyorum ama yok dikiliyo hemen. 3 gecedir de 11 bucukta rüya öğünü yapıyorum 4e kadar uyuyor sonra emzirip mamq verip tekrar uyutuyorum 7 buçuk 8e kadar uyuyor tekrar
Evet bestiron kullanıyorum kaka da hiç birşey değişmedi. Rengi dahi değişmedi diyebilirim. Gazı var ama ondan mı bilmiyorum gazı hep vardı ama sorun olmadı kendi çıkardığı için. Deneyebilirsin bir sıkıntı yaşamadım şimdilik kan değerlerini öğrenince belli olur tabi.Canım sen bestiron kullanıyorsun sanırım memnun musun?kaka düzenini değiştirdi mi yada gaz yaptı mı?bize ocean iyi gelmedi bir de onu deneme fikrim var
Tadımı artırman sütünü artırmaz ki canım tam tersi azaltır ihtiyaç azaldı diye.benim de öyle kaç gündür daha az ama bence proteinli beslenmeyi azaltmak da buna sebep,çünkü bende öyle oldu.tabi senin başka kaynaklı da olabilir ama en azından çokca et yumurta falan tüketmeye çalış bende etki ediyor hemen
Uyku gerilemesi gündüz var galiba bizde ya da sadece dişten dolayı bilemedim. Acı çektiği belli ıhlayarak uyuyor kalktı sanıyorum arada. Gece de ıhlıyoruz o uyuyor ama ben değilKızlar 4 ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz gece uykularımı iyi hala ama gündüzleri 3 defa yarımşar saat uyuyor sadece ve çok huysuz uykusunu alamadığı için ne yapsam uyutamadım uyanınca beşikte bekletiyorum biraz belki geri uyur diye sallıyorum ediyorum emziriyorum ama yok dikiliyo hemen. 3 gecedir de 11 bucukta rüya öğünü yapıyorum 4e kadar uyuyor sonra emzirip mamq verip tekrar uyutuyorum 7 buçuk 8e kadar uyuyor tekrar
Kendine gelmişsin biraz ne güzelKızlar ben de pozştif oldum büyük ihtimalle berbat bir gece geçirdim. Bebişin içine mi doğmuş ne gecenin körü ağlayarak uyandı. Nasıl inletti evi. Kucağıma aldım katılmaya başladı. Yatağına bırakıyorum susmuyor. Babası geldi kucağına aldı sustu. Odadan çıktılar gülmeye başladı.tekrar aldım tekrar ağlıyor. Emmiyor. Valla dedim demek ki bu gece beni dinlendirmek istiyor arkadaş al git çocuğu naparsan yap. Çıkınca mama da içmiş kaç gündür mama içmeyen çocuk. Ben de Parol içip bir uyumuşum deliksiz şimdiye kadar. O çılgınlığı yapmasa yavrucak 6da dikilecektik yine.
Kendine gelmişsin biraz ne güzel
Eşimde pazar günü grip oldu evde çocuklar hasta bulaşmıştır dedik ama senin anlattığın aklıma geldi eşinde grip gibi olmuştu sanırım en başta.içimiz rahat etsin dedik test yaptırdı dün çok şükür negatif çıktı serum falan vermişler baya toparladı ama korktuk kovid oldu diye
Sizde hemen toparlanırsınız inş
Ahhh kuzucuklar yaUyku gerilemesi gündüz var galiba bizde ya da sadece dişten dolayı bilemedim. Acı çektiği belli ıhlayarak uyuyor kalktı sanıyorum arada. Gece de ıhlıyoruz o uyuyor ama ben değil
Ya bide iştah sorunumuz var 2 3 saatte acıkan bebiş 4 5 saat olunca bile 4 ölçeği zor bitirebiliyor bu ay kilo alamayacağız belli. İnş çabuk atlatır neyi varsaAhhh kuzucuklar ya
İştahı nasıl
Benim kız 1 haftadır hasta gerçi baya düzeldi ama iştahı yeni yeni geliyor
Bu ay sadece 200 gr almış mamayla beslendiği halde
Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecek doktor 6500 kilo hala sağlıklı olsun da kiloya çok takılmıyorum benim çocuklar iştahsız oluyorlar bunu anladım
Saol canım teşekkür ederizCanım çift doz aşılıysanız normal gripten bir farkı yok da işte psikolojisi çok kötü karantinadasın çıkamıyorsun.. ben de sinüzit gibiyim şu an. Burnum genzim dolu başım çatlıyor. İlk gün böyle oluyor dedi eşim de sonra azalarak 3. Günde tamamen geçiyormuş.
Size de çok geçmiş olsun.
Ya bide iştah sorunumuz var 2 3 saatte acıkan bebiş 4 5 saat olunca bile 4 ölçeği zor bitirebiliyor bu ay kilo alamayacağız belli. İnş çabuk atlatır neyi varsa
Aynen bizimde öyle sadece gece 1 defa 4 ölçek içiyor hep 90 cc zar zor bitiriyor ya da kalıyor birazYa bide iştah sorunumuz var 2 3 saatte acıkan bebiş 4 5 saat olunca bile 4 ölçeği zor bitirebiliyor bu ay kilo alamayacağız belli. İnş çabuk atlatır neyi varsa
Kaç dk emdiğini hiç hesaplama dım canım . tek meme emiyo en başından beri her emmede ,ses olunca bırakıyo arada elini emiyo falan takılıyo orda. Sonra gazını çıkarma esnasında geri kusıyo . bı saat sonra acıktım dıye yıne aglıyo .Gündüz kaç dakika emiyodur ki canım
Biz hep öyleyiz. 4 saati gecirmeden acıkmıyor.
Bu ay böyle gececek galiba dişe bağlıyorum ben. Biberonu çiğnemekten içmeye fırsatı kalmıyor. Gece bile 4ü bitirmiyor ki 5 6 rahat içerdi. sadece gece uykusuna yatmadan sağlam doyuruyor bi karnışı.Aynen bizimde öyle sadece gece 1 defa 4 ölçek içiyor hep 90 cc zar zor bitiriyor ya da kalıyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?