- 24 Temmuz 2024
- 409
- 440
- 23
- 35
O zaman sebebi olmasa da devam edecektir bir sure. Ama geciyorEvet 5. Haftadayız atak haftasıymış, omzumda veya göğsümde de durmuyor kıvrana kıvrana iki büklüm olup ağlamaya başlıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sebebi olmasa da devam edecektir bir sure. Ama geciyorEvet 5. Haftadayız atak haftasıymış, omzumda veya göğsümde de durmuyor kıvrana kıvrana iki büklüm olup ağlamaya başlıyor![]()
Banyodan sonra kusma sebebi tokken yıkamanıZ beslenmeden 45 dakika 1 saat sonra yıkarsanız kusmaZBizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamızgeçen yıkadığımızdan sonra kusmustu bunda da çok hapşırınca acaba su mu yutturuyoruz çok diye düşünüyorum
Beşinci haftaya girmek üzereyiz korkuyorumO zaman sebebi olmasa da devam edecektir bir sure. Ama geciyor![]()
Tok yıkıyoruz tabi biraz da süre geçiyor aslında ama biraz daha beklemem gerekiyor belki deBanyodan sonra kusma sebebi tokken yıkamanıZ beslenmeden 45 dakika 1 saat sonra yıkarsanız kusmaZ![]()
Sanirim cogu insan icin zor geciyordur bu haftalar ama sonrasinda bebek onemli seyler ogrenmis yapabilir oluyor. O anlari dusunup motive olun :)Beşinci haftaya girmek üzereyiz korkuyorum
Bayılacam uykusuzluktan emzirme yastığında memede top patlasa uyanmıyor kımıldattığımız anda gözleri açılıyor kocaman uyandıramıyorum emziremiyorum yerinde uyumadığı için memede yenik düşüp uyuyor hem aç hem uykusuz oğlum imdat yaKızlar bu yerine konulunca uyanmaya ne çözüm bulabiliriz ya valla çok stres oluyorum artık![]()
Baska yerlerde uyutmayi deneyin ya da hali hazirda uyuyabildigi bir yer varsa birazcik orada uyusun. 12 hafta oldu bebegim asla yataginda uyumuyor, sus gibi odada duruyorKızlar bu yerine konulunca uyanmaya ne çözüm bulabiliriz ya valla çok stres oluyorum artık![]()
Ben tapo kamera kullanıyorum App ini indirip telefona ordan bakıyorum çok memnunumKızlar kameralı bebek telsizi kullanan ve memnun olan var mı? Ve hangi marka model acaba
araştırmama göre doğum kilosunu yakaladıktan sonra bebekleri gece uyandırmayın diyorlar gündüz 2,3 saatte bi besliyorsan zaten gece uykusu hem bebek hem de anne için süt üretimi için çok önemli.Ya benim ilk bebek olduğu için gece emzirmesi konusunda biraz pimpirikliydim. Sarılık riski falan da geçince 3 saate çıkarayım diye düşündüm ama hala küçük mü bunun için bilemedim, çünkü artık bebek emerken uyuyakalıyorum![]()
Büyüyorlar aslında sevinmemiz lazımmSanirim cogu insan icin zor geciyordur bu haftalar ama sonrasinda bebek onemli seyler ogrenmis yapabilir oluyor. O anlari dusunup motive olun :)
Benim de aşırı sinirlerim bozulmaya başladı oturup bağıra bağıra ağlıcam bende yakında.
2bucuk saat he küsüratı da var. 1 değil 3 değil 2bucuk![]()
Ben uzun kollu ayaklari da kapali olan pamuklu uyku tulumlarindan giydiriyorum. Icine de hava durumuna gore kolsuz veya kisa kollu zibin giydiriyorum. Uzerini her ne kadar ortmeyin deseler de örtüyorum maalesef, annem ortmedigimi gorunce cocugu kar daminda ciplak yatirmisim gibi davrandikızlar bebeklerinizi uyurken örtüyo musunuz ve ne giydiriyosunuz? ben hala bebek uyurken nöbet tutuyorum eğer kendim uyucaksam da eşim veya annemi nöbetçi yapıyorum bebeğin başında. uyurken burnunu falan kapatır veya kusar diye korkuyorum. elleri yüzünde uyumayı çok seviyo. o uyurken ben de uyusam o kadar iyi gelicek ki geceleri aralıksız 3 saat uyuyo çünkü ben onu izliyorum ama![]()
Biz felak nas okuyorduk surekli. Bebeklere ayetel kursi okumayin onlara agir gelir, huzursuzluk yapar demislerdi ama bilmiyorum.kocamında bildiği zaten bir kaç dua var. Onları başa sarıp sarıp. Okuyor bebek sussun artık diye. Bir saattir sübhaneke ve ağlama sesi eşliğinde ufak çaplı bir sinir krizi geçiriyorum
kaç tog peki uyku tulumu ben 0.5 almıştım ama giydirmedim hiç büyük almışımBen uzun kollu ayaklari da kapali olan pamuklu uyku tulumlarindan giydiriyorum. Icine de hava durumuna gore kolsuz veya kisa kollu zibin giydiriyorum. Uzerini her ne kadar ortmeyin deseler de örtüyorum maalesef, annem ortmedigimi gorunce cocugu kar daminda ciplak yatirmisim gibi davrandiBattaniyesini gobegine kadar cekiyorum, yastik vs de kullanmiyorum. Evin ici 23 derece bu arada.