2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Senin tabirlerin beni çok güldürüyor

Ben de bugün arkasına yastık koyup yarı oturttum ayy aylardır kucakta sessiz oturan bebeğin içinden canavar çıktı çevresine bir uzanışı saldırması vardı ki abisinin kalemliğini defalarca yıktı oğlum gerçek yüzün bu muydu dedim bende,gelecek kavgaları gördüm bi an üç çocukla

Ooo sizin ev tam curcuna

Canım sizin araştırılmış mıydı kusma sebebi?
Bizim öyle çok kusması yok şükürde kustuğu zaman çok miktarda kusuyor
Mesela ilaç verirken kustu burnunu temizlerken kustu elini sokuyor bir haftada üç kere bazen ayda bi iki kere oluyor
normal karişiliyorlarda miktari çok işte onada fazla beslenmiştir filan diyorlar anlamadim

Yani şükür zaten 6 ayı doldurdunuz nerdeyse anca buldular

Bizimki de aynı böyle ya ellerimizi tutup tutup ağzına sokuyor hiç bişey bulamazsa yüzümüze saldırıyor dişten kesin uyutuyorum 10 dakika sonra ağlayarak uyanıp elini ağzına sokuyor hemen bugün bütün gün söylendi yemin ediyorum sinirlerim yıprandı ağlamıyor da söyleniyor sadece kaynanamla aynı evde yaşıyorum sanki neler neler yapıyorum bi susmuyo velet suratında sürekli ağlamaklı bi ifade söylenip duruyor artık bi daha uyanırsa calpol vericem biraz rahatlasın da uyusun hem ona hem bize yazık hiç birimiz uykumuzu alamıyoruz

tubaslk makineden az çıktığını şöyle anlıyordum bazen mesela o gece uykusuna geçmiş oluyor sağdıktan sorna mıkırdanınca memeye alıyorum emiyor süt geliyor
Tam boşaltması lazım memeyi emzirdikten bir yarım saat sonra emzirmeyi dene emiyorsa aç demekki , uzun süre emzirmeye çalış bence doktorun dediği gibi bir dene saatte bir emzirmeyi veya 1 öğün iki öğün sağ ve biberonla verki ne kadar içtiğini görürsün. Bu zamanlarda bebek 800ml-1000ml arası içmesi lazım günde
Canım bestlak ve solgar tek işe yarayan şey oldu bende

Ooo sizin ev tam curcuna
Aynen sormailk ikinin koşturmaları kavgalarına hiç değinmeyeyim bu da onlara uymaya başladı ya şaka gibi.ortanca bıgün kanepe tepelerinde maymun gibi geziniyor kucağımda minik baktım ki kucağımdan öne öne atıyor kendini kahkahayla,abisinin hareketlerine.bi kaç gündür bunu düşünüyorum bu da onlar gibi çıktı Allahım diye

Onun yerine momstok var bendede galactago damlamı bestlak mı sence canim

Aynılar aynı birde 4 gündür çığlık atıyor ayy diye saçımı başımı yoluyor
Gecen farkettim peceteyi aldi elleriyle parcaladi

Biz de öyle boğuşuyoruz güreşiyoruz resmen elime yüzüme saldırıyor şapşik ya

Biz bugün gece hiç uyumadık akşamdan beri ateşli egemen.ama hasta değil grip değil burnu bile tıkalı değil ama ateşi 38.5 yanıyor...normal mi bu kızlar neden olur ki ya...başına böyle bişey gelen var mı.atesli ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…