2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Regl olduğunda rahatlarsın düzene girer bence sıkma canını

Kızlar size bi sorum olcak benim bebek emince 5 dakika emiyor bende az emdi diye sağıp veriyorum bir de sizinkiler kaç dakika emiyor ortalama ben mi az emdiğini düşünüyorum yoksa doğru mu yapıyorum sizce

Yok canım ağlamıyor geri de atmıyor
Sağıyordum bazen ama şöyle emdikten sorna sağıyorum genelde az çıkıyor makinem de çekişi kuvvetli değil kiwi ninkini almıştım.. Aslında her emzirme sonrası sağmak lazım ama vakit olmuyor bir çocuk daha var evde..
2 3 saatte bir emince kaç dakika emiyor ki
Yani değişiyor kısa emiyor genelde ya ama bence kuvvetli çekiyor
Kızlar biz bugün muz yedik ek gıdada en sevdiğimiz oldu
Afiyet olsun alişe
İlk neyle başlamıştın?

tubaslk makineden az çıktığını şöyle anlıyordum bazen mesela o gece uykusuna geçmiş oluyor sağdıktan sorna mıkırdanınca memeye alıyorum emiyor süt geliyor

Sanki hamzayı daha çok ishal yapmıştı rota, sen yaptırmayı düşünmüyodun rotayı die hatirliyorum ama iyi yapmışsın yaptırmakla. Bizde bugün verdik 2.dozu. Ama ara ara hafif kusuyo her zamanki gibi. Aşıyı çıkarmıyodur inş dimi? Sonuçta midede ilaçlar bile 10 dk dursa içildikten sonra yetiyor. Yine de içim rahat etmedi

O zaman da giremiyorum ama şöyle bir göz gezdirdim Vizeci06 geçmiş olsun canım. inşallah işe yarar damla. succulentaski Ben eminim bizim kızında Muzu seveceğinden ilk defa tatlı bişi yicek sonuçta hatta ishali devam ediyor hala. Bikaç güne veririm geçmezse.

Kabak patates brokoli havuç elma şimdi de muz verdim canım.

Benimde baya azaldi kesin dediğiniz bi yöntem varsa ben de deneyim bir de. Çok kötü kustu yine çikardi olan sütüde

Evet hamzada ilk dozda yapmıştı Selim de olmadı şükür ikisinde de.. İlk dozu verirken ebe şöyle demişti şimdi bunu içirdim burdan çıkarken kussa korkma ilacı aldı demişti..

Evet hamzada ilk dozda yapmıştı Selim de olmadı şükür ikisinde de.. İlk dozu verirken ebe şöyle demişti şimdi bunu içirdim burdan çıkarken kussa korkma ilacı aldı demişti..
Şükür. İyiki olmamış. 2 kardeşim bile özellikleri, gelişimleri, ilaçlara verdikleri tepkiler o kadar farklı ki. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebilio. Yada tam tersi oluo. Aa iyi ya sevindim. Aşı boşa gitmesinde

Ne zamandır aktivite yapamıyoruz uykusuz kaldı yine yarım saate uyanmişti yapalım dedim zaman olmuyor yoksa yeni içti sütünüde melül bakti öyle yarım saat ben de aldım biraz çorbanın tadına baksın uyuyayım dedim elini öyle soktu ki ağzina kusmaktan kendini alamadi ya bu ara süt yoğurt bakliyat yiyorum bi şey mi etkiledi anlamadim
Ayarlayamadım ben şu saatleri doktor diyor yerse öğün olarak ver ben de arkasına veriyorum nasıl veriyorsunuz acaba
Birde sizin bebişler kusturuyormu kendini böyle o el hep ağizda bi öğürttürüyor kendini
Benim sütüm baya azaldı oluyor ki bazen üç saate 80 geliyor genelde 100 e düştü ve bunla yetiniyor yani anlamıyorum günde bi kaç kere mama verdiğimde oluyor tabi geneli pek içmek istemiyor acil çözüm bulmm lazım sütümede 160 cc felan dört saate geliyor bazen ama su tüketimimde ciddi azaldı

Gitmesin valla evet 368 tl verdim ona.. Sidefere de 108..battık bugün..
Sen demir damlası ne veriyorsun?

Canım sizin araştırılmış mıydı kusma sebebi?

Kızlar bizim bebe iki gündür çok aşırı kuduruk. Yani eli kolu bacağı hiç durmuyor. Yeni huy mu yüklendi bu velede. Haylazlıklar mı başladı bilmiyorum. Ama o kadar çılgın vahşi hareketleri var ki. Oyuncaklarına saldırıyor. Üstlerine atlıyor. Ağzını kocaman açıp elleriyle prçalıyor her şeyi. Oğlum sen ayı değilsin insan yavrususun diyorum. Bunlar dış dünyayla iletişime geçtikçe gerçek yüzleri mi meydana çıkıyor. Pirinç unu yediriyorum diye arpası mı fazla geldi. Delirdim bugün çok yordu beni.

Aynılar aynı birde 4 gündür çığlık atıyor ayy diye saçımı başımı yoluyor
Gecen farkettim peceteyi aldi elleriyle parcaladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…