- 5 Ekim 2020
- 14.635
- 40.027
- 548
- 36
Kızlar size bi konuda fikir danışmak için geldim. Şimdi ara tatile girdik malum. Benim süt stoklarım bitti. Tekrar okula başladığımda bizim kız 5,5 aylık olacak. Benden ayrı kaldığı süre 3,5 max 4 saat oluyo. Sizce tekrar süt stoklayayım mı ? Artık bu ara tatilde yoğurt olsun çorba olsun biraz daha vermeyi düşünüyorum. Yoksa bunlarla atıştırarak mı geçirelim o süreyi? Kararsız kaldım. Hangisi doğru olur.
Bence stokla cnm ne olur ne olmaz ana öğünü zaten süt olacakKızlar size bi konuda fikir danışmak için geldim. Şimdi ara tatile girdik malum. Benim süt stoklarım bitti. Tekrar okula başladığımda bizim kız 5,5 aylık olacak. Benden ayrı kaldığı süre 3,5 max 4 saat oluyo. Sizce tekrar süt stoklayayım mı ? Artık bu ara tatilde yoğurt olsun çorba olsun biraz daha vermeyi düşünüyorum. Yoksa bunlarla atıştırarak mı geçirelim o süreyi? Kararsız kaldım. Hangisi doğru olur.
Cnm senin bebegin alerjisi var mı bana bu doktor alerjik bebekler istahsız olur dedi sende cok cektin bu iştah konusunda bendeBizim kızın yine kusması oldu yumurtadan sonra kaç saat öğürerek kalktı midesi baya rahatsız oldu biz acı mercimek filan yiyemiyoruz daha heralde
Canım alerji testi yaptırdık bi şey çikmamişti gittiğim doktor hep bi dahakine atti ama bence var yumurta yoğurt verme daha dedi ben verdim bişey olmadi diye vermiştim ama resmen balgam çikardi artık kusmaktan kaç saat kalktı midesi bizim iştah toparlamıştı ama artik yok hastalık bizde kronik hala geldi nerdeyse Siz alerji testi yaptırdınızmı saat aralıkları nasıl ? Ne kadar içiyor bazen oluyor hiç içmiyor en son 7600 dü bi ayda 800 gr yakın almiş ama hiç olmadiği kadar iyiydi o ara iştahi kalmadiCnm senin bebegin alerjisi var mı bana bu doktor alerjik bebekler istahsız olur dedi sende cok cektin bu iştah konusunda bende
Menenjitin ilk dozu mu 7.ayda yapılcak? Genelde 9 aydan önce menenjiti önermior drlar. Bende 9 aydan sonra yapılan menenjiti yaptırcam.5.ay kontrolümüzden geldik 5kiloyuz 60cm boy rota 2.doz olduk 7.ayda bizede menenjit var dedi doktor.
Ek gıdaya 1 2 haftaya başlayabilirsin anne sütü almadığı için dedi bir de kitapçık verdi.
Yoğurt, sebze ve meyve püresi, peynir, havuç suyu, çorba, pekmez, yumurta sarısı, muhallebi. Ev yapımı bebe biskuvisi tarifi de var
ama ben püreye hiç başlamam ezerek ufak ufak başlatırım. Sadece gazlı sebzeleri daha sonra başlatmakta fayda var.
Bizim kakadan baktilar cnm hep mukusluydu alerji testi kesin sonuc vermiyor dedi bakalim 1 ay sonra ne yapacaklar defne 10 kasim 6900 gram 14 ekimde 6700 gramdiCanım alerji testi yaptırdık bi şey çikmamişti gittiğim doktor hep bi dahakine atti ama bence var yumurta yoğurt verme daha dedi ben verdim bişey olmadi diye vermiştim ama resmen balgam çikardi artık kusmaktan kaç saat kalktı midesi bizim iştah toparlamıştı ama artik yok hastalık bizde kronik hala geldi nerdeyse Siz alerji testi yaptırdınızmı saat aralıkları nasıl ? Ne kadar içiyor bazen oluyor hiç içmiyor en son 7600 dü bi ayda 800 gr yakın almiş ama hiç olmadiği kadar iyiydi o ara iştahi kalmadi
Bizde 3 üncüye hasta oluyoruz bende bunaldım artık hep hasta oluyorBiz yine hasta oluyoruz öksürüyorlar hapşiriyorlar kızımı okula göndermiycem komşunun çocuğu gelmişti hasta önünü alamadım annesi çok sorumsuz kızımda yüreğimi tüketiyor durmadı başa sarıyoruz hep ya
Bexsero fiyatı canım. Dıgerı 200 küsürlerde. 7.ayda başlıcaz 3 doz dedi doktorumuz. Kızımda 2 doz nimenrixti . Ben kesinlikle yaptırıcam . Kızımla beraber arkadaşımn kızı menenjitten bir kol ve 2 bacağı kesildi . Aylarca hastanede yattı. Hangisi olur karar vermedim daha arastırıcam ama doktorumuz bexseroyu öneriyorum dedi bakalımHangisini yaptıracaksın menenjitin canım sanırım nimenrixin fiyatıydı bu
Ben ikisinide yaptırdım hem nimenrix hem bexsero
İki doz oldu ikisindende 13. 14. Aylarda 3. Dozları kaldı
Ben bir önceki oğlumda beşbuçukta başlamıştım.her sabah çıkmadan sağıyordum,üç saat kalıyordum okulda.bir hafta on gün galan sağdım baktım ki içmemiş ben de sağmayı bırakmıştım yoğurt falan yiyordu birazKızlar size bi konuda fikir danışmak için geldim. Şimdi ara tatile girdik malum. Benim süt stoklarım bitti. Tekrar okula başladığımda bizim kız 5,5 aylık olacak. Benden ayrı kaldığı süre 3,5 max 4 saat oluyo. Sizce tekrar süt stoklayayım mı ? Artık bu ara tatilde yoğurt olsun çorba olsun biraz daha vermeyi düşünüyorum. Yoksa bunlarla atıştırarak mı geçirelim o süreyi? Kararsız kaldım. Hangisi doğru olur.
Biz hep evdeyiz hatta büyük salondan çikarmadik kendini hiç suçlama onun için lütfen Bizimde abla okula gidip geliyorBizde 3 üncüye hasta oluyoruz bende bunaldım artık hep hasta oluyorevden biz çıkıyoruz çocuk yine hasta ya evdemi kalmamız lazım hepimiz anlamadım ki
500 küsür ödedik biz bexeroyaBexsero fiyatı canım. Dıgerı 200 küsürlerde. 7.ayda başlıcaz 3 doz dedi doktorumuz. Kızımda 2 doz nimenrixti . Ben kesinlikle yaptırıcam . Kızımla beraber arkadaşımn kızı menenjitten bir kol ve 2 bacağı kesildi . Aylarca hastanede yattı. Hangisi olur karar vermedim daha arastırıcam ama doktorumuz bexseroyu öneriyorum dedi bakalım
Yaa inşallah geçer canım ya laktoz intoleransı dimi sadece sizin onun için mama verdiler miBizim kakadan baktilar cnm hep mukusluydu alerji testi kesin sonuc vermiyor dedi bakalim 1 ay sonra ne yapacaklar defne 10 kasim 6900 gram 14 ekimde 6700 gramdi
Aynen ya size de geçmiş olsun cnm habire burun temizliyorum benBiz hep evdeyiz hatta büyük salondan çikarmadik kendini hiç suçlama onun için lütfen Bizimde abla okula gidip geliyor
Çok kötü bir salgın var çok öksürmüyorsa buna şükredelim geçer inşallah bende çok bunaldım hastaliktan ama dediğim gibi öksürük felan bi salgın var canım akciğerlere inmesinde inşallah geçmiş olsun
Yoğun çLişiyomuş Allah yardımcınız olsun Bizimde 7-8 hep kiziyorum hafta sonuda çalişinca bunalırsınız nöbet oluyor hep ben baktım hastaykenKızlar selam bugün farklı bir konu için size yazıyorum çok sinirliyim eşime karşı. Eşim çok iyi niyetlidir ve kimseye ne kötü söz ne hayır diyemiyorum maalesef beş yıldır çalıştığı iş yerinde sabah 8:30 akşam 6:30 çalışması gerekirken akşamları 8.09’dan önce eve gelmiyor ve pazar günü dahi çalıştırıyorlar fakat hiç mesai ödemiyorlar Yani beleşe çalışıyor. Üçümüz bebek dahil hasta olduk ve iki gün rapor aldı cuma cumartesi için maalesef bu salaklar pazar günü sayım var diye onu arayıp ısrarla gelmesini istiyorlar eşimde doğru söylüyosunuz kusura bakmayın ama gelemem diyip alttan almaya çalışıyor. Ben de bunların hepsini duyuyorum hoparlör açık sinirden çatladım niye bir şey demiyorsun gitme gerekirse çıkışını versinler umrumda değil diyorum dava açarız diyorum ama hiç ses çıkarmıyor. Ne yapayım ya gaz verip Onların üstüne mi Salayım yoksa tamam gitmi diyim şaşırdım kaldım
Evet mama vermediler diyette yap demediler laktazm diye bir damla verdiler her beslenmeden önce ver dediler 1 ay sorna gel dediler arastirma hastahanesi cnmYaa inşallah geçer canım ya laktoz intoleransı dimi sadece sizin onun için mama verdiler mi
Bende diyorum kendi kendime benim gazıma gelir işsiz kalır sonra bana patlar senin yüzünden diğe .. of çok bunaldım .. tuzlada oturuyoruz beş yıldır depo muhasebecisi aldığı para 6.000₺ …Yoğun çLişiyomuş Allah yardımcınız olsun Bizimde 7-8 hep kiziyorum hafta sonuda çalişinca bunalırsınız nöbet oluyor hep ben baktım hastayken
Bunun için hiç arayı bozdurma bence şu dönemde özellikle güzellikle söylesin gitmesin daha sonra bakarsınız hemen iş bulamazsa dava filan çok yorar sizi olmadi ısrar ederlerse pazarda rapor alabilir
Bi de öyle bi durumda var. Benim sağdığım 120 ml lik sütlerin çoğu çöpe gidiyor. Kv diyorki her gün çok sağmışsın. İçmiyorda doğru dürüst. Hele bikaç gün geçsin bakayım. Öyle karar vereyim ne yapacağıma. Belki 60 ml 60 ml sağarım en fazla. Dursun dolapta. BakalımBen bir önceki oğlumda beşbuçukta başlamıştım.her sabah çıkmadan sağıyordum,üç saat kalıyordum okulda.bir hafta on gün galan sağdım baktım ki içmemiş ben de sağmayı bırakmıştım yoğurt falan yiyordu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?