2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aslında güzel kan damlası canım.onun öncesinde ocean vardı bal mübarek,bu tam istediğim gibi tatsız tuzsuz bişeybelki de ondan değil zaten bilmiyorum.onu da kestim süt ürünlerini de iki üç gündür.bir de regl oldum sütüm azaldı gibi sık sık emziriyorum kaka yapmıyor ki pek göreyim ne halde.güzel bi kaka yapınca bakacağım duruma göre yeniden yiyeceğim yoğurt filan bakalım ne değişecek görmek istiyorum.

Memnunmusun cnm misal kac ml cikiyor memeden vallaha elektrikliden sıkıldım sesi kulağımda sanki
Emzirdiğini zamanlar takıyordum canim 40 boş memeden çıkıyordu o zaman emerken ya da sağarken akıyodu ama şimdi üşeniyorum takmaya ev işi felan yaparken takarsan sağarkende işin kolay olur

Memnunmusun cnm misal kac ml cikiyor memeden vallaha elektrikliden sıkıldım sesi kulağımda sanki
Seninki hiç emmiyor değil canım sonuçta.tek meme emeceğini düşündüğün zamanlar tak diğerine sağılsın.ben emzirme sırası dışında takıp denemedim hiç ama belki de öyle de iyi gelir

Evet hanımlar 5 aydır neden doğru düzgün emmedigini sonunda buldular. Bebegin kakasında anormallik varmış laktozla ilgili bir damla verdiler laktazm diye her emzirmede kullanacağız fayda etmezse 1 ay sonra rapor çıkaracaklar

Laktoz intoleransı mı var? Bu kadar zor mu bunu anlamak ya.
Mamayı kustuğunda düşünmeliydiler bunu zaten.

Canım nasıl oldu sütün bestlaktan sonra etki ettimi ?

Canım nasıl oldu sütün bestlaktan sonra etki ettimi ?

Bestlak daha gelmedi canım bugün gelir heralde. Ama sütüm daha iyi gibi. Daha fazla sağmaya başladım.
Bestlak da gelsin bakalım.
Boza içmeye başladım bugün.
Börülce yiyorum.

Motilium denen hap var ona başlasam mı başlamasam mı aradayım. Mide bulantısı ilacı. Hormonları uyarıp süt yapıyormuş. Son çare o olsun dedim.

Mantıken sütün bitmemesi lazım biten bir şey değil sonuçta ama kafaya taktıkça stresten gelmiyor sanki. Bi salmam lazım kendimi.

Ah ya 5 aydır keşke belli olsaymış, neyse cnm inşallah iyi gelir

Bugün 2.rotayı verdik Selim e, boy ve kilo da bakılsın istedim 1 ayda sadece 200 gr almış az dedi ebe geçen ay da 400 gr almıştı ona normal demişti.. Ben demir ilacına başlamamıştım mutlaka vermemi söyledi çıkınca Eczaneden aldım.
Sidefer kullanan varmı aranızda, herhangi bir yan etkisi oldu mu?

İnşallah işe yarar,raporda sanırım laktozsuz mama için işe yaramazsa.peki hangi bölüm ne tür tetkikler yaptı canım.eşimde geçenki kan için illa götürelim diyip duruyor

İnşallah işe yarar,raporda sanırım laktozsuz mama için işe yaramazsa.peki hangi bölüm ne tür tetkikler yaptı canım.eşimde geçenki kan için illa götürelim diyip duruyor
Gqatroentorolojisine gittik cnm kan geliyorsa ve mukus varsa anormallik varmış bana bugun oyle dedi önce cocuk doktoru baktı cocukta anormalluk var dedi önce randevu almalısın dedi sonra yine bakti kendi hemen ayarladı gönderdi

Kaç saatte bir sağıyorsun ?
Ben sabah emziriyorum 7:30 da, sonra işe gidiyorum 10:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken 140ml -150ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 220-250ml sağmaya başladım )
Daha sonra 13:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken bu saatte 100-120 ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 160-180ml sağmaya başladım )
Şuan adetime 6 gün var ve tekrar azaldı gibi
10:30 da 170ml sağdım
13:30 da 150ml sağdım

Bir ay boyunca ortalama her üç saatte bir 150ml içiyor . En son kontrolde 700gr almıştı 6900gr dan 7600gr a çıktı

En önemli şey şu bence : sütüm yok boş memeyi emmesin meme dolsun sonra içsin demek yerine bebek tüm gün memede kalsın ki süt üretimi çoğalsın . Sinirlenirsede müzik aç şarkı söyle kucağında gezdirim emzir ve kasma hiç en kötü süt gelmez ama senin kokunu alır oda önemli ikiniz için. Ve bende yarayan birşey daha var kendimi onun üstüne sarkıtıyorum yani göğüs aşağıya sarkıyor emzirirken daha çabuk süt doluyor ve geliyor ağzına
C ceylin1907
2-3 saatte bir emziriyorum dedim saatte bir emzir diyor bu kadın, yaw sanki yenidoğan
Hiç sağıyormusum sütünü ? Acaba kaç cc alıyor memeden . Mesela emince ağlıyormu kendşni gerye atıyormu . Öyle ise süt az geliyordur . Kontrol et cnm en az 120ml süt alması lazım 3 saatte bir . Memeden bilemiyeceğin için sordum sağıp sağmadığını

Canım şu an 3 saatte bir sağıyorum. Gece iki kez kalkıyorum. O kadar yorgunum ki. Bir haftadır böyleyim. 80cc çıkıyordu. 100 ü gördüm dünden beri öyle bir artış diyim.artık makinada mı sıkıntı var diyorum bu kadar emeğe bu kadarcık artış. O da belki denk gelmiştir.
Bizim emme işi o kadar kolay değil zaten meme reddi vardı. Az süt olunca hemen kendini geri atıyor. Emmesi için uzun süre sağım yapmamam gerekiyor şu ara. O da uykudayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…