Aslında güzel kan damlası canım.onun öncesinde ocean vardı bal mübarek,bu tam istediğim gibi tatsız tuzsuz bişeyBestiron bizim doktor beyaz tenli diye 1mllik ver dedi kansız görünüyormuş tahlil falan da yapmadı. Ona rağmen kakasının rengi bile değişmedi sapsarı gelmeye devam ediyor. Oğlumda sağlıkocağınınkini kullanırdık damla kakasında küçük kıl gibi birşeyler gelirdi doktor normal damla yapar demişti. Bunda ne kabız oldu ne görünen birşey geldi. Vermeyince geçiyorsa takip edersin doktpra söylersin madem.
Sağolasın buarada geçtikce tekrar hasta oluypruz oğluşla sürekli öksürüğü başlıyo onunda burun akıntısı bitmeden yine yine hastayız hep. Her hafta 2 gün kesin bi göndermiyorum okula
Emzirdiğini zamanlar takıyordum canim 40 boş memeden çıkıyordu o zaman emerken ya da sağarken akıyodu ama şimdi üşeniyorum takmaya ev işi felan yaparken takarsan sağarkende işin kolay olurMemnunmusun cnm misal kac ml cikiyor memeden vallaha elektrikliden sıkıldım sesi kulağımda sanki
Seninki hiç emmiyor değil canım sonuçta.tek meme emeceğini düşündüğün zamanlar tak diğerine sağılsın.ben emzirme sırası dışında takıp denemedim hiç ama belki de öyle de iyi gelirMemnunmusun cnm misal kac ml cikiyor memeden vallaha elektrikliden sıkıldım sesi kulağımda sanki
Evet hanımlar 5 aydır neden doğru düzgün emmedigini sonunda buldular. Bebegin kakasında anormallik varmış laktozla ilgili bir damla verdiler laktazm diye her emzirmede kullanacağız fayda etmezse 1 ay sonra rapor çıkaracaklar
Evet cnm ilac ise yararsa bakalim olmadi rapor cikaracaz dedilerLaktoz intoleransı mı var? Bu kadar zor mu bunu anlamak ya.
Mamayı kustuğunda düşünmeliydiler bunu zaten.
Evet cnm ilac ise yararsa bakalim olmadi rapor cikaracaz dediler
Insallah cnm ya rapor dedigi sey sanirim mama icin degil miİnşallah fayda görürsün canım. Midesinde sıkıntısı vardı onun belli. İnşallah rahtlar da cup cup emer annesini.
Geçmiş olsun cnm inşallah bir an önce sonuç alırsınızInsallah cnm ya rapor dedigi sey sanirim mama icin degil mi
Canım bildiğin kuru börülceden mi bahsediyorsun markette de satılıyor baklagillerin yanında.
Hiç denemedim ya evde var yarın deneyeyim inşallah işe yarasın çünkü benim sütüm kalmadı sanırım. Hastane tipi kiraladım. Şu an sağmaya uyandım. Yok 3 saatte bir 80cc sağıyorum..
Sagol cnm insallahGeçmiş olsun cnm inşallah bir an önce sonuç alırsınız
Canım nasıl oldu sütün bestlaktan sonra etki ettimi ?
Ah ya 5 aydır keşke belli olsaymış, neyse cnm inşallah iyi gelirEvet hanımlar 5 aydır neden doğru düzgün emmedigini sonunda buldular. Bebegin kakasında anormallik varmış laktozla ilgili bir damla verdiler laktazm diye her emzirmede kullanacağız fayda etmezse 1 ay sonra rapor çıkaracaklar
İnşallah işe yarar,raporda sanırım laktozsuz mama için işe yaramazsa.peki hangi bölüm ne tür tetkikler yaptı canım.eşimde geçenki kan için illa götürelim diyip duruyorEvet hanımlar 5 aydır neden doğru düzgün emmedigini sonunda buldular. Bebegin kakasında anormallik varmış laktozla ilgili bir damla verdiler laktazm diye her emzirmede kullanacağız fayda etmezse 1 ay sonra rapor çıkaracaklar
Gqatroentorolojisine gittik cnm kan geliyorsa ve mukus varsa anormallik varmış bana bugun oyle dedi önce cocuk doktoru baktı cocukta anormalluk var dedi önce randevu almalısın dedi sonra yine bakti kendi hemen ayarladı gönderdiİnşallah işe yarar,raporda sanırım laktozsuz mama için işe yaramazsa.peki hangi bölüm ne tür tetkikler yaptı canım.eşimde geçenki kan için illa götürelim diyip duruyor
Kaç saatte bir sağıyorsun ?Bestlak daha gelmedi canım bugün gelir heralde. Ama sütüm daha iyi gibi. Daha fazla sağmaya başladım.
Bestlak da gelsin bakalım.
Boza içmeye başladım bugün.
Börülce yiyorum.
Motilium denen hap var ona başlasam mı başlamasam mı aradayım. Mide bulantısı ilacı. Hormonları uyarıp süt yapıyormuş. Son çare o olsun dedim.
Mantıken sütün bitmemesi lazım biten bir şey değil sonuçta ama kafaya taktıkça stresten gelmiyor sanki. Bi salmam lazım kendimi.
2 3 saatte bir emince kaç dakika emiyor ki2-3 saatte bir emziriyorum dedim saatte bir emzir diyor bu kadın, yaw sanki yenidoğan
Kaç saatte bir sağıyorsun ?
Ben sabah emziriyorum 7:30 da, sonra işe gidiyorum 10:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken 140ml -150ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 220-250ml sağmaya başladım )
Daha sonra 13:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken bu saatte 100-120 ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 160-180ml sağmaya başladım )
Şuan adetime 6 gün var ve tekrar azaldı gibi
10:30 da 170ml sağdım
13:30 da 150ml sağdım
Bir ay boyunca ortalama her üç saatte bir 150ml içiyor . En son kontrolde 700gr almıştı 6900gr dan 7600gr a çıktı
En önemli şey şu bence : sütüm yok boş memeyi emmesin meme dolsun sonra içsin demek yerine bebek tüm gün memede kalsın ki süt üretimi çoğalsın . Sinirlenirsede müzik aç şarkı söyle kucağında gezdirim emzir ve kasma hiç en kötü süt gelmez ama senin kokunu alır oda önemli ikiniz için. Ve bende yarayan birşey daha var kendimi onun üstüne sarkıtıyorum yani göğüs aşağıya sarkıyor emzirirken daha çabuk süt doluyor ve geliyor ağzına
C ceylin1907
2-3 saatte bir emziriyorum dedim saatte bir emzir diyor bu kadın, yaw sanki yenidoğan
Hiç sağıyormusum sütünü ? Acaba kaç cc alıyor memeden . Mesela emince ağlıyormu kendşni gerye atıyormu . Öyle ise süt az geliyordur . Kontrol et cnm en az 120ml süt alması lazım 3 saatte bir . Memeden bilemiyeceğin için sordum sağıp sağmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?