2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok geçmiş olsun hastanede mi tutacaklar sarp kanında enfeksiyonla doğmuştu antibiyotik tedavisi uyguladılar 15 günde geçti sizin de tez zamanda geçer inşallah neyse ki erkenden götürdün doktora daha kötü olmadan

Valla diyet verecez bir ay sonra kontrol dedi söylemediler başka bişey ama yumuşatıcı yi bile yasakladı bir daha test yaparlar diye düşünüyorum

Ucunda minik sivilceler var bir de kabartili duruyor

Bende ondan korkuyorum kizimda da cok yasadim☹

Başladım ama arada veriyordum
Alerji gibi duruyor ama bilemeyis tabi geziyor mu böyle kızarıklık böyle bı yer kızarıyor sonra geçiyor başka yere gibi

Kızlar bu uyku gerilemesi 4. Ay değil miydi ya. Biz yeni yaşıyoruz sanırım delireceğim 3 gündür. 5te gülücüklerle uyanıyor. Sonrasında max 20 dk uyuyor asla uykuya döndüremiyorum. O uyanmadan dürtme yöntemi falan asla işe yaramıyor. Bu sefer dürtünce uyanıyor tamamen.

Alerji gibi duruyor ama bilemeyis tabi geziyor mu böyle kızarıklık böyle bı yer kızarıyor sonra geçiyor başka yere gibi
Şöyle önce kolunda gövdesinde ve bacağında çıktı o 1 haftada ancak geçti sonra soyuldu oralar iyileşti şimdi diğer bacağının kenarında çıktı

Beş ay sonucun sanırım canım,bir öncekinde kaçtı kilosu bu ay bayağı azaldı bizim aldığı kilo

Çok geçmiş olsun canim hemen iyilesir insallah
Bizde de oluyor ben ne zaman mama vermeye çalışsam olurdu laktoz alerjimiz var o yüzdenmiş meğersem

Çok geçmiş olsun
Bende tam anlayamadım canım ama kızların da dediği gibi alerji olabilir

Yok canım evdeyiz dün düşünce geldik evimize.insallah hemen geçer ya. 15 gün de uzunmuş nasıl oldu o öyle ya doğumda Allah Allah.

Yok canım evdeyiz dün düşünce geldik evimize.insallah hemen geçer ya. 15 gün de uzunmuş nasıl oldu o öyle ya doğumda Allah Allah.
Biz de anlamadık 1 gün içinde annenin kanı gidip kendi kanı geliyormuş vücuduna geldiğinde de enfeksiyon var dediler baya da yüksekti sevindim evde olmanıza en azından rahat olursunuz

@severcnm senin bebekte laktoz intoleransı mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum

Bizimkinin de aynı öyle. Hep sırtüstü yatıyor yan çok nadir yattığı ben ona bağlamıştım ama
Ama enteresan bi şekilde kafasını koyduğu yer, yani tam arkası değilki yassı olan yer. Birazcık tepeye yakın. Ondan tuhafıma gitti

Senin bebekte deride döküntü var mıydı canım,laktoz intoleransında onu da yazıyorlar merak ettim
Oluyordu cnm ben bi ara uykuluyken mama veriyordum az birsey 30 ml kollarinda bacaklarinda döküntü oluyordu yüzünde bile çıkıyor du hatta pisikte olmustu.
Köy yoğurdu yediğimde kakadan kan geliyordu

Hangisini yaptıracaksın menenjitin canım sanırım nimenrixin fiyatıydı bu
Ben ikisinide yaptırdım hem nimenrix hem bexsero
İki doz oldu ikisindende 13. 14. Aylarda 3. Dozları kaldı

Kızlar size bi konuda fikir danışmak için geldim. Şimdi ara tatile girdik malum. Benim süt stoklarım bitti. Tekrar okula başladığımda bizim kız 5,5 aylık olacak. Benden ayrı kaldığı süre 3,5 max 4 saat oluyo. Sizce tekrar süt stoklayayım mı ? Artık bu ara tatilde yoğurt olsun çorba olsun biraz daha vermeyi düşünüyorum. Yoksa bunlarla atıştırarak mı geçirelim o süreyi? Kararsız kaldım. Hangisi doğru olur.

Bizim kızın yine kusması oldu yumurtadan sonra kaç saat öğürerek kalktı midesi baya rahatsız oldu biz acı mercimek filan yiyemiyoruz daha heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…