Regl olduğunda rahatlarsın düzene girer bence sıkma canınıCanım şu an 3 saatte bir sağıyorum. Gece iki kez kalkıyorum. O kadar yorgunum ki. Bir haftadır böyleyim. 80cc çıkıyordu. 100 ü gördüm dünden beri öyle bir artış diyim.artık makinada mı sıkıntı var diyorum bu kadar emeğe bu kadarcık artış. O da belki denk gelmiştir.
Bizim emme işi o kadar kolay değil zaten meme reddi vardı. Az süt olunca hemen kendini geri atıyor. Emmesi için uzun süre sağım yapmamam gerekiyor şu ara. O da uykudayken.
Regl olduğunda rahatlarsın düzene girer bence sıkma canını
Yok canım ağlamıyor geri de atmıyorKaç saatte bir sağıyorsun ?
Ben sabah emziriyorum 7:30 da, sonra işe gidiyorum 10:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken 140ml -150ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 220-250ml sağmaya başladım )
Daha sonra 13:30 da sağıyorum (19.10.21 de adet olmuştum adetken bu saatte 100-120 ml civarı sağıyordum, bir hafta sonra 160-180ml sağmaya başladım )
Şuan adetime 6 gün var ve tekrar azaldı gibi
10:30 da 170ml sağdım
13:30 da 150ml sağdım
Bir ay boyunca ortalama her üç saatte bir 150ml içiyor . En son kontrolde 700gr almıştı 6900gr dan 7600gr a çıktı
En önemli şey şu bence : sütüm yok boş memeyi emmesin meme dolsun sonra içsin demek yerine bebek tüm gün memede kalsın ki süt üretimi çoğalsın . Sinirlenirsede müzik aç şarkı söyle kucağında gezdirim emzir ve kasma hiç en kötü süt gelmez ama senin kokunu alır oda önemli ikiniz için. Ve bende yarayan birşey daha var kendimi onun üstüne sarkıtıyorum yani göğüs aşağıya sarkıyor emzirirken daha çabuk süt doluyor ve geliyor ağzına
C ceylin1907
2-3 saatte bir emziriyorum dedim saatte bir emzir diyor bu kadın, yaw sanki yenidoğan
Hiç sağıyormusum sütünü ? Acaba kaç cc alıyor memeden . Mesela emince ağlıyormu kendşni gerye atıyormu . Öyle ise süt az geliyordur . Kontrol et cnm en az 120ml süt alması lazım 3 saatte bir . Memeden bilemiyeceğin için sordum sağıp sağmadığını
Yani değişiyor kısa emiyor genelde ya ama bence kuvvetli çekiyor2 3 saatte bir emince kaç dakika emiyor ki
Afiyet olsun alişeKızlar biz bugün muz yedik ek gıdada en sevdiğimiz oldu
Sanki hamzayı daha çok ishal yapmıştı rota, sen yaptırmayı düşünmüyodun rotayı die hatirliyorum amaBugün 2.rotayı verdik Selim e, boy ve kilo da bakılsın istedim 1 ayda sadece 200 gr almış az dedi ebegeçen ay da 400 gr almıştı ona normal demişti.. Ben demir ilacına başlamamıştım mutlaka vermemi söyledi çıkınca Eczaneden aldım.
Sidefer kullanan varmı aranızda, herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Yok canım ağlamıyor geri de atmıyor
Sağıyordum bazen ama şöyle emdikten sorna sağıyorum genelde az çıkıyor makinem de çekişi kuvvetli değil kiwi ninkini almıştım.. Aslında her emzirme sonrası sağmak lazım ama vakit olmuyor bir çocuk daha var evde..
Yani değişiyor kısa emiyor genelde ya ama bence kuvvetli çekiyor
Afiyet olsun alişe
İlk neyle başlamıştın?
Benimde baya azaldi kesin dediğiniz bi yöntem varsa ben de deneyim bir de. Çok kötü kustu yine çikardi olan sütüdeCanım şu an 3 saatte bir sağıyorum. Gece iki kez kalkıyorum. O kadar yorgunum ki. Bir haftadır böyleyim. 80cc çıkıyordu. 100 ü gördüm dünden beri öyle bir artış diyim.artık makinada mı sıkıntı var diyorum bu kadar emeğe bu kadarcık artış. O da belki denk gelmiştir.
Bizim emme işi o kadar kolay değil zaten meme reddi vardı. Az süt olunca hemen kendini geri atıyor. Emmesi için uzun süre sağım yapmamam gerekiyor şu ara. O da uykudayken.
Evet hamzada ilk dozda yapmıştı Selim de olmadı şükür ikisinde de.. İlk dozu verirken ebe şöyle demişti şimdi bunu içirdim burdan çıkarken kussa korkma ilacı aldı demişti..Sanki hamzayı daha çok ishal yapmıştı rota, sen yaptırmayı düşünmüyodun rotayı die hatirliyorum amaiyi yapmışsın yaptırmakla. Bizde bugün verdik 2.dozu. Ama ara ara hafif kusuyo her zamanki gibi. Aşıyı çıkarmıyodur inş dimi? Sonuçta midede ilaçlar bile 10 dk dursa içildikten sonra yetiyor. Yine de içim rahat etmedi
Benimde baya azaldi kesin dediğiniz bi yöntem varsa ben de deneyim bir de. Çok kötü kustu yine çikardi olan sütüde
Şükür. İyiki olmamış. 2 kardeşim bile özellikleri, gelişimleri, ilaçlara verdikleri tepkiler o kadar farklı ki. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebilio. Yada tam tersi oluo. Aa iyi ya sevindim. Aşı boşa gitmesindeEvet hamzada ilk dozda yapmıştı Selim de olmadı şükür ikisinde de.. İlk dozu verirken ebe şöyle demişti şimdi bunu içirdim burdan çıkarken kussa korkma ilacı aldı demişti..
Gitmesin valla evet 368 tl verdim ona.. Sidefere de 108..battık bugün..Şükür. İyiki olmamış. 2 kardeşim bile özellikleri, gelişimleri, ilaçlara verdikleri tepkiler o kadar farklı ki. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebilio. Yada tam tersi oluo. Aa iyi ya sevindim. Aşı boşa gitmesinde
Canım sizin araştırılmış mıydı kusma sebebi?Ne zamandır aktivite yapamıyoruz uykusuz kaldı yine yarım saate uyanmişti yapalım dedim zaman olmuyor yoksa yeni içti sütünüde melül bakti öyle yarım saat ben de aldım biraz çorbanın tadına baksın uyuyayım dedim elini öyle soktu ki ağzina kusmaktan kendini alamadi ya bu ara süt yoğurt bakliyat yiyorum bi şey mi etkiledi anlamadim
Ayarlayamadım ben şu saatleri doktor diyor yerse öğün olarak ver ben de arkasına veriyorum nasıl veriyorsunuz acaba
Birde sizin bebişler kusturuyormu kendini böyle o el hep ağizda bi öğürttürüyor kendini
Benim sütüm baya azaldı oluyor ki bazen üç saate 80 geliyor genelde 100 e düştü ve bunla yetiniyor yani anlamıyorum günde bi kaç kere mama verdiğimde oluyor tabi geneli pek içmek istemiyor acil çözüm bulmm lazım sütümede 160 cc felan dört saate geliyor bazen ama su tüketimimde ciddi azaldı
Ben Ocean Microfer kullanıyorum.Gitmesin valla evet 368 tl verdim ona.. Sidefere de 108..battık bugün..
Sen demir damlası ne veriyorsun?
Aynılar aynı birde 4 gündür çığlık atıyor ayy diye saçımı başımı yoluyorKızlar bizim bebe iki gündür çok aşırı kuduruk. Yani eli kolu bacağı hiç durmuyor. Yeni huy mu yüklendi bu velede. Haylazlıklar mı başladı bilmiyorum. Ama o kadar çılgın vahşi hareketleri var ki. Oyuncaklarına saldırıyor. Üstlerine atlıyor. Ağzını kocaman açıp elleriyle prçalıyor her şeyi. Oğlum sen ayı değilsin insan yavrususun diyorum. Bunlar dış dünyayla iletişime geçtikçe gerçek yüzleri mi meydana çıkıyor. Pirinç unu yediriyorum diye arpası mı fazla geldi. Delirdim bugün çok yordu beni.
Aynılar aynı birde 4 gündür çığlık atıyor ayy diye saçımı başımı yoluyor
Gecen farkettim peceteyi aldi elleriyle parcaladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?