2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Döndüm canım evet işe başliycam hala bakıcı ayarlayamadım başlasam mı onuda bilmiyorum karişik. Sanki uzun zaman var ama haftaya başlamam gerekiyor.
Bi kaç kaşik değil baya veriyorum bardakla içmiyor ama saatlerce öyle duruyor hoplaya zıplaya içiriyoruz zaten sütümde azaldi uykusuda bozuldu bizim yediklerimiz şeylere daha hevesli diğerlerini ağzina alınca bi sarsiyor ya bu ne der gibi kötü bişey tadinca yapariz ya öyle yani.burnuda tikaniyor gibi korkuyorum yine mi hastalık diye her yerde acayip bi salgın var
Bu arada sende başlayacaksın değil mi naptın ayarlayabildin mi nasıl yapacaksın?

Yani zamanla sen öğrenirsin zaten önce fırınlanmiş şeylerde deniyorlar direk yerine aliştirma gibi oluyor daha iyi oluyor öyle. Sen de öyle denersin tek tek. Ben de diyorum doktora sık oluyor solunum yolu alerjiden olmasın diye erteleyip duruyor bakalım sonra bakarız bi dahaki gelince olursa bakariz diye

Bugun diyetisyene gittim ben de bi liste verdi yapabilir miyim bu tempoda bakalım
5-6 kaşikla beslenmeye başladik saltanat sona erdi kiloların şok etkisiyle

Bizim de burnu çok tıkanıyor canım. Alerji yapıyor evet.bol bol yıka serumla burnunu.
Ben işe ocakta başlayacaktım normalde bu ay bakıcıyı ayarlamaya çalışıcaktım ben bir ay en azından bakıcıyla yalnız kalmak istiyordum. Ama karantinaya girdik patladı. Sağa sola haber saldık kimseden ses yok. Şirketten de emin olamıyorum arada tanıdık bir referans olsa daha iyi sanki. Eşim bütün esnafa not bıraktı. Arayan soran yok. Belki şubata ertelerim. Bilmiyorum..

Öyle yapayım yeniden yıkamaya başlıyım az sıkıyodum çok ağliyodu
Bence bakıcı referanslı daha iyi olabilir evet ama bulamıyosan ertelemeye çaliş benim annem olacak bi süre yinede gerildim eve bilmedik birisini almak zor bulanlar gayet iyi bulmuşlar ama bize gelince şartlar her şey değişiyor gibi kimseyede ısınamıyorum diğer kızım bakıcıda büyüdü hiç güvenemiyorum bi tedirginlik oluyor evde rahat olamıyacaksın öyle geliyor. Bi teyze bulduk bakalım yakınları yok yanında öyle didiklemedi şart koşmadı nasıl olur bilmem
İnşallah bulursun sende şöyle güvenilir Allah korkusu olan iyi birisini canım bu işler zor

En olmadı kreş seçeneği var. Ona da eşim kreşe vereceksek 1-2 ay daha otur evde dedi. Bilmiyorum iş yerime söylicem ne dicekler bakalım.

Arkadaşlar benim oğlan uykuyu sapalattı.sabah 7.30 da uyandı.ona doğru uyudu.onbir olmadan uyandı.bir de uyudu iki olmadan kalktı.dörtbuçukta uyudu beş çeyrekte kalktı.sekiz gibi yatırdım dokuz olmadan geri uyandı.en az onbiri bulacak.normalde üç uyku yapardı hep böyle yapar oldu artık yanlış nerde anlamadım.böyle çok yorucu

Bizimde iki uykuya düşürdü ya daha erken sanırım ikinciyi uzun uyuyor sonra geceye geçiyor

Bizimde iki uykuya düşürdü ya daha erken sanırım ikinciyi uzun uyuyor sonra geceye geçiyor
Canım ben gündüz uykusu düşen bebeği seviyorum valla uyutmak da zor oluyor çoğu bebeği çünkü.akşam erken yatsa varsın gündüz uyumasın diyeceğim ama gündüz az uyuyor uykuyu dörtledi böyle onbir on ikileri de görünce artık ben pert oluyorum.gün içinde o uyusa da ben uyuyamıyorum zaten

Aynen canımda akşamda uyumuyosa sıkıntı işte uykusuz kalıyor bizim bazen öyle yapıyo sonra uykuya hep zor daliyo

Siz öyle olunca iyice yormak lazım sanırım öyle denediniz mi ozamn daha iyi uyuyorlar

Hahah alemsin ama cok aglasa gidemezsn herhalde benimki onu kesiyormusuz gibi aglıyor

Bizimki yalandan ağlama yapıyor bırakınca. Dönmeyince dozu artırıyor. Öyle kesiyormuşum gibi ses gelmiyor ya dozu artırıp gidersem yorulmuş oluyor memesini verince bi gözler bayılıyor

Aynen canımda akşamda uyumuyosa sıkıntı işte uykusuz kalıyor bizim bazen öyle yapıyo sonra uykuya hep zor daliyo

Siz öyle olunca iyice yormak lazım sanırım öyle denediniz mi ozamn daha iyi uyuyorlar
Kucakta geziyor yüzüstü yatırıyorum arada farklı ne olabilir ki bilemedim siz neler yapıyorsunuz

Benimki gece emzirmeye aldığımda süt inene kadar öyle yapıyor söylenme gibi

Ben anne sütü ve mama kullanıyorum mamayı günde 5 Defa alıyordu, galactagoyu kullandığından beri sütüm arttı mamayı 3 e indirdim ama düzenli kullanıp bir haftaya etki etmeye başlıyor ben memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…