Canım bugün bi götür baktır istersen ne olur ne olmaz ateş şakaya gelmez Allah korusun 37.5 üstüne çıkınca ne olursa olsun getir demişti sağlık ocağındaki hemşireBiz bugün gece hiç uyumadık akşamdan beri ateşli egemen.ama hasta değil grip değil burnu bile tıkalı değil ama ateşi 38.5 yanıyor...normal mi bu kızlar neden olur ki ya...başına böyle bişey gelen var mı.atesli ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor.
Damla canımSidefer toz mu rengi nasıl bizim oceana iyi alıştı seviyor
Bencede götür doktoraBiz bugün gece hiç uyumadık akşamdan beri ateşli egemen.ama hasta değil grip değil burnu bile tıkalı değil ama ateşi 38.5 yanıyor...normal mi bu kızlar neden olur ki ya...başına böyle bişey gelen var mı.atesli ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor.
İnsallah içer benimki de dün aldım daha hazırlamadım tozu şişeye dökecekmişimC ceylin1907 biz sidefer kullanıyoruz canım hiç bir yan etkisi olmadı memnum
Sidefer toz mu rengi nasıl bizim oceana iyi alıştı seviyor
Geçmiş olsunBiz bugün gece hiç uyumadık akşamdan beri ateşli egemen.ama hasta değil grip değil burnu bile tıkalı değil ama ateşi 38.5 yanıyor...normal mi bu kızlar neden olur ki ya...başına böyle bişey gelen var mı.atesli ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor.
Benimde kardiyolojiye götürmem lazim abladan ötürü bi türlü gidemedik doktorda yok saçma sapan yerdeMerhaba kızlar bugünde bebişin kulağı icin hastahanedeydik cok kaşıyordu sukur birşey yok ama bu doktor kalbinde üfürüm duydum kardiyolojiye git dedi yani 5 ay o kadar doktor dinledi niye farketmediler anlamadim.
Üfürüm başına gelen arkadaşlar var mı korku saldi icimi
İnsallah iyi olurlar yavrularımız cnmBenimde kardiyolojiye götürmem lazim abladan ötürü bi türlü gidemedik doktorda yok saçma sapan yerde
Üzülme büyüdükçe kapanabilen bir şey o
İnşallah önemli bir durum olsa direk her doktor duyardı emin ol demekki daha dikkatli dinlemiş götürürsün için rahat ederİnsallah iyi olurlar yavrularımız cnm
Başi silindi yazdıklarımın bugun kizim kustu yine fişkirir tarzda son kaşikla. doktorada salgın var diye gitmek istemiyorum kesin kilo almadi gibi geliyor hatta vermesinden korkuyorum öyle oldukça stres olup bebeğe yükleniyorum yesin diye Şu intölerans testi var duydunuz mu. Yaptırsammı diyorum alerjik bebek anneleri. En azından bakılmış olur 800-900 bi fiyati var çokta araştirmadım yani.
succulentaski size kanda mi bakıldı canim
BiZimde bir ara doktor demişti hafif var gibi çocuk kardiyolog görsün ama çok önemli bir şey değil dedi.Bir ara iki kızımıda götüreceğim ama fırsat olmadı bir türlüMerhaba kızlar bugünde bebişin kulağı icin hastahanedeydik cok kaşıyordu sukur birşey yok ama bu doktor kalbinde üfürüm duydum kardiyolojiye git dedi yani 5 ay o kadar doktor dinledi niye farketmediler anlamadim.
Üfürüm başına gelen arkadaşlar var mı korku saldi icimi
Banada birsey çıkmazda sen yinede götür dedi ihmal etmeyelim cnmBiZimde bir ara doktor demişti hafif var gibi çocuk kardiyolog görsün ama çok önemli bir şey değil dedi.Bir ara iki kızımıda götüreceğim ama fırsat olmadı bir türlü
Canim daha dün yaptırdım succunun da haberi var hatta. Tip fakültesi yaptı 5 kuruş ödemedim. Özel 900dedi bana da. Benimki doğduğundan beri kuauyordu zaten . Kaka da biraz kaç çıkmıştı 4 aylıkken filan. Bu hafta başı da kızarıklık oldu vucudunda apar topar götürdüm işte. Süt ve süt ürünleri alerhisi çıktı. Dok katı bı diyete girdim sucunun girdiği gibi.Başi silindi yazdıklarımın bugun kizim kustu yine fişkirir tarzda son kaşikla. doktorada salgın var diye gitmek istemiyorum kesin kilo almadi gibi geliyor hatta vermesinden korkuyorum öyle oldukça stres olup bebeğe yükleniyorum yesin diye Şu intölerans testi var duydunuz mu. Yaptırsammı diyorum alerjik bebek anneleri. En azından bakılmış olur 800-900 bi fiyati var çokta araştirmadım yani.
succulentaski size kanda mi bakıldı canim
Sen hiç verdin mi canim yoğurt filan ben biraz verdim bi sıkıntı olmamişti kaka da mukus ek gida ile geçti en son gittiğimde yapmamişlardi tekrarda gitmek istemedim aynısı mı test acaba öyleyse gideyim gittiğim özel bi doktorda yapıyomuş şu an gerek yok diyip duruyorCanim daha dün yaptırdım succunun da haberi var hatta. Tip fakültesi yaptı 5 kuruş ödemedim. Özel 900dedi bana da. Benimki doğduğundan beri kuauyordu zaten . Kaka da biraz kaç çıkmıştı 4 aylıkken filan. Bu hafta başı da kızarıklık oldu vucudunda apar topar götürdüm işte. Süt ve süt ürünleri alerhisi çıktı. Dok katı bı diyete girdim sucunun girdiği gibi.
Deri yaptırdık canım 4 aylıkken bişi çikmadi hafif süt ürünleri gibi dediler nasıl hafif oluyorsa. Hiç güvenemedim yama yaptilar o düzgün olmadi terledi filan. Tekrar üniye gidelim o zaman orada yapıyolar demi devlete randevu almiştim o günde ben işe başliycam aksi gibi. ikisi aynı olur heraldeCanım kanda alerji var mı yok mu diye yapılan bir test var o da böyle pahalı değil. Bu senin dediğin intolerans testi biraz para tuzağı olabilir. Doktorlar kaka veya deri testini öneriyor zaten. Biz deriden baktırdık.
Deri testi neden yaptırmıyorsun?
Bir de çıkacak şey belli yüksek ihtimalle süt sonra yumurta dana eti. Diğer alerjen gıdalar susam tahin kabuklu yemiş.
3 hafta bunları tüketmediğinde düzelme oluyorsa o gıdalara alerji vardır. Sonra yavaş yavaş yeniden gıdaları tüketmeye başlıyorsun. Semptomlar başlarsa bu sefer o gıdayı komple kesiyorsun.
Olayın mantığı bu. Bi yerlere paranı kaptırmadan, doktorların oyuncağı olmadan kendi kendine yapabileceğin en güvenilir test bu.
Deri yaptırdık canım 4 aylıkken bişi çikmadi hafif süt ürünleri gibi dediler nasıl hafif oluyorsa. Hiç güvenemedim yama yaptilar o düzgün olmadi terledi filan. Tekrar üniye gidelim o zaman orada yapıyolar demi devlete randevu almiştim o günde ben işe başliycam aksi gibi. ikisi aynı olur heralde
Para tuzakları zaten ben bulur kesin bende ondan güvenemedim.
Yaptım canım bi kaç gün aynı oldu mukusu hatta beter oldu. Bu birisi var sütün kalitelisinde bağliyor mukusu. Hastalalanmayancocuktu sanırımHafif mi yüksek mi şiddetini anlıyorlar derideki kabarıklıktan. Sadece kızardıysa hafif beyaz kabarıklık olursa şiddetli gibi. Tabi bebeklerde zor oluyor evet. Peki süt diyet yaptın mı?
O testlerin hiçbir zaman doğru sonuç garantisi yok. Testin amacı bize referans olması. Sen zaten bir kez yaptırmışsın. Tekrar tekrar yaparak doğru sonuç alamazsın. Yani testte negatif çıkan şeye alerjisi olabilir, pozitif çıkan şeye de olmayabilir aslında.
Ben olsam uğraşmazdım tekrar ama sen bilirsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?