Canım gebelik mevcut oldugu için aile hekimi randevu almadan bakıyor sıra bile bekleme . Aile hekimi ilaç yazıyor ama kendi kadın dogum doktorunla danış o seni dahiliye gönderecektirilk sağlıkocağı gördü zaten doktora görününce söyler sana dedi ama doktor birşey demedi önemli görmedi 3.37yi galiba anlamadım. başka bir arkadaş sağlık ocağı yazamaz demişti. ptesi bi danışayım aile hekimine doktora yer bulamıyorum niyeyse iptal oluyor
HM geçirmişti en başta ama o hafif atlattı hiçbişey anlamamıştı belki başlarda değil ama sonraki aylar corona olunca daha çok etkiler bağışıklık düştüğü için. Yanı kötü olmamak için vitamin takviyesi şart diye düşünüyorum özellikle d vitamini. en azından hafif atlatabilmek icn. Yine de hiç olmayız inşallah. Inanirmisin eşimle bile uzak duruyoruz nerdeyse okuldan virüs getirecek diyeHamilelikte corona geçiren arkadaşlar var mı naptılsr acaba ben bi gribi bile çok ağır atlatıyorum hamilelikte. yoğunluktan dolayı ulaşamayanlarda varmış ne gibi yol izleriz acaba gün geçtikçe durum kötüye gidiyor damar yolumu acarim serum takarım felan ama nasıl temin edicez olanaklar nasıl olacak acil bi durum olsa çıkamayızda şimdi eşim gelecek babasının durumu belirsiz bizde tehlikede olcaz onlemde yok kotuye gidiyor ya insallah olursak sıkıntısız zararsız atlatalım bebekler iyi olsun.
Hissedememek mümkün mü 1aydan fazladır bulantılarla geçiyor. Bir işe koyulsam nefes nefese kalıyorumKendini hamile gibi yada anne gibi hisseden var mı? Ben 11. Haftadayım ama henüz bişey anlayamadım.
Aynen canım şart dr gidince istiycem vitamin takviyesi dikkat etmek lazım inşallah bi sıkıntıda yokturHM geçirmişti en başta ama o hafif atlattı hiçbişey anlamamıştı belki başlarda değil ama sonraki aylar corona olunca daha çok etkiler bağışıklık düştüğü için. Yanı kötü olmamak için vitamin takviyesi şart diye düşünüyorum özellikle d vitamini. en azından hafif atlatabilmek icn. Yine de hiç olmayız inşallah. Inanirmisin eşimle bile uzak duruyoruz nerdeyse okuldan virüs getirecek diye
Hissedememek mümkün mü 1aydan fazladır bulantılarla geçiyor. Bir işe koyulsam nefes nefese kalıyorum
Bizim de o dediğim kadını dün gece yoğun bakıma almışlar of offf
Hamdolsun bitti herhalde bugün on birinci günüm. İlaç kullanmadım. Enfeksiyonum yada zatürrem olmadığı için. Hafif geçirdim yani çok şükürKorona mı oldunuz geçmiş olsun nasıl geçiyor ilaç kullandınız mi?
Ben kullanıyorum canımSlm hanımlar beni de eklermisiniz sat 13 Eylül 3.hamilelik yaş 33.1 kızım(10)bir oğlum(6)var.Öğrendiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı çok şükür herşey yoluna girdi.Şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce de kullanmıştım.Baştan beri okuyorum ama aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaş varsa bi sorum olacaktı.Herkese hayırlı sağlıklı bir süreç diliyorum.
Ilk zamanlar bende oyleydim cnm yemek yiyemiyordum simdi sabahlari mutlaka ac karnina kusuyorum kendimi domates ve peynire alistirdim cok sukur kahvalti edebiliyorum bunlarla öğlen midem bulanmadan cnm istedigini yiyorum aksam benm icinde zor oluyor su saat oldu evde nefis yemekler var ama ben makarna yapiyorum bakalim yiyebilecekmiyim birde gece yatarken cok zorlaniyorum midem boğazımda uyuyorum resmen buna şükür amaHanımlar iyi akşamlar bulantılarınız ne alemde ben akşam yemeği kesinlikle yiyemiyorum çok açım şu an bile ama ağzıma ne katsam kusmak istiyorum yakında çok açım diye ağlayacağım
Daha önce başka bi marka kullanmıştım tabi 6 sene oldu bukadar acıtıyomuydu iğne hatırlamıyorum bu çok acıtıyor yani iğne değil ilacı enjekte ederken çok acıyo koldan yapıyorum diğer yerlere yapamadım daha acıyor.ilaç ismi veremiyoruz heralde burada e..x olan benimki.Sizde durum nedir acabaBen kullanıyorum canım
Ayy iyiyim kız nolsun yuvarlanıp gidiyoruzMahidevranSultan nasilsin kız nasi gidiyor yazışmaları görüyorum da çok okuyamiyorum malum durumumdan . Gözüme çarpana yazıyorum arada
Inşallah bisey kapmazsınız canım.Ayy iyiyim kız nolsun yuvarlanıp gidiyoruzkorona işleriyle uğraşıyoruz birkaç gündür tedirginiz..Senin bu bulantı ne zaman bitecek yaa ilk trimester bitti nerdeyse senin bulantı bitmedi valla:))
Sen nasılsın senin kız napıyor doğum günü yaklaşıyor diye okumuştum bi ara
Benimde bugün 10. Hafta bitecekBende pek yazamiyorum ama yazilanlari okuyorum :) bugun 9+2 haftalik olduk insallah hersey yolundadir
Clexsan vardı önceden o artık yok ülkemizde. Dünyada varmı onuda bilmiyorum ya neyse. Bende oksapar kullanıyorum. Aynen çok acıtıyor. Kendime binbir eziyetle vuruyordum eşimde abartıyorsun minnacık iğne iyice ağrıya dayanıklılığın azaldı diyordu. Ben iğne vurulurlen suratımın girdiği binbir türlü ifadeye gülüyordu. Sonra korona oldu zevkle ona vurdumDaha önce başka bi marka kullanmıştım tabi 6 sene oldu bukadar acıtıyomuydu iğne hatırlamıyorum bu çok acıtıyor yani iğne değil ilacı enjekte ederken çok acıyo koldan yapıyorum diğer yerlere yapamadım daha acıyor.ilaç ismi veremiyoruz heralde burada e..x olan benimki.Sizde durum nedir acaba
Kıyamam kuzucuğa yaaInşallah bisey kapmazsınız canım.
Valla benim bulantılar son hiz devamAllah bebelere sağlık versin napalim.
Evet cnm doğum günü haftaiçi yapıcaz kendi çapımızda. Mickey mouseli süsler aldık birkaç güzel fotosu olsun yavrumun zaten kimse olmadan geçecek bu kez
Hayırlı olsun canımSlm hanımlar beni de eklermisiniz sat 13 Eylül 3.hamilelik yaş 33.1 kızım(10)bir oğlum(6)var.Öğrendiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı çok şükür herşey yoluna girdi.Şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce de kullanmıştım.Baştan beri okuyorum ama aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaş varsa bi sorum olacaktı.Herkese hayırlı sağlıklı bir süreç diliyorum.
Sağol teyzesi insallahKıyamam kuzucuğa yaaiyki doğmuş annesinin prensesi olmuş sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah:))
Bu sene böyle olacak bizimki de diğer iki doğum gününü hatırlamıyordu,bunda çok hevesliydi onda da virüs çıktı işe bak
Ahahha kuzum yaSağol teyzesi insallahbende ilk 2 yaşında baya uğraştım konseptler falan neler yaptım ama sürekli ağladı sinir etti beni neyseki bunda daha çok anlıyor da biseye benzicek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?