Kızlar dün egemeni Dr a götürdüm gittiğimizde 40 olmuş ateşi.hemen pamuk falan yaptilar ilaç verdiler kan aldılar ikindin 4 e kadar 38.5 dan düşmedi ateşi.kafasj düşüyor vücudu çıkıyor yada tam tersi.kaninda enfeksiyon varmış nasıl oldu nasıl kaptı hiç anlamıyorum.uc gün sürer dediler.simdiye kadar kaç kez yükseldi kaç kez düşürdük sayısını bile bilmiyorum. Allah'tan eşimin babaannesi gelmisti dün denk geldi.yalniz kalmadım bu süreçte yoksa çok korktum titredikce cocuk sakın kalamadim.ne zormus annelik ya çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Çok geçmiş olsun hastanede mi tutacaklar sarp kanında enfeksiyonla doğmuştu antibiyotik tedavisi uyguladılar 15 günde geçti sizin de tez zamanda geçer inşallah neyse ki erkenden götürdün doktora daha kötü olmadan
Bende üç dört gündür yemiyorum süt ürünü.hiç de gidesim yok doktora bu pandemide hasta edip getirmek istemiyorum.bir aydan önce bir anlamı yok mu canım.onbeş gün kadar sonra ek gıdaya başlayacaktım halbuki.peki yoğurdu falan hangi aşamada deniyoruz.anne yemeye başlayınca hangi ölçüde yiyerek ilerliyor bir sıralaması var mı.çok bilgi vardır internette ama hiç araştırma yapasım bile yok nedense bu konuda zaten birkaç gün canımı yeterince sıktım daha okuyup durmak istemiyorum.kendimce bir yol çizip ilerleyeyim diyorum.açık uçlu bir alan gerçekten bir doktorun dediğini bile bir diğeri tam tersini savunarak reddediyor
Kızlar bu uyku gerilemesi 4. Ay değil miydi ya. Biz yeni yaşıyoruz sanırım delireceğim 3 gündür. 5te gülücüklerle uyanıyor. Sonrasında max 20 dk uyuyor asla uykuya döndüremiyorum. O uyanmadan dürtme yöntemi falan asla işe yaramıyor. Bu sefer dürtünce uyanıyor tamamen.
Kızlar dün egemeni Dr a götürdüm gittiğimizde 40 olmuş ateşi.hemen pamuk falan yaptilar ilaç verdiler kan aldılar ikindin 4 e kadar 38.5 dan düşmedi ateşi.kafasj düşüyor vücudu çıkıyor yada tam tersi.kaninda enfeksiyon varmış nasıl oldu nasıl kaptı hiç anlamıyorum.uc gün sürer dediler.simdiye kadar kaç kez yükseldi kaç kez düşürdük sayısını bile bilmiyorum. Allah'tan eşimin babaannesi gelmisti dün denk geldi.yalniz kalmadım bu süreçte yoksa çok korktum titredikce cocuk sakın kalamadim.ne zormus annelik ya çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Günaydınlar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah pek bakamadım. Mertin vücudunda kırmızılılar çıkmıştı ben isilik diye düşündüm ama 1 haftada ancak geçti şimdi tekrar bir bacağında çıkmış bu isilik mi?
Günaydınlar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah pek bakamadım. Mertin vücudunda kırmızılılar çıkmıştı ben isilik diye düşündüm ama 1 haftada ancak geçti şimdi tekrar bir bacağında çıkmış bu isilik mi?
Çok geçmiş olsun hastanede mi tutacaklar sarp kanında enfeksiyonla doğmuştu antibiyotik tedavisi uyguladılar 15 günde geçti sizin de tez zamanda geçer inşallah neyse ki erkenden götürdün doktora daha kötü olmadan
Biz yine hasta oluyoruz öksürüyorlar hapşiriyorlar kızımı okula göndermiycem komşunun çocuğu gelmişti hasta önünü alamadım annesi çok sorumsuz kızımda yüreğimi tüketiyor durmadı başa sarıyoruz hep ya
Biz de anlamadık 1 gün içinde annenin kanı gidip kendi kanı geliyormuş vücuduna geldiğinde de enfeksiyon var dediler baya da yüksekti sevindim evde olmanıza en azından rahat olursunuz
Oluyordu cnm ben bi ara uykuluyken mama veriyordum az birsey 30 ml kollarinda bacaklarinda döküntü oluyordu yüzünde bile çıkıyor du hatta pisikte olmustu.
Köy yoğurdu yediğimde kakadan kan geliyordu
Hangisini yaptıracaksın menenjitin canım sanırım nimenrixin fiyatıydı bu
Ben ikisinide yaptırdım hem nimenrix hem bexsero
İki doz oldu ikisindende 13. 14. Aylarda 3. Dozları kaldı
Kızlar size bi konuda fikir danışmak için geldim. Şimdi ara tatile girdik malum. Benim süt stoklarım bitti. Tekrar okula başladığımda bizim kız 5,5 aylık olacak. Benden ayrı kaldığı süre 3,5 max 4 saat oluyo. Sizce tekrar süt stoklayayım mı ? Artık bu ara tatilde yoğurt olsun çorba olsun biraz daha vermeyi düşünüyorum. Yoksa bunlarla atıştırarak mı geçirelim o süreyi? Kararsız kaldım. Hangisi doğru olur.