- 24 Aralık 2024
- 2.174
- 1.172
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yaptırmadım heralde de yaptırmıycam ama benim evime gelen olmaz o yüzden. Eğer misafirlerim olacak olsaydı yaptırırdım. Onun yerine hediyelik mi yaptırsam dedim. Sonra da ben niye hediyelik yaptırıyorum ki dedim böyle bi kısır döngüÇikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Geçen yıl bi arkadaşa çikolata atolyesinden yaptırmıştım bence orta kalite iyidir yaniÇikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Hastane icin yaptıricam ama semtimdeki pastanede. Siparisle güvenemedim.Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Çok güzel görünüyor canım harika güle güle kullanın inşallahBen de bu setten yaptırıyorum kızlar çikolata da raf ömrü 1 yılmış![]()
Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Kızlar ben depend almadım onu değiştirirken sürekli pijama altınıda çıkarmak gerekecek zor olur mu acaba diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
Ne demek canım benim sen dikkat et umarım faydasını görürsünBen ohoooo şekerim yok diye tatlılar pastalar özellikle meyve pirinç her gün yiyorum bide sürekli yattığım için kayınvalidem bakıyor oda Malatyalı af edersiniz çeşit çeşit yapar yemekleri Allah razı olsun onda da bende de şu kafa var şeker yok çocuk nasiplensin son aylar ama dediğini uygulicam çok teşekkür ediyorum hiç böyle düşünmemiştim yani dengelryexeğimi yani suyun çokluğu çocuğa zararı olacağını bilmiyordum neyse çoooook teşekkür ederim iyiki varsınız![]()

Bebişi görmeye gelip hediye getirenler olur diye ben de magnet yaptırdım, hediye olarak gelen misafirlere veririm diye düşünüyorumValla ben yaptırmadım heralde de yaptırmıycam ama benim evime gelen olmaz o yüzden. Eğer misafirlerim olacak olsaydı yaptırırdım. Onun yerine hediyelik mi yaptırsam dedim. Sonra da ben niye hediyelik yaptırıyorum ki dedim böyle bi kısır döngükendimiz için hatıra bişey yaptırırım belki bilmiyorum ki
Ben de geçen gün böyle oldum okuldan dar attım kendimi eve. Dediğin gibi nabzım aşırı yüksek tansiyonum da çok düşüktü bi de üstüne yalancı sancı dedikleri şeyden yaşadım çok zor bi gündü ya geçmiş olsun sana da bugün toparlarsın inşallah ben de temizliğe giriştim yine iyi olunca temizlik kötü olunca yatışKızlar benimde dün tansiyonum gün boyu düşüktü artık iyice sersemleyince acile gittim nst falan çektiler Allah’a şükür bi sıkıntı yok ama gebelikte olabiliyormuş büyük tansiyonum 80-90 küçük 50-60 nabız hep 110-115 arası hala öyle, doktor bebeğe giden damarlar genişlediği için daha çok besleniyor sen halsiz düşüyorsun dedi dikkatli beslenip bol bol dinlenme tavsiye etti, bende bu yıkama işine daha var erken diyordum ama şimdiden hazırlamak en mantıklısı olacak galiba![]()
Eğer hastaneye çok gelecek kişi olursa bence yaptırılabilir ama eve gelenler olursa, zaten illa ikramlık bir şey veriyoruz çikolata da yemeyiversinler, ya da kaliteli bir yerden alıp kahve yanına ikram edilebilirÇikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Teşekkürler canım,biz kadınlar bi işin ucundan tutmadan yapamıyoruzBen de geçen gün böyle oldum okuldan dar attım kendimi eve. Dediğin gibi nabzım aşırı yüksek tansiyonum da çok düşüktü bi de üstüne yalancı sancı dedikleri şeyden yaşadım çok zor bi gündü ya geçmiş olsun sana da bugün toparlarsın inşallah ben de temizliğe giriştim yine iyi olunca temizlik kötü olunca yatış![]()
Küçük prensmiiEki Görüntüle 3685135
Bu şekilde küçük hurçlardan almıştım. Yıkayıp ütüledikçe hastane çantasına koyacaklarımı yerleştiriyorum. Bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü ve pişik kremi koydum. En küçük hurçta hemşireye verilecekler var ilk kıyafetleri. Diğerindede yedek kıyafetler ve fotoğraf çekimi için aldıklarım var. Müslin takım yaptırmadım kış bebeği diye konseptimiz küçük prens o yüzden küçük prensli bir hastane çıkışı seti aldım fotoğraf çekimi için. Zormuş ama gerçekten yıka kurut ütüle bitmiyor
Gecmis olsunn, sirt ustu yatinca da dusuyormus sanirim tansiyon. Son aylar zorlayacak gibi ben de one cekmeyi dusundum yikama islerini. Ablamla annem yardima gelecekKızlar benimde dün tansiyonum gün boyu düşüktü artık iyice sersemleyince acile gittim nst falan çektiler Allah’a şükür bi sıkıntı yok ama gebelikte olabiliyormuş büyük tansiyonum 80-90 küçük 50-60 nabız hep 110-115 arası hala öyle, doktor bebeğe giden damarlar genişlediği için daha çok besleniyor sen halsiz düşüyorsun dedi dikkatli beslenip bol bol dinlenme tavsiye etti, bende bu yıkama işine daha var erken diyordum ama şimdiden hazırlamak en mantıklısı olacak galiba![]()
Aa öyle mi dikkat edeyim bende teşekkür ederim canımGecmis olsunn, sirt ustu yatinca da dusuyormus sanirim tansiyon. Son aylar zorlayacak gibi ben de one cekmeyi dusundum yikama islerini. Ablamla annem yardima gelecek![]()