Aa süper yola cıkmıs gönderim bugün gelirse başlarım hemen, inş bana da fayda sağlarBen anne sütü ve mama kullanıyorum mamayı günde 5 Defa alıyordu, galactagoyu kullandığından beri sütüm arttı mamayı 3 e indirdim ama düzenli kullanıp bir haftaya etki etmeye başlıyor ben memnun kaldım
bizde öyle kendi kendine de bırakınca dönüyor mama sandalyesi anakucaği vsKucakta geziyor yüzüstü yatırıyorum arada farklı ne olabilir ki bilemedim siz neler yapıyorsunuz
Bende dün ilk defa mama sandalyesine oturttumbizde öyle kendi kendine de bırakınca dönüyor mama sandalyesi anakucaği vs
Cok sukur cnm bizler iyiyiz gecenlerde hepsi sira sira hastalandi atlattik :) sizler nasilsiniz napiyosunuz..Ebruzerm nasılsınız canım kızların nasıl?
Bizimkide daha yana devriliyor bi koluyla yıkıp deviriyor amaBende dün ilk defa mama sandalyesine oturttumkemeri bağlamasam kaya kaya düşecek koltukta destekli oturuyor bir süredir hoşuna gidiyor, daha iyi oturduklarında oyalanmalarıda artacak bence oyuncaklarla daha çok oynarlar
Benim kız konuşan bebekleri çok sevdi bir tanesi dişini fırçalıyor başını sağa sola döndürüyor fırçalarken, onu gördükçe çıldırıyor
Bizimde ek gıdayı olayı pek iyi geçmiyor titreye titreye tadıyor pek sevmiyor sebzelerden başladım hoşuna gitmedi pek ama zamanla alışacaklar yapacak bir şey yokBizimkide daha yana devriliyor bi koluyla yıkıp deviriyor amaŞu iştah konusu epey vanımı şıktı hiç istemiyr yaa
Bi de daha emekleme pozisyonuna daha var sanırım diğer kizim hemen geçmişti 6 ayda sonrada emekledi. Bu yesin uyudun diye hiç aktivite yapamıyoruz. Bizim yediklerimize daha ilgili canim sizinde öylemi
Elimizi beşiğe koyunca sallarken hemen uzanıp tutuyorBir de kahkaha atıyorlar çok tatlı ya
Valla aynen bizimkide öyle iğrenir gibiBizimde ek gıdayı olayı pek iyi geçmiyor titreye titreye tadıyor pek sevmiyor sebzelerden başladım hoşuna gitmedi pek ama zamanla alışacaklar yapacak bir şey yok
Bizim geçti canım çok şükürValla aynen bizimkide öyle iğrenir gibiay bu ne diye kafa sallıyor Ağizina eline verince seviyor bi. Dr kahvaltı ver dedide peyniri felan hep kendimiz yapmamız lazım Bizim süte karşida iyice ilgisiz oldu bezleri kuruyor ya.
Hastalık geçti mi dimi canım bizim ki yine horuldamaya başladi burnunda
Erkek annelerine bir sorum olacak . Hastaneden çıktığımda bebeğin pipisini çevirerek temizle diyen olmadı doğal olarakta ben temizledim ucunu ama çevire çevire değil ve şimdi 5. Ay muayenesinde doktor bana bian önce sünnet et pipisi yapıştı dedi . Yani o zaman başta niye söylemedinşz . Yani çok sinir oldum böyle bir durum yaşayan var mı ?
Canım bir anda böyle karar veremiyorum çünkü maalesef ailelerimiz uzakta Onların da olmasını istiyoruz ondan temizleyebilirsem temizlemek istiyorum mecbur kalırsam tabiki sünnet olcakYa bize de bir şey demediler. Eşim sürekli pipisini açıp açıp temizledi.Napıyorsun diyordum yapışır diyordu. Eşimden başka da bunu akıl eden olmadı. Annem bile bilmiyordu. Neyse sünnet ettir daha büyümeden bence de. Salih somuncu var medicana ataşehirde buralarda bayağı popüler seri sünnet yapıyor tavsiye ederim
Canım bir anda böyle karar veremiyorum çünkü maalesef ailelerimiz uzakta Onların da olmasını istiyoruz ondan temizleyebilirsem temizlemek istiyorum mecbur kalırsam tabiki sünnet olcak
Canım bir anda böyle karar veremiyorum çünkü maalesef ailelerimiz uzakta Onların da olmasını istiyoruz ondan temizleyebilirsem temizlemek istiyorum mecbur kalırsam tabiki sünnet olcak
İnşallah canım sağol ama işte çocuk metabolizmaya gidicez kesin olarak bakalım orda ne olacakseverb sonuçlarınızda bir şey çıkmamış çok sevindim gözün aydın canım
İnş 1 ay sonrada bir şey çıkmaz
Geçmiş olsun canım iyiyiz hamdolsunCok sukur cnm bizler iyiyiz gecenlerde hepsi sira sira hastalandi atlattik :) sizler nasilsiniz napiyosunuz..
Çevirerek temizlemeyi ilk defa duydum ben o deriyi geri çekiyorum eşimle siliyorum orayı yaptığım bu.. Kimse de demedi dr filan komşum söylemişti sanırım ım bunu...Erkek annelerine bir sorum olacak . Hastaneden çıktığımda bebeğin pipisini çevirerek temizle diyen olmadı doğal olarakta ben temizledim ucunu ama çevire çevire değil ve şimdi 5. Ay muayenesinde doktor bana bian önce sünnet et pipisi yapıştı dedi . Yani o zaman başta niye söylemedinşz . Yani çok sinir oldum böyle bir durum yaşayan var mı ?
Deriyi ger çekiyorum cnm bende ama ucu gözükmür pipisinin deri tam dönmüyor onu demek istedim ..Geçmiş olsun canım iyiyiz hamdolsun
Çevirerek temizlemeyi ilk defa duydum ben o deriyi geri çekiyorum eşimle siliyorum orayı yaptığım bu.. Kimse de demedi dr filan komşum söylemişti sanırım ım bunu...
Cnm bizim malum 1 aylık hastanede kalmamız olmuştu. Çıkınca da 1 ay kadar beşikte sallamıştım baktım olacak gibi değil 2.ay bitince yan odaya aldık park yatağında yatıyor. Hem sesimizden uyanmıyor hem o zaman hava sıcaktı cam açık yatamıyorduk odanın havasını ona göre ayarlayabiliyorduk falan. Telsiz kullanıyorum bende kameraya gerek duymadım şimdilik ama oturmaya falan başlayınca gerekebilir iyi yapmışsın. Uyanınca odasında doyurup yatırıyorum geri.Kızlar bizim ev sobalı olduğundan biz sarpı salona yerleştirdik şimdi gece de sürekli uyanıyor diye yanında yatıyoruz haliyle koltuklarda. Şimdi yatağına alıştırıyoruz zaten 1-2 aya da emzirme olayımız biter gece görüşlü kamera siparişi verdim telefona bağlanıyormuş hareket sensörlü hareket algılayınca bildirim yolluyormuş ben diyorum salona takiyim bu kamerayı gidelim yatak odasında uyuyalım sarp uyanınca salona gider karnını doyurur emzirir gelirim erken mi acaba bunun için
Bestironu kaç damla veriyorsun cnm?Ya işte çocuğun totaldeki kilosu ortalamaya göre iyiolunca anne de bu ay az aldı diyince öyle görüyor doktor.gerçekten herkes mesleğinin hakkını vermeli.zor gelecek kesin ama deneyeceğim.bestiron veriyorum ikinci üçüncü verişim henüz okudum da ondan oldu yazanda olmuş bilemedim.ikinci aldığımda düzgün kaka bile yoktu kan parçaları vardı birkaç daha belirgindi yani
Yükü kesin anne çekiyor zaten de bir de anlasalar desteği bilseler.üzülme seni anlıyorum dese yetecek.gıkımı çıkarmadım sabah beşte bir başıma dikildimhep ayağa demez mi doğdu doğalı söyleniyorsun.söylendiysem bebeğe değil onun hareketlerine söylenmişimdir evden atsam gözümde yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?