2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İki sene ederse çok iyi zaten canım o kadar bile oturmuyor benimkiler taş çatlasa bir sene.
Yani 2 dedim ama tabi bilmiyorum inşallah oturur
Genelde 2 uyku bazen 3
Bizimki de akşam 7 civarı uyuyor gece 4.30 da uyanıyor.aksam 7 ye kadar 4-5 kez uyuyor
Ayy gece 4.30 da uyanınca bir daha kaçta uyuyor?Allah kolaylık versin ya
Evet oturuyorum bende, mama sandalyesine başladık koltukta kucakta hep oturuyoruz artık.. Ek gıdaya da başladım şükür şimdilik iştahlı seviyor kaşığı görünce heyecanlanıyor maşallah
Çok geçmiş olsun canım
Neler verdin miktar olarak ne kadar?

Ben kendimi çıldırma noktasında hissediyorum artık.büyüdükçe düzelir diyoruz biz de tersine sarıyor.kırk dk her bir gündüz uykusu öyle bazı yazanlar gibi bir buçuk saatte geri yatıyım demiyor da.iki buçuk saati deviriyor sağlam.üç uyudu bugün.o kadar işin arasında banyo bile yaptırdım daha rahat uyur belki diye yatırdım akşam sekiz de,sekiz kırkta pat ayağa kalkmasın mı geri.ve daha uyumadı ya şu an ağlıyor koydum yerine.sinirlerim bozuluyor böyle olunca.büyük oğlum da ayrı triplerde kucağımda bebek sen benimle oynamıyorsun diyor bana kafayı yiyeceğim ayaklarım ağrıyor yorgunluktan

Valla sonrasında öğlene kadar her bir buçuk saatte yarım saat uyuyor.ogleden sonra da iki uyku yapıyor akşam 7 de gece uykusuna geciyior

Günaydın kızlar mama sandalyesinden konuşmuşsunuz bizimki ikea antilop kizimdan kalma 2gundur kullanmaya başladık çünkü artık yerinde durmuyor bana yemek de yedirmiyor hareketlendi. Tabi dik oturamıyor ama altına battaniye ile oturttum.Tipi yaşlı dedelerden hallice ona bakmayin

Eklentiler

• 20211123_174425.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Seni cok iyi anlıyorum onca arastırmaya artı eğitime ragmen tüm kuraLlara da uyan birisiyim ama cocuk asla 08.30 dedim mi uyuyup gece uykusuna baglanmıyor 10.00 da bi kalkıyor gün yeniden baslamıs gibi yatakya yatıt kaldır yöntemleri vs aglaması artıyor sadece ama yataga dönmüyor uyusa da 5 dkya kalkıyor fix saati 1.5-02.00 sabah da 8 dedim mi ayakta uykusuzluktan ayakta zor duruyorum

Yerim ben onu maşallah boyu kaç mert in
Bende atayım fotomuzu
Zehir gibi bi gece gecirdim ya. 12 de uyandı ve sadece 40 dk uyudu daha uyumadı atesi fln da yok anlamıyorum ne derdi var
Saatte bir mızmızlanarak kalktı Selim de.. Ve memeye almadansusmuyor geri uyumuyor

Benim kizimda oyleydi canim gaz yaparken sikinti yoktu , kakasiji yaparken hafif zorlanma vardi ama kati yapmiyodu . cok kez dr goturdum normal dedi 10 gune kadar . ben sutume zeytnyag katip verdlm 10 gün kadar . zaten buyudukce duzeliyo . simdi 2,3 gune bir yapiyo bazen hergun . 10 gune gecerse dr gotur .

Maşallah kuzuya
Bizimde abladan kalan mama sandalyemiz var joi marka e bebekten almıştım çok memnunum büyük kızım çok uzun süre kullandı
Benim kızda içinde kayboluyor benimde battaniyelerle desteklemem lazım

Bizimki de kendi kendine 2ye düşmeye çalışıyor gibi ama son 3.yü de uyutmazsam akşam ortalığı yıkıyor uyutsam da bu sefer gece uykusuna geç yatıyor feci bir geçiş dönemi sanırım ama 2 gecedir yine tek uyanma muhabbetine geçtik eski düzenine döndü ve bu sabah kendim uyandırmak zorunda kaldım 9u çeyrek geçiyordu saat baktım hala uyuyor yeter dedim artık kaldırdım

Gunaydin hanimlar . bizde hic uyumadan sabah ettik bugun . buyuk kizim gripte ,bebege de bulasti . burun akintsi ,gozlerden yas geliyo oksuruk balgam ne ararsanz var ikisindede . ve tasinma surecndeym ev topluyrm . stresten ucuk cikti dudagimda mama sandalyesi benimde ikea nin sandaluesi cok memnundum buyukte ,benm bebeler tombik olmasina ragmen gayette kullanisli . ama ben hala mama sandalyesine koymadm , arada bes dk destekli oturduyrm . yurutece de koymadm . gunduz asiri dercede huysuz oluyo uyku sifir denecek kadar az malesef . sabir diyorum ,yapacak bisey yok

Mercimek cobasi kimyonsuz verme bence canim benim kiz verince cok huzursuz oluyo . sanirim gaz yapiyo

Kızlar slm bayadır giremedim bizde griple uğraşıyoruz çok şükğr atlattık sayılır. Sterimar diye bir burun spreyi aldık müthiş birşey kullanmanızı tavsiye ederim bildiğiniz burnu komple açıyor. Bu ay kontrole götürmesemmi diğe düşünmeden edemiyorum . Ama aşısı var belki sadece sağlık ocağına gidip aşısını yaptırırım o kadar

Kızlar biz emzirme olayını bitirdik bir kaç gündür. Tansiyonum sürekli düşüyordu bi kac defa hastanelik oldum hatta 8e 4e düşüp duruyordu doktor en sonunda senin bünyen kaldırmıyor zaten doğumdan sonra kansız kalmışsın vücudun bitmiş dedi antibiyotik falan verdi bir sürü ilaç artık emzirme zaten 6 aya gelmişsiniz dedi içim buruldu ama mecbur ben sağlam durucam ki sarpa bakicam 2 numara mamaya geçtik artık bir kaç gündür de daha çok kaşık maması haşlanmış patates tarzı ağırlıkta gidiyorum ek gidaya alışsın diye iyi gidiyor bakalım şimdilik

Geçmiş olsun canım kolay gelsin sana bebekle taşınma bide, zor valla...
Sağlık olsun canım dediğin gibi sen iyi ol ki ona bakabilesin, kaşık maması ne veriyorsun?

Yerim ben onu maşallah boyu kaç mert in
Bende atayım fotomuzu

Saatte bir mızmızlanarak kalktı Selim de.. Ve memeye almadansusmuyor geri uyumuyor
5ay kontrolde 68di canim bizimki tıfıl sanki biraz
Aynen canim birde dik oturamadiklari için yana düşüyor sürekli. Bu sandalyenin sirt minderi de vardı ama nereye koydum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…