2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok geçmiş olsun canim hemen iyilesir insallah

Bizde de oluyor ben ne zaman mama vermeye çalışsam olurdu laktoz alerjimiz var o yüzdenmiş meğersem

Çok geçmiş olsun

Bende tam anlayamadım canım ama kızların da dediği gibi alerji olabilir
Anladim kızlar hiç istemezdim yine alerji ile ugrasmayi kizimda da yaşadım ama onda bu sekil döküntü olmadı o yüzden emin olamadim ama.bir sıkıntısı olduğu belliydi gece saat başı uyanmaya başladı sürekli mizmiz☹
Çok geçmiş olsun canim ya

Umarim çikmaz canım sizede geçmiş olsun egzema için kremle var onlardan kullanmayi bir dene inşallah tolere eder vücudu

Bende diyorum kendi kendime benim gazıma gelir işsiz kalır sonra bana patlar senin yüzünden diğe .. of çok bunaldım .. tuzlada oturuyoruz beş yıldır depo muhasebecisi aldığı para 6.000₺ …
Kardeşim mühendis hala boşta pandemiden bence şu dönem çok sıkıntı bi geçsin hala devam ederse bakarsınız canim bence maaşta iyi İstanbul şartlarında zordur belki memur maaşından fazla yine de içini siz bilirsiniz

Bende diyorum kendi kendime benim gazıma gelir işsiz kalır sonra bana patlar senin yüzünden diğe .. of çok bunaldım .. tuzlada oturuyoruz beş yıldır depo muhasebecisi aldığı para 6.000₺ …

O kadar çalışmaya kazandığımız hiçbir şey değil ya. Her gün eriyor paramız. Zam alamıyoruz.
Eşinin bilmesi gereken şey sustukça tepesine biniliyor insanın bu tarz iş yerlerinde. Herkes semer vuruyor tabiri caizse. Ben iş yerimde öyle mesai olur succu kalır. Hafta sonu gelinecek succu gelir. Baştan sorun çıkarmayınca. Diğer kızlar eşim izin vermiyor diye yırtardı. Ben bok sürdürmicem ya kendime ben kalırım diye atlarım. En son beni vardiyaya sürdüler succunun eşi rahat bir sorun olmaz diye laf çıkarmışlardı. Çok şükür hamile kaldım vardiyada 2 ay çalıştım perişan oldum. Devam etseydim boşardı artık adam heralde. Döndüğümde de her şeye çocuğu bahane edicem. Bahanesi olan kıymetli oluyor. Duyuyorum onlar zam almış üstüne. Ben istemediğim için zam da yok.
Valla ezdirmesin kendini. Nereye kadar böyle. İnsanın ağrına gidiyor artık. Ama sen kavga etme eşinle bunun için.

500 küsür ödedik biz bexeroya
2 sene önce büyük kızıma yaptırdım 400 tl ye almıştık eczaneden
Sen nerden alıyorsun aşıları
Osmangazi aritmi hastanesi
Bursa da dırek hastane yapıyor ben alıp gitmiyorum canım. Doktorumuz da Hüseyin Tatar cok memnunum kendısınden. Kızım kuvezde kalmıştı aralıkta 4 yasına gırecek her zaman ona gidiyorum.

Aynen öyle canım bende üzülüyorum evet 6000₺ iyi gözükğyor ama haftada nerdeyse 70 saat yani fabrikda çalışsa mesaiden alırdı o kadar para zaten ve istanbulda kiralr olmuş üç milyar … bilmiyorum en sonunda dedimki ben fevri davrandım ama sen idare et boş ver sallama yıl sonu geliyor bunu bahane edip iyi zam iste fln fln ne diym bu sefer işsiz kalcak evde esip gürlicek

Bizde medicanaya gidiyoruz sağlık sigortası olduğu için anlaşmalısı var sadece özel aşılara para veriyoruz hastane yapıyor bizimde
Daha önce büyük kızımda özel muayenehaneye götürüyordum çok sevdiğim bir doktordu oda sen al eczaneden sonra yanlış anlaşılma olmasın ben aşı için ücret almıyorum diyordu.2 sene geçti üzerinden 400 tl ye aldık aynı fiyata yapmaları çok ilginç şaşırdım
Yarın bi arayıp sorayım bende

Hastaneler hasta cekmek icin belki toplu alıyorlarsa bende sasırdm cunku. Kızımda da 200 civarı rotaya vermıstım bunda da 267 olunca sasırdm ama kadın yanımda gidip eczaneye aldı . Sünneti medicana da yaptırdık bizde.

Ben rotayı 367 ye aldım 2 gün önce

Ama enteresan bi şekilde kafasını koyduğu yer, yani tam arkası değilki yassı olan yer. Birazcık tepeye yakın. Ondan tuhafıma gitti
Bilemedim ki. Aylık kontrolüne gidince sağlık ocağına sor istersen.

Canım bence her gidişinde sabah ya da önceki akşam sağıp alt dolaba koy buzluğa stok yapma. En fazla bir ay böyle gider zaten sonra büyümüş olcak çorbayla falan geçiştirir babanesi o öğünü. Hem sen yorulmamış olursun sürekli sağarak.

Rotayı merkezde 370 dediler çiftlikköyden 350ye aldık neye göre değişiyorsa bu fiyatlar artık

kızlar bizim gibi hasta olup antibiyotik kullanan çok bebiş vardı burda. Antibiyotik ishal yapar ama Biz antibiyotiği keseli 10 gün olmasına rağmen, 10 gündür ishalimiz devam ediyodu. Dr u aradık. Dediki “bağırsak florası bozulmuştur, maflor plus damla kullanın” ki bizde öylece başladık. Şükür şimdi daha iyi. Sizinde aklınızda olsun. Antibiyotikle beraber aslında bu damlanında verilmesi lazımmış.

Bize antibiyotik ile birlikte probiyotik vermişti doktorumuz

Kızlar bu diş olayı felaketmiş gerçekten dün gece biraz daha iyiydi 1 defa uyandı sadece mama verdim sonra döndü kendi kendine uyudu şükür ama 12 saatte bir calpol vermezsem asla durmuyo calpolu veriyorum rahatlıyor biraz daha havuç falan denedim ama onları da istemedi hiç calgel sürdüm onun da bi yararını görmedik iyice şişti damağı ne bulsa ağzına sokup kaşımaya çalışıyor sürekli söyleniyor inşallah çabucak çıkarır

Evet canım vardı ama şu an ne durumda bilmiyorum ben peynir falan yemeye başladım ufaktan ama yoğurt sütlü tatlı falan hala korkuyorum yemeye
Alerji maması mı verdiler cnm size mukuslu kakaları var mı
Ban abi damla verdiler her emzirmede veriyoeum ama 3 gün oldu hala ayni mukuslu kakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…