2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim ki dişten mi neden bilmem 5 uykuya bile çıkıyor yarımsaatlik uykularla. Yarımsaat olmadan bi dürter uykusunu uzatırdım şimdi olmuyor en fazla 40dk uyuyor 1bucuk saat falan uyanık zor kalıyor. Birde okula gitme zamanını bekleyemiyor uyutsamda o uyunmadan gidip gelsem diyorum hazırlanıyorum tam çıkacağım uyanıyor. Birde hastayım boğazlarım yanıyor halim yok perişan oldum 2 gündür. 2 dklık yol okul ama o ladar zor geliyor ki okula götürmüyorum oğlumu bazen

Ya sese uyanıyo musun peki hemen ben korkuyorum çünkü uyanamam diye en büyük korkum o

Çok felaket uyku gerilemesi yaşıyoruz ya kendi kendine gündüz uykularını ikiye mi düşürmeye çalışıyor acaba dedim çok erken daha farkındayım ama denedim yine de bu sefer uykusuzluktan çıldırdı ne yapsam bilemiyorum artık bi eşim alıyor bir ben pış pış 1 saati buluyor uyutmak gece de zırt pırt uyanıyor nazar değdirdim çocuğa ne güzel sadece 1 defa uyanıyordu sevinçten ölecektim nerdeyse şimdi saat başı bazen 15 dk sonra uyanıyor geceleri ama bu sefer kesin diş çıkarıyor çünkü hem ateşi var hem elimi kemirirken fark ediyorum dişi iyice sertleşti patlaticak gibi 2 aydır diş çıkarıyor güya

Bestironu kaç damla veriyorsun cnm?
Sekiz küsür olduğu için kilosu dokuz damla demişti canım doktor ama iki üç gün anca verdim,kan gördüğüm akşamın ön sabahı da vermiştim.ondan mu diye de şüphelendim iki üç gündür de vermiyorum elim gitmiyor
Öyle iyi anlıyorum ki seni kısacık mesafe insana ölüm geliyor.ben abisini bırakıyorum o üçe gidiyor yine de çocuk da strese giriyor ben de,her pozisyona alamıyor çünkü henüz büyük oğlum.halbuki git gel on dk sürüyor arabayla.geçmiş olsun hasta iken daha bir zor herşey

Kızlar “galactago” damla geldi kullanmaya başladım.Bakalım sütler artacak mı ay valla sütü gelen değerini bilsin ya cok stres oluyor insan
Ben kullaniyorum birazda olsa işe yariyor cnm
Birde 1 bardak sütü 2 tane kuru incirle kaynat robottan çekip ic oda fayda ediyor ben bugun gördüm faydasini benim sol memeden 30 ml anca geliyordu nerdeyse 100 ml aldim

Kızlar mochinin göğüs pompasından alıyım diyorum elektrikli ile sagmak zor oluyor kullanan var mı tüm memeyi boşaltır mi

Bnm oglum 12 gün yapmadı o gün sabunla mudahele ettim sonra 4 güne dusurdu . Zeytınyagı vs hıcbırsey fayda etmedı . Persembe randevumuz var soracagım mutlaka
Yasamadım ama pipisini geri cektirip siliyordum 3.ayda kestirdim zaten bize de bisey soyleyen olmadı
2 gundur 11 12 lere kadar uyumuyor benmki de aglamalı meme alıyo almıyor mama ıcmıyor son care diş jeli sürdüm mısıl mısıl uyuyor suan. Dun agrı kesıcı verdm gayda etmedı. Gunduzlerı de yarım saaatı bulmuyor uykusu. Yatırıyorum bı kahve koyuyorım hemen aglamaya baslıyor. Persmbe doktora sorucam bakalım.

Bu arada diş cektirdm p.tesi o gün ılk sütü sagıp attım bildiğiniz süt beyaz mavi gbiydi sok oldum

Eklentiler

• 579EF6ED-715A-4B9D-BCD8-CECC31753977.webp
    20 KB · Görüntüleme: 69
Birde 1 bardak sütü 2 tane kuru incirle kaynat robottan çekip ic oda fayda ediyor ben bugun gördüm faydasini benim sol memeden 30 ml anca geliyordu nerdeyse 100 ml aldim
İnciri de deneyeyim sağol, süt vermek cok keyifli ama az geldiğinde de gerçekten insanı sıkıntıya sokuyor o mamaya elim her gittiğinde toplum baskısı mı ne hep bi vicdan yapıyorum “emziriyor musun” sorusundan gına geldi

Bende tam tersi cnm mama veriyormusun mama versene ya cocuk içmiyor mamayi sevmiyor ne yapayim sütümü biberonda görenlerden nazar değdi vallaha bi anda azaldı sütüm yeni yeni toparlaniyorum

Canım onu robottan çekince 50 derece ısıtılmış fırında 2 saat beklet. Sonra buzdolabına koy. Mis gibi tatlı oluyor. Alerji öncesi her akşam bir tane yerdim

Bizde cuma gidicez doktora ay inş bir öneride bulunsun valla gece güzel uyurdu o da bozuldu yorgunlultan hasta olup duruyorum oğluş sağolsun kapıp getiriyor okuldan

Bestiron bizim doktor beyaz tenli diye 1mllik ver dedi kansız görünüyormuş tahlil falan da yapmadı. Ona rağmen kakasının rengi bile değişmedi sapsarı gelmeye devam ediyor. Oğlumda sağlıkocağınınkini kullanırdık damla kakasında küçük kıl gibi birşeyler gelirdi doktor normal damla yapar demişti. Bunda ne kabız oldu ne görünen birşey geldi. Vermeyince geçiyorsa takip edersin doktpra söylersin madem.
Sağolasın buarada geçtikce tekrar hasta oluypruz oğluşla sürekli öksürüğü başlıyo onunda burun akıntısı bitmeden yine yine hastayız hep. Her hafta 2 gün kesin bi göndermiyorum okula

Şu saatleri yine değiştirseler ya eskiden ileri geri alınırdı yaz kış
6 da uyanınca bir türlü sabah olmuyor hava aydınlanmıyor
Benim kız benden güzel mekik çekiyor kalkmaya çalışıyor yakında baklavaları çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…