MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
İnşallah canım sağolasınCanım her parça düşük demek değildir. Sen yine de dikkat et kendine yarına kadar sabret inşallah bebekler gayet iyidir kötü bişey yoktur
Yumurtada fazlasıyla varKızlar hiç birşey yiyemiyorsanıZ bile hurma ve cevizi ihmal etmeyin.. hergün yiyin.. folik asitin içinde en çok bulunan yiyecek hurmadır unutmayın
Teşekkürler güzel haberlerle dönerim inşallahInşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Haberlerini bekliyoruz
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar iyi akşamlar yarın randevum saat 15 de dualarınızı esirgemeyin lütfen.. şimdiden teşekkür ederim
Herşeyde vardır belki de elbette.. Ben ; “Hiç birşey yiyemeyenler”için dedim..Yumurtada fazlasıyla var
Hayırlı haberle gel canımKızlar iyi akşamlar yarın randevum saat 15 de dualarınızı esirgemeyin lütfen.. şimdiden teşekkür ederim
Kaçıncı haftada keseyi gördü.
Keseyi ilk muayanede gördük ben de bir küçük baloncuk boşluk gördüm Dr göstermişti. Beşinci hafta falandı sanırımKaçıncı haftada keseyi gördü.
Canım senin artısın nasıldı? Bide cok kasık agrısı falan yasadın mıBaya bi artış olmuş canım... Ben ikizlere hamileyim neredeyse benimki kadar bir artış yaşamışsın çok iyi
Sade Pirinc haslayip yogurtla mi karistirsan uzerine azicik kuru nane.. benim mide bulantim yok sukur ama oglum kusunca falan ona oyle yapiyorum midesi hasasken yedigi tek sey o oluyor ve dokunmuyor agir gelmiyor ona yagsiz yapiyorum azicik tuz cay kasigini ucuyla..1 saat önce yedim şimdilik bi hareketlenme yok, az tuzlu sossuz yagsız yedım....ne yicegimi de bilmiyorum ki, su içmeye korkuyorum
Yarın ki menüm bu o zaman, cok tesekkur ederımSade Pirinc haslayip yogurtla mi karistirsan uzerine azicik kuru nane.. benim mide bulantim yok sukur ama oglum kusunca falan ona oyle yapiyorum midesi hasasken yedigi tek sey o oluyor ve dokunmuyor agir gelmiyor ona yagsiz yapiyorum azicik tuz cay kasigini ucuyla..
Baya bi artış olmuş canım... Ben ikizlere hamileyim neredeyse benimki kadar bir artış yaşamışsın çok iyi
Beta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırımtelaslıyım bıraz ben de
Baya bi artış olmuş canım... Ben ikizlere hamileyim neredeyse benimki kadar bir artış yaşamışsın çok iyi
Sıkıntı yok sorabilirsin canım telaşını anlıyorum ben geçen sene yaşadım aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum bulantı kusma yoktu sadece bir defa aşerme olmuştu betaya ilk acile gittiğimde bakmışlardı 4167 di sonra bişey söylemediler sadece folic asit vermişlerdi bide bende korku vardı sancı ve kanama olunca acile gittim alttan bakmak istediler korkudan baktıramadım ilk muayenede bakmıştı poliklinikteki doktorum keseyide öyle görmüştüBeta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırımtelaslıyım bıraz ben de
Bazen sağ kasıkta bazen sol kasıkta bıçak saplanıyormuş gibi ağrı oluyordu arada bir kramp giriyordu aniden. Artışta ilk ölçturdügümde o kadar değildi ama sonradan bir günde üçe katlamaya başlamıştıCanım senin artısın nasıldı? Bide cok kasık agrısı falan yasadın mı
Dualrimiz seninle abla insallah bebeklerin seninle olcak yarin guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım sağolasın
Benimde ağzımda metal tadı var hiç geçmiyor ve düzenli her sabah kusuyorumins canim saglikli olurlar daha cok sikayetim varda yogun olarak bunlar midem hic gecmiyor hep ayakda sagolsun bugunde karnimda davul var acayip sesler var dugun alayi kurulmus sanki
Çok sağol kuzum inşallahDualrimiz seninle abla insallah bebeklerin seninle olcak yarin guzel haberlerini bekliyoruz❤❤
Merhaba beni de araniza alırmısınız 3.gebelik yaş 39 sat 02.09.2020Tabıkıhosgeldınız
Son adet tarıhı, yas, ve kacıncı bebek oldugunu yazarsanız lısteye eklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?