MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Çok teşekkürler kuzum inşallahCanım benim öyle düşünme kolay değil Allah yardımcınız olsun ama kendini strese bari sokma güzel düşün herşey güzel olacak dualarim seninle
İnşallah canımmmKotu dusunme abla insallah bebeklerin seninle birliktedir
Valla biz eve girmedik gece huzursuz oldum gözüme tek damla uyku girmedi çok kötüydü Allah bir daha yaşatmasınBende öyle ve hala atlatamadım ne kadar kötüydü subhanAllahgece zorla yattım ya bişey olursa diye etkisinden çıkamıyorum hiçç
İnşallah kuzum birkaç gün önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm inşallah gerçek olmazİyi enerjiler ver canım bebeklerine inşallah hiç bir sorun çıkmaz Allah iki miniğini senden ayırmasın
Canım rüyalar zaten Allak bullak hepimizin hiç üzme kendini; ben geçen rüyamda Şeyma subaşı ile Miami’de tatildeydimİnşallah kuzum birkaç gün önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm inşallah gerçek olmaz
Aminn çok sağolİyi düşün iyi olsun lütfen canım inşallah bi şey olmayacak Allah bebeklerini sana bağişlasin kötü günlerin mükafati olsun
Sevindim canım inşallah devamı gelir
İnşallahh yaaSelam canım çok sevindim gözün aydınSen de geç döllenme olmuş belli ki dün kalp atışı için gittiğimizde 7 hafta 1 gün göründü ultrasonda ve son adet tarimle aynı ilerliyor. Embriyo 1 cm göründu sanırım bir haftaya kadar duyacaksın kalp atışını merak etme dualarım seninle
Çok çok çok sevindim canım senin adına bana umut oldun sankiinşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler gebeliğin
Bak sen de bana umut oldun simdi, daha cok kucuk 3,58 mmEmbriyo 7 mm civarı iken duyulur diye okumuştum kızımda da 7,5 mm iken kalp atışı almıştık inşallah sende duyacaksın
Canım rüyalar zaten Allak bullak hepimizin hiç üzme kendini; ben geçen rüyamda Şeyma subaşı ile Miami’de tatildeydim
Resım vermedı bugun, kuzum dün de perıantolog verdı bos Bı kese o kadar, cunku dun o gorememıstı, bugunku doktor yolk sac gosterdı yuvarlak yuzuk gıbı cok saglıklı gorunuyor dedı hemen dıbınde kesenın kenarı İle yolk arasında bak bu embrıyo dedı, kalp atısı goremedı, boyunu ben sordum 3,58 dedı o kadarCanım dünle bugün ki ultrason resimlerin nasıl benimde durumum sana benzer olduğu için merak ediyorum senin aşılama benim tüp bebek döllenme az çok belli geç tutunma mı oluyor acaba neden geri çıkıyor bide doktor kaç hafta dedi 14 mm kesene
İnşallah kuzumGozun aydın canım inşaallah kalp atışını da duyacaksın .
İnsallah bıseyin kıprıdadıgını gorseydık duymasam da olur sımdılıkÇok sevindim kuzum ben demiştim ama ümidini kaybetme diye hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim küçük olduğu için görüp duyamıyorlar çok ta incelemiyorlar sonuçta oda elektronik dalgalarla algılıyor daha bebiş cok taze diye kurcalamamıştırBoyu 3.58 iken duyulmaması normal mı, doktor embrıyo olsutugu anda duyulması gerekr dedı muayeneye gırerken, sonra salı günü tekrar bakayım dedı
Yaa oyle seylerı dusunme, sen bana kızmıyor musunİnşallah kuzum birkaç gün önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm inşallah gerçek olmaz
Kız senın bebisın boyu kactı duydugunzdaGözün aydın canım çok sevindim küçük olduğu için görüp duyamıyorlar çok ta incelemiyorlar sonuçta oda elektronik dalgalarla algılıyor daha bebiş cok taze diye kurcalamamıştır
Ayy hadi bakalımİnsallah bıseyin kıprıdadıgını gorseydık duymasam da olur sımdılıksalıyı ıple cekıyorum
Canım iyiki gittin baska doktora bak için rahatlamıstır. İnşallah haftaya herseyden iyi haber alcaksınResım vermedı bugun, kuzum dün de perıantolog verdı bos Bı kese o kadar, cunku dun o gorememıstı, bugunku doktor yolk sac gosterdı yuvarlak yuzuk gıbı cok saglıklı gorunuyor dedı hemen dıbınde kesenın kenarı İle yolk arasında bak bu embrıyo dedı, kalp atısı goremedı, boyunu ben sordum 3,58 dedı o kadar
Ayy çok iyi yaa kalp atışı da görünür canım inşallahResım vermedı bugun, kuzum dün de perıantolog verdı bos Bı kese o kadar, cunku dun o gorememıstı, bugunku doktor yolk sac gosterdı yuvarlak yuzuk gıbı cok saglıklı gorunuyor dedı hemen dıbınde kesenın kenarı İle yolk arasında bak bu embrıyo dedı, kalp atısı goremedı, boyunu ben sordum 3,58 dedı o kadar
Aynen en azından bugun mol gebelık veya bos gebelık olmadıgını teyıt ettıkCanım iyiki gittin baska doktora bak için rahatlamıstır. İnşallah haftaya herseyden iyi haber alcaksın
Doğru da işte.. benimki pazartesi ortaya çıkacak ikimizde üst üste güzel haberler veririz inşallahYaa oyle seylerı dusunme, sen bana kızmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?