Kızlar bizim bebe iki gündür çok aşırı kuduruk. Yani eli kolu bacağı hiç durmuyor. Yeni huy mu yüklendi bu velede. Haylazlıklar mı başladı bilmiyorum. Ama o kadar çılgın vahşi hareketleri var ki. Oyuncaklarına saldırıyor. Üstlerine atlıyor. Ağzını kocaman açıp elleriyle prçalıyor her şeyi. Oğlum sen ayı değilsin insan yavrususun diyorum. Bunlar dış dünyayla iletişime geçtikçe gerçek yüzleri mi meydana çıkıyor. Pirinç unu yediriyorum diye arpası mı fazla geldi. Delirdim bugün çok yordu beni.
Kızlar bizim bebe iki gündür çok aşırı kuduruk. Yani eli kolu bacağı hiç durmuyor. Yeni huy mu yüklendi bu velede. Haylazlıklar mı başladı bilmiyorum. Ama o kadar çılgın vahşi hareketleri var ki. Oyuncaklarına saldırıyor. Üstlerine atlıyor. Ağzını kocaman açıp elleriyle prçalıyor her şeyi. Oğlum sen ayı değilsin insan yavrususun diyorum. Bunlar dış dünyayla iletişime geçtikçe gerçek yüzleri mi meydana çıkıyor. Pirinç unu yediriyorum diye arpası mı fazla geldi. Delirdim bugün çok yordu beni.
Ben de bugün arkasına yastık koyup yarı oturttum ayy aylardır kucakta sessiz oturan bebeğin içinden canavar çıktı çevresine bir uzanışı saldırması vardı ki abisinin kalemliğini defalarca yıktı oğlum gerçek yüzün bu muydu dedim bende,gelecek kavgaları gördüm bi an üç çocukla
Ben de bugün arkasına yastık koyup yarı oturttum ayy aylardır kucakta sessiz oturan bebeğin içinden canavar çıktı çevresine bir uzanışı saldırması vardı ki abisinin kalemliğini defalarca yıktı oğlum gerçek yüzün bu muydu dedim bende,gelecek kavgaları gördüm bi an üç çocukla
Bizim öyle çok kusması yok şükürde kustuğu zaman çok miktarda kusuyor
Mesela ilaç verirken kustu burnunu temizlerken kustu elini sokuyor bir haftada üç kere bazen ayda bi iki kere oluyor
normal karişiliyorlarda miktari çok işte onada fazla beslenmiştir filan diyorlar anlamadim
Evet hanımlar 5 aydır neden doğru düzgün emmedigini sonunda buldular. Bebegin kakasında anormallik varmış laktozla ilgili bir damla verdiler laktazm diye her emzirmede kullanacağız fayda etmezse 1 ay sonra rapor çıkaracaklar
Bizimki de aynı böyle ya ellerimizi tutup tutup ağzına sokuyor hiç bişey bulamazsa yüzümüze saldırıyor dişten kesin uyutuyorum 10 dakika sonra ağlayarak uyanıp elini ağzına sokuyor hemen bugün bütün gün söylendi yemin ediyorum sinirlerim yıprandı ağlamıyor da söyleniyor sadece kaynanamla aynı evde yaşıyorum sanki neler neler yapıyorum bi susmuyo velet suratında sürekli ağlamaklı bi ifade söylenip duruyor artık bi daha uyanırsa calpol vericem biraz rahatlasın da uyusun hem ona hem bize yazık hiç birimiz uykumuzu alamıyoruz
tubaslk
makineden az çıktığını şöyle anlıyordum bazen mesela o gece uykusuna geçmiş oluyor sağdıktan sorna mıkırdanınca memeye alıyorum emiyor süt geliyor
Tam boşaltması lazım memeyi emzirdikten bir yarım saat sonra emzirmeyi dene emiyorsa aç demekki , uzun süre emzirmeye çalış bence doktorun dediği gibi bir dene saatte bir emzirmeyi veya 1 öğün iki öğün sağ ve biberonla verki ne kadar içtiğini görürsün. Bu zamanlarda bebek 800ml-1000ml arası içmesi lazım günde
Ne zamandır aktivite yapamıyoruz uykusuz kaldı yine yarım saate uyanmişti yapalım dedim zaman olmuyor yoksa yeni içti sütünüde melül bakti öyle yarım saat ben de aldım biraz çorbanın tadına baksın uyuyayım dedim elini öyle soktu ki ağzina kusmaktan kendini alamadi ya bu ara süt yoğurt bakliyat yiyorum bi şey mi etkiledi anlamadim
Ayarlayamadım ben şu saatleri doktor diyor yerse öğün olarak ver ben de arkasına veriyorum nasıl veriyorsunuz acaba
Birde sizin bebişler kusturuyormu kendini böyle o el hep ağizda bi öğürttürüyor kendini
Benim sütüm baya azaldı oluyor ki bazen üç saate 80 geliyor genelde 100 e düştü ve bunla yetiniyor yani anlamıyorum günde bi kaç kere mama verdiğimde oluyor tabi geneli pek içmek istemiyor acil çözüm bulmm lazım sütümede 160 cc felan dört saate geliyor bazen ama su tüketimimde ciddi azaldı
Aynen sormailk ikinin koşturmaları kavgalarına hiç değinmeyeyim bu da onlara uymaya başladı ya şaka gibi.ortanca bıgün kanepe tepelerinde maymun gibi geziniyor kucağımda minik baktım ki kucağımdan öne öne atıyor kendini kahkahayla,abisinin hareketlerine.bi kaç gündür bunu düşünüyorum bu da onlar gibi çıktı Allahım diye
Tam boşaltması lazım memeyi emzirdikten bir yarım saat sonra emzirmeyi dene emiyorsa aç demekki , uzun süre emzirmeye çalış bence doktorun dediği gibi bir dene saatte bir emzirmeyi veya 1 öğün iki öğün sağ ve biberonla verki ne kadar içtiğini görürsün. Bu zamanlarda bebek 800ml-1000ml arası içmesi lazım günde
Canım bestlak ve solgar tek işe yarayan şey oldu bende
Biz bugün gece hiç uyumadık akşamdan beri ateşli egemen.ama hasta değil grip değil burnu bile tıkalı değil ama ateşi 38.5 yanıyor...normal mi bu kızlar neden olur ki ya...başına böyle bişey gelen var mı.atesli ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor.