2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aa süper yola cıkmıs gönderim bugün gelirse başlarım hemen, inş bana da fayda sağlar

Merhabalar ben de haziran annesiyim 4. 5 aylik bebegim var kabiz tuvaletini 5 gundur yapmiyor. Ancak fitil verdikten sonra yapiyor. Benim gibi durumda olan anneler var mi acaba sizler neler yapıyorsunuz ne zaman gecer bu durum. Bebegim anne sutu ve mama birlikte aliyor. Aurica zeytin yagda fayda etmedi bize

bizde öyle kendi kendine de bırakınca dönüyor mama sandalyesi anakucaği vs
Bende dün ilk defa mama sandalyesine oturttum kemeri bağlamasam kaya kaya düşecek koltukta destekli oturuyor bir süredir hoşuna gidiyor, daha iyi oturduklarında oyalanmalarıda artacak bence oyuncaklarla daha çok oynarlar
Benim kız konuşan bebekleri çok sevdi bir tanesi dişini fırçalıyor başını sağa sola döndürüyor fırçalarken, onu gördükçe çıldırıyor

Bizimkide daha yana devriliyor bi koluyla yıkıp deviriyor ama Şu iştah konusu epey vanımı şıktı hiç istemiyr yaa
Bi de daha emekleme pozisyonuna daha var sanırım diğer kizim hemen geçmişti 6 ayda sonrada emekledi. Bu yesin uyudun diye hiç aktivite yapamıyoruz. Bizim yediklerimize daha ilgili canim sizinde öylemi
Elimizi beşiğe koyunca sallarken hemen uzanıp tutuyor Bir de kahkaha atıyorlar çok tatlı ya

Bizimde ek gıdayı olayı pek iyi geçmiyor titreye titreye tadıyor pek sevmiyor sebzelerden başladım hoşuna gitmedi pek ama zamanla alışacaklar yapacak bir şey yok

Bizimde ek gıdayı olayı pek iyi geçmiyor titreye titreye tadıyor pek sevmiyor sebzelerden başladım hoşuna gitmedi pek ama zamanla alışacaklar yapacak bir şey yok
Valla aynen bizimkide öyle iğrenir gibi ay bu ne diye kafa sallıyor Ağizina eline verince seviyor bi. Dr kahvaltı ver dedide peyniri felan hep kendimiz yapmamız lazım Bizim süte karşida iyice ilgisiz oldu bezleri kuruyor ya.

Hastalık geçti mi dimi canım bizim ki yine horuldamaya başladi burnunda

Bizim geçti canım çok şükür
Burnunu açık tutmaya çalış ben temizliyorum her gün
Bizim kahvaltı 6. Ayda bakalım neler yaşayacağız
Valla bu ek gıda olayı hiç eğlenceli gelmiyor bana daha çok sinir stres oluyorum büyük kızımdada böyleydi zamanla alışıyorlar ama tabi o zaman nasıl geçiyor bizler biliyoruz

severb sonuçlarınızda bir şey çıkmamış çok sevindim gözün aydın canım
İnş 1 ay sonrada bir şey çıkmaz

Erkek annelerine bir sorum olacak . Hastaneden çıktığımda bebeğin pipisini çevirerek temizle diyen olmadı doğal olarakta ben temizledim ucunu ama çevire çevire değil ve şimdi 5. Ay muayenesinde doktor bana bian önce sünnet et pipisi yapıştı dedi . Yani o zaman başta niye söylemedinşz . Yani çok sinir oldum böyle bir durum yaşayan var mı ?

Ya bize de bir şey demediler. Eşim sürekli pipisini açıp açıp temizledi. Napıyorsun diyordum yapışır diyordu. Eşimden başka da bunu akıl eden olmadı. Annem bile bilmiyordu. Neyse sünnet ettir daha büyümeden bence de. Salih somuncu var medicana ataşehirde buralarda bayağı popüler seri sünnet yapıyor tavsiye ederim

Canım bir anda böyle karar veremiyorum çünkü maalesef ailelerimiz uzakta Onların da olmasını istiyoruz ondan temizleyebilirsem temizlemek istiyorum mecbur kalırsam tabiki sünnet olcak

Canım bir anda böyle karar veremiyorum çünkü maalesef ailelerimiz uzakta Onların da olmasını istiyoruz ondan temizleyebilirsem temizlemek istiyorum mecbur kalırsam tabiki sünnet olcak

Ay anladım biz haber vermeden yapmıştık kızmışlardı haklısın

Sünnet derisini açmaya çalış madem sürekli banyoda falan.

Cok sukur cnm bizler iyiyiz gecenlerde hepsi sira sira hastalandi atlattik :) sizler nasilsiniz napiyosunuz..
Geçmiş olsun canım iyiyiz hamdolsun
Çevirerek temizlemeyi ilk defa duydum ben o deriyi geri çekiyorum eşimle siliyorum orayı yaptığım bu.. Kimse de demedi dr filan komşum söylemişti sanırım ım bunu...

Geçmiş olsun canım iyiyiz hamdolsun

Çevirerek temizlemeyi ilk defa duydum ben o deriyi geri çekiyorum eşimle siliyorum orayı yaptığım bu.. Kimse de demedi dr filan komşum söylemişti sanırım ım bunu...
Deriyi ger çekiyorum cnm bende ama ucu gözükmür pipisinin deri tam dönmüyor onu demek istedim ..

Cnm bizim malum 1 aylık hastanede kalmamız olmuştu. Çıkınca da 1 ay kadar beşikte sallamıştım baktım olacak gibi değil 2.ay bitince yan odaya aldık park yatağında yatıyor. Hem sesimizden uyanmıyor hem o zaman hava sıcaktı cam açık yatamıyorduk odanın havasını ona göre ayarlayabiliyorduk falan. Telsiz kullanıyorum bende kameraya gerek duymadım şimdilik ama oturmaya falan başlayınca gerekebilir iyi yapmışsın. Uyanınca odasında doyurup yatırıyorum geri.

Bestironu kaç damla veriyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…