Merhaba kizlar benim son adet tarihim 06 eylül bugun gebe oldugumu oyrendim degerim 100.87 bende bu gruba mi dahil olurum ins yoksa diger aya mi @Regen89 @Azze
Kizlar hamile oldugumu ogrendim size de habrr vereym dedim :)
İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirim
İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirim
öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrm kan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız
LesaM
ve @merve-onur kızlar endişe yapmayın henüz kalp için erken bence hala benim ilk gebelikte 7+4te duymştum zor bela, belki siz de haftaya duyarsnız inşallaaah ben de sizleri takip ediorm sizden geride olduğum için size göre gitcm randevu alıp. içimizi ferah tutup olumlu düşünmek bizim yararımıza die düşünorum
Ay yok canım bu seferki doktorum çok naifti kendimi çok önemli hissettim diğer hödük doktora gore adama soru sorulmuyordu..
Kalbin normal zamanı 7.hafta ama erken veya geç duyanda oluyor. 8.haftada duyulması lazım
Yeni gelen kızlar hepiniz hoş geldiniz saglikla ilerlesin inşallah hamileliğiniz ben kızımda da 7.haftada duyduğumu hatırlıyorum. Doktor da erken dedi bence de erken daha 5arti 2 ama işte insanda bir acaba kaliyor:) sen kaç oldun
ben senden bir gün önde görünüorm sat a göre ama bnmki seninkinden daha geç döllenme olmş durumda sanki sen bikaç gün öndesin bana göre die düşünüorm
öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrm kan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız