Yani 2 dedim ama tabi bilmiyorum inşallah otururİki sene ederse çok iyi zaten canım o kadar bile oturmuyor benimkiler taş çatlasa bir sene.
Genelde 2 uyku bazen 3Bir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Ayy gece 4.30 da uyanınca bir daha kaçta uyuyor?Allah kolaylık versin yaBizimki de akşam 7 civarı uyuyor gece 4.30 da uyanıyor.aksam 7 ye kadar 4-5 kez uyuyor
Evet oturuyorum bende, mama sandalyesine başladık koltukta kucakta hep oturuyoruz artık.. Ek gıdaya da başladım şükür şimdilik iştahlı seviyor kaşığı görünce heyecanlanıyor maşallahMerhaba hanımlar nasılsınız. Oturturuyormusunuz artık bebekleri. Yürüteç kullanmaya başlayan var mı. Biz ek gıdaya hiç giremedik bile. Ağzına doğru bir şey götürünce direk kafasını geri atıp dudaklarını kitliyor bizim ki. Napıcam bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bende hastalandım ama neyseki çabuk toparladım çocuklar hasta olmadan.Hatta ilk gün kovid mi oldum acaba dedim ama çok şükür değilmişim
Sayfalar birikmiş okudum hasta bebişler ve anneleri var çok geçmiş olsun herkese
Bizde ek gıdaya yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz.kısa sürelerle mama sandalyesine oturtuyorum
Valla sonrasında öğlene kadar her bir buçuk saatte yarım saat uyuyor.ogleden sonra da iki uyku yapıyor akşam 7 de gece uykusuna geciyiorYani 2 dedim ama tabi bilmiyorum inşallah oturur
Genelde 2 uyku bazen 3
Ayy gece 4.30 da uyanınca bir daha kaçta uyuyor?Allah kolaylık versin ya
Evet oturuyorum bende, mama sandalyesine başladık koltukta kucakta hep oturuyoruz artık.. Ek gıdaya da başladım şükür şimdilik iştahlı seviyor kaşığı görünce heyecanlanıyor maşallah
Çok geçmiş olsun canım
Neler verdin miktar olarak ne kadar?
Seni cok iyi anlıyorum onca arastırmaya artı eğitime ragmen tüm kuraLlara da uyan birisiyim ama cocuk asla 08.30 dedim mi uyuyup gece uykusuna baglanmıyor 10.00 da bi kalkıyor gün yeniden baslamıs gibi yatakya yatıt kaldır yöntemleri vs aglaması artıyor sadece ama yataga dönmüyor uyusa da 5 dkya kalkıyor fix saati 1.5-02.00 sabah da 8 dedim mi ayakta uykusuzluktan ayakta zor duruyorumKesinlikle haklısın cnm ama uyku konusunda bi düzen oturtamıyorum maalesefmax 1.5 saat ayakta kalıyo sonra huysuzlanıyo bnde uyutmaya çalışıyorum sonrası malum savaş çıkıyo.. Uyku eğitimini kimden alıyosun ve ne kadara mal oluyo? En son çare o olucak gibi görünüyor
Bizimki dün sabah hiç uyumayınca gece öle bi uyudu ki.. 9da uyutmuştuk sabah 9a kadar ben emzirmek için uyandırdım o kdr.. İlk defa uyudum :)Zehir gibi bi gece gecirdim ya. 12 de uyandı ve sadece 40 dk uyudu daha uyumadıatesi fln da yok anlamıyorum ne derdi var
Yerim ben onu maşallah boyu kaç mert inGünaydın kızlar mama sandalyesinden konuşmuşsunuz bizimki ikea antilop kizimdan kalma 2gundur kullanmaya başladık çünkü artık yerinde durmuyor bana yemek de yedirmiyor hareketlendi. Tabi dik oturamıyor ama altına battaniye ile oturttum.Tipi yaşlı dedelerden hallice ona bakmayin
Saatte bir mızmızlanarak kalktı Selim de.. Ve memeye almadansusmuyor geri uyumuyorZehir gibi bi gece gecirdim ya. 12 de uyandı ve sadece 40 dk uyudu daha uyumadıatesi fln da yok anlamıyorum ne derdi var
Benim kizimda oyleydi canim gaz yaparken sikinti yoktu , kakasiji yaparken hafif zorlanma vardi ama kati yapmiyodu . cok kez dr goturdum normal dedi 10 gune kadar . ben sutume zeytnyag katip verdlm 10 gün kadar . zaten buyudukce duzeliyo . simdi 2,3 gune bir yapiyo bazen hergun . 10 gune gecerse dr gotur .Teşekkür ederim cevap yazdığınız için benim kızımda 40 günlukken poposuna çatlak olmuştu o yüzden bana fitil kullanma dedi doktor şimdide poposu hafif kızarık ama gaz çıkarırken rahat ağlamıyor doyuyordu sütüm fena değil bende anlamadım sizce kayisi suyu vereyim mi anne sütünden başka hiç Bi şey almadi
Maşallah kuzuyaGünaydın kızlar mama sandalyesinden konuşmuşsunuz bizimki ikea antilop kizimdan kalma 2gundur kullanmaya başladık çünkü artık yerinde durmuyor bana yemek de yedirmiyor hareketlendi. Tabi dik oturamıyor ama altına battaniye ile oturttum.Tipi yaşlı dedelerden hallice ona bakmayin
Bizimki de kendi kendine 2ye düşmeye çalışıyor gibi ama son 3.yü de uyutmazsam akşam ortalığı yıkıyor uyutsam da bu sefer gece uykusuna geç yatıyor feci bir geçiş dönemi sanırım ama 2 gecedir yine tek uyanma muhabbetine geçtik eski düzenine döndü ve bu sabah kendim uyandırmak zorunda kaldım 9u çeyrek geçiyordu saat baktım hala uyuyor yeter dedim artık kaldırdımBir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Mercimek cobasi kimyonsuz verme bence canim benim kiz verince cok huzursuz oluyo . sanirim gaz yapiyoC ceylin1907 patates havuç elma muz yoğurt kabak verdim canım birde dün mercimek çorbası yapmıştım tuz atmadan diline değdirdim bekledim biraz alerjik bişey olmasın diye sonrada 1 tatlı kaşığı kadar yedi ama iştahlı değil ek gıda için yolumuz uzun
Dün ilk defa tattırdım canım cesaret geldi yoksa vermezdimMercimek cobasi kimyonsuz verme bence canim benim kiz verince cok huzursuz oluyo . sanirim gaz yapiyo
Geçmiş olsun canım kolay gelsin sana bebekle taşınma bide, zor valla...Gunaydin hanimlar . bizde hic uyumadan sabah ettik bugun . buyuk kizim gripte ,bebege de bulasti . burun akintsi ,gozlerden yas geliyo oksuruk balgam ne ararsanz var ikisindede . ve tasinma surecndeym ev topluyrm . stresten ucuk cikti dudagimdamama sandalyesi benimde ikea nin sandaluesi cok memnundum buyukte ,benm bebeler tombik olmasina ragmen gayette kullanisli . ama ben hala mama sandalyesine koymadm , arada bes dk destekli oturduyrm . yurutece de koymadm . gunduz asiri dercede huysuz oluyo uyku sifir denecek kadar az malesef . sabir diyorum ,yapacak bisey yok
Sağlık olsun canım dediğin gibi sen iyi ol ki ona bakabilesin, kaşık maması ne veriyorsun?Kızlar biz emzirme olayını bitirdik bir kaç gündür. Tansiyonum sürekli düşüyordu bi kac defa hastanelik oldum hatta 8e 4e düşüp duruyordu doktor en sonunda senin bünyen kaldırmıyor zaten doğumdan sonra kansız kalmışsın vücudun bitmiş dedi antibiyotik falan verdi bir sürü ilaç artık emzirme zaten 6 aya gelmişsiniz dedi içim buruldu ama mecbur ben sağlam durucam ki sarpa bakicam2 numara mamaya geçtik artık bir kaç gündür de daha çok kaşık maması haşlanmış patates tarzı ağırlıkta gidiyorum ek gidaya alışsın diye iyi gidiyor bakalım şimdilik
5ay kontrolde 68di canim bizimki tıfıl sanki birazYerim ben onu maşallah boyu kaç mert in
Bende atayım fotomuzu
Saatte bir mızmızlanarak kalktı Selim de.. Ve memeye almadansusmuyor geri uyumuyor
Aynen canim birde dik oturamadiklari için yana düşüyor sürekli. Bu sandalyenin sirt minderi de vardı ama nereye koydum acabaMaşallah kuzuya
Bizimde abladan kalan mama sandalyemiz var joi marka e bebekten almıştım çok memnunum büyük kızım çok uzun süre kullandı
Benim kızda içinde kayboluyor benimde battaniyelerle desteklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?